Την γαμησα ρε......Διδυμου 20,κριτική δεν έχω στο bou...τηλέφωνο εννοείς ή την γάμησες????έχει κριτική?
Όταν γυρίσει θα σου πω. ;)
Την γαμησα ρε......Διδυμου 20,κριτική δεν έχω στο bou...τηλέφωνο εννοείς ή την γάμησες????έχει κριτική?
Ειναι <<τσιγγουνης>> φιλε μου ο bakalhs,γενικως δεν <<δινεται>> και δεν <<δενεται>> ευκολα με τους ανθρωπους,και πολυ περισσοτερο με τις κοπελες της δουλειας
Και οπως εχεις προσεξει μονο με τον Πυραυλο ταιριαζει που ειναι σουπερ κυνικο ατομο και μισογυνης
Την Τζούλια λες; Αν ναι,μέτρια πράγματα....... :SΘελω τα φωτα σας τυποι μου!!!Σημερα ωρα 6 to prwi sτο φυλης 61 σχολασε ενα πανεμορφο πιπινακι μαυρομαλικο μελαχρινο πολυ μικρο βυζι αλλα πιο τροφαντο κολαρακι..κοιταχτικαμε εντονα..την ξερει κανεις ;;Αξιζι μια δοκιμη ;;![]()
![]()
Στο 66α ήταν η ηλεκτρα??ειχε καθόλου κίνηση στην φυλής??
Δεν ξερω καν ονομα τυπε μου!!!απλα την ειδα οταν σχολασε και μου εκανε το κλικ...με κιταξε εντονα στα ματια..και αφησε την σκονη της φευγοντας ενο ειχε κολισι το βλεμα μου πανο της..ηταν και ενας τσατσος με γυαλακια..μαζι της..Την Τζούλια λες; Αν ναι,μέτρια πράγματα....... :S
Δεν ξερω καν ονομα τυπε μου!!!απλα την ειδα οταν σχολασε και μου εκανε το κλικ...με κιταξε εντονα στα ματια..και αφησε την σκονη της φευγοντας ενο ειχε κολισι το βλεμα μου πανο της..ηταν και ενας τσατσος με γυαλακια..μαζι της..![]()
Αυτήν φαντάστηκα ότι είδε........Εκτός και αν είδες την άλλη Τζούλια με τα μαλλιά αφάνα . . . . .
τυπε σου απαντησα για τη Σονια! Πριν κανενα μηνα δουλευε στο Μεταξουργειο στο Κολωνου 27 υπογειο. Την ειχα τιμησει αλλα δε θα ξαναπηγαινα για κανενα λογο καθως το 10ρικο δεν της αρεσει και πολυ σαν ιδεα και κανει αγγαρεια! Ασε που μπαινει μεσα με ενα κλαψομουνεξ υφος!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε ,αλλά δεν διευκρίνησες πρωϊ ή απόγευμα .
Στη Φωκαίας 27 η "Σόνια " είχε πολύ καλή συνεργασία μαζί μου ,αλλά
και με τον Xilnik ,που την συνιστούσε και τον ευχαριστώ γι' αυτό .
Πρωινη ηταν... Θα σου προτεινα να μην γαμησεις εκει μεσα! Σεντονια που βρωμανε ποδαριλα, πορτα που δεν κλεινει καλα, κρεβατι σαπιο, δωματιο σαν κοινοχρηστη τουαλετα... Δεν ξερω αμα δουλευει ακομα εκει, αλλα θα σου προτεινα να βρεις αλλη συνεργασιμη...
Εγω που πήρα 2 κορίτσια απ τον όροφο μια χαρά ήταν τα δωμάτια εκτός και αν εννοείς το υπόγειο...Πρωινη ηταν... Θα σου προτεινα να μην γαμησεις εκει μεσα! Σεντονια που βρωμανε ποδαριλα, πορτα που δεν κλεινει καλα, κρεβατι σαπιο, δωματιο σαν κοινοχρηστη τουαλετα... Δεν ξερω αμα δουλευει ακομα εκει, αλλα θα σου προτεινα να βρεις αλλη συνεργασιμη...
Καλημερα τυπε μου!!!Η περιγραφη που κανεις ταιριαζει με την βικυ!!!Ετσι ηταν η κοπελα που ειδα..!!Η Τζούλια (που δεν έχω δει ακόμα) λείπει εκτός Αθηνών, σύμφωνα με την Βίκυ.
Οπότε, μάλλον την Βίκυ θα είδες, που έχει μακρυά μαύρα μαλλιά, αμυγδαλωτά μάτια, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικο ύψος.
Εκτός και αν είδες την άλλη Τζούλια με τα μαλλιά αφάνα . . . . .
Σχόλια για αυτές τις 2, . . . . . . . . . . . . . . . . . ακόμα περιμένουμε![]()
Εγω που πήρα 2 κορίτσια απ τον όροφο μια χαρά ήταν τα δωμάτια εκτός και αν εννοείς το υπόγειο...
Guys γεια σας. Θα ειμαι αθηνα το σκ για κατι δουλειες, και εχω βαλει στο ματι απο καιρο την Μαρινα απο Κασσανδρας 4 Κατω.
Στο προγραμμα απο τη σελιδα του studio δεν την βλεπω ποτε στο προγραμμα, ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου και που τη βρισκουμε;;
Σε αυτη αναφερομαι
sorry . off topic.ακόμη και οι πιό κακεντρεχείς , πρέπει να παραδεχθούν ότι το επίπεδο εμφάνισης των κοριτσιών στα studio (και οι προσφερόμενες υπηρεσίες) , σαν στατιστικό δείγμα (σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις) , έχει βελτιωθεί σημαντικά. ένα μεγάλο εύγε από τον ταπεινό lebesque στους υπεύθυνους.![]()