Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (16 μέλη και 247 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ορέστη και therion μην παραμυθιάζεστε.Τόσο η Φλώρη όσο και η Χριστίνα είναι Αλβανίδες και όχι Ρουμάνες. Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί αυτός ο ειρωνικός τόνος.Δηλαδή αμφιβάλλετε ότι πράγματι η Φλώρη μου είχε πει στο δωμάτιο ότι είναι απο Αλβανία όταν ήταν ακόμη καινούρια;
Τα φαινοτυπικά της χαρακτηριστικά αλήθεια δεν φανερώνουν την καταγωγή της;
Και τι πάει να πει ότι την έχετε ακούσει να μιλάει Ρουμανικά και μπορείτε να τα ξεχωρίσετε απο τα Αλβανικά; Αλήθεια δεν γνωρίζετε ότι οι 2 αυτές γλώσσες συγγενεύουν; Είστε όντως σε θέση να ξεχωρίσετε τα Αλβανικά από τα Ρουμανικά;
Για του λόγου το αληθές παραθέτω και σχετικό σύνδεσμο διαβάστε το και θα το διαπιστώσετε.

Όσο για το όνομα Φλώρη απο Φλωρεντίνα που συναντάται στην Ρουμανία είναι απλά ψεύτικο. Όλοι άλλωστε ξέρουμε ότι οι Αλβανίδες βαπτίζονται Ρουμάνες ενώ στην Red Light District έχουν βαπτιστεί ακόμα και Ελληνίδες. Μόνο σου είπες άλλωστε ότι οι Αλβανίδες έχουν πρόβλημα λόγο εγγράφων και σίγουρα θα τις βόλευε να παρουσιαστούν στην χώρα μας ως Ρουμάνες με πλαστά δικαιολογητικά ως προς την χώρα προέλευσης.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στην Φυλης 84 οροφος εχει παρει κανεις αυτο το φοβερο πλασμα νομιζω Γαβριελλα την λενε...ξανθο λεπτο σωμα και πολυ γλυκια αθωα φατσα??Οποιος την εχει δοκιμασει ας πει εντυπωσεις...

Ρε τύπε.....δες τις κριτικές.....για ποιον τις γράφουμε να πούμε... :crazy:...για μένα μια χαρά είναι το μωράκι... :cool2:

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%93%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B1/listingid:443/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%93%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B1/listingid:443/[/url]

Κατατοπιστικότατος......... :think:

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ορέστη και therion μην παραμυθιάζεστε.Τόσο η Φλώρη όσο και η Χριστίνα είναι Αλβανίδες και όχι Ρουμάνες. Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί αυτός ο ειρωνικός τόνος.Δηλαδή αμφιβάλλετε ότι πράγματι η Φλώρη μου είχε πει στο δωμάτιο ότι είναι απο Αλβανία όταν ήταν ακόμη καινούρια;
Τα φαινοτυπικά της χαρακτηριστικά αλήθεια δεν φανερώνουν την καταγωγή της;
Και τι πάει να πει ότι την έχετε ακούσει να μιλάει Ρουμανικά και μπορείτε να τα ξεχωρίσετε απο τα Αλβανικά; Αλήθεια δεν γνωρίζετε ότι οι 2 αυτές γλώσσες συγγενεύουν; Είστε όντως σε θέση να ξεχωρίσετε τα Αλβανικά από τα Ρουμανικά;
Για του λόγου το αληθές παραθέτω και σχετικό σύνδεσμο διαβάστε το και θα το διαπιστώσετε.

Όσο για το όνομα Φλώρη απο Φλωρεντίνα που συναντάται στην Ρουμανία είναι απλά ψεύτικο. Όλοι άλλωστε ξέρουμε ότι οι Αλβανίδες βαπτίζονται Ρουμάνες ενώ στην Red Light District έχουν βαπτιστεί ακόμα και Ελληνίδες. Μόνο σου είπες άλλωστε ότι οι Αλβανίδες έχουν πρόβλημα λόγο εγγράφων και σίγουρα θα τις βόλευε να παρουσιαστούν στην χώρα μας ως Ρουμάνες με πλαστά δικαιολογητικά ως προς την χώρα προέλευσης.
δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει ομως όντως ειχε πει ότι μια μέρα είχε πρόβλημα με την αστυνομία και αυτό δίνει προβάδισμα στο αν είναι Αλβανίδα ομως το θέμα είναι το αν θα γυρισει

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει ομως όντως ειχε πει ότι μια μέρα είχε πρόβλημα με την αστυνομία και αυτό δίνει προβάδισμα στο αν είναι Αλβανίδα ομως το θέμα είναι το αν θα γυρισει

Περιμενε, εγω δεν ειπα οτι τις ρουμανες δεν τις μαζευει αστυνομια, τις μαζευει, απλως συνηθως τις αφηνουν (αν δεν αποδειχτει οτι ειναι αρρωστες).

Οσο για αυτο που λεει ο professorx εγω δεν το πολυπιστευω, χωρις να εννοω οτι λεει ψεματα, μπορει να μπερδευτηκε εκεινος ή να μπερδευτηκε η κοπελα με την ερωτηση.

Επειδη ο therion ειναι πελατης, του εχει μιλησει στα ρουμανικα, του εχει μαθει και καποιες λεξεις τις οποιες μου ειπε και τις ξερω και γω επειδη και γω ειμαι πελατης σε ρουμανες. Αρα θεωρω πιο πιθανη την εκδοχη του μπερδεματος, παρα να λεει ψεματα η κοπελα ή o professorx.

Μακάρι να γυρίσει η κοπελα (αν ειναι για το καλο της), γιατι εχει αφησει καλες εντυπωσεις γενικα σε οσους την ξερουμε...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Live ενημέρωση από την πιάτσα από beverly:

-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Στέλλα (NEW). Ψηλή κοπέλα, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, ανοιχτόχρωμη, με πιασίματα, μεγάλο στήθος φυσικό, όμορφο πρόσωπο, μουνάρα! Μιλάει ιταλικά στο σαλόνι. Δουλεύει με τη μουνάρα τσατσά Εύα.

Παιδιά αν κατέβει κάποιος και την ξέρει, ας ενημερώσει. Ο Σπύρος (beverly) πρώτη φορά την είδε.

ΥΓ: Επίσης πριν από λίγα δευτερόλεπτα (από άλλη πηγή) με ενημερώσανε ότι δουλεύει και σήμερα η Μπιάνκα στο Φ65. Μουνάρα ψιλοφόλα, αξίζει μόνο για την εμφάνιση της...

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
τι σας νοιαζει αν ειναι Ρουμανα, Αλβανιδα, Ελλεηνιδα, Μπαγκλαντεζ, Ζιμπαμπουε, Νικαραγουα και οτιδηποτε αλλο!! Αμα σας αρεσει, γαμηστε τις ολες αλυπητα!!!!! Οσο για τα ονοματα.... σχεδον καμια δεν εμφανιζεται με το κανονικο της ονομα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Αλεξάνδρα˙ αλλοδαπή με ίσιο μαύρο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατο κορμάκι, καλλίκωλη. Με απλό.

Φίλος,που δεν είναι μέλος στο φόρουμ,μου ζήτησε να ρωτήσω αν αυτή η κοπελιά είναι εκείνο το μελαχρινό Ρωσιδάκι που παλιότερα είχε εργαστεί στο Φ65,Φ69,αλλά και πριν κανά χρόνο στη Φωκαίας 17 ισόγειο.Αν ξέρει κάποιος ας γράψει να το δει ο φίλος!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αλήθεια δεν γνωρίζετε ότι οι 2 αυτές γλώσσες συγγενεύουν; Είστε όντως σε θέση να ξεχωρίσετε τα Αλβανικά από τα Ρουμανικά;

ρουμανικά, αλβανικά καμμία απολύτως σχέση ακουστικά.

κατά τα λοιπά δεν επιμένω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τι σας νοιαζει αν ειναι Ρουμανα, Αλβανιδα, Ελλεηνιδα, Μπαγκλαντεζ, Ζιμπαμπουε, Νικαραγουα και οτιδηποτε αλλο!!

η καταγωγή της κοπέλλας είναι για κάποιους μας μέρος της φαντασίωσης.

άλλο γαμάω Τσέχα, άλλο γαμάω Γερμανίδα, άλλο γαμάω Μπαγκλαντεσιανή.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Live ενημέρωση από την πιάτσα από beverly:

ΥΓ: Επίσης πριν από λίγα δευτερόλεπτα (από άλλη πηγή) με ενημερώσανε ότι δουλεύει και σήμερα η Μπιάνκα στο Φ65. Μουνάρα ψιλοφόλα, αξίζει μόνο για την εμφάνιση της...

Όχι ρε γαμώτο . . . . . Έχασα το λουκουμάκι μου. . . 
Μόλις γύρισα από επιδρομή στην Λιωσίων και κατάθεση.
Ποιός ξανατρέχει εκεί κάτω και με άδειες "μπαταρίες" . . ? ? ?

Βέργ. 3 αρ.: η Ειρήνη φίλη της Γιάννας, που για εκείνη πήγαινα, αλλά μάλλον θα είναι στο Μαραθωνος.
Βεργ. 3 δεξ: ένα ξανθό μιλφ, μετριοκαλό.

Χωμ. 11 1ος: μια Μικαέλα. Αδύνατο κορμάκι, μέτρια φάτσα, απλό πρόγραμμα.
Χωμ. 11 ισ.: η Άννα η "Μολδαβέζα". Εκεί θα εκδίδεται πλέον. Αυτό μου είπε τουλάχιστον κατά την διάρκεια της συνουσίας. . . .

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Περιμενε, εγω δεν ειπα οτι τις ρουμανες δεν τις μαζευει αστυνομια, τις μαζευει, απλως συνηθως τις αφηνουν (αν δεν αποδειχτει οτι ειναι αρρωστες).

Οσο για αυτο που λεει ο professorx εγω δεν το πολυπιστευω, χωρις να εννοω οτι λεει ψεματα, μπορει να μπερδευτηκε εκεινος ή να μπερδευτηκε η κοπελα με την ερωτηση.

Επειδη ο therion ειναι πελατης, του εχει μιλησει στα ρουμανικα, του εχει μαθει και καποιες λεξεις τις οποιες μου ειπε και τις ξερω και γω επειδη και γω ειμαι πελατης σε ρουμανες. Αρα θεωρω πιο πιθανη την εκδοχη του μπερδεματος, παρα να λεει ψεματα η κοπελα ή o professorx.

Μακάρι να γυρίσει η κοπελα (αν ειναι για το καλο της), γιατι εχει αφησει καλες εντυπωσεις γενικα σε οσους την ξερουμε...
Η κοπέλα μου είπε καθαρά ότι είναι από Αλβανία και δεν μπερδεύτηκε.Εγώ δεν πιστεύω με την καμία πάντως ότι είναι Ρουμάνα η συγκεκριμένη.Δεν αμφιβάλλω ότι θα ξέρει μεμονωμένα κάποιες λέξεις η φράσεις στα Ρουμανικά αλλά το ότι είναι Αλβανίδα αυτό δεν αλλάζει.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
[size=16pt]ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! ![/size]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
!μια αλεξανδρα στο ελλης χοντρη με πεταχτες ρωγες..βαριοτανε απιστευτα αλλα το χειροτερο ηταν η μποχα που βγαζανε και οι 2 τρυπες της...σιχαθηκα τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα...το ιδιο επαθα με την αννα απο κων/πολεως 166.μαγκες χρονια στα μπουρδελα...τοση βρωμα πουθενα..

βρωμομουνα-βρωμοκωλη η Αλεξάνδρα! 2 σε ενα...
Για την Αννα του Κων/λεως 166 εχει αναφερθει ξανα στο θρεντ οτι βρωμα το αιδοιο της απο τον κοΠΥΡΑΥΛΟ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Ναι πολυ καλτ τσαρδι  :rockon:
Εκει γνωρισα και την αγαπη μου τη Σακιρα  :cum:
Κριμα που εκλεισε

τυπε πάντα με συγκινουσαν οι ρομαντικες ιστοριες αγαπης και ερωτα σε ρυπαρα υπογεια!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όχι ρε γαμώτο . . . . . Έχασα το λουκουμάκι μου. . . 
Μόλις γύρισα από επιδρομή στην Λιωσίων και κατάθεση.
Ποιός ξανατρέχει εκεί κάτω και με άδειες "μπαταρίες" . . ? ? ?

Βέργ. 3 αρ.: η Ειρήνη φίλη της Γιάννας, που για εκείνη πήγαινα, αλλά μάλλον θα είναι στο Μαραθωνος.
Βεργ. 3 δεξ: ένα ξανθό μιλφ, μετριοκαλό.

Χωμ. 11 1ος: μια Μικαέλα. Αδύνατο κορμάκι, μέτρια φάτσα, απλό πρόγραμμα.
Χωμ. 11 ισ.: η Άννα η "Μολδαβέζα". Εκεί θα εκδίδεται πλέον. Αυτό μου είπε τουλάχιστον κατά την διάρκεια της συνουσίας. . . .

Η Γιάννα με καύλωσε άσχημα.....και θα τιμηθεί τις επόμενες μέρες.....έχω να την πάρω από Φωκαίας......εμφανίστηκε ξεβράκωτη τις προάλλες.......στο Βέργας 3 (φόραγε ένα καυλωτικό από πάνω....και δεν είχε βάλει σώβρακο  :grin:)..........

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Η Γιάννα με καύλωσε άσχημα.....και θα τιμηθεί τις επόμενες μέρες.....έχω να την πάρω από Φωκαίας......εμφανίστηκε ξεβράκωτη τις προάλλες.......στο Βέργας 3 (φόραγε ένα καυλωτικό από πάνω....και δεν είχε βάλει σώβρακο  :grin:)..........
μπαζωνεις  :birdman:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Χθες το πρωί στο Αχαρνών 85 ήταν η Βερόνικα. Ωραίο milf ξανθό και πολύ καλό στο δωμάτιο. Γλωσσόφιλα χωρίς να της το ζητήσω, ακάποτο και άγριο σεξ.

την ειδα και εγω σε προσφατη τσαρκα την ρωσομιλφ και μου εκανε πολυ κλικ!
περιμενω και την κριτικη του Φανουρη Τζουρα που την πηρε χθες κατα τα γραφομενα του!
φαινεται αξιολογη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom