Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (12 μέλη και 211 επισκέπτες)

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Επισκεπτομαι την Αθηνα και θελω να μου πει καποιος ειτε στο φορουμ ειτε με πμ ορισμενες κοπελες που δουλευουν στην φυλης και περιξ που ειναι καλες και εμπειρες στο πρωκτικο σεξ. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θρεντ που βαζω αυτην την ερωτηση.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Και η τσατσα και η ιδια μου ειπαν οτι θα φυγει γιατι εχει εξεταστικη στο πανεπιστημιο της στη Ρωσσια.
...

Σε ποια μαθήματα άραγε;
Ψωλογλυπτική;
Ψωλαρμεκτική;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επισκεπτομαι την Αθηνα και θελω να μου πει καποιος ειτε στο φορουμ ειτε με πμ ορισμενες κοπελες που δουλευουν στην φυλης και περιξ που ειναι καλες και εμπειρες στο πρωκτικο σεξ. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θρεντ που βαζω αυτην την ερωτηση.

Κωλάκιας δικέ μου....? Ρώτα τον τύπο xarisma....... :fuck2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και η τσατσα και η ιδια μου ειπαν οτι θα φυγει γιατι εχει εξεταστικη στο πανεπιστημιο της στη Ρωσσια.
URL]]

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ισως  :grin:
Εμενα παντως μου πε οτι σπουδαζει νομικη

Εκτιμώ ότι η μόνη επαφή που έχει με τους νόμους, είναι ο νόμος του picker...

Κατά τα λοιπά ισχύει η εξήγηση του κ. ZeroTolerance (τα ρωσίδια συνουσιάζονται στα μπουρδέλα ως τουρίστριες, με τουριστική βίζα που περιοδικά πρέπει να ανανεώνουν, επιστρέφοντας στη σοβιετία).

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τα ρωσίδια και τα ουκρανίδια που γαμάτε κύριοι, δεν είναι πουτάνες!
Είναι τουρίστριες!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αν μάθεις ακριβώς τις βάρδιες της Γιάννας,κάνε μια ενημέρωση..... :boobies:
kαλημερα σε ολους απ οτι μου ειπαν τωρα πρωι που περασα μια βολτα η γιαννα μαλλον θα δουλευει νυχτερινη βαρδια αχιλεως και μαραθωνος με επιφυλαξη ομως γιατι σε αυτα τα μαγαζια οι βαρδιες δεν ειναι στανταρ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ερώτησις: Χτες στο Αλκιβιάδου 16Β το μεσαίο δούλευαν δυο κοπέλες, μια ευτραφής με φουλ πρόγραμμα, νομίζω Λάουρα και ένα πιπινάκι ξανθό πολύ αδύνατο. Αυτό το δεύτερο το έχει πάρει κανείς να μας πει τι γίνεται;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
μια ερωτηση και απο εμενα ρε παιδια μια ξανθια απο φυλης 86 β η 86α (νομιζω 86β)που θα ελεγα οτι φερνει λιγο με την φαιη σκορδα, δινει τον κωλο της και δουλευει απογευματινη-βραδυνη ποια ειναι

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
μια ερωτηση και απο εμενα ρε παιδια μια ξανθια απο φυλης 86 β η 86α (νομιζω 86β)που θα ελεγα οτι φερνει λιγο με την φαιη σκορδα, δινει τον κωλο της και δουλευει απογευματινη-βραδυνη ποια ειναι
την Λάουρα λες τύπε... Αν δεν την βρεις στο Φ.86Β ή στο Φ.86Α που δουλεύει συνήθως σε σχέση με τα 84αρια, θα την πετύχεις στο Φωκαίας 25Α (όροφος)! Δίνει κώλο :fuck1: 

Ερώτησις: Χτες στο Αλκιβιάδου 16Β το μεσαίο δούλευαν δυο κοπέλες, μια ευτραφής με φουλ πρόγραμμα, νομίζω Λάουρα και ένα πιπινάκι ξανθό πολύ αδύνατο. Αυτό το δεύτερο το έχει πάρει κανείς να μας πει τι γίνεται;
Λάουρα σώστα και η Άννα η πιπίνα... Ιδέα δεν έχω για την δεύτερη στα ενδότερα!

Απο την περιγραφη κατα 99% για την ιδια λετε..
Λογικα καποιο λαθος κανει ο φυστικης..
Δε νομιζω αυτο το μπαζο να χει το θρασος να ζηταει 20ρικα και 30ρικα στο Μεταξι.. :grin:
Παλιοτερα αν θυμαμαι καλα ζηταγε 10 απλο 15 κωλο (η κανω λαθος?εδινε και κωλο το 10ρικο?)
Φυσικα ουτε τοτε την επαιρνα  :grin:
το διόρθωσα νωρίτερα τύπε, ήταν η κεκτημένη ταχύτης και ότι μόλις είχα σκάσει στην περιοχή εν σώματι αλλά ο νους είχε μείνει στη Φυλής ακόμα! :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Διστυχώς billy13 δεν υπάρχει περιορισμός και μπαίνουν ελεύθερα όλοι, αφού σκάσουν πρώτα το 20ευρω φυσικά! :grin:

Ξενέρωσα με τα πάκια,τώρα......... :S

kαλημερα σε ολους απ οτι μου ειπαν τωρα πρωι που περασα μια βολτα η γιαννα μαλλον θα δουλευει νυχτερινη βαρδια αχιλεως και μαραθωνος με επιφυλαξη ομως γιατι σε αυτα τα μαγαζια οι βαρδιες δεν ειναι στανταρ

Έμαθα....2η-3η θα δουλεύει,....με πρόλαβες..... :cool2:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Αρχικά πήγα από Αλκιβιάδου 16Β. Είδα πάλι τη Λάουρα, το ξανθό μικροσκοπικό πιπίνι και απόρησα πού στο διάολο θα βάλω το πουλί μου αφού είναι μικροσκοπική. Συναγωνιστής δε, αδελφή ψυχή, με προϊδέασε αρνητικά ως προς τις επιδόσεις.

Πήγα Διδύμου 20 που είχα απωθημένο τη  Μπέλα με την  Ελένη, δυο βλαχαδερά ρουμανάκια, που είναι πολύ χαμογελαστά. Φορούσαν και οι δυο κόκκινα babydoll και τακούνες. Έχουν μπόλικα βυζγιά και μπουτάρες αλλά η μια είναι κοντή ενώ η άλλη πιο νταρντάνα. Κατέβαλα 30 ευρά για παρτουζα. Λεπτομερέστερα στην κριτική μου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πήγα Διδύμου 20 που είχα απωθημένο τη  Μπέλα με την  Ελένη, δυο βλαχαδερά ρουμανάκια, που είναι πολύ χαμογελαστά. Φορούσαν και οι δυο κόκκινα babydoll και τακούνες. Έχουν μπόλικα βυζγιά και μπουτάρες αλλά η μια είναι κοντή ενώ η άλλη πιο νταρντάνα. Κατέβαλα 30 ευρά για παρτουζα. Λεπτομερέστερα στην κριτική μου.

είναι δύο μελαχρινές γεματούλες η μία με πεταχτά δόντια;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.757
Πόντοι
41.129
μετα την κριτκικη του ν.σμυρνη θα παω σημερα στην αλεξια Κ15 για να γνωριστουμε καλυτερα..  :knockinb:  :fuck2:  :pipa1:  :pipa2:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

τωρα οσοι το διαβαζουν και την εχουν φαντασιωση θα τρεξουν σαν τρελοι  :rockon:
και εγω την εχω φαντασιωση αλλα οχι δεν μου θυμιζει τη φαιη ουτε καν που μου περασε απο το μυαλο βασικα ... :)  :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι γίνεται με τις σκούπες τύποι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom