Για Αχαρνων 85(Ρωσιδα μιλφαρα, ειχα διαβασει)...ξεκινησα με καθυστερηση καθοτι περιμενα μπας και ανεβει κριτικη στο μπου απο τον Φανη...αλλα δεν...και ξεκινησα 3.45'
Καλιφορνα 12....Ανοιξα την πορτα....φωναξα να μου ανοιξει το συρματινο πλεγμα, ηλθε μια μεταλλαγμενη εργαζομενη με αθλητικο σωμα και συμπαθητικο προσωπο(ωραιο μακρυ μαλλι).. και χωρις να ανοιξει το συρματινο πλεγμα...μου ειπε 30 ευρω και παθητικη.Σηκωθηκα και εφυγα..καθοτι ειμαι λατρης των γυναικων.
Δ.98. Εργαζομενη Ειρηνη το πολυ 30 χρονων την εκοψα.. με φουλ στα 20 ευρω.Εκτος πρωκτικου, αν θυμαμαι καλα.Μου αρεσε πολυ στο σαλονι(ωραιο προσωπο και σωμα)!!!Θα την εχω στα υποψη στο μελλον.
Λελας Κ 35.(Στουντιο) Δυο εργαζομενες Παολα και Χρυσα!!!Μου κωλοτριβοτανε και η μια και η αλλη στο σαλονι!!Συμπαθητικες στυλιαρες με ωραια σωματακια, αδυνατες.....30 ευρω το απλο....ουτε καν Ισπανικη μαλακια μεσα στα βυζια τους....και 50 το φουλ που εχει και ακαποτο στοματικο....οχι ομως τελειωτικο!!!Μπαινουν και οι δυο στο δωματιο!!!
Σηκωθηκα και εφυγα...30 ευρω και χωρις Ισπανικο στα βυζια(αν θυμαμαι καλα)!!Η τσατσα, μου ειπε καθως εφευγα οτι... στην δευτερη βαρδια θα ειναι μια Λαουρα!!!
Δ. 97 Το ξανθο αρχοντικο μιλφ Ντιανα ντυμενη βασιλιατικα..και την τιμησα στο δωματιο μεσα...Προγραμμα φουλ(οχι πρωκτικο)...25 ευρω!!Το Δ97 εχει χωρους μεσα και ανεσεις στουντιο...καθοτι ηταν στουντιο στο παρελθον.....εκει ειναι μονιμα η Ντιανα!!!Σημερα την τιμησα για 30η φορα, αν δεν με απατα η μνημη μου, τα τελευταια δυο χρονια...καθοτι ειναι στην περιοχη μου και εχω μεγαλη χημεια στο σεξ μαζι της.
Δ.95 Κλειστο.
Απο το υψος της πλατειας Αμερικης κοβω να πιασω Φυλης και μετα Αχαρνων...
Φ200. Μια εργαζομενη Ελενη ή Ελενα;; Τεσπα δεν καλοθυμαμαι καθοτι στο μυαλο τα εχω ολα και σας τα γραφω...χωρις να κρατω σημειωσεις, συναγωνιστες(δεν μου εκανε κλικ..γουστα ειναι αυτα) και....με το που την ειδα, την εκανα δεν καθησα να ακουσω το προγραμμα!!!Παλια αυτο το οικημα εφερνε καλες σε εμφανιση.
Πιανω Αχαρνων και προχωρω....μπορει να μην τα γραψω κατα αυξοντα σειρα να ουμε...
Αχαρνων 85. Ημουν στην πορτα απ' εξω 4.50...δεν μου ανοιγαν....μαλλον την ωρα της αλλαγης βαρδιας θα ηταν σκεφτηκα και εφυγα....
Περγαμου 1.Με μεγαλη ταμπελα μπλε, απ'εξω σε σχεση με πριν χρονια που δεν την ειχε!!!Εκει συγκινηθηκα...δεν γνωριζα οτι ηταν αυτο που γραφετε στις ενημερωσεις σας, το Περγαμου καθοτι σε αυτο πηγαινα πριν χρονια.....που εφερνε ωραιες εργαζομενες.
Εργαζομενη σημερα ειδα την Λουιζα οπως μου συστηθηκε...και μου αρεσε σαν εμφανιση(ωραιο προσωπο και ωραιο σωμα) με κανονικο προγραμμα στα 20 ευρω!!!Χαιρετησα την τσατσα που προσπαθουσε να με πεισει να περασω και εφυγα για αλλες παραλιες να ουμε!!
Ελλης 3. Μιλφ Αλινα με συμπαθητικο προσωπο κοντη-μελαχροινη και με πλουσιο στηθος!!20 ευρω.Ελευθερο στοματικο!!Μου φωναζε να μην φυγω καθοτι δεν υπηρχε πελατης...αλλα και στα περισσοτερα ντελα δεν υπηρχαν πελατες στα σαλονια, ξεχασα να σας γραψω!!..Την εβαλα στα υποψη να της δωσω Παιχτουρισιο φως στο μελλον.
Αγ Πετρου 7. Δυο ειχε ...μια Τανια και μια Ελπιδα....η μια κοντη και χοντρη και η αλλη κανονικου βαρους συμπαθητικη!!!Τους ελειπε απο ενα εικοσαρικο(πλακα κανω) και θελαν να δωσω 20+20 να με βαλλουν και οι δυο στο δωματιο μεσα!!!!Τους αποκριθηκα τιμη μου...παω να φαω να καρδαμωσω και επιστρεφω....και εφυγα τρεχοντας!
Συνεχιζω την Αχαρνων με τα ποδια και σταματω να φαω λιγο, σ'ενα ρεστωραν και μετα πηγα για καφε σε καφενειο γωνιακο με την Αχαρνων!!!Ανακτω δυναμεις απο το περπατημα και συνεχιζω το γοργο πορνοπερπατημα μου και πεφτω για πρωτη φορα στο τσιμπουκοδρομο(δεν ειχα ξαναπαει εκει)!!Σκυβω και φιλω το εδαφος
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
!!!Ημουνα στον υπαριθμο 1 τσιμπουκοδρομο(κατα πολλους μπουρδελιαρηδες) της Αθηνας μας, για πρωτη φορα!!Μου ειχε σηκωθει στα υψη, η βουρτσα μου....τα ματια μου ειδαν......
Διδυμου 6. Ξανθια μιλφ(Νικη) με κοντο καρε μαλλι, αδιαφορης εμφανισης κατα εμε..αλλα με ναζι και να μου λεει οτι θα περασουμε καλα.ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ, ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ!!!20 ευρω κανονικο προγραμμα ακουσα και σηκωθηκα και εφυγα!
Διδυμου 18!!Εδω επαθα πλακα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Μεσα στο σαλονι ηταν και περιμενε ενα μαλακισμενο με γυαλακια νεαρας ηλικας, μαλλον Ελληνας!!Σε καποια φαση βγαινει απο το δωματιο η Αλιονα.. και ζαλιστηκα συναγωνιστες με το που την ειδα!!!....Προστυχομουναροφατσα ξανθια με μεγαλα βυζια(ισως οχι φυσικα με το ματι που ειδα) και ψηλη με αδυνατο σωμα!!!Μου αρεσε αυτη η γυναικα.
Προγραμμα φουλ(δεν θυμαμαι αν ειπε και πρωκτικο) και ακαποτο τσιμπουκι ολοκληρωτικο ανακοινωθηκε με παραβολο 20ευρω!!!....Ετοιμος ημουνα να ορμησω στο δωματιο...αλλα ηταν ο νεαρος!!!Με ρωταει η τσατσα...τι παθατε κυριε;;; Της λεω.....με καυλωσε.....αλλα παω να ριξω μια ματια και στα αλλα, καθοτι προηγειται ο νεαρος και μετα θα ελθω!!!Δεν ξαναηλθα παλι γιατι η τυχη....μου φυλαγε στο.....
Διδυμου 20 να πετυχω την Εβελινα που στο Αγκυρας 12Β Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΣΑΤΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!
Στο Διδυμου 20 μου ανακοινωθηκε προγραμμα με ακαποτο τσιμπουκι, αλλα οχι τελειωτικο!!!Ειμαστε μ' εμενα πεντε πελατες στο σαλονι.Η Εβελινα βγηκε και αυτη οπως η Ντιανα στο Δ.97..στα ασπρα- αιβασιλης!!!
Εβελινα=Ξανθια Ρωσιδα μουναρος με κορμι ποιημα!!!Λεει οτι ειναι 23χρ. αλλα εκτιμω ειναι λιγο μεγαλυτερη!!!
Οταν βγηκε στο σαλονι καυλωσα....μονο με το που την ειδα....αλλα εντυπωση μου προκαλεσε και σας το γραφω οι αλλοι 4 συναγωνιστες...με το που την ειδαν εφυγαν αμεσως.
Αλλο που δεν ηθελα εγω!!Μπουκαρα στο δωματιο δινοντας στην τσατσα τα 20 ευρω το παραβολο και λεγοντας της να μην διανοηθει να χτυπησει καμμια πορτα πριν του δεκαλεπτου!!!Μου χαμογελασε....και μου ειπε, οτι ποτε δεν εχει χτυπησει πορτα στο δεκαλεπτο και ειναι καινουργια εκει(αν θυμαμαι καλα.οτι ειπε)!!!Τοσο χρειαζομαι της απαντησα.Μεσα στο δωματιο ηταν καταπληκτικη!!!Μια απο τις καλυτερες πορνοεμπειριες μου!!Πιπα... μου πηρε ακαποτη,γλωσσοφιλα καργα... και στην σεξουαλικη πραξη, μου περασε με μαεστρια το προφυλακτικο και την
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
σε δυο στασεις.Γαμω τα κορμια και τις ολακαθαρες μοσχομυριστες εργαζομενες που εχω παει μεχρι σημερα.
Πηγα και να δω το καινουργιο οροφο στο Φωκαιας 17
Φωκαιας 17 πανω Η Ελενη Αιγυπτια οπως την αποκαλουν!!Ηταν στο αγωνα σε δωματιο μεσα με συναγωνιστη!!!20 ευρω με κανονικο προγραμμα ακουσα απο την τσατσα!!
Φωκαιας 17 κατω...Εμμανουελα μια ξανθια με γαμω τα σωματα, ψηλη...και ηταν στο σαλονι με τεσσερους συναγωνιστες και μιλαγανε.Απο εμφανιση την βρηκα γαματη...αλλα απο υπηρεσιες δεν την εχω τιμησει.Την εχω στα υποψη μελλοντικα.Μου ειπε αν επιθυμω να περασω... και χωρις να την ρωτησω προγραμμα που κανει της ειπα σε μια αλλη μερα θα την τιμησω και σηκωθηκα και εφυγα αφηνοντας της στο σαλονι που σαλιαριζε με τεσσερις συναγωνιστες!!
Καλο σας βραδυ.