Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (29 μέλη και 234 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Γιατί ενώ θεωρώ ότι έγραφα καλές,λεπτομερείς κ το κυριότερο αντικειμενικές κριτικές,έπαιρνα πολλές αρνητικές...

Πολύ αχαριστία εδώ μέσα...
Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν διαβάζουν παρά ψηφίζουν με την εμπάθεια τους η για την συμπάθεια τους...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Γιατί ενώ θεωρώ ότι έγραφα καλές,λεπτομερείς κ το κυριότερο αντικειμενικές κριτικές,έπαιρνα πολλές αρνητικές...

Αχ, προβλήματα που έχει ο κόσμος. . . . . .

Ο ένας προσβάλλεται που τον "κοκκινίζουν",
Ο άλλος δεν γράφει στο εδώ σάιτ, γιατί στο άλλο σάιτ δεν τον υποστήριξαν όταν ήθελε,
. . . . . . . . . . . . . .
Λέω και εγώ να τα παρατήσω, γιατί ο γείτονας μου έσκασε τα λάστιχα για το πάρκιν. . . .  

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

Ο άλλος δεν γράφει στο εδώ σάιτ, γιατί στο άλλο σάιτ δεν τον υποστήριξαν όταν ήθελε,
Λέω και εγώ να τα παρατήσω, γιατί ο γείτονας μου έσκασε τα λάστιχα για το πάρκιν. . . .  
:2funny: :2funny: καυστικος αλλά σωστός....

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Τύπε γράψε στα αρχίδια σου τον κάθε κομπλεξικό μου μπαίνει μόνο για τις αρνητικές κριτικές και κρύβεται πίσω από ένα κουμπάκι. Αξία τους δίνεις.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Προ ολίγου, στην οδό Τροφωνίου.

Στο 11 ισόγειο, η ΗΜΕΔΑΠΗ Στέλα.
Εμφάνιση σαν την Δούκισσα, την παλιά λαϊκιά τραγουδίστρια. Ωστόσο δεν κατεγαμεύθη, λόγω της βραχύτητας του σώματός της και της μικρότητας των μαστών της.

Στο 11 ανώγειο, η αλλοδαπή προμιλφ Ντανέλα.
Εμφάνιση ελκυστική, ωστόσο περιορισμένες οι δεξιότητές της στην κλινοπάλη, όπως θυμόμαστε από παλαιότερες καταγαμεύσεις.

Στο 13 ισόγειο, ο γραία αλλοδαπή Όλγα (που εγκλημάτισε όταν αποφάσισε χειρουργική σμίκρυνση των μαστών της).

Στο 13 ανώγειο, το ανάκτορο της Αυτοκράτειρας Μπέτι (με εμφάνιση πρωταγωνίστριας δανο-γερμανικής τσόντας των 70s.)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Εξαρταται για ποιο λογο γραφεις
Αν γραφεις για την καταξιωση και την επευφημια μονο, ειναι λαθος,απ ολες τις πλευρες,οσο και αν ολοι θελουμε να γραφουν για εμας τα καλυτερα
Αν γραφεις γιατι θελεις να βοηθησεις ,οπως εχεις βοηθηθει,και μεσα στα πλαισια του φιλοτιμου,οπως κανουν και αλλα παιδια,μπορεις να το αντιμετωπισεις πιο ωριμα και ψυχραιμα
Υ.Γ Αψογος Πυραυλε!

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δακρυσααααααααα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Εγώ άρχισα να ανεβάζω,αλλά σταμάτησα πάλι λόγω ψεύτικων κριτικών KING_JAMES.......... :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Υπήρχε και Λώρη ψηλή που έκανε ένα πέρασμα απ' το Φ86. Γλυκό πιπίνι που δεν πρόλαβα να του ρίξω ένα πρόστυχο μανίκι.
Τυχερός είσαι,μιλάμε για μεγάλη φόλα....... :sunglasses:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Υπήρχε και Λώρη ψηλή που έκανε ένα πέρασμα απ' το Φ86. Γλυκό πιπίνι που δεν πρόλαβα να του ρίξω ένα πρόστυχο μανίκι.
Αν αναφέρεσαι σ' αυτό το πιπίνι που έκανε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τον όροφο του 86 πριν κάνα 3μηνο περίπου στην απογευματινή βάρδια τότε δεν την έλεγες και ψηλή αλλά ούτε και κοντή, κανονικό ύψος με φοβερά όμορφο γλυκό προσωπάκι! Μία κριτική ή αναφορά είχα διαβάσει τότε σε αυτό εδώ το site γι αυτήν (δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν) που δεν ήταν και τόσο κολακευτική άλλωστε πιο πολύ μπαμ έκανε για φόλα αφού έδειχνε παντελώς άπειρη και αποστασιοποιημένη!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν αναφέρεσαι σ' αυτό το πιπίνι που έκανε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τον όροφο του 86 πριν κάνα 3μηνο περίπου στην απογευματινή βάρδια τότε δεν την έλεγες και ψηλή αλλά ούτε και κοντή, κανονικό ύψος με φοβερά όμορφο γλυκό προσωπάκι! Μία κριτική ή αναφορά είχα διαβάσει τότε σε αυτό εδώ το site γι αυτήν (δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν) που δεν ήταν και τόσο κολακευτική άλλωστε πιο πολύ μπαμ έκανε για φόλα αφού έδειχνε παντελώς άπειρη και αποστασιοποιημένη!

Αυτή είναι,μεγάλη φόλα........ :rockon:

Πολύ γρήγορα στοχευμένη διπλή κατάθεση πριν λίγο:

Φυλής 54 Λίζα-απλό (τέλεια για 2η φορά που πέρασα μαζί της)

Φυλής 56 Νταϊάνα-απλό (14η κατάθεση. Βασικά δεν είχα όρεξη να την τιμήσω σήμερα,αλλά πήγα για να τσεκάρω την καταγγελία*
                      του γνωστού-άγνωστου......που παραθέτω παρακάτω. Επειδή έχω καλή επαφή μαζί της την ρώτησα για το θέμα "έρπης"....
                      Φυσικά δεν ήξερε τίποτα και μόνο που δεν μου έριξε μπουνιά.
                      Προκαλώ όποιον πάει μαζί της να την ρωτήσει αν την κόλλησε ο παρακάτω κύριος έρπη.

Οταν της το πα ήταν πλέον αργά,δεν με δαγκωσε μόνο εκεί και στο κάτω χείλος με δαγκωσε,ασε που μου είπε ότι κόλλησε ερπη απο μένα στο στόμα  :S :S

Η κοπέλα είναι μια χαρά και μπορείτε να πάτε άφοβα,όπως και η Τζούλια......από ότι φαίνεται άλλος δεν είναι και πολύ καλά....κρίμα να λέμε 500 ψέμματα για τα κορίτσια που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο,να δέχονται τον κάθε ένα τύπο....ο οποίος γράφει ψέμματα στο ίντερνετ!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Φυλής 56 Νταϊάνα-απλό (14η κατάθεση. Βασικά δεν είχα όρεξη να την τιμήσω σήμερα,αλλά πήγα για να τσεκάρω την καταγγελία*
                       του γνωστού-άγνωστου......που παραθέτω παρακάτω. Επειδή έχω καλή επαφή μαζί της την ρώτησα για το θέμα "έρπης"....
                       Προκαλώ όποιον πάει μαζί της να την ρωτήσει αν την κόλλησε ο παρακάτω κύριος έρπη.

Η κοπέλα είναι μια χαρά και μπορείτε να πάτε άφοβα,όπως και η Τζούλια......από ότι φαίνεται άλλος δεν είναι και πολύ καλά....κρίμα να λέμε 500 ψέμματα για τα κορίτσια που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο,να δέχονται τον κάθε ένα τύπο....ο οποίος γράφει ψέμματα στο ίντερνετ!
ωραίος billy περιμένουμε κριτικές για τις κορασίδες!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

ok billy καλό το ότι ξεκαθάρισες αυτό το θέμα με τη Νταιάνα...ξέρεις κάτι τέτοια είναι ικανά να καταστρέψουν την κοπέλα αλλά κ μας...οπότε είναι υγιέστατη... :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ok billy καλό το ότι ξεκαθάρισες αυτό το θέμα με τη Νταιάνα...ξέρεις κάτι τέτοια είναι ικανά να καταστρέψουν την κοπέλα αλλά κ μας...οπότε είναι υγιέστατη... :sunglasses:

Λαγέ μου η κοπέλα είναι μια χαρά! Ψέματα έγραψε ο άλλος.... :rockon:

ωραίος billy περιμένουμε κριτικές για τις κορασίδες!

Όσο υπάρχει ο JAMES στο σάιτ,κομμένες οι κριτικές....μόνο ενημέρωση όταν μπορώ..... :boobies:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Φυλής 56 Νταϊάνα-απλό (14η κατάθεση.

14η καταθεση;;; Ασ'την ησυχη την κοπελα τυπε!! Θερμοκηπιο θα της το κανεις το μουνι!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

Οσο για τα αλλα δε σχολιαζω.... Αλλα θα την τιμήσω συντομα!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου, θα σε ρωτήσω αν σου έδειξε εξετάσεις ότι είναι υγιής και δεν έχει επιχείλιο έρπη. Αλλιώς τι περίμενες να σου πει, ότι πχ έχει έρπη αλλά δεν πειράζει πέρνα;  :idiot: Πάντως για να πούμε την αλήθεια ο επιχείλιος έρπης δεν είναι και κάτι τραγικό, ο μισός πλανήτης έχει και βάλε. Είναι πολύ πιθανόν κάποια κοπέλα να έχει επιχείλιο έρπη.

----

Πάντως κρίμα να υπάρχουν αυτές οι κόντρες, καταστρέφουν την καλή ατμόσφαιρα εδώ μέσα. Δηλαδή λέμε για τις γκόμενες αλλά εμείς μου φαίνεται ότι είμαστε χειρότεροι... :(

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου, θα σε ρωτήσω αν σου έδειξε εξετάσεις ότι είναι υγιής και δεν έχει επιχείλιο έρπη. Αλλιώς τι περίμενες να σου πει, ότι πχ έχει έρπη αλλά δεν πειράζει πέρνα;  :idiot: Πάντως για να πούμε την αλήθεια ο επιχείλιος έρπης δεν είναι και κάτι τραγικό, ο μισός πλανήτης έχει και βάλε. Είναι πολύ πιθανόν κάποια κοπέλα να έχει επιχείλιο έρπη.

----

Πάντως κρίμα να υπάρχουν αυτές οι κόντρες, καταστρέφουν την καλή ατμόσφαιρα εδώ μέσα. Δηλαδή λέμε για τις γκόμενες αλλά εμείς μου φαίνεται ότι είμαστε χειρότεροι... :(

απ'ότι κατάλαβα εγώ το βασικό θέμα δεν είναι αν έχει η όχι έρπη η κοπέλα που όπως λες και εσύ έχει ο μισος πλανήτης αλλα αν έχει γίνει τέτοια συζήτηση και τέτοιο περιστατικό

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

----

Πολυ σωστή η παρατήρηση σου,η συγκεκριμένη πολυ πιθανόν να εχει επειχειλιο μιας και αρέσκεται να γλωσσοφιλιαζεται...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
απ'ότι κατάλαβα εγώ το βασικό θέμα δεν είναι αν έχει η όχι έρπη η κοπέλα που όπως λες και εσύ έχει ο μισος πλανήτης αλλα αν έχει γίνει τέτοια συζήτηση και τέτοιο περιστατικό

όχι λέω το εξής απλό: ο K.J. έγραψε ότι η Νταϊάν του είπε ότι την κόλλησε επιχείλιο έρπη. Ο Billy έγραψε ότι ρώτησε την Νταϊάν και ότι του είπε ότι τέτοιο πράγμα δεν ισχύει. Η όλη φάση είναι πολύ ρευστή. Ακόμα και να είχε επιχείλιο έρπη πιστεύεις ότι θα το έλεγε σε έναν πελάτη όσο καλός και αν είναι. Το αν έχει η όχι η κοπέλα θα το μάθουμε άμα δείξει τις ιατρικές της εξετάσεις ή άμα κάποιος από το χώρο την πετύχει με τον υποτιθέμενο ιό σε έξαρση, μέχρι τότε ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Το δεύτερο σχόλιο για τον πλανήτη, το έγραψα γιατί ακόμα και να ισχύει αυτό, μιλάμε για έναν ευρέως διαδεδομένο ιό μηδενικής επικινδυνότητας, οπότε δεν υπάρχει λόγος πανικού.  :grin:  

Τέσπα, δεν επιμένω άλλο, άλλωστε δεν με αφορά. 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σταματάω ότι κάνω για να διαβάσω τσάρκα/σχόλια. BWMpower είσαι μεγάλος!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom