baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
Έχεις ανάγκη για γλυφοκωλάδα....και καπάκι γλωσσόφιλο,από Γιάννα μου φαίνεται..... και κλεισιμο ραντεβου στο λοιμωδων....![]()
![]()
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
![Με ελαφρά :badair: :badair:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5badair.gif)
Έχεις ανάγκη για γλυφοκωλάδα....και καπάκι γλωσσόφιλο,από Γιάννα μου φαίνεται..... και κλεισιμο ραντεβου στο λοιμωδων....![]()
![]()
Ρε τύπε.....δες τις κριτικές.....για ποιον τις γράφουμε να πούμε......για μένα μια χαρά είναι το μωράκι...
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%93%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B1/listingid:443/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%93%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B1/listingid:443/[/url]
Κατατοπιστικότατος.........![]()
Live ενημέρωση από την πιάτσα από beverly:
-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Στέλλα (NEW). Ψηλή κοπέλα, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, ανοιχτόχρωμη, με πιασίματα, μεγάλο στήθος φυσικό, όμορφο πρόσωπο, μουνάρα! Μιλάει ιταλικά στο σαλόνι. Δουλεύει με τη μουνάρα τσατσά Εύα.
Παιδιά αν κατέβει κάποιος και την ξέρει, ας ενημερώσει. Ο Σπύρος (beverly) πρώτη φορά την είδε.
Δεν είναι άλλη απο την Αλέξια από το Μετάξι (Κολωνού 15κτλ)
ΥΓ: Επίσης πριν από λίγα δευτερόλεπτα (από άλλη πηγή) με ενημερώσανε ότι δουλεύει και σήμερα η Μπιάνκα στο Φ65. Μουνάρα ψιλοφόλα, αξίζει μόνο για την εμφάνιση της...
Εγω πάντως σήμερα την Εμμανουέλλα είδα
Ρε τύπε.....δες τις κριτικές.....για ποιον τις γράφουμε να πούμε......για μένα μια χαρά είναι το μωράκι...
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%93%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B1/listingid:443/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%93%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B1/listingid:443/[/url]
Κατατοπιστικότατος.........![]()
Αν έχεις πάει με Μπάρμπαρα/Μιράντα τότε ο πήχυς πάει ψηλά..
Ωραιος ο Μπιλαρος σε διαβασα και ειδα περι τινος προκειται.Ειναι θεομουνο και μαλλον θα τιμηθει και ας ειναι τυπικη αξιζει τον κοπο.
Η κοπέλα μου είπε καθαρά ότι είναι από Αλβανία και δεν μπερδεύτηκε.Εγώ δεν πιστεύω με την καμία πάντως ότι είναι Ρουμάνα η συγκεκριμένη.Δεν αμφιβάλλω ότι θα ξέρει μεμονωμένα κάποιες λέξεις η φράσεις στα Ρουμανικά αλλά το ότι είναι Αλβανίδα αυτό δεν αλλάζει.
Με αυτά τα άκυρα θα τρώνε και από μας άκυρο!Αν φας ξεπέτα,μην φωνάζεις όμως.....εγώ την πήρα απλά επειδή είναι ωραίο μωρό......αλλά δε με χάλασε κιόλας.....το Σάββατο θα πέρναγα πάλι αν άφηνε 69.....αλλά πάλι φάγαμε άκυρο.....![]()
Με αυτά τα άκυρα θα τρώνε και από μας άκυρο!![]()
![]()
Ποια Τζουλιάννα τύπε; Μήπως εννοείς την Τζούλια την ΙσπανοΡουμάνα;Τζουλιαννα απο Διδυμου 7Α ξερει κανεις τιποτα?
Τζωρτζιαννα εννοουσα, δικιο εχεις, ευχαριστω! Γνωριζει κανεις τιποτα??????Μαλλον Τζωρτζιαννα ηθελε να πει ο χυστης..
Η Τζουλια δουλευει μονο Φυλης 54-56 τον τελευαιο καιρο(αν δεν κανω λαθος)
Θεμα γουστου ειναι αυτα. που εξαφανίστηκε ομως???Δεν την εχω παρει ποτε γιατι δε μαρεσει καθολου η φατσα της.
Απο φιλους παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τις υπηρεσιες της![]()
Της το έριξα το άκυρο προχθές....είπε ότι 69 κάνει μόνο με το αγόρι της.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε γίνε το αγόρι της μύστη μου να πάρεις και 69![]()
Δεν την εχω παρει ποτε γιατι δε μαρεσει καθολου η φατσα της.
Βασικα καμια εβδομαδα και κατι μερες εχω να την δω. Μαθε και περιμενω νεα σου.Δεν την εχω παρει ποτε γιατι δε μαρεσει καθολου η φατσα της.
Μαλλον Τζωρτζιαννα ηθελε να πει ο χυστης..
Η Τζουλια δουλευει μονο Φυλης 54-56 τον τελευαιο καιρο(αν δεν κανω λαθος)
Πριν 10 μερες που την γαμησα μου ειχε πει οτι θα λειψει για καποιο διαστημα .......Παντως εχει παρει καποια κιλα και εχει γινει πολυ τουμπανο ......Γαμω τις κολαρες εχει κανει ( οχι πως δεν ειχε πριν ) ..........Τζωρτζιαννα εννοουσα, δικιο εχεις, ευχαριστω! Γνωριζει κανεις τιποτα??????
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους πορνορεπόρτερς που τώρα τελευταία πυρφορίζουν...