Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (16 μέλη και 160 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
...θα έλεγα ότι δεν σου φτάνει που είσαι τιμημένος και ψάχνεσαι για παραπάνω.... :grin:
...
Αληθινά, θέλω να με κάνουν πυρφορεπόρτερ!

...
Μάλλον το κάτωθι άσμα θα έπρεπε να αφιερώσετε.
...
Μπα, ο Christof είναι εντελώς φλώρος, ενώ ο λεβεντομαλάκας ο Sharif Dean (α) έχει γαμιστερούς γιακάδες, (β) είναι μαλλιαρός, (γ) στο video συνοδεύεται από αξιογλύψιμο νυμφίδιο, (δ) στο video συνεμφανίζεται και ένας λιγούρης μπάρμπας...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μυστη μου ρωτησα την τσατσα και μου πε οτι αυριο-μεθαυριο γυρναει η Τζωρτζιαννα. Ειχε περιοδο λεει..
Anyway

Εκανα τσαρκα Λιοσιων και ξαναειδα μετα απο παρα πολυ καιρο τη Μαρια στο Βεργας3 αριστερα..
Τι ομορφο πιπινακι ειναι αυτο..  :cum: :cum: Καστανομαλλα με ξανθες ανταυγιες πισω, ομορφο προσωπο, πολυ γλυκο χαμογελο, ωραιο αφρατο κωλαρακι και μικρο σχετικα στηθος. Ακρως ερωτευσιμη  :cum:
Επετρεψα στο τελος της τσαρκας μου να καταθεσω αλλα δυστυχως την πετυχα στο δρομο, μολις ειχε σχολασει, της μιλησα λιγο και κανονησαμε ραντεβουδακι για αυριο πρωι..  :zfuck:

Διαβασα κατι κριτικες απο Dawn και Xilnik για μια Μαρια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μιλαμε για την ιδια.
Γνωριζει κανεις τιποτε για τις επιδοσεις της?

λογικά η ίδια είναι αν και δεν είναι πιπίνι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
E ποσο ειναι ρε συ?? Παντως προμιλφ που την χαρακτηρισες εσυ στην κριτικη σου δεν ειναι  :grin: . Εκτος βεβαια και αν μιλαμε για αλλη. Εγω βαρια 25 την κοβω..
Τεσπα αφου λογικα μιλαμε για την ιδια θα παω αυριο την εχω τεραστια αναγκη
Μικρέ...ρώτα και τις βάρδιες της Γιάννας (από Φωκαίας πιο παλιά).......είναι και Μαραθώνος....? Την είδα σε τσάρκα που έκανα τις προάλλες και με καύλωσε το στυλιάρι (πλέον).... :cum:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
μικρή βόλτα(17.00-18.20) στη 2η βάρδια του Μεταξουργείου με δυο καλές καταθέσεις.

Κολωνού 53 Ελένη μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραία γεμάτη κωλάρα και 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 48 Ελένη ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα και 2άρια βυζιά , απλό στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)  , μαζί της η Βαλέρια ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα ωραίο κώλο τατού χαμηλά στη μέση και 2.5άρια βυζία , απλό στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Κολωνού 47 πάνω κλειστό.
Κολωνού 47 κάτω Εμμανουέλα (απο Κολοκυνθούς 63 και Χωματιανού 11) μελαχρινή με λεπτά πόδια πιασηματάκια στην μέση και την κοιλιά και 3άρια πεσμένα βυζιά που πάντα ξεχειλίζουν απο το σουτιέν ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32α καστανή κοπέλα χοντρούλα με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32γ Ντάνα μελαχρινή ψηλή νταρντάνα με το μαλλί αλογοουρά 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30β ξανθιά με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30α Αννα μελαχρινή μίλφ με κοντό μαλλί ψηλή νταρντάνα με 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27α Ντενίσα κοντή με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27γ καστανή κοπέλα με άσχημη μούρη κανονικό σώμα πεταχτή κοιλίτσα και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27β καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 2,5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 23β  άνοιξε πρόσφατα,Μελίσα ξανθιά κοντή κοπελίτσα με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί και τατού στην πλάτη μιά πρόταση ,απλό στα 10 ευρώ.
0741.jpg

Κολωνού 23 Λαρίσα ξανθοπλατινέ μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι σιλικονάτο βυζί τατού ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 15β Αλεξία η μουνάρα , μελαχρινή κατσαρομάλλα με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 3.5άρια υπέροχα βυζιά , απλό στα 10 ευρώ , σαλονάρισε τελείως γυμνή με πλησίασε πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο μουνί και στα βυζιά της ενώ μου έτριβε την κωλάρα της(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Κολωνού 15α μελαχρινή με πράσινα μάτια με πιασηματάκια και 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11β Αννα με καστανοκόκκινα μαλλιά λεπτή με 2άρι στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α δεξιά μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α αριστερά κλειστό.
Ιάσωνος 1α Αλεξάνδρα ξανθιά παχουλή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.
Ιάσωνος 1β δεξιά Μαρίνα κοκκινομάλλα γκίλφ κοκκαλιάρα με μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1γ Γιασμίν μελαχρινή πιτσιρίκα με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 2 ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΣ Μαρία ξανθό καυλιάρικο μίλφ με κανονικό σώμα και 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
0742.jpg

καλό βράδυ....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραίος Σμύρνη :thumbsup:

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μυστη μου ρωτησα την τσατσα και μου πε οτι αυριο-μεθαυριο γυρναει η Τζωρτζιαννα. Ειχε περιοδο λεει..
Anyway
Σχεδον δυο εβδομαδες περιοδο??????? Αυτες οι τσατσαδες λενε οτι να΄ναι!!!! Τελος παντον, ευχαριστω φιλαρακι, το εκτιμω!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
Ελα μυστη μου  :rockon: :rockon:
Επεσε στο 10ρικο η μουναρα η Αλεξια ε??
Ξεροχυνω  :cum:
αφού με καυλάντισε το 19χρόνο έκανα να φύγω..τότε η τσατσα λέει που θα βρεις τέτοια κοπέλα με ένα δεκάρικο , δεν ξέρω οπότε αν το έριξε για να περάσω ή έχει γίνει μείωση , τίς άλλες φορές που την έβλεπα 15 έλεγε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αφού με καυλάντισε το 19χρόνο έκανα να φύγω..τότε η τσατσα λέει που θα βρεις τέτοια κοπέλα με ένα δεκάρικο , δεν ξέρω οπότε αν το έριξε για να περάσω ή έχει γίνει μείωση , τίς άλλες φορές που την έβλεπα 15 έλεγε.
Μια χαρά........ :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
Ρε σεις!απο που βγαλατε το συμπερασμα οτι η Φλώρη ειναι Αλβανιδα!Ρουμάνικα μου μιλουσε στο δωμάτιο!Τουλάχιστον κάποιες λεξεις τις γνωριζω!Οι Αλβανιδες κανουν ευκολα μπάμ!
εμένα ρουμάνα μου έχει πει ότι είναι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
Η κοπέλα μου είπε καθαρά ότι είναι από Αλβανία και δεν μπερδεύτηκε.Εγώ δεν πιστεύω με την καμία πάντως ότι είναι Ρουμάνα η συγκεκριμένη.Δεν αμφιβάλλω ότι θα ξέρει μεμονωμένα κάποιες λέξεις η φράσεις στα Ρουμανικά αλλά το ότι είναι Αλβανίδα αυτό δεν αλλάζει.
εμένα μου είπε ότι είναι Ρουμάνα , την πήρα και εγώ τις πρώτες μέρες που δούλεψε...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
E ποσο ειναι ρε συ?? Παντως προμιλφ που την χαρακτηρισες εσυ στην κριτικη σου δεν ειναι  :grin: . Εκτος βεβαια και αν μιλαμε για αλλη. Εγω βαρια 25 την κοβω..
Τεσπα αφου λογικα μιλαμε για την ιδια θα παω αυριο την εχω τεραστια αναγκη
μπέμπα η Μαρία που έιδες έχει τατού χαμηλά στον αυχένα? αν ναι είναι πάνω απο 30.

Επισκέπτης
Οι 3 πιο όμορφες πόρνες αυτή τη στιγμή στο Μετάξι είναι:

• [li]Ρόζα, Κολωνού 15[/li]
 :smitten:
  • [li]Κρίνα, Κολωνού 30[/li]
  • [li]Κορίνα, Ιάσωνος 20[/li]

Γιατί έτσι γουστάρω.   :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
Οι 3 πιο όμορφες πόρνες αυτή τη στιγμή στο Μετάξι είναι:

• [li]Ρόζα, Κολωνού 15[/li]
  • [li]Κρίνα, Κολωνού 30[/li]
  • [li]Κορίνα, Ιάσωνος 20[/li]

Γιατί έτσι γουστάρω.   :sunglasses:
γούστα είναι αυτά....για μένα η πίο ωραία και με διαφορά είναι η Αλεξία , την Κορίνα δεν θα την έβαζα ούτε στην 10αδά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
Κεραμεικου 15Α 3η βαρδια Μαρια η Σπεσιαλ. Γκρανυ με απιστευτα τρομακτικη σαπια φατσα, σαπιο σωμα, τρομακτικο βλεμμα, βηχει συνεχεια μαλλον εχει φυματιωση η κατι τετοιο. ΑΚΑ στο 10ρικο

Κολωνου 47 οροφος Τερεζα η Βραζιλιανα σαπιο γκρανυ με απιστευτα τρομακτικη φατσα. Την ειχα παρει για να δοκιμασω τα ορια μου και μου παιρνε πιπα και εβηχε πανω στον πουτσο μου και μετα με κυνηγουσε για γλωσσοφιλα και την απεφευγα με το ζορι. Εφιαλτης. ΑΚΑ και ΚΩΛΟ στο 10ρικο

Ιασωνος 46Β Μαρια η Σπεσιαλ και αυτη. Εχει 2-3 δοντια το πολυ, σαν πρεζακι ειναι, σαπια φατσα, σαπιο σωμα. Γαμησε τα. Πρεπει να κανουμε ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ που την πηρε. ΑΚΑ και ΚΩΛΟ στο 10ρικο.
ναι πιστεύω αυτές αξίζουν το βάθρο..θα έβαζα πρώτη επιλαχούσα την Μαρίνα απο Ιάσωνος 1β αριστερά  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κεραμεικου 15Α 3η βαρδια Μαρια η Σπεσιαλ. Γκρανυ με απιστευτα τρομακτικη σαπια φατσα, σαπιο σωμα, τρομακτικο βλεμμα, βηχει συνεχεια μαλλον εχει φυματιωση η κατι τετοιο. ΑΚΑ στο 10ρικο

Κολωνου 47 οροφος Τερεζα η Βραζιλιανα σαπιο γκρανυ με απιστευτα τρομακτικη φατσα. Την ειχα παρει για να δοκιμασω τα ορια μου και μου παιρνε πιπα και εβηχε πανω στον πουτσο μου και μετα με κυνηγουσε για γλωσσοφιλα και την απεφευγα με το ζορι. Εφιαλτης. ΑΚΑ και ΚΩΛΟ στο 10ρικο

Ιασωνος 46Β Μαρια η Σπεσιαλ και αυτη. Εχει 2-3 δοντια το πολυ, σαν πρεζακι ειναι, σαπια φατσα, σαπιο σωμα. Γαμησε τα. Πρεπει να κανουμε ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ που την πηρε. ΑΚΑ και ΚΩΛΟ στο 10ρικο.
καλα η τερεζα ειναι κλασσικη
η μαρια ιασωνος ειναι αυτη η νεαρη γυφτισσα?
η αλλη στο κεραμεικου θαναι ενδιαφερουσα περιπτωση τυπε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
kai στο ιασωνος 36 παιζει ενα γκιλφ με το ενα ποδι στο λακο
προφανως θα ειναι απ'αυτα που αναφερεται
κοντη αδυνατη με πολυ μακρυα μαυρα μαλλια  :grin:
την βλεπεις και σου κοβεται η ορεξη  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι αυτη η γυφτσα ειναι.
Οσο για αυτη στην Κεραμεικου καθε φορα που τη βλεπω εσενα σκεφτομαι τυπε  :grin:
Ειδικα αν της ελειπαν και καμια 10αρια δοντια πιστευω θα την ερωτευοσουνα   :rockon:
τυπε καλη θαναι αυτη
εχω κανει και αντιφυματικο :rockon:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Ήμαρτον με αυτή την Αλεξία ρε παιδιά!  :headbang:

Τη μία μέρα 15 ευρώ στο μετάξι, την άλλη 10 ευρώ στο μεταξί, και χθες και προχθές σας πληροφορώ ότι έμαθα πως δούλεψε στα Φωκαίας 27 με 20 ευρώ... (με το όνομα Εστέλ...)

Εντάξει δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά είναι μαλακία να την πάρεις με 20 ευρώ και μετά να μάθεις ότι εκδίδεται και με 10 ευρώ, με 24 ώρες διαφορά...  :'(

(Δεν την πήρα, αλλά στο τσακ ήμουνα χθες  :grin:)

Μία σύντομη ενημέρωση από τον beverly και μένα 17:00-17:30 από Φυλής:

-Φωκαίας 27 πάνω. Λώρη
-Φωκαίας 27 ημιώροφος. Ισαμπέλα
-Φωκαίας 27 υπόγειο. Βικτώρια
-Φωκαίας 24. Μαρία. Έχει γίνει στανταράκι...

*να σημειώσω ότι κάτεβηκα μόνο και μόνο να βρω Αλεξία γιατί θεωρώ καλά μαγαζιά τα Φωκαίας (δε χτυπάνε πόρτα, είναι πολύ καθαρά και περιποιημένα, σχεδόν σα στούντιο). Και μαθαίνω από n.smirni ότι ξαναγύρισε Μετάξι.  :headbang:

-Φωκαίας 25 κάτω. Άνκα
-Φωκαίας 25 πάνω. Λάουρα από Φυλής 86
-Φωκαίας 17. Ελένη η "Αιγύπτια"

-Φυλής 69 κάτω. Νικόλ, το αγοροκόριτσο με το μεγάλο στήθος.

-Φυλής 86 κάτω. Νικόλ, η καινούρια μελαχρινή τσιγγανορουμάνα.
-Φυλής 86 πάνω. Μισέλ (καθυστερημένη προσέλευση).
-Φυλής 84 πάνω. Τζίνα, διπλοβάρδια, το νέο μου αμόρε, της κάνω ζοριλίκια για να μπω, αλλά το συμπαθώ το καυλάκι...  :smitten:
-Φυλής 84 κάτω. Γαβριέλα

-Διδύμου 7 (αριστερά). Έλενη. Μεταξουργιώτισσα, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά μας έκανε καλό καυλάντισμα... :grin:
-Διδύμου 7 (δεξιά). Ανδριάνα. Παράπονα στον beverly που δε γαμάει κάνει βόλτες... λες και εγώ τη γαμάω (έτσι είπε) που έχω να μπω κάτι μήνες με αυτή, τεσπά...  :rolleyes:

Κάπου εκεί φύγαμε γιατί έπρεπε να πάμε για έναν καθυστερημένο μεσημεριανό ύπνο...  :sleeping:

υγ: Την ώρα που περίμενα τον beverly (Φωκαίας και Αχαρνών), είδα να περνάνε ο BMW με τον xlexle, αλλά δεν τους μίλησα γιατί ήμουνα κάπως αποροφημένος...Μάλλον με είδαν, σόρυ παιδιά...  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom