You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
BmwPower respect και για την ενημέρωση αλλά και για τον τρόπο γραφής σου. Αυτό είναι τάξη!
Ωραία ενημέρωση μπεμπα στο μόνο πράγμα που θα διαφώνησω ειναι για την φάτσα της Αλεξάνδρας μπορεί να ειναι ξερακιανη αλλά τα ματιά της ειναι απ τα πιο ωραία που εχω δει σε πουτανα καταγαλανα και εχει ωραία χειλακια
ποια από όλες, τόσες ανέφερε..
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Απ το 61...ποια από όλες, τόσες ανέφερε..
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Και μένα μου αρέσει η Αλεξάνδρα (επόμενος στόχος μου) από το Φ.61 και την αδίκησες λίγο μπέμπα όπως ακόμα και την Ρωξάνη στο πρόσωπο από Φωκαίας 19 που όντως είναι φόλα, 2 φορές την έχω πάρει πρώτα στο Μονής Προδρόμου υπόγειο πριν κλείσει με το πάνω που ήταν καλή και τη δεύτερη στο Φωκαίας 19 που ήταν έπιπλο! Παρόλα αυτά με τέτοια κορυφαία ενημέρωση συγχωρούνται όλα! χεχε!
Πολλά Μπράβο και Συγχαρητήρια Μπέμπα!
Πολλά Μπράβο και Συγχαρητήρια Μπέμπα!
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Τώρα που μείναμε λίγοι, ελέω ορμονικών διαταραχών μερικών, ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στον Μπέπμα.
Πάντα άξιος . . . .
Η καριόλα κοντούλα διοπτροφόρος τσα2 από το Φ.54, μου είπε προχτές (όταν πήρα την Λίζα) ότι η Ηλέκτρα σταμάτησε . . .
Μου το παίζει και φίλη, η ρουφιάνα . . . . .
Άμα της στείλω τον Apolyto_Arseniko , θα της πώ εγώ, τι εστί βερίκοκο !! !
Αρκετό νέο αίμα για δοκιμή . . . . .
Μας καύλωσες βραδιάτικα .. . . .
Δεν μας κάθεται και κανά στοίχημα, ρε γμτ . . . . . ..
Πάντα άξιος . . . .
Απογευματινη βολτιτσα στη Φυλης/Λιοσιων και περιξ.
ΦΥΛΗΣ
66Α Ηλεκτρα επεστρεψε σημερα αυτο το ξανθο πιπινακι που εχει καψει καρδιες, εχει ομορφυνει νομιζω εχει παρει κανα 2 κιλακια, ωραιο σωμα, απλο
Η καριόλα κοντούλα διοπτροφόρος τσα2 από το Φ.54, μου είπε προχτές (όταν πήρα την Λίζα) ότι η Ηλέκτρα σταμάτησε . . .
Μου το παίζει και φίλη, η ρουφιάνα . . . . .
Άμα της στείλω τον Apolyto_Arseniko , θα της πώ εγώ, τι εστί βερίκοκο !! !
ΦΥΛΗΣ
40 Ελενα ομορφουλα μελαχρινη με μακρια μαλλια, μικρο στηθος ωραιο σωμα και σουπερ κωλαρακι, ακα και κωλο
66Α Ηλεκτρα επεστρεψε σημερα αυτο το ξανθο πιπινακι που εχει καψει καρδιες, εχει ομορφυνει νομιζω εχει παρει κανα 2 κιλακια, ωραιο σωμα, απλο
ΦΩΚΑΙΑΣ
25Β Τζινα καινουρια μου ειπε οτι ειναι η τσατσα αλλα εγω την εχω ξαναπετυχει στο Φυλης136 πριν λιγες μερες, ψηλη μελαχρινη με μετρια φατσα, σχετικα μικρο στηθος ωραιο κωλο, απλο
ΔΙΔΥΜΟΥ
7Β Ελενα μελαχρινη με αδιαφορο προσωπο, μικρο στηθος καλο κωλαρακι, απλο
20 Κατερινα νεα και πολυ ενδιαφερουσα παρουσια στον οικο, μελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο, αδυνατη με ωραιο σωμα και ωραιο λιγο ενισχυμενο νομιζω στηθος, απλο ανακοινωθηκε
Αρκετό νέο αίμα για δοκιμή . . . . .
Μας καύλωσες βραδιάτικα .. . . .
Δεν μας κάθεται και κανά στοίχημα, ρε γμτ . . . . . ..
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
η τζινα ειναι πολυ καυλιαρα, απλα υπαρχει θεμα συνεννοησης-δεν πολυμιλαει ελληνικα ουτε αγγλικα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.145
- Πόντοι
- 1.686
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και ΜΠΡΑΒΟ στο συναγωνιστή BMWpower !
Σήμερα πήρα το απόγευμα την Χριστίνα " LCD " ( γιατί αλήθεια
τη λέτε LCD ? ).Στο Φωκαίας 24.
Η τύπισσα είναι πραγματική ΡΩΣΙΔΑ .
Της μίλησα Ρώσικα ,της έδωσα ένα μικρό πουρμπουαρ ,μου απάντησε
στα Ρώσικα και μου έκανε ΡΩΣΙΚΟ ωραίο γαμήσι !
Δηλαδή νοιώθεις σαν να γαμάς τη γκόμενά σου .Προφανώς ήταν στα κέφια της.
Τέτοιο γαμήσι μου κανει το πρωϊ η Γιάννα στο Φυλής 66 ,όταν είναι
στην άνω κούρμπα της ημιτονοειδούς καμπύλης, που χαρακτηρίζει
την ψυχική της κατάσταση .
http://[URL unfurl="true"]www.ortsa.gr/wp-content/uploads/articles_imgs/article_1289573624/002.JPG[/img[/URL]]
Το μαθηματικό πρόβλημα είναι να διαπιστώνεις
πότε το ψ έχει θετικές τιμές ! :2funny: :2funny:
τη λέτε LCD ? ).Στο Φωκαίας 24.
Η τύπισσα είναι πραγματική ΡΩΣΙΔΑ .
Της μίλησα Ρώσικα ,της έδωσα ένα μικρό πουρμπουαρ ,μου απάντησε
στα Ρώσικα και μου έκανε ΡΩΣΙΚΟ ωραίο γαμήσι !
Δηλαδή νοιώθεις σαν να γαμάς τη γκόμενά σου .Προφανώς ήταν στα κέφια της.
Τέτοιο γαμήσι μου κανει το πρωϊ η Γιάννα στο Φυλής 66 ,όταν είναι
στην άνω κούρμπα της ημιτονοειδούς καμπύλης, που χαρακτηρίζει
την ψυχική της κατάσταση .
http://[URL unfurl="true"]www.ortsa.gr/wp-content/uploads/articles_imgs/article_1289573624/002.JPG[/img[/URL]]
Το μαθηματικό πρόβλημα είναι να διαπιστώνεις
πότε το ψ έχει θετικές τιμές ! :2funny: :2funny:
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν αναφέρεσαι σ' αυτό το πιπίνι που έκανε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τον όροφο του 86 πριν κάνα 3μηνο περίπου στην απογευματινή βάρδια τότε δεν την έλεγες και ψηλή αλλά ούτε και κοντή, κανονικό ύψος με φοβερά όμορφο γλυκό προσωπάκι! Μία κριτική ή αναφορά είχα διαβάσει τότε σε αυτό εδώ το site γι αυτήν (δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν) που δεν ήταν και τόσο κολακευτική άλλωστε πιο πολύ μπαμ έκανε για φόλα αφού έδειχνε παντελώς άπειρη και αποστασιοποιημένη!
Αν τη ξανάβρισκα θα τη δοκίμαζα.
Για τον έρπη που λέτε, τον έχει το 40% των σεξουαλικά ενεργών ενηλίκων. Δεν παρουσιάζει πάντα συμπτώματα αλλά είναι κολλητικός ακόμα και όταν δεν υπάρχουν πληγές. Το σοβαρό είναι να υποθέτουμε ότι όλες οι πουτάνες έχουν έρπη. Ίσως και HPV (το 50% έχει μολυνθεί στη ζωή του).
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Απογευματινη βολτιτσα στη Φυλης/Λιοσιων και περιξ. ...
....
Από την ημέρα που γαμήσατε εκείνον τον τράβελο, έχετε αποκτήσει μιαν αξιοπρόσεκτη δυναμική...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Πολυ σωστός,επίσης σχεδόν όλες οι πρυτάνες έχουν τον ιό των κονδυλωματων για αυτό και εγω αποφεύγω να δάχτυλιαζω και να γλυφομουνιαζω(τώρα θα μου πείτε γιατί σου αρέσουν τα γλώσσοφιλα ίσως και να έχετε ένα μικρό δικαιο).εδω στις μη εκδιδομενες ισχύει ότι 8 στις 10 έχουν τον ιό...Αν τη ξανάβρισκα θα τη δοκίμαζα.
Για τον έρπη που λέτε, τον έχει το 40% των σεξουαλικά ενεργών ενηλίκων. Δεν παρουσιάζει πάντα συμπτώματα αλλά είναι κολλητικός ακόμα και όταν δεν υπάρχουν πληγές. Το σοβαρό είναι να υποθέτουμε ότι όλες οι πουτάνες έχουν έρπη. Ίσως και HPV (το 50% έχει μολυνθεί στη ζωή του).
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Το ξέρω,εγω πάντως πειστευω ότι σχεδόν όλοι δεν σκέφτονται έτσι η οι πιο πολλές δεν αφήνουν...δαχτυλάκι μπορείς να βάλεις άνετα με χρήση καπότας.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.334
- Πόντοι
- 42.697
Από την ημέρα που γαμήσατε εκείνον τον τράβελο, έχετε αποκτήσει μιαν αξιοπρόσεκτη δυναμική...
Επισκέπτης
Μεταξουργείο σήμερα ώρα 22:30...
Κολωνού 30 επάνω: Σιμόνα και Αλίνα
Ιάσωνος 20 αριστερά: Αντριάνα και Ναόμι στα 15 ευρώ η καθεμιά. Βασικά πέρασα για να τσεκάρω τη Ναόμι, για την οποία έχει γίνει πολύς ντόρος τελευταία. Πολύ ωραίο λεπτό σώμα με καμπύλες και ωραία βυζιά αλλά... ΤΙ ΜΠΑΖΟΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
Γαμώ τα γούστα σας ρε πούστη μου! Έχετε κάνει θεές κάτι μπαζόφατσες σαν τη Λαρίσα, τη Ναόμι και την Εύα από Κων/πόλεως 166. Μπάζααα!
Κολωνού 30 επάνω: Σιμόνα και Αλίνα
Ιάσωνος 20 αριστερά: Αντριάνα και Ναόμι στα 15 ευρώ η καθεμιά. Βασικά πέρασα για να τσεκάρω τη Ναόμι, για την οποία έχει γίνει πολύς ντόρος τελευταία. Πολύ ωραίο λεπτό σώμα με καμπύλες και ωραία βυζιά αλλά... ΤΙ ΜΠΑΖΟΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
Γαμώ τα γούστα σας ρε πούστη μου! Έχετε κάνει θεές κάτι μπαζόφατσες σαν τη Λαρίσα, τη Ναόμι και την Εύα από Κων/πόλεως 166. Μπάζααα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.334
- Πόντοι
- 42.697
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και ΜΠΡΑΒΟ στο συναγωνιστή BMWpower !
τη λέτε LCD ? )
το εχουμε ξαναγραψει, παλαιοτερα εκδιδοταν στον ανακαινισμενο-τοτε- οικο ανοχης στην οδο Αγαθουπολεως που ειχε και στον χωρο αναμονης και επιδειξεων , αλλα και στα δωματια μεγαλες τηλεορασεις LCD...κατι πρωτοποριακο για τοτε τουλαχιστον
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Κατά τον BmwPower.. :
ΦΩΚΑΙΑΣ
19 Μαρινα πολυ καυλωτικο προμιλφ με καστανα πολυ μακρια μαλλια, σουπερ σωμα και 2αρι στηθος, απλο ανακοινωθηκε και Ρωξανη το γυφτοειδες πιπινι με απαξιωμενη φατσα αδυνατη με 3αρια πεσμενα βυζια, εχει τιμηθει 2 φορες την πρωτη ηταν καλουτσικη, τη δευτερη φολαρα, ακα
Κάνοντας τσάρκα το απόγευμα στο 80% των προναφερόμενων ιδρυμάτων, έρχομαι να επιβεβαιώσω αλλά με όλο το σεβασμό στο συναγωνιστή να πω πως στο Φωκ.19 ΔΕΝ ήταν η Ρωξάνη αλλά μια άλλη μικρή μαζί με την Μαρίνα. Δε θυμάμαι όνομα όμως...
ΦΩΚΑΙΑΣ
19 Μαρινα πολυ καυλωτικο προμιλφ με καστανα πολυ μακρια μαλλια, σουπερ σωμα και 2αρι στηθος, απλο ανακοινωθηκε και Ρωξανη το γυφτοειδες πιπινι με απαξιωμενη φατσα αδυνατη με 3αρια πεσμενα βυζια, εχει τιμηθει 2 φορες την πρωτη ηταν καλουτσικη, τη δευτερη φολαρα, ακα
Κάνοντας τσάρκα το απόγευμα στο 80% των προναφερόμενων ιδρυμάτων, έρχομαι να επιβεβαιώσω αλλά με όλο το σεβασμό στο συναγωνιστή να πω πως στο Φωκ.19 ΔΕΝ ήταν η Ρωξάνη αλλά μια άλλη μικρή μαζί με την Μαρίνα. Δε θυμάμαι όνομα όμως...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.334
- Πόντοι
- 42.697
ΒΜW ενα μεγάλο μπράβο και απο εμένα!!!
Οσο περνάει ο καιρος μας εκπλήσεις ευχαριστά και κάνεις ολο και καλυτερες, μεγαλυτερες, πιο περιεκτικες και ουσιωδεις ενημερωσεις.
Φοβερη η βολτα σου!
Γυρισε λοιπον η γκρανυ Σοβιετικη Αλινα στο Βεργας? Ελειπε περιπου 1,5 μηνα και αρκετος κοσμος την ψάχνει...
Η συγκεκριμενη για μεγαλο χρονικο διαστημα επαιζε μπαλα σε μασατζιδικο του κεντρου....
Επλισης η Μιλφογκρανι Αλικη (Μολδαβεζα) απο Προυσης 22 (και αυτη ξεκινησε την καριερα της απο τα μασαζ) μπορει να μην ανακοινωνει ελευθερο στοματικο στο σαλονι αλλα το κανει στο δωματιο... ;)
Επισκέπτης
Δηλαδή νοιώθεις σαν να γαμάς τη γκόμενά σου .
There's a lot of love lost in this world.
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Απόγευμα Δευτέρας, συμπληρωματικά στην ενημέρωση του BmwPower..
Έλλης 3: Η γνωστή Μπιάνκα από Σολωμού.
Έλλης 3: Η γνωστή Μπιάνκα από Σολωμού.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις