Πρωϊνή πορεία διαμαρτυρίας στην περιοχή της Λιοσίων. Δυστυχώς την πρωίνή βάρδια αρκετά μπουρδελάκια (πάνω στην Λιοσίων) είναι κλειστά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα επισκεφτώ. Για να δούμε όμως τι ήταν ανοιχτό εκείνη την ώρα:
Τροφωνίου 13 συνάντησα το σκληρό milf
Ντανιέλα. Πρόκειται για ψηλόλιγνή μεγαλοκοπέλα με σκούρο καστανό μαλλί μέχρι τον λαιμό, αδύνατη με ωραίο σώμα. Αρκετά εμφανίσιμη, με έψηνε πολύ να περάσω αλλά θέλω να μαζέψω πληροφορίες για το άτομο της.
Τροφωνίου 11 στο ισόγειο συνάντησα το ρομαντικό/σκληρό milf
Αγάπη. Πρόκειται για γεματούλα με κοντό ξανθό μαλλί με μαύρες ανταύγες. Όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμη αλλά πολύ ευγενική και χαμογελαστή.
Τροφωνίου 11 Στον όροφο συνάντησα το σκληρό milf
Μπέτυ που είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Δεν την είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο αλλά πιστεύω ότι είναι γνωστή σε όλους.
Αδανών 2 συνάντησα το σκληρό milf
Ζάνα. Πρόκειται για γεματούλα/θωρηκτό με βυζί που ίσα-ίσα χωράει στο στενό κορσέ της. Ευγενική τσατσά, παίρνει πόντους γιατί ενώ περίμενα (ομολογουμένως αρκετή ώρα) στο σαλόνι μου ζήτησε συγνώμη για την αναμονή αλλά είπε ότι ο πελάτης πληρώνει οπότε δεν μπορεί να τον ενοχλήσει.
Παιωνίου 47 συνάντησα την νεαρή
Αλεξάνδρα. Πρόκειται για μια από τις λιγοστές νεαρές της περιοχής. Μια κοπέλα κάπου 27-28, γεματούλα, με μακρύ σγουρό ξανθό μαλλί, χοντρά μπούτια που εμφανίζεται με μαύρο μεσοφόρι. Αρκετά ευγενική, ναζιάρα, γλυκεία, αν και δεν πέρασα την συμπάθησα αμέσως. Αν διαβάσω καλές κριτικές το ψήνω να περάσω. Ο αιμοσταγής κέρβερος που τις άλλες φορές καραδοκούσε στην κουζίνα, έλειπε.
Εξηκίου 18 στον όροφο συνάντησα το σκληρό milf
Νάντια. Πρόκειται για κοντούλα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους και όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμη. Η μελαχρινή χοντρή τσατσά είχε μαγκιόρικο στύλ, λες και ήταν νταλικέρης στην λαχαναγορά.
Εξηκίου 18 στο ανακαινισμένο ισόγειο συνάντησα το σκληρό milf Τζούλια. Πρόκειται για μετρίας εμφάνισης ξανθό Ρωσσομίλφ το οποίο η τσατσά διατυμπάνιζε ότι είχε παίξει και σε τσόντα. Μέτρια εμφάνιση, τραβελόφατσα, ξινισμένο ύφος.
Εξηκίου 20 συνάντησα το σκληρό κοντό milf
Άννα. Πρόκειται για μικροκαμωμένη milf πιθανών Ελληνικής καταγωγής, καστανομάλλα με μακρύ μαλλί. Και αυτή έχει μαγκιόρικο στυλάκι αλλά είναι λίγο καύλα και καθόλου ξινισμένη. Με έψηνε να περάσω και θα το έκανα αν ο χώρος δεν ήταν για τον πούτσο καβάλα. Θα την έχω στα υπόψιν όμως.
Βέργας 6Α ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΤΖΕΝΤΛΜΕΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΧΑΤΗΡΙΑ.
Βέργας 2Α συνάντησα το σκληρό milf
Ναταλί με μεγάλη πιθανότητα να έκανα λάθος το όνομα γιατί δεν το σημείωσα όπως τα άλλα. Πρόκειται για την γνωστή γεματούλα κοκκινομάλλα milf που έχει μπαστακωθεί εκεί τα πρωϊνά αν και σύμφωνα με τον κόσμο είναι αρκετά καλή στο δωμάτιο
Βέργας 6Βσυνάντησα το σκληρό milf
Εύα. Πρόκειται για την ευγενέστατη γλυκεία γεματούλα ξαθνιά που παίζει και στο Περγάμου μαζί με την κολλητή της την Αναστασία.
Βέργας 3 στο αριστερό σπίτι όπως μπαίνεις, συνάντησα την
Έλλη και την
Μαρία. Πρόκειται για δύο μεγαλοκοπέλες με την Μαρία (αν δεν μπερδεύω τα ονόματα
) να αγγίζει τα όρια του milf. Η μία είναι μετρίου αναστήματος, Αλβανόφατσα με τα μαλλιά πιασμένα κότσο. Αδύνατη και γενικά μετρίας εμφάνισης, ενώ το μέτριο, βαριεστημένο σαλονάρισμα δεν βοηθάει. Η δεύτερη σαφώς πιο ευδιάθετη (είχε δύο πελάτες) είναι πιο ψηλή, πιο νεαρή, πιο όμορφη, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Αδύνατη με μπουκλέ μαλλί καστανό, ωραίο πρόσωπο που θυμίζει φοιτήτρια σχολής Ελλεϊνιδισμού όπως πχ η Φιλοσοφική.
Στο διπλανό δεξί μπουρδελάκι συνάντησα το σκληρό milf
Πωλίνα. Πρόκειται για την ναυαρχίδα του στόλου των σκληρών milf της περιοχής, μια αυθεντική ψωλοαρπάχτρα, ψηλή, με πιασίματα, σκούρο δέρμα, κοντό καστανό μαλλί με μοντέρνο κούρεμα και αυθεντικό βλέμμα σε αναζήτηση νεαρής ψωλής. Φυσικά τιμήθηκε και ακολούθησαν 15+ λεπτά αυθεντικού σκληρού σέξ που μόνο μια αυθεντική πεοσυλλέκτρια ξέρει να προσφέρει. Φεύγοντας είδα την Έλλη από δίπλα να ψάχνει ένα νεαρό γκρίζο γατούλη.
Χωματιανού 11 στον όροφο συνάντησα το πιπίνι
Λώρη. Μοναδική στο είδος της στην περιοχή πρόκειται για μικροκαμωμένη πιτσιρίκα, αδύνατη με καστανόξανθο μαλλάκι μέχρι τον λαιμό. Ο δηλωμένος ομοφυλόφιλος τσάτσος διατυμπάνιζε ότι είναι εξαιρετική αλλά το σαλονάρισμα της έδειχνε ότι προτιμούσε να δεί παιδικά στο Mega channel.
Αυτά από εμένα φίλοι μου για αυτό το σ/κ. Το ψωλαραϊζεϊσον της Πωλίνας ήταν υπέραρκετό για σήμερα. Επέστρεψα σπίτι μου όπου με περίμενε χοιρινό με πατάτες στον φούρνο και γκαζόζα "Γεράνι"
Να είστε όλοι καλά και καλές καταθέσες!!!
Υ.Γ. Κορυφαίοι Φανούρης, Προφέσσορ και λοιποί ενημερωτές. Τώρα είδα ότι και ο xilnik γυρόφερνε στην περιοχή. Φίλε με πρόλαβες!!!