You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kαλημερα σε ολους γνωριζει κανεις τη βαρδια δουλευει η γιαννα ουκρανη (που ηταν παλιοτερα φωκαιας) στο βεργας η αχιλεως και μαραθωνος ?
Το Σάββατο ήταν 2η στο Βέργας 3.....
οκ ευχαριστω γιατι χτες το απογευμα περασα και απο βεργας και αχιλεως αλλα δεν ηταν μαλλον θα δουλευει νυχτα ισως περασω σημερα να δω αν δεν ειναι εκει φευγω κατευθειαν για κολωνου για την ταυλανδεζα βανεσσα και αυτη μετα της 11βραδυ καλη συνεχειαΤο Σάββατο ήταν 2η στο Βέργας 3.....
Αν μάθεις ακριβώς τις βάρδιες της Γιάννας,κάνε μια ενημέρωση.....οκ ευχαριστω γιατι χτες το απογευμα περασα και απο βεργας και αχιλεως αλλα δεν ηταν μαλλον θα δουλευει νυχτα ισως περασω σημερα να δω αν δεν ειναι εκει φευγω κατευθειαν για κολωνου για την ταυλανδεζα βανεσσα και αυτη μετα της 11βραδυ καλη συνεχεια
οκ θα τσεκαρω και αυριο τετοια ωρα περιπου θα ενημερωσω γιατι δουλευω2-10 σημερα, τι δουλεια δηλαδη αν σκεφτομαι τα γκομενακια αστα να πανε καλη συνεχειαΑν μάθεις ακριβώς τις βάρδιες της Γιάννας,κάνε μια ενημέρωση.....
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
λιγα πραγματα απο τη χθεσινη τριτη βαρδια...
στο εξηκιου το καινουργιο με την τσοντα στο σαλονι,ηταν κλασικα η νταρντανα ξανθια μιλφ κατερινα,με υφος που νομιζει οτι μας κανει χαρη που ειναι πουτανα
στο εξηκιου 20 ηταν κλασικα η γιαννα,γνωστη αρκετα παλιοτερα απο Διδυμου 27
βεργας 3 δεξια,η νταρντανα ξανθια μιλφ σονια
βεργας 2,η βανεσα με τη βαρια φωνη
λιοσιων 91,η στελλα η αλληθωρη,με κωλο στο προγραμμα
τροφωνιου 11 αριστερα,η ελλη η καμενη,απο ιασωνος 19
στο δεξι,μια μαυρομαλλα ευθυτενης,με φοβερη φαρδια κωλαρα
τροφωνιου 13 αριστερα,η τζουλια η καστανοξανθη τσιγγανα μιλφ που ο μπεμπας τη βρισκει μουναρα.οταν με καυλαντιζει για να περασω δωματιο ,ο τροπος που μιλαει μου θυμιζει τις γυφτισσες που ζητιανευουν λεφτα για να σου πουν τη μοιρα σου
τα υπολοιπα απο βεργας,εξηκιου,τροφωινιο που δεν ανεφερα ηταν κλειστα
παιωνιου 47,μιραντα,τρομακτικη χοντρη γκιλφ
κολωνου 48 η σλαβομιλφ λανα,απο ιασωνος 1
κολωνου 53,ειρηνη ο παλαιστης,τζουλι νταρντανα παχια μιλφ και η κατερινα,το γκιλφ του σπιντ,που δουλευε πριν 1-2 χρονια στο ιδιο μαγαζι
μεγ.αλεξ.15 η ναταλια με το βασιλικο τσιμπουκι
κολωνου 47 κατω,ενα πολυ γλυκο και ομορφο μουνακι,με λιγη κοιλιτσα και ωραια βυζια ,νομιζω εμμανουελα λεγοταν,δε θυμαμαι που την εχω ξαναδει
ιασωνος 44 αριστερα,το ζωντοβολο μαρια "παμε-παμε"
ιασωνος 36,η ξανθια γκιλφ σουζανα κλασικα
ιασωνος 30 κατω,η καινουργια μαυρη
ιασωνος 30 πανω,η αννα το ομορφο σκινυ γυφτακι με την ξανθια περουκα
ιασωνος 31 υπογειο,μιλφ τατιανα,εχει ομορφυνει
κολωνου 15 δεξια,αλεξια στα 15 ευρω
φυλης 84 πανω,αλιονα
στο εξηκιου το καινουργιο με την τσοντα στο σαλονι,ηταν κλασικα η νταρντανα ξανθια μιλφ κατερινα,με υφος που νομιζει οτι μας κανει χαρη που ειναι πουτανα
στο εξηκιου 20 ηταν κλασικα η γιαννα,γνωστη αρκετα παλιοτερα απο Διδυμου 27
βεργας 3 δεξια,η νταρντανα ξανθια μιλφ σονια
βεργας 2,η βανεσα με τη βαρια φωνη
λιοσιων 91,η στελλα η αλληθωρη,με κωλο στο προγραμμα
τροφωνιου 11 αριστερα,η ελλη η καμενη,απο ιασωνος 19
στο δεξι,μια μαυρομαλλα ευθυτενης,με φοβερη φαρδια κωλαρα
τροφωνιου 13 αριστερα,η τζουλια η καστανοξανθη τσιγγανα μιλφ που ο μπεμπας τη βρισκει μουναρα.οταν με καυλαντιζει για να περασω δωματιο ,ο τροπος που μιλαει μου θυμιζει τις γυφτισσες που ζητιανευουν λεφτα για να σου πουν τη μοιρα σου
τα υπολοιπα απο βεργας,εξηκιου,τροφωινιο που δεν ανεφερα ηταν κλειστα
παιωνιου 47,μιραντα,τρομακτικη χοντρη γκιλφ
κολωνου 48 η σλαβομιλφ λανα,απο ιασωνος 1
κολωνου 53,ειρηνη ο παλαιστης,τζουλι νταρντανα παχια μιλφ και η κατερινα,το γκιλφ του σπιντ,που δουλευε πριν 1-2 χρονια στο ιδιο μαγαζι
μεγ.αλεξ.15 η ναταλια με το βασιλικο τσιμπουκι
κολωνου 47 κατω,ενα πολυ γλυκο και ομορφο μουνακι,με λιγη κοιλιτσα και ωραια βυζια ,νομιζω εμμανουελα λεγοταν,δε θυμαμαι που την εχω ξαναδει
ιασωνος 44 αριστερα,το ζωντοβολο μαρια "παμε-παμε"
ιασωνος 36,η ξανθια γκιλφ σουζανα κλασικα
ιασωνος 30 κατω,η καινουργια μαυρη
ιασωνος 30 πανω,η αννα το ομορφο σκινυ γυφτακι με την ξανθια περουκα
ιασωνος 31 υπογειο,μιλφ τατιανα,εχει ομορφυνει
κολωνου 15 δεξια,αλεξια στα 15 ευρω
φυλης 84 πανω,αλιονα
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Ωραίος BMWPOWER και ωραία ενημέρωση!ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 2 Λιλιαν ξανθο προμιλφ με ομορφο προσωπο, ωραια αφρατη κωλαρα και 1,5αρι στηθος. Πολυ ελκυστικη γυναικα με θυληκοτητα και ωραιο χαμογελο. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε απ την καλτ τσατσα με το παρκινσον
Έχει φάση όντως αυτή αν και σε τρομάζει λίγο, πάντως δεν έχω παράπονο από την συγκεκριμένη καθώς ένα πρωί που βρέθηκα εκεί η ίδια μου σιγοψιθύρισε στο αυτί λέγοντάς μου έλα μετά τις 5 που θα είναι ωραιότερη κοπέλα..
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ
11Α Τζουλια σκληρο μιλφ με ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ, μελαχρινη με τρομακτικη φατσα και σαπιο σωμα με αρκετα παραπανισια κιλα, κιταριτιδες κλπ. ΑΠΛΟ ανακοινωσε
Δεν έχω δει μεγαλύτερα πραγματικά βυζιά εντός και εκτος μπουρδέλων!
13Α Αγαπη το γνωστο σκληρο μιλφ με ξανθα κοντα μαλλια, μετρια φατσα αδιαφορο σωμα, 2αρι+ στηθος, ΑΚΑ
Βάλε 3+ να είσαι μέσα.. ;) Σου έπιασε το χέρι να της τα ζουλάς με τα δάχτυλα;
13Β Μπετυ η καστανοξανθη (προ)μιλφ, πολυ εντυπωσιακη γυναικαρα με ομορφο προσωπο και σωματαρα. Δυστυχως σημερα το σαλοναρισμα της ηταν πολυ ψυχρο και συντομο και ετσι ουτε προλαβα να την απολαυσω αλλα ουτε και να καυλωσω οποτε εφυγα αμεσως χωρις καν να μου περασει απ το μυαλο να περασω στα ενδοτερα. Προγραμμα δεν ανακοινωθηκε καν, υποθετω ΑΠΛΟ θα μου ελεγε
Διστυχώς είναι ψυχρή και κακό του κεφαλιού της αφού χάνει πελάτες ενώ άλλες θα ζήλευαν τα κάλλη της!(Ξέρω πως τα διαβάζει γι αυτό και το αναφέρω)
ΒΕΡΓΑΣ
3(αριστερα) 2 κοπελες, μια μελαχρινη σαυρα δε θυμαμαι καν πως τη λενε Έλλη ουτε προγραμμα ουτε τιποτα και η Μαρια πιπινακι 23 ετων οπως μου ειπε, καστανομαλλα με ομορφο προσωπο, 2αρι στηθος και φοβερη κωλαρα. ΑΚΑ.
Καλα γαμησια
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Εντάξει δεν την λες και σαύρα, εμένα με καυλώνει πάντως όπως και η Εύα από Κνίδου 18 που δεν είναι η Μαργαρίτα από Αχαρνών 85 η οποία είναι πιο γκράνυ από την Εύα..Ευχαριστω τυπε.
Ναι νομιζω εχεις δικιο, Ελλη πρεπει να λεγεται αυτη η σαυρα στο βεργας
Χθες στο Κολωνου 15β οπου ηταν η Αλεξια μου ειπα η τσατσα για μια "ξαδελφη" της οπου εχει ακομα μεγαλυτερα βυζια και θα επανελθει στον οικο απο την ερχομενη δευτερα τριτη βαρδια. Δεν κρατησα ονομα, ξερετε κατι παραπανω;
Ε πες καμια παραπανω πληροφορια.Ε λογικα τη Μισελ θα εννοει που δοκιμαζει την τυχη της στη Φυλης τις τελευταιες μερες απ οσο ξερω
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Στο Βέργας 2 προολίγου η Μαρία δούλευε παλιά ως Άννα στο Κων/πόλεως 92Α στον όροφο. Πιπινάκι μελαχρινό με ωραίο χαμόγελο
Διδύμου 20 η Όλγα τρομερό ρωσσικό πιπίνι με σπεσιαλιτέ το γλειψαρχίδι.
Αλκιβιάδους 16Β ένα ξανθό λεπτό πιπινάκι τρέλλα με τελειωτικό. Θα έμπαινα αλλά είδα συναγωνιστή να αφήνει το δωμάτιο, να παίρνει λεφτά πίσω και να αποχωρεί και μετά υπήρχε κάποια ένταση με την τσατσά. Δεν ρισκάρισα
Διδύμου 20 η Όλγα τρομερό ρωσσικό πιπίνι με σπεσιαλιτέ το γλειψαρχίδι.
Αλκιβιάδους 16Β ένα ξανθό λεπτό πιπινάκι τρέλλα με τελειωτικό. Θα έμπαινα αλλά είδα συναγωνιστή να αφήνει το δωμάτιο, να παίρνει λεφτά πίσω και να αποχωρεί και μετά υπήρχε κάποια ένταση με την τσατσά. Δεν ρισκάρισα
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Χθες στο Κολωνου 15β οπου ηταν η Αλεξια μου ειπα η τσατσα για μια "ξαδελφη" της οπου εχει ακομα μεγαλυτερα βυζια και θα επανελθει στον οικο απο την ερχομενη δευτερα τριτη βαρδια. Δεν κρατησα ονομα, ξερετε κατι παραπανω;
Κοιτα αυτη η Αλεξια εχει δουλεψει μαζι με τη Μισελ που αναφερει ο BMW, ε και δεν ξερω πολλες με μεγαλα βυζια, οποτε αυτη λεμε...
Άλλοτε παρουσιάζεται ως "ξαδερφη", άλλλοτε ως "αδερφη", και αλλοτε απλα ως φιλη (πιο πιθανο το τελευταίο).
Και οι 2 τωρα τελευταια πηγαινοερχονται απο Κολωνου 15 σε Φωκαιας 27 και το αντιστροφο (μαλλον το "ζυγιζουν" που μπορουν να να βγαλουν περισσοτερα λεφτα), οποτε εχε το νου σου να της πετυχεις στη φτηνη τους βαρδια...
ΥΓ: ο n.smirni την πετυχε και σε εκπτωσεις την Αλεξια στα 10 ευρω σκεψου...
Ευχαριστω τυπε.
Ναι νομιζω εχεις δικιο, Ελλη πρεπει να λεγεται αυτη η σαυρα στο βεργας
η Έλλη είναι ο επόμενος στόχος!!! Μπράβο για την ενημέρωση!
Κριτικες δεν μπορω να βρω για την κοπελα παντως. Προσφερουν κατι διαφορετικο οταν παιζουν μπαλα στο Φωκαιας 27;Κοιτα αυτη η Αλεξια εχει δουλεψει μαζι με τη Μισελ που αναφερει ο BMW, ε και δεν ξερω πολλες με μεγαλα βυζια, οποτε αυτη λεμε...
Άλλοτε παρουσιάζεται ως "ξαδερφη", άλλλοτε ως "αδερφη", και αλλοτε απλα ως φιλη (πιο πιθανο το τελευταίο).
Και οι 2 τωρα τελευταια πηγαινοερχονται απο Κολωνου 15 σε Φωκαιας 27 και το αντιστροφο (μαλλον το "ζυγιζουν" που μπορουν να να βγαλουν περισσοτερα λεφτα), οποτε εχε το νου σου να της πετυχεις στη φτηνη τους βαρδια...
ΥΓ: ο n.smirni την πετυχε και σε εκπτωσεις την Αλεξια στα 10 ευρω σκεψου...
Αμα διαβαζες πιο πισω θα εβλεπες πως και εγω για 10 ειπα στην τσατσα αλλα μαλλον καταλαβε οτι μου αρεσε η κοπελα και δεν τσιμπησε. Κατα τα αλλα 20 εδωσα συνολικα και η τσατσα μονο που δεν με κερασε καφεδακι.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
η αλεξια ειναι καλυτερη στο δωματιο απ τη μισελ.η μισελ ειναι σαν τη μεγαλη αδερφη της αλεξιας.εχει πιο σκουρο δερμα,μεγαλυτερες βυζαρες που δεν αφηνει πολλα γλειψιματα ομως και φυσικα ειναι λιγοτερο ομορφη απ τον αγγελο αλεξιαΚριτικες δεν μπορω να βρω για την κοπελα παντως. Προσφερουν κατι διαφορετικο οταν παιζουν μπαλα στο Φωκαιας 27;
Αμα διαβαζες πιο πισω θα εβλεπες πως και εγω για 10 ειπα στην τσατσα αλλα μαλλον καταλαβε οτι μου αρεσε η κοπελα και δεν τσιμπησε. Κατα τα αλλα 20 εδωσα συνολικα και η τσατσα μονο που δεν με κερασε καφεδακι.
Νταξει, αυτο αρκει για να σταματησω την αναζητηση.η αλεξια ειναι καλυτερη στο δωματιο απ τη μισελ.η μισελ ειναι σαν τη μεγαλη αδερφη της αλεξιας.εχει πιο σκουρο δερμα,μεγαλυτερες βυζαρες που δεν αφηνει πολλα γλειψιματα ομως και φυσικα ειναι λιγοτερο ομορφη απ τον αγγελο αλεξια
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Να πω επισης οτι συμφωνα με την υπηρεσια αυτη τη βδομαδα η κοπελα θα δουλευει μονο στο Διδυμου 20 και τις 2 βαρδιες(1η και 2η) και οτι τελος του μηνα θα μας χαιρετησει για να παει στην πατριδα της μεχρι το Μαρτιο.
πολυ ομορφη και ξεχωριστη παρουσια σε σχεση με αυτες που βλεπουμε κατα καιρους στα σπιτακια φιλε BMW
Ρωσια ΔΥΝΑΜΗ!!!!
Δεν αντεξα χυστες πηγα Διδυμου 20 και γαμησα την Ολγα
Πανεμορφη Ρωσιδα, 24 ετων, μελαχρινη με απιστευτο προσωπο και φοβερο κωλαρακι.
Η κοπελα ειναι πολυ γλυκια και αψογη επαγγελματιας.
Πολυ γλυψιμο, πολυ καλη συμμετοχη και ανεση χρονου.
Θα γραψω αυριο κριτικη
Να πω επισης οτι συμφωνα με την υπηρεσια αυτη τη βδομαδα η κοπελα θα δουλευει μονο στο Διδυμου 20 και τις 2 βαρδιες(1η και 2η) και οτι τελος του μηνα θα μας χαιρετησει για να παει στην πατριδα της μεχρι το Μαρτιο.
Κιόλας......? :S
Δεν αντεξα χυστες πηγα Διδυμου 20 και γαμησα την Ολγα
Πανεμορφη Ρωσιδα, 24 ετων, μελαχρινη με απιστευτο προσωπο και φοβερο κωλαρακι.
Η κοπελα ειναι πολυ γλυκια και αψογη επαγγελματιας.
Πολυ γλυψιμο, πολυ καλη συμμετοχη και ανεση χρονου.
Θα γραψω αυριο κριτικη
ωραίος!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Κιόλας......? :S
μπαινουνε με τουριστικη βιζα μυστη καθοτι δεν ενηκουν στην ΟΝΕ
η οποια βιζα λιγη συντομα, οποτε φευγουν, πανε στην πατριδα τους και ξαναμπαινουν παλι με τουριστικη βιζα... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις