Καταδρομικη επιθεση χθες στο μεταξι, στην αρχη της βραδυνης βαρδιας (23:00), με τους 2 γνωστους συναγωνιστες, εγω ειχα κοπανησει κανα 2 σφηνάκια και ημουνα ψιλοντιρλα...
Πηγαμα στο Κολωνου 15 που βγηκε η μουναρα Αλεξια ολογυμνη, αμεσως πριν σχολασει, 11 παρα, "θα περασεις καποιος;" λεω στην τσατσα "κατσε να δουμε, μπορει η κοπελα να είναι κουρασμενη από το συναγωνιστη και να μη θελει να με παρει, να θελει να φυγει. "Αγορι μου, πρεπει να κλεισω ταμειο, θα μπεις η όχι;" "¨Κατσε να βγει σου λεω να τη ρωτησω αν εχει καυλες να με παρει, ετσι θα μπω; "Αντε και γαμησου, κλεισαμε, αντε γεια σου". Την ευχαριστησα για τις ευχες και φυγαμε...
Μετα πεταχτήκαμε διπλα, στο πακιστανοσπιτο, το 11, που ηταν η σοφια, καυλαντισε τους αλλους 2, μπηκα και γω στη μεση και της εκανα αγρια καυλαντα. "Θα περασεις;". Όχι της λεω, "γιατι, δεν εχεις πουτσα;" εχω της λεω, πιασε να δεις (επιασε επιασε) παρε έναν από τους αλλους 2, εγω είμαι πελατης της χριστινας που δουλευει εδώ και δεν είναι σωστο... "Α ναι μου λεει, εγω δεν παιρνω πελατες αλλης" Παρολα αυτά το καυλαντισμα καυλαντισμα...
Μετα στην Ιασωνος, λιγο καυλαντισμα με τη Βερονικα στο 19, αλλα δε με καυλαντισε αρκετα για να περασω στα ενδοτερα...
Στο Ιασωνος 20 κατω, μολις ειχε πιασει η Ανδριανα, ωραιο μελαχρινο λεπτο μουνακι γυρω στα 25, με καλες εντυπώσεις από άλλες φορες... την καυλαντισα, αλλα αρχισα να τη ρωταω μαλακιες, αν κανει 69 (δεν κανω λεει! αφου με εχεις παρει, δεν ξερεις;) τι πρόγραμμα κανει (ολες τις στασεις και κλαρινο! μου λεει αυτη), ρωτησα τον τσατσο αν θα ημουνα ο πρωτος που θα μπει... καταλαβε ότι τα ειχα κοπανησει η κοπελα και με εδιωξε
Μετα πιο κατω πηγα στο Λεωνιδου 28 δεξια, συναντησα μια καινουρια κοπελα, μελαχρινη και τροφαντη, τυπου despinoid και εδειχνα πολύ ανυπόμονος στο σαλονι, ρωτησα πρόγραμμα, μου λεει κωλο και ακαποτο δεν κανει (α κριμα της λεω), 69 κανει; μου λεει κατσε να τη ρωτησω. τη ρωτάει, ναι μου λεει... Α ωραια της λεω είναι και καλη περνανε καλα οι πελατες, τι σας λενε; "πολύ καλη".Α, πολύ ωραια της λεω, σε ποση ωρα θα κλεισετε; "δεν ξερω αγορι μου, αναλογα αν θα εχει πελατες η όχι". Καλα της λεω εγω θα περασω σε ένα τεταρτο η μιση ωρα σιγουρα, θα ειστε εδώ; "ναι" μου λεει θα ειμαστε...
μετα πιο κατω, ιασωνος 30 στο πανω ηταν η σκατοψυχη μελαχρινη τσατσα και μολις την ειδα, κατεβηκα... πηγα διπλα και εκανα ένα υπεροχο καυλαντισμα με το μαυρο μωρο με το ονομα τζουλια αν δεν κανω λαθος, σφικτο κορμι, 2αρια βυζια, τριβότανε στον κωλο μου και με καυλωσε... πλησιασε στα χειλη και τι ρωτουσα τι θα κανουμε στο δωματιο. να τη φιλησω τα βυζια και να γαμηθουμε σε 15 στασεις μου ειπε... μετα από λιγο βγηκε και 2η κοπελα από το δωματιο, μια μελαχρινη, λαρισα νομιζω τη λεγανε, καινουρια πιτσιρικα με πολύ ωραιο προσωπο, αδυνατη, μικρο στηθος, πεταχτο κωλο (ατσουμπαλο σωμα). την καυλαντισα κι αυτή, την πλησιασα κι αυτή στα χειλη να δω αν εκανε δουλεια το λιστεριν (μια χαρα, οκ
) ηταν τοσο ομορφη στη φατσα που της ειπα θελω φιλακια (ψιθυριστα) στα βυζάκια μου μου λεει, όχι στο στομα". Με ξενερωσε η πουτανα, και ενώ συνεχιζε η τζεσικα/τζουλιανα μαυρουλα πως τη λενε να μου τριβεται στον πουτσο μου με τον κωλο και εγω να χουφτωνω τον κωλο της μικρης και να εχουμε πλησιασει τα χειλη μας σε αποσταση αναπνοης... οι πιτσιρικάδες κοιτουσανε σαν χαμενοι...
παω και απέναντι, πρωτα στο πρωην μαυροσπιτο στο βαθος, οπου είναι μια γνωστη κοπελα(Ελβιρα) που εχει αλλαξει πολλα ονοματσ κσι δουλευε μια στο 37, μια στο 30 και τωρα εκει... ομορφη στο προσωπο, χαλια σωμα... από καυλαντισμα τιποτα, αλλα βρηκα ευκαιρια να πειραξω κατι πιτσιρικάδες 15-16 χρονων τους λεω "παιδια, δεν εχετε σχολειο αυριο; από το φροντιστηριο ερχεστε με την τσαντα;" "ναι, που το καταλαβες;" μου λενε. τους εδωσα κατι συμβουλες εξω και ευχαριστώντας με φυγανε.
πηγα και στο υπογειο διπλα, ηταν η χριστινα το γκρεμπλιν και μια ρωσιδα γρια, νομιζω τατιανα, ξανθια, γκιλφακι με φουλ.
διπλα στο 33, μια κοπελα, η μαρια, πιτσιρικα, κοντα μαλλια, παρα πολύ ομορφη στο προσωπο, και νορμαλ αδυνατο σωμα αλλα και μικρο στηθος. δυστυχως δεν μπορεσα να την καυλανιτσω πολύ, γιατι ειχε αρκετο κοσμο. ρωτησα αν κανει 69, εμαθα όχι... κριμα... θα κλεινανε και σε λιγο εμαθα, δωδεκα παρα η ωρα... επρεπε να μπω με αυτή γιατι ηταν πολύ ομορφο μουνακι και στα γουστα μου, γαμησε το το 69, απλα επειδή ημουνα λιγο ντιρλα, σιγα μην τελειωνα, δε θα το ευχαριστιομουνα και θα με εδιωχνε η κοπελα... ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ παντως για μεταξι... θ την παρω άλλη μερα... ;)
απέναντι στο γκιλφοσπιτο, μια γκιλφ τσατσα ξανθια μου παρουσιασε μια μιλφ μελαχρινη με σκατοφατσα και νορμαλ αδυνατο σωμα, με μια νορμαλ φθορα του χρονου πανω του. Ρωτησα για πρόγραμμα, μου ειπε κανει ακαποτο αλλα όχι κωλο. Ειπα θα ξαναπερασω σε λιγο και ρωτησα τη ωρα κλεινουν, με πολύ ευγενεια και σαν να το εννοουσα...
πηγαμε και στο ιασωνος 37 οπου ηταν μια ομορφη μιλφ υπηρεσια με μια κοντη και χοντρη ξανθια μιλφ κακασχημη. θα ρωτουσα για την υπηρεσια αν γαμιεται γιατι μιλαμε για πολύ ωραια μουναρα μιλφ, αλλα ηταν bevy μαζι μου σε αυτό το σπιτι και δεν ηθελα να τον κανω να νιωσει αβολα με τις μαλακιες μου...
μετα κατεβήκαμε προς τα κατω, στο ιασωνος 46 κατω ηταν μια ξανθια ψηλη μιλφ, νορμα σωμα αδυνατο για την ηλικια της με λιγο στηθος... εμεινε αρκετη ωρα στο δωματιο με προηγουμενο συναγωνιστη, καυλαντισε ένα νεαρουλη στο σαλονι, αλλα εμενα τιποτα, οποτε σηκωθηκα και εφυγα..
πηγαμε και απέναντι στο τσιγγανοσπιτο ολοι μαζι, οπου ο τσατσος, ωραιος τυπος, μας παρουσιασε την αντζελα, μια κοντουλα ξανθια μιλφ με ωραια βυζάκια και πεταχτο κωλο. μπροστα στον τσατσο που ηταν γνωστος του bevy, ρωταω καλη καλη; ναι μου λενε, πολύ καλη, ολοι τους μαζι. σιγουρα; λεω. ναι σιγουρα. 50 κιλα είμαι μου λεει (1.45 βεβαια) θελεις μηπως να σου πει και τι ζωδιο είναι; ναι λεω. υδροχόος είμαι πεταγεται αυτή, κριος της λεω εγω. ταιριαζουμε μου λεει. ψαχνω και γκομενο μου λεει. της λεω είμαι μικρος, είμαι 25. ο προηγούμενος ηταν 22 μου λενε. της λεω είμαι πολύ ψηλος, ο προηγούμενος ηταν 1.98, λεει ο τσατσος τιποτα άλλο; (εγω γυρω στο 1.95).
αφου τελειωσα να μαλακιζομαι με αυτή, μου παρουσιαζει και την άλλη που επιανε εκεινη την ωρα, χριστινα, πολύ αδυνατη τσιγγανα, καστανοξανθη με μοντελε σωμα και συμπαθητικο προσωπο. ρωταω και αυτή τα παιδια αν είναι καλη, καλη μου λενε, σιγουρα; σιγουρα. τεσπα, επειδή οντως αυτή μου αρεσε, ειπα να μην το μαλακισουμε και να περασω άλλη φορα που θα είμαι πιο νηφάλιος...
πηγαίνοντας προς το αμαξι, εγω μπηκα στο γωνιακο της μεγαλου αλεξανδρου και κολωνου, προς την κολωνου, οπου μου παρουσιαστηκαν 4 κοπελες... η μια γυρω στα 75 κιλα, ψηλη και μελαχρινη, οι άλλες καστανες η καστανόξανθες, η μια στα 100-120 κιλα κοντη, η άλλη γυρω στα 150, ενώ η 3 πλησιαζε τα 200. Εγω και καλα εντυπωσιασμένος όταν βγηκαν, ειπα μονο στη μια γιατι με κοιτας αγρια; νομιζα ότι θυμωσε, μου λεει, εσυ εχεις δει πως με κοιτας; να σου φερω ένα καθρεφτη; ναι της ειπα, τεσπα, μου λεει πλακα σου κανω, γελσαμε, τη χαιρετησα και εφυγα κυριος... edit: με ετρωγε να ρωτησω αν κανανε παρτουζα και οι 4 μαζι, κι αν θα χωραγαμε ολοι σε καποιο δωματιο (αν θα εσπαγε το κρεβατι κλπ) αλλα λεω ασε, θα φαμε ξυλο... παντως αν ποτε θα θελω να αυτοκτονήσω, η να μεινω ανίκανος, θα παω στο εν λογω οίκημα και θα πω να ανεβουν και οι 4 πανω μου, να μου τριφτουν στην πουτσα, ουτε καν γαμησι... νομιζω ότι η θα σκασω η στην καλυτερη θα μου λιωσουν την πουτσα...
απέναντι στο κολωνου 48, ένα παχυδερμο κοντοχοντρο ξανθο καινουριο, ρωσοειδες μαζι με μια λανα, κι αυτή σχετικα καινουρια, μιλφ, νορμαλ σωμα αδυνατο, προσωπο λιγο αγριο...
εκει παλι μπήκαμε με τα παιδια μαζι και δεν εκανα μαλακιες αυτή τη φορα...
φευγοντας, δεν περασαμε από φυλης, να μην εκτεθούμε και εκει, ασε που ηδη αρχιζα να νυστάζω και να ψιλοζαλιζομαι και δεν ειχα άλλη ορεξη (στην Αννα επρεπε να παμε, να γινοταν της πουτανας
)
το ευχαριστηθηκα το καυλαντισμα παρα πολύ, αφεθηκα τελειως και 1η φορα εκανα ότι μαλακια μου κατεβαινε. ξερω ότι αυτό δεν προκειται να γινεται κάθε φορα και δεν μπορω να το κανω κάθε μερα, ειδικα αμα εχω πιει και 2 ποτηράκια παραπανω.
απλα το ποιντ μου είναι ότι κατι τέτοιες φασεις είναι που κανουν μια τσαρκα ενδιαφερουσα και όχι κατι αποστειρωμένες παρουσιασεις η αγαπουλιασεις, αυτή εινσι η ουσια του πορνιασματος όπως και να κανεις καλα γαμησια τυπου BMW.
Μπεμπα χθες το βραδυ θα ησουνα πολύ περήφανος για μενα, πιστεψε με, σε ρωτησα την άλλη φορα που να παω να πιρφορισω, μου πες ότι δε θα με βοηθήσεις... τωρα σου λεω απλα πες μου που να παω να κανω ένα τελειο γαμησι σαν το δικο σου.
Αλλα ξερεις τι, χωρις κακια αυτό που θα σου πω, το σχολιαζαμε χθες με τα παιδια, η Αννα ξερει να γαμιεται και το εδειξε με σενα, απλως βαριεται συνηθως και δεν το κανει. Όχι ότι δεν εισαι ωραιο παιδι και δε σε γουστάρουνε, απλα και εσυ ο ιδιος ειπες ότι ειχε νευρα μαζι σου τελευταια και μεσα σου ξερεις ότι περα απο τη χημεια και μπλα μπλα το ολο σκηνικο απο μερους της ηταν να τα δωσει όλα για να με κανει να ζηλεψω φουλ... Δεν το πετυχε όμως στο βαθμο που θα ηθελε (οκ απλα μου θιχτηκε ο εγωισμος μου αλλα δε φταις εσυ) και εμεις παραμείναμε η αν θες γιναμε φιλοι εν τελει γιατι μου διδαξες καποια πραγματα..
Ηθικο διδαγμα, μαλακα μπεμπα, όπως εγω ημουνα το εισιτηριο σου για ένα τελειο γαμησι, περιμενω και απο σενα και απο την παρεα να με βαλετε σε ένα σωστο δρομο και να μου δειξετε την ομορφη κυνικη πλευρα του αγοραιου ερωτα και να ξεκολλησω απο την αγαπουλιστικη και μιζερη. Εστω και για λιγο καιρο... (Ελπιζοντας να μην ξανακυλισω...
μπεμπα, αν παω στην αννα απο χωματιανου, εχω αναλογο εισιτηριο εκ μερους σου;
Καλη σας μερα συναγωνιστες και καλο και γαμηστερο ΠΣΚ!