και γω έτσι πιστεύω και παίζει να το έβγαλε το όνομα από το Φλωρεντίνα που είναι ΠΟΛΥ συνηθισμένο γυναικείο όνομα στην Ρουμανία.
Κοίτα να δεις που προέκυψε μεγάλο θεματάκι...
ΟΚ, να προσθέσω ότι την έχω ακούσει να παίρνει παραγγελία από το ρουμάνικο εστιατόριο, την έχω ακούσει να μιλάει (και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας ξεχωρίζω τα ρουμάνικα από τα αλβανικά), την έχω δει να μιλάει με άλλες γνωστές ρουμάνες της αλυσίδας και μου το έχει πει και τσατσά ότι είναι ρουμάνα. Τι άλλο;
Απλώς, ως προς τον therion, να μάθει να μην κρίνει τόσο εύκολα, γιατί κι αυτός φατσικά στην αρχή έλεγε ότι του μοιάζει για Αλβανίδα και ακόμα λέει ότι οι κοπέλες που κάνει παρέα (βλ. Χριστίνα) είναι σίγουρα Αλβανίδες.
Και ως προς τρίτους, αν δεν έχουνε κάτσει να ασχοληθούν με το θέμα, να μην πετάνε μια κουβέντα στον αέρα. Κάποιοι βλέπουν όλες τις κοπέλες για Αλβανίδες... ποιος ξέρει γιατί...
υγ: btw, η πλειοψηφία των κοριτσιών στη Φυλής πλέον (για τις μικρές μιλάω) είναι Ρουμάνες. Και ο λόγος είναι ότι η Ρουμανία ανήκει στην Ε.Ε. και δεν μπορούν να τις απελάσουν. Ενώ τις Αλβανίδες αν τις γραπώσει αστυνομία χωρίς χαρτιά, την άλλη μέρα έχουν φάει απέλαση δια παντός...