Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (21 μέλη και 225 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Θελω τα φωτα σας τυποι μου!!!Σημερα ωρα 6 to prwi sτο φυλης 61 σχολασε ενα πανεμορφο πιπινακι μαυρομαλικο μελαχρινο πολυ μικρο βυζι αλλα πιο τροφαντο κολαρακι..κοιταχτικαμε εντονα..την ξερει κανεις ;;Αξιζι μια δοκιμη ;; :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Ειναι <<τσιγγουνης>> φιλε μου ο bakalhs,γενικως δεν <<δινεται>> και δεν <<δενεται>> ευκολα με τους ανθρωπους,και πολυ περισσοτερο με τις κοπελες της δουλειας
Και οπως εχεις προσεξει μονο με τον Πυραυλο ταιριαζει που ειναι σουπερ κυνικο ατομο και μισογυνης

o μπακάλης είναι η επιτομή της τεραστιότητας. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν κάτι χρόνια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θελω τα φωτα σας τυποι μου!!!Σημερα ωρα 6 to prwi sτο φυλης 61 σχολασε ενα πανεμορφο πιπινακι μαυρομαλικο μελαχρινο πολυ μικρο βυζι αλλα πιο τροφαντο κολαρακι..κοιταχτικαμε εντονα..την ξερει κανεις ;;Αξιζι μια δοκιμη ;; :rockon: :rockon:
Την Τζούλια λες; Αν ναι,μέτρια πράγματα....... :S

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Τι Τζούλιες, τι Ορόρες, τι Λίζες και κολοκύθια τούμπανα . . . . . ? ? ? ?

Φυλ. 66α: Επιτέλους, γύρισε το έτερο ξανθό αγγελούδι του ομίλου, η Ηλέκτρα. :cum:
Τι πρόστυχο προσωπάκι, τι σφριγηλό νεανικό στηθάκι, τι επιδερμίδα μωρού, τι κοιλιακούς, τι κολασμένο, αλφάδι και αυθάδη πωπάκι είναι αυτό    :kissass:? ?  ?
Όλα τα καλά του παραδείσου έχει το μικρό . . . . .

Επίσης:

Φωκ. 25β: Κλειστό (πάει η Τζένη)
Αγκ. 12β: Έλις. Στον πάγο μέχρι να διαβάσω καμιά καλή κριτική
Διδ. 20: Κατερίνα. Δεν εντυπωσιάστηκα. Αν και μέσα σε μαύρο διχτυωτό, δεν με συγκίνησε . . .

Αυτά.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Στο 66α ήταν η ηλεκτρα??ειχε καθόλου κίνηση στην φυλής??

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Την Τζούλια λες; Αν ναι,μέτρια πράγματα....... :S
Δεν ξερω καν ονομα τυπε μου!!!απλα την ειδα οταν σχολασε και μου εκανε το κλικ...με κιταξε εντονα στα ματια..και αφησε την σκονη της φευγοντας ενο ειχε κολισι το βλεμα μου πανο της..ηταν και ενας τσατσος με γυαλακια..μαζι της.. :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Δεν ξερω καν ονομα τυπε μου!!!απλα την ειδα οταν σχολασε και μου εκανε το κλικ...με κιταξε εντονα στα ματια..και αφησε την σκονη της φευγοντας ενο ειχε κολισι το βλεμα μου πανο της..ηταν και ενας τσατσος με γυαλακια..μαζι της.. :rockon:

Η Τζούλια (που δεν έχω δει ακόμα) λείπει εκτός Αθηνών, σύμφωνα με την Βίκυ.

Οπότε, μάλλον την Βίκυ θα είδες, που έχει μακρυά μαύρα μαλλιά, αμυγδαλωτά μάτια, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικο ύψος.

Εκτός και αν είδες την άλλη Τζούλια με τα μαλλιά αφάνα . . . . .

Σχόλια για αυτές τις 2,  . . . . . . . . . . . . . . . . . ακόμα περιμένουμε   :coffee: 

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.491
Πόντοι
2.886
τυπε σου απαντησα για τη Σονια! Πριν κανενα μηνα δουλευε στο Μεταξουργειο στο Κολωνου 27 υπογειο. Την ειχα τιμησει αλλα δε θα ξαναπηγαινα για κανενα λογο καθως το 10ρικο δεν της αρεσει και πολυ σαν ιδεα και κανει αγγαρεια! Ασε που μπαινει μεσα με ενα κλαψομουνεξ υφος!!

Ευχαριστώ πολύ φίλε ,αλλά δεν διευκρίνησες πρωϊ ή απόγευμα .
Στη Φωκαίας 27 η "Σόνια " είχε πολύ καλή συνεργασία μαζί μου ,αλλά
και με τον Xilnik ,που την συνιστούσε και τον ευχαριστώ γι' αυτό .

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ φίλε ,αλλά δεν διευκρίνησες πρωϊ ή απόγευμα .
Στη Φωκαίας 27 η "Σόνια " είχε πολύ καλή συνεργασία μαζί μου ,αλλά
και με τον Xilnik ,που την συνιστούσε και τον ευχαριστώ γι' αυτό .

Πρωινη ηταν... Θα σου προτεινα να μην γαμησεις εκει μεσα! Σεντονια που βρωμανε ποδαριλα, πορτα που δεν κλεινει καλα, κρεβατι σαπιο, δωματιο σαν κοινοχρηστη τουαλετα... Δεν ξερω αμα δουλευει ακομα εκει, αλλα θα σου προτεινα να βρεις αλλη συνεργασιμη...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.491
Πόντοι
2.886
Πρωινη ηταν... Θα σου προτεινα να μην γαμησεις εκει μεσα! Σεντονια που βρωμανε ποδαριλα, πορτα που δεν κλεινει καλα, κρεβατι σαπιο, δωματιο σαν κοινοχρηστη τουαλετα... Δεν ξερω αμα δουλευει ακομα εκει, αλλα θα σου προτεινα να βρεις αλλη συνεργασιμη...

Ευχαριστώ φίλε .
Θα πάω και θα της προτείνω για χοτελι ,αν δουλεύει ακόμα εκεί .
Πάντως η περιγραφή σου είναι...θρίλερ !  :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστά τα λες !

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Εγω που πήρα 2 κορίτσια απ τον όροφο μια χαρά ήταν τα δωμάτια εκτός και αν εννοείς το υπόγειο...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Η Τζούλια (που δεν έχω δει ακόμα) λείπει εκτός Αθηνών, σύμφωνα με την Βίκυ.

Οπότε, μάλλον την Βίκυ θα είδες, που έχει μακρυά μαύρα μαλλιά, αμυγδαλωτά μάτια, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικο ύψος.

Εκτός και αν είδες την άλλη Τζούλια με τα μαλλιά αφάνα . . . . .

Σχόλια για αυτές τις 2,  . . . . . . . . . . . . . . . . . ακόμα περιμένουμε   :coffee: 
Καλημερα τυπε μου!!!Η περιγραφη που κανεις ταιριαζει με την βικυ!!!Ετσι ηταν η κοπελα που ειδα..!! :rockon:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Εγω που πήρα 2 κορίτσια απ τον όροφο μια χαρά ήταν τα δωμάτια εκτός και αν εννοείς το υπόγειο...

Στο υπογειο αναφερομαι... Καποιος συναγωνιστης πριν καιρο, οταν ανεβασε ενημερωση, ειπε οτι μπηκε στο υπογειο, του ηρθε μια ποδαριλα και εφυγε οπως ηταν!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.655
Πόντοι
716
Guys γεια σας. Θα ειμαι αθηνα το σκ για κατι δουλειες, και εχω βαλει στο ματι απο καιρο την Μαρινα απο Κασσανδρας 4 Κατω.

Στο προγραμμα απο τη σελιδα του studio δεν την βλεπω ποτε στο προγραμμα, ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου και που τη βρισκουμε;;

Σε αυτη αναφερομαι

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Guys γεια σας. Θα ειμαι αθηνα το σκ για κατι δουλειες, και εχω βαλει στο ματι απο καιρο την Μαρινα απο Κασσανδρας 4 Κατω.

Στο προγραμμα απο τη σελιδα του studio δεν την βλεπω ποτε στο προγραμμα, ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου και που τη βρισκουμε;;

Σε αυτη αναφερομαι

γράψτο στο ημερήσια για στούντιο ή στο τόπικ του 104 για να το δουν πιο γρήγορα οι υπεύθυνοι και να σου απαντήσουν.  ;)

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ακόμη και οι πιό κακεντρεχείς , πρέπει να παραδεχθούν ότι το επίπεδο εμφάνισης των κοριτσιών στα studio (και οι προσφερόμενες υπηρεσίες) , σαν στατιστικό δείγμα (σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις) , έχει βελτιωθεί σημαντικά. ένα μεγάλο εύγε από τον ταπεινό lebesque στους υπεύθυνους. :rockon:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ακόμη και οι πιό κακεντρεχείς , πρέπει να παραδεχθούν ότι το επίπεδο εμφάνισης των κοριτσιών στα studio (και οι προσφερόμενες υπηρεσίες) , σαν στατιστικό δείγμα (σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις) , έχει βελτιωθεί σημαντικά. ένα μεγάλο εύγε από τον ταπεινό lebesque στους υπεύθυνους. :rockon:
sorry . off topic.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom