Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (5 μέλη και 93 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το εχουμε ξαναγραψει, παλαιοτερα  εκδιδοταν στον ανακαινισμενο-τοτε- οικο ανοχης στην οδο Αγαθουπολεως που ειχε και στον χωρο αναμονης και επιδειξεων , αλλα και στα δωματια μεγαλες τηλεορασεις LCD...κατι πρωτοποριακο για τοτε τουλαχιστον

Να πω πληροφοριακά ότι η Χριστίνα άρχισε την καριέρα της στο Φυλής 65 επάνω, δίπλα ακριβώς από το βενζινάδικο, στις αρχές του 2006. Τότε έλεγε πως είναι Τσέχα γιατί φοβόταν τους συμπατριώτες της Ρώσους. Φυσικά δεν ήξερε λέξη ελληνικά και ήταν τελείως άπειρη και ντροπαλή. Είχα περάσει πολλές όμορφες στιγμές μαζί της και ήμουν ο καλύτερος πελάτης-εραστής της για κανένα δίμηνο περίπου. Τη θυμάμαι πάντα και την αγαπώ!   :smitten:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.068
Πόντοι
42.697
Στο 13 ανώγειο, το ανάκτορο της Αυτοκράτειρας Μπέτι (με εμφάνιση πρωταγωνίστριας δανο-γερμανικής τσόντας των 70s.)

της υποβαλατε τα σεβη σας????

URL]]

Επισκέπτης
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και ΜΠΡΑΒΟ στο συναγωνιστή BMWpower !
Σήμερα πήρα το απόγευμα την Χριστίνα " LCD  " ( γιατί αλήθεια
τη λέτε LCD ? ).Στο Φωκαίας 24.
Η τύπισσα είναι πραγματική ΡΩΣΙΔΑ .
Της μίλησα Ρώσικα ,της έδωσα ένα μικρό πουρμπουαρ ,μου απάντησε
στα Ρώσικα και μου έκανε ΡΩΣΙΚΟ ωραίο γαμήσι !
Δηλαδή νοιώθεις σαν να γαμάς τη γκόμενά σου .Προφανώς ήταν στα κέφια της.
Τέτοιο γαμήσι μου κανει το πρωϊ η Γιάννα στο Φυλής 66 ,όταν είναι
στην άνω κούρμπα της ημιτονοειδούς καμπύλης, που χαρακτηρίζει
την ψυχική της κατάσταση .

http://[URL unfurl="true"]www.ortsa.gr/wp-content/uploads/articles_imgs/article_1289573624/002.JPG[/img[/URL]]

Το μαθηματικό πρόβλημα είναι να διαπιστώνεις
πότε το ψ έχει θετικές τιμές !  :2funny: :2funny:
[/quote]

When will they ever learn

when will they ever learn...

[MEDIA=youtube]pYii6nxhvUk[/MEDIA]

georgiosT

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας...

Πρίν απο 1-2 εβδομάδες γύρω στις 3 τα ξημερώματα (πρέπει να ήταν Τετάρτη η Πέμπτη) πέρασα απο το πορνείο στην οδό Βέργας 6 (β) το υπερυψωμένο που χτυπάς  το κουδούνι και όχι το υπόγειο και είδα μια Μιλφ προς το γκίλφ να πω  πολυ πολύ μεγαλο στήθος, γύρω στο 1,70 ύψος, μαλλια λίγο πιο πάνω απο τους ώμους νομίζω ήταν κοκκινοπά (δεν θυμάμαι καλά)  ¨εψαξα κριτικές να βρώ ποιά κοπέλα είναι αλλά καμία δεν ταίριαζε στην περιγραφή. (Να σημειώσω οτι εκείνες τις βάρδιες όποτε ξαναπήγα αν δεν ήταν κλειστό ήταν η ¨Ολγα η ξανθιά μιλφ-γκίλφ)

Αν καποιος γνωρίζει ποιά κοπέλα είναι και πότε δουλεύει και που, ας στείλει ενα μνμ η ας απαντήσει εδω..

Ευχαριστώ πολύ!!!!     

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές που απάντησαν σε μερικά από τα ερωτήματα μου.

Ο κ. Μπακάλης απάντησε με αινιγματικό τρόπο .
Δυσανασχέτησε που έδωσα πουρμπουαρ .Γενικά δεν πρέπει να
δίνουμε πουρμπουάρ .Όταν όμως μας εμπνέει μια κοπέλα
πολύ ,θέλουμε να της δείξουμε την προτίμησή μας έμπρακτα.

Δεν απαντήθηκαν τα ερωτήματα για την Πατρίτσια Φ 56 και για
το που βρίσκεται η " Σόνια " από φωκ27 ισόγειο.
Η Πατρίτσια φαίνεται πολλά υποσχόμενη .Δεν την τίμησα και
προτίμησα να πάρω δοκιμασμένη από παλιότερα τύπισσα .
Όμως πήρα και για πρώτη φορά την Αλεξάνδρα, Διδύμου 8- πάνω .
Ταλεντάκι πιπίνι !

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
  Tι είσαι εσύ ρε κουμπάρε , μαθηματικός??  Αμάν που πέσαμε εδώ μέσα!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και ΜΠΡΑΒΟ στο συναγωνιστή BMWpower !
Σήμερα πήρα το απόγευμα την Χριστίνα " LCD  " ( γιατί αλήθεια
τη λέτε LCD ? ).Στο Φωκαίας 24.
Η τύπισσα είναι πραγματική ΡΩΣΙΔΑ .
Της μίλησα Ρώσικα ,της έδωσα ένα μικρό πουρμπουαρ ,μου απάντησε
στα Ρώσικα και μου έκανε ΡΩΣΙΚΟ ωραίο γαμήσι !
Δηλαδή νοιώθεις σαν να γαμάς τη γκόμενά σου .Προφανώς ήταν στα κέφια της.
Τέτοιο γαμήσι μου κανει το πρωϊ η Γιάννα στο Φυλής 66 ,όταν είναι
στην άνω κούρμπα της ημιτονοειδούς καμπύλης, που χαρακτηρίζει
την ψυχική της κατάσταση .

http://[URL unfurl="true"]www.ortsa.gr/wp-content/uploads/articles_imgs/article_1289573624/002.JPG[/img[/URL]]

Το μαθηματικό πρόβλημα είναι να διαπιστώνεις
πότε το ψ έχει θετικές τιμές !  :2funny: :2funny:
[/quote]

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Ειναι <<τσιγγουνης>> φιλε μου ο bakalhs,γενικως δεν <<δινεται>> και δεν <<δενεται>> ευκολα με τους ανθρωπους,και πολυ περισσοτερο με τις κοπελες της δουλειας
Και οπως εχεις προσεξει μονο με τον Πυραυλο ταιριαζει που ειναι σουπερ κυνικο ατομο και μισογυνης
Γενικα ειναι μια πικρη ιστορια αυτο το διδυμο
Δυστυχως μοιαζει με μασονια η ολη ιστορια γιατι δυσκολα μπορει να τους αγγιξει κανεις
Απο πολλα ατομα εχω ακουσει πολλα παραπονα για τον χαρακτηρα τους αλλα εχουν μεγαλη προστασια απο πανω
Να φανταστεις ενα πμ ειχα στειλει στον αντισθενη που του ελεγα η' εγω η' αυτοι και ο αντμιν μου απαντησε Στο καλο και να (μη) μας γραφεις
Υ.Γ Μπεμπα επικη ενημερωση χτες
Προφεσορα αψογη η ενημερωση του σαββατου

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
...
Και οπως εχεις προσεξει μονο με τον Πυραυλο ταιριαζει που ειναι σουπερ κυνικο ατομο και μισογυνης
...

Αν δεν ανακαλέσετε αμέσως, θα στείλω τον κ. μπεμπε παγουρερ για να σας καταγαμήσει!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
απ'ότι κατάλαβα εγώ το βασικό θέμα δεν είναι αν έχει η όχι έρπη η κοπέλα που όπως λες και εσύ έχει ο μισος πλανήτης αλλα αν έχει γίνει τέτοια συζήτηση και τέτοιο περιστατικό

Αυτό λέμε,μόνο εσύ κατάλαβες τι εννοώ....."χάλασα" 20€ (με την καλή έννοια) για την ενημέρωση του σάιτ.
Η Νταϊάνα δεν είχε ποτέ έρπη ή κάτι άλλο.
:-*
Καλημέρα σε όλους! :boobies:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Αν δεν ανακαλέσετε αμέσως, θα στείλω τον κ. μπεμπε παγουρερ για να σας καταγαμήσει!
Aνακαλω!!!
Εχει τρομαξει το ματι μου με τον μπεμπα  :tooth:
Να επισημανω παντως και παλι στη διοικηση,τον λεκτικο προπηλακισμο,τον οποιο υφισταμαι για αλλη μια φορα,τοσο εγω,οσο και λοιποι συναγωνιστες απο τον κο Πυραυλο

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
Απογευματινη βολτιτσα στη Φυλης/Λιοσιων και περιξ. Εφτασα στη Φυλης στις 5κ10 αλλα τα περισσοτερα φωτακια δυστυχως ηταν κλειστα, δεν ειχε ολοκληρωθει η αλλαγη βαρδιας.. Στριβω τσιγαρο, βαζω μουσικη και περιμενω κανα 10 λεπτο να ανοιξουν ολα τα τσαρδια στη γωνια Φυλης-Διδυμου , μπροστα απ τον τιμημενο θρυλικο καδο που καποτε εχεσε ο μεγας Πορνομεταναστης εις ενδειξη διαμαρτυριας  :rockon: :rockon:

Αυτη η τσαρκα ηταν λιγο μεγαλυτερη απ αυτες που συνηθιζω να κανω. Οπως στους καταδρομεις καναμε προπορειες για να προετοιμαστουμε για την μεγαλη πορεια-βολη 50 χιλιομετρων, ετσι και αυτη η τσαρκα ειναι μια "προπορεια" για την μεγαλη hyper τσαρκα που σχεδιαζω να κανω καποια στιγμη στο μελλον στα χναρια του μεγιστου dirtyliving

ΦΥΛΗΣ
40 Ελενα ομορφουλα μελαχρινη με μακρια μαλλια, μικρο στηθος ωραιο σωμα και σουπερ κωλαρακι, ακα και κωλο
54 Λιζα ομορφη μελαχρινη, αδυνατη με μικρο στηθος και καλοσχηματισμενο κωλαρακι, απλο
56 Νταιανα ομορφο μελαχρινο στυλιαρι, απλο
66Α Ηλεκτρα επεστρεψε σημερα αυτο το ξανθο πιπινακι που εχει καψει καρδιες, εχει ομορφυνει νομιζω εχει παρει κανα 2 κιλακια, ωραιο σωμα, απλο
66Δ Μπιανκα ομορφο μελαχρινο γυφροειδες πιπινι, ωραιο βυζι και κωλαρακι, ακα και κωλο
74 Κλειστα
59(πανω) Κλειστο
59(κατω) Ισαμπελλα ψηλη μελαχρινη με μετρια φατσα, αδυνατη με σουπερ κωλο και μικρο στηθος, εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις απλο
61 Αλεξανδρα η "σερβα" απ την αλβανια, καστανοξανθο κοντο ανορεξικο στυλιαρι, αδιαφορη φατσα, απλο ανακοινωθηκε
80 Εμμυ αδιαφορη αλβανοφατσα με καλουτσικο σωματακι με καμπυλες, κωλο και Μαιρη η ομορφη μελαχρινη γεματουλα πλεον, απλο , εχουν τιμηθει και οι 2 στο παρελθον με μετριοτατες εντυπωσεις
65Α Κλειστο
65Β Κλειστο
67 Μαγια η πρων Μπαρμπαρα ιχα μελαχρινο καυλωτικο στυλιαρι με ομορφο μουτρακι, απλο
69Α Χριστινα απ το καζακσταν ομορφουλα μελαχρινη με ασιατικα χαρακτηριστικα, αδυνατη με συλικονατο στηθος , εχει τιμηθει πολλες φορες στο παρελθον με πολυ καλες εντυπωσεις
69Β Κλειστο
71Α Αννυ ομορφο καστανοξανθο πιπινακι, αδυνατη με ωραιο σωμα, κωλο
71Β Στεφανια ψηλη νταρντανα με μετρια φατσα και ωραια μεγαλη κωλαρα, απλο
71Γ Κλειστο
84Α Κλειστο
84Β Κλειστο
86Α Αλεξανδρα γυφτοειδες κοντοπουτανο με 2,5αρι λιγο πεσμενο στηθος και τσουπωτο κωλο, ακα και κωλο
86Β Αντριαννα ομορφο μελαχρινο πιπινι με  τελειο σωμα, εχει τιμηθει με μετριοτατες εντυπωσεις, απλο
99 Τονια ψηλος μελαχρινος τραβελος με τατουαζ, λιγο τρομακτικος αλλα γενικα καλη μετατροπη για τους λατρεις του ειδους
109Α Τζουλια μελαχρινη με αδιαφορο προσωπο για τα γουστα μου, αδυνατη με σχετικα μικρο στηθος και φοβερο κωλο, απλο
109Β Αννα Πιτσος ομορφουλα μελαχρινη με καλο αδυνατο σωματακι, απλο ανακοινωνεται αλλα μεσα εχει εξτραδακια
134 Βικη ομορφουλα μελαχρινη με καλο σωματακι, απλο
134Α Αννα μελαχρινη προμιλφ με συμπαθητικο προσωπο, 1,5αρι στηθος καλο σωματακι με λιγο χαλαρωση στη κοιλια, απλο
134Β Αλεξανδρα καστανομαλλα με μακρια μαλλια, μετρια φατσα 2,5αρι+ λιγο πεσμενο βυζι και λιγα περιτα κιλα, απλο
136 Κωσταντινα η "θεσσαλονικια" ψηλη αδυνατη με μαυρα κοντα μαλια, αδιαφορη φατσα καλουτσικο σωμα, σημερα μου ανακοινωσε ακα και κωλο

ΠΙΠΙΝΟΥ
54 Κορινα ξανθος τρομακτικος τραβελος ενεργοπαθητικο ανακοινωθηκε  :S  :badair:
65Β Ελενη κοντο μελαχρινο πιπινακι με καλο προσωπακι σαν μυξοπαρθενα ειναι λιγο, αδυνατη με ωραιες βυζαρες, απλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 Ντιανα ξανθο σοβιετικο γκρανυ με κοντα μαλλια 1,5αρι στηθος και καλο σωματακι για την ηλικια της, ακα και κωλο
11 Κλειστο

ΚΑΛΥΜΝΟΥ
48Α Δεν μου ανοιξαν για 3η φορα συνεχομενη  :jerking:
48Β Ουτε και δω  :dunno:

ΑΧΑΡΝΩΝ 85 Ευα καστανομαλικο μιλφ απο Πολωνια οπως ειπε, γεματουλα με κανονικο βυζι, νομιζω απλο ανακοινωσε

ΑΓΚΥΡΑΣ
1 Βικυ ξανθος γεροτραβελος με 2,5αρι ψευτικο βυζι αδυνατη  :badair:
11Α Ελλις ξανθο κοντο στυλιαρι με ομορφο προσωπακι καρε μαλλια μικρο στηθος(ειμαι πολυ περιεργος να δω πως κανει ισπανικο που ανακοινωνει  :grin: ), ακα
11Β Νικα απ τα πιο ομορφα μιλφει που παιζουν αυτη την περιοδο κατα τη γνωμη μου, καστανομαλλα με ομορφο προσωπο και πολυ καλο σωμα, απλο ανακοινωθηκε

ΦΩΚΑΙΑΣ
17 Ισαμπελλα υπερμουναρα μελαχρινη με καυλωτικο προσωπο και φοβερο σωμα, εχει τιμηθει με μετριοτατες εντυπωσεις, απλο
19 Μαρινα πολυ καυλωτικο προμιλφ με καστανα πολυ μακρια μαλλια, σουπερ σωμα και 2αρι στηθος, απλο ανακοινωθηκε και Ρωξανη το γυφτοειδες πιπινι με απαξιωμενη φατσα αδυνατη με 3αρια πεσμενα βυζια, εχει τιμηθει 2 φορες την πρωτη ηταν καλουτσικη, τη δευτερη φολαρα, ακα
25Α Ελενη το ξανθο σαπιο γκρανυ, ακα
25Β Τζινα καινουρια μου ειπε οτι ειναι η τσατσα αλλα εγω την εχω ξαναπετυχει στο Φυλης136 πριν λιγες μερες, ψηλη μελαχρινη με μετρια φατσα, σχετικα μικρο στηθος ωραιο κωλο, απλο
27Α Βικτωρια το ξανθο τρομακτικο προμιλφ, φουλ τα παντα ολα
27Β(ισογειο) Φλωρα ξανθια πολυ κοντη με κοντα μαλλια, μετρια φατσα, ακα και κωλο
27Β(οροφος) Μπαρμπορα μελαχρινη πολυ καυλωτικη προμιλφ με εκφυλη φατσα σωματαρα με πιασηματα και βυζαρες, εχει τιμηθει παρα πολλες φορες με σουπερ εντυπωσεις, ακα και κωλο
24 Χριστινα LCD ξανθια καυλιαρα με ομορφο προσωπο και ωραιο σωμα, με καυλαντισε πολυ δυνατα στο σαλονι, απλο

ΔΙΔΥΜΟΥ
Τζουλια η "Ισπανιδα" μελαχρινο πανεμορφο πιπινι, αδυνατη με μικρο στηθος και ωραιο κωλαρακι, τιμηθηκε προσφατα με πολυ καλες εντυπωσεις, απλο
Ελενα μελαχρινη με αδιαφορο προσωπο, μικρο στηθος καλο κωλαρακι, απλο
Αλεξανδρα μελαχρινη με ομορφο προσωπακι αδυνατη με καλο σωματακι, απλο
Χριστινα μελαχρινο στυλιαρι με μετριο προσωπο, ακα και κωλο
16 Λιλιαν ξανθο καυλωτικο μιλφει με μετρια φατσα, σχετικα μικρο στηθος και ωραια κωλαρα, εχει τιμηθει με καλες εντυπωσεις, ακα και Ισαμπελλα μελαχρινη με μετρια φατσα και στηθος και μεγαλη χοντροκωλραρα την πετυχα και στο Αλκαμενους 113, κωλο
18Α Χριστινα καστανομαλα με καλουτσικο προσωπο ωραιο σωμα με βυζαρες και κωλαρα, την εχω παρει στο Βεργας3 με πολυ καλες εντυπωσεις, ακα
18Β Ολγα σκληρο τροματικο μιλογκρανυ με αρκετα παραπανησια κιλα, εμφανιστηκε στο σαλονι με ενα δονητη μπανανα και τον εγλυγε, ακα
20 Κατερινα νεα και πολυ ενδιαφερουσα παρουσια στον οικο, μελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο, αδυνατη με ωραιο σωμα και ωραιο λιγο ενισχυμενο νομιζω στηθος, απλο ανακοινωθηκε
27 Κλειστο

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ
16Α Πατριτσια μιλφ με κοντα καστανοξανθα μαλλια, γεματουλα με τεραστια κωλαρα, ακα και κωλο
16Β Αλινα πολυ ομορφη κοπελιτσα, καστανομελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο και σουπερ σωμα, φοβερη εμφανηση και σε συνδιασμο με τις καλες κριτικες που γραφτηκαν απο Προφεσορα και Αμαντεους εχει μπει στα υποψην, ακα
16Γ Τζουλιαννα απο Φυλης69Α, ξανθια με καλουτσικο προσωπο και σωμα, ακα και κωλο

ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 71 Ινκα ομορφο ξανθο σοβιετικο μιλφει με πιασηματα, ακα και Ελενη απιστευτα σαπιο τρομακτικο σκληρο γκρανυ με κοντα ξανθα μαλλια, ακα

[size=8pt](Περασμα απ το Στουντιο Πιπινου 118 ηταν παλι η Αλικη η μελαχρινη καυλα με το δυνατο σαλοναρισμα την πλακωσα παλι στα γλωσσοφιλα και τα δαχτυλιασματα και Ναταλια ομορφουλα μελαχρινη και αυτη κοντουλα με ψυχρο σαλοναρισμα)[/size]

ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ
113 Χριστινα ξανθια με μετρια φατσα καλο βυζακι και τουρλωτη αφρατη κωλαρα, απλο ανακοινωθηκε και Αλινα πολυ καυλωτικο ομορφο ξανθο μιλφει με κοντα μαλλια και καλο σωμα, απλο ανακοινωσε και αυτη
117 Σαντρα ξανθια κοντουλα με μετρια φατσα 1,5αρι στηθος και μετριο σωμα, καποιος την ειχε κλεισει για 1 ωρα, ακα

ΠΕΡΓΑΜΟΥ
27(αριστερα) Αναστασια καυλωτικο μιλφ προς γκρανυ με ομορφο προσωπο και γεματο σωαμα, ακα Ευα κανθο γκρανυ με μεγαλο κεφαλι ακι καλο σωμα(για την ηλικια της παντα μιλαμε..), τα βραδια εργαζεται και Μεγ.Αλεξανδρου28 στου Μεταξουργειο, ακα και Ναταλυ ξανθο κοντοχοντρο μπαζο, ακα και αυτη
27(δεξια) Φωτεινη ξανθο αδυνατο γκρανυ με μικρο στηθος και καλο κωλο για την ηλικια της, απλο ανακοινωθηκε

ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 2 Αλεξανδρα μελαχρινη με μετριο προσωπο ωραιο σωμα με καμπυλες, 2,5αρι βυζι και ωραιο κωλο, απλο

ΠΑΡΑΣΙΟΥ 36 Μονικα μελαχρινη προμιλφ με αδιαφορο προσωπο και καλο σωματακι, απλο

ΚΝΙΔΟΥ 18 Κλειστο

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ
11(αριστερα) Κλειστο
11(δεξια) Γιαννα ξανθια με καρε μαλλια μεχρι τους ωμους, καλουτσικο προσωπο, κανονικο στηθος και τεραστια χοντροκωλαρα, κωλο
13(αριστερα) Ειρηνη σκληρο εκφυλο μιλφ με ωραια πιασηματα και βυζαρες σιλικονατες νομιζω, απλο
13(δεξια) η θεια Ολγα το γνωστο ξανθο σοβιετικο γκρανυ, απλο

ΠΡΟΥΣΣΗΣ 22 Αλικη καστανα ωραιο μιλφει, με καρε μαλια, ομορφο προσωπο, 2αρι βυζι καλο σωμα με ζουμερη κωλαρα, δυστυχως ανακοινωθηκε απλο

ΑΔΑΝΩΝ 2 Αλινα ξανθο μιλφ με γαλαζια ματια, λευκη επιδερμιδα, αρκετα περιτα κιλα ειδικα στην περιοχη της κοιλιας, σχετικα μικρο στηθος, την πετυχαινω και Αγκυρας μερικες φορες, ακα και κωλο

ΛΙΟΣΙΩΝ
91 Βικτωρια μελαχρινη βουλγαρα με ασχημοφατσα, στυλιαρι σαν πρεζακι ειναι εχει εργαστει και στο Μεταξουργειο, κωλο
76Β Μαργαριτα μελαχρινη με ασχημοτραβελοφατσα, αδυνατη καλο σωματακι, νομιζω την εχω πετυχει Φυλης80 πριν κανα 2 μηνες, απλο
76 Ναταλια καστανομαλλα αδυνατη με μικρο στηθος ,λιγο αλληθωρη, ακα (Η Μελινα λειπει εχει παει στη Βουλγαρια για διακοπες για κανα 20ημερο απο οτι μου ειπε)

ΠΑΙΩΝΙΟΥ 17 Αλεξανδρα καστανα μακρια μαλλια, μετρια φατσα, σχετικα μικρο στηθος και μεγαλη περιφερεια, απλο

ΒΕΡΓΑΣ
3(αριστερα) Ντενισα μελαχρινο πιπινακι, ομορφο προσωπο, καλο βυζακι και καλο αδυνατο σωματακι, ηταν στο Ιασωνος 30 πριν λιγο καιρο, ακα και Βαλεντινα απιστευτα τρομακτικο χοντρο σαπιο μιλφ, ακα
3(δεξια) Μονικα ξανθια με λευκη επιδερμιδα, αδυνατη με 2αρι βυζι, εχει αδυνατισει την προηγουμενη φορα που την ειδα ειχε κοιλιτσα, ακα
2 Κατερινα ξανθο σκληρο μιλφ με τρομακτικη φατσα, πολυ βραχνη τραβελοφωνη, πλουσιο στηθος και πιασηματα, απλο
Ριτα ομορφο καυλωτικο μιφλογκιλφ, με μακρια καστανα μαλλια και φοβερο σωμα για την ηλικια της, εχει τιμηθει στο παρελθον με σουπερ εντυπωσεις, ακα
Αλινα ξανθο γκρανυ με καλουτσικο προσωπο, αδιοφορη γενικα, απλο ανακοινωσε

ΕΞΗΚΙΟΥ
18 Κατια καστανομαλλλα αδυνατη με μικρο στηθος, καλουτσικη φατσα λιγο αλληθωρη μου φανηκε, κωλο και Ελλη ξανθο μιλφει με πιασηματα και μετρια φατσα και αυτη μου φανηκε λιγο αλληθωρη, απλο
18Α Αννα ξανθια με μακρια μαλλια, μετρια φατσα κανονικο σωμα, απλο ανακοινωσε
18Β Χριστινα καστανομαλλα μετρια φατσα πολυ καλο σωμα, απλο ανακοινωσε
20 Αννα το σαπιο κοντοχοντρο τρομακτικο μιλφ που εχει να βγει απο εκει μεσα καμια 20ετια, απλο ανακοινωθηκε

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ
11(δεξια) Αντζελα καστανη ομορφουλα, ζουμερο σωμα 1,5αρι στηθος και αφρατο κωλαρακι, απλο
11(αριστερα) Κλειστο

Τα σεβη μου στους ενημερωτες που κρατανε το θρεντ ζωντανο.
Καλη εβδομαδα και καλες καταθεσεις
Φίλε δεν υπάρχεις...Είσαι αερικό...

anaptiras62

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές, έχει δει κανένας την γνωστή Λολίτα από Ρουμανία η οποία πρόσφατα δούλευε στο Βέργας 3 και στο Μαραθώνος 59;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Παιζει να χεις δικιο.
Η τσατσα μου ειπε οτι δουλευουν οι ιδιες, η Μαρινα και η Ρωξανη και με εδιωξε χωρις να τις δω.
Οποτε μαλλον επεσα θυμα παραπληροφορισης  :S
:2funny: :2funny: σε έχουν μάθει....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Paster1.jpg
    Paster1.jpg
    329,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Paster2.jpg
    Paster2.jpg
    317,1 KB · Εμφανίσεις: 28

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Αν δεν σου δείξει ΤΕΤΟΙΑ χαρτιά, ΠΟΤΕ δεν θα είσαι σίγουρος.

Και μάλιστα πρόσφατα.
Και χαρτιά να δείξει κάποια ακόμα και σε στούντιο που υποτίθεται ότι ειναι πιο καθαρές οι κοπέλες εγω δεν τα πολυπειστευω
Υ.γ 1 ο φίλος μας μαριαθ μιλάει εκ μέρος των βουλγαρων πατρονων της αλυσίδας και όχι επειδή ο ίδιος εχει προσωπική άποψη
Υ.γ 2 μια γυναίκα ειναι πολυ εύκολο να κολλήσει ερπη με το σάλιο....

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Δεν απαντήθηκαν τα ερωτήματα για την Πατρίτσια Φ 56 και για
το που βρίσκεται η " Σόνια " από φωκ27 ισόγειο.
Η Πατρίτσια φαίνεται πολλά υποσχόμενη .Δεν την τίμησα και
προτίμησα να πάρω δοκιμασμένη από παλιότερα τύπισσα .
Όμως πήρα και για πρώτη φορά την Αλεξάνδρα, Διδύμου 8- πάνω .
Ταλεντάκι πιπίνι !

τυπε σου απαντησα για τη Σονια! Πριν κανενα μηνα δουλευε στο Μεταξουργειο στο Κολωνου 27 υπογειο. Την ειχα τιμησει αλλα δε θα ξαναπηγαινα για κανενα λογο καθως το 10ρικο δεν της αρεσει και πολυ σαν ιδεα και κανει αγγαρεια! Ασε που μπαινει μεσα με ενα κλαψομουνεξ υφος!!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.521
Πόντοι
3.760
...μήπως έχει φάει κανείς την καινούργια που ήρθε στα τσιμπουκάδικα της διδύμου?
.....μήπως έχει τύχει κανείς και την Εβελίνα την μικρή μουνίτσα από την ίδια αλυσίδα?Αναζητούνται τα ιχνη της!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Απογευματινη βολτιτσα στη Φυλης/Λιοσιων και περιξ. Εφτασα στη Φυλης στις 5κ10 ...........
Πολύ δυνατή,μακροσκελής και περιεκτική ενημέρωση! :headbang2: :headbang2:

Προφεσορα αψογη η ενημερωση του σαββατου
Ευχαριστώ πολύ! :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...μήπως έχει φάει κανείς την καινούργια που ήρθε στα τσιμπουκάδικα της διδύμου?
.....μήπως έχει τύχει κανείς και την Εβελίνα την μικρή μουνίτσα από την ίδια αλυσίδα?Αναζητούνται τα ιχνη της!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Την έχω πάρει εγώ την Εβελίνα,είναι εκτός Αθηνών....
Όταν επιστρέφει θα σας το πω από εδώ. :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom