Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (5 μέλη και 112 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο μικρή απογευματινή εξόρμηση της 2ης βάρδιας στους εξής οίκους αν(τ)οχής:

Αχιλλέως 40: κλειστό,
Αχιλλέως 48Α: η νεαρή μελαχρινή Ελένη, ίσια μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένα κότσο, 2,5αρι περίπου βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος τουρλωτός καλοσχηματισμένος αλλά με λίγη κυτταρίτιδα, το πρόσωπο μέτριο γλυκό,
Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος): νεαρή επίσης Ρεβέκκα, ψηλή κάπως νταρντάνα, καστανόξανθη με σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο βυζί και κώλο δεν πρόσεξα, στο πρόσωπο αδιάφορη,
Μαραθώνος 59Α: η Μόνικα που δεν είδα γιατί έπρεπε να περιμένω, γνωστή και από το Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος) δίπλα, πρόκειται για προμιλφ-μιλφ με πολύ μέτριο πρόσωπο, ξανθιά με ωραίο ψηλό κορμί με ωραίες αναλογίες, ωραίος κώλος και βυζί,
Αχιλλέως 51:[/color ] κλειστό
Βιργινίας Μπενάκη 31: μια Μαρίνα ανάξια περιγραφής και τώρα που τη θυμάμαι ανακατεύομαι,
Παιανιέων 24: Αλεξάνδρα, γκιλφ κοκκινομάλλα νομίζω, αυτή μου παρουσιάστηκε γιατί η τσατσά έβλεπε τηλεόραση και δεν την σήκωνε κανείς εκτός από το κόψιμο, πληθωρική με μαύρο μεσοφόρι, ευχάριστη μεν, παντελώς αδιάφορη δε!
Ιάσωνος 20Α: Κορίνα, καιρό είχα να την δω και λίγο καιρό πριν την έβλεπα συνέχεια δίπλα στο 20Β (όροφος), νεαρή μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νερουλό 3αρί κρεμασμένο ελαφρώς βυζί, ελαφρώς κοιλίτσα και καλώς ας πούμε κώλος, το πρόσωπο της είναι βοδινό μουλαρωμένο αλλά δεν μουγκρίζει! (η Λαρίσα πιάνει δουλεία στις 22:00)
Ιάσωνος 20Γ: Μαρία, νεαρή καστανόξανθη με λίγο μπουκλέ μαλλί νομίζω, με πιασίματα αλλά όχι χοντρή και συμπαθητικό πρόσωπο,
Ιάσωνος 44 αριστερό: μία αδιάφορη νεαρή που δεν θυμάμαι το όνομα και ίσως να μην αναφέρθηκε κιόλας αφού εδώ δεν ρώτησα λόγο του χάλια παρουσιαστικού της,
Ιάσωνος 44 δεξί: κλειστό
Ιάσωνος 46 μεσαίο: από τον δρόμο είδα μία χοντρή αδιάφορη που είχε πιάσει έναν από πίσω και του έλεγε να την παντρευτεί...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
2η βάρδια:

Βέργας 2 αριστερά. Νταϊάνα, μελαχρινή μετρίου αναστήματος, με όμορφο πρόσωπο που παραπέμπει σε ηλικία 28+ και λεπτό πιπινοειδές σώμα. Πολύ καλή περίπτωση.

Εξηκίου 18 "διαστημόπλοιο": Αδιάφορη ξανθιά με πατσές και μαυροφορεμένη τσατσά υπερευτραφής αλλά νέα στην ηλικία με πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο και πονηρό βλέμμα. Οφείλω να τη ρωτήσω αν κάνει κάνα τσιμπούκι.

Διδύμου 8: Αννίτα, ξανθό πιπίνι μετρίου αναστήματος που εμφανίζεται με baby doll για να κρύψει τα περιττά κιλά. Από τα πιο όμορφα πρόσωπα στη Φυλής. Η τσατσά δήλωσε καταγωγή από Ρωσία αλλά τα ελληνικά της θύμιζαν άτομο που έχει γεννηθεί εδώ.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Η τσατσα στην εξηκιου εκδίδεται,το περασμένο Σάββατο είχαμε παει με σπουγκενα και με ρεντμαν και ήταν μονη της,μάλιστα μας είπε ότι τα κάνει όλα μέσα στο δωμάτιο,έχει καυλωφατσα για χυσιμο...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Η τσατσα στην εξηκιου εκδίδεται,το περασμένο Σάββατο είχαμε παει με σπουγκενα και με ρεντμαν και ήταν μονη της,μάλιστα μας είπε ότι τα κάνει όλα μέσα στο δωμάτιο,έχει καυλωφατσα για χυσιμο...

Πρέπει να τη χύσω στη μούρη.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Μπεμπα γιγαντα!! Περιμενω πως και πως την κριτικη σου για τη Λαρισα γιατι ολο πηγαινω αλλα κατι με κραταει και μου λεει να μην μπω!!!  :idiot:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
1)Ευχαριστω στον φιλο που μου απαντησε στο προηγουμενο ποστ μου.
2)Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συναγωνιστες που εχουν υπομονη,επισκεπτονται τοσα μαγαζια στο καπακι και θυμονται και να γραψουν ολοκληρο κατεβατο μετα! χαρας το κουραγιο σας μαγκες.

:rockon:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
1)Ευχαριστω στον φιλο που μου απαντησε στο προηγουμενο ποστ μου.
2)Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συναγωνιστες που εχουν υπομονη,επισκεπτονται τοσα μαγαζια στο καπακι και θυμονται και να γραψουν ολοκληρο κατεβατο μετα! χαρας το κουραγιο σας μαγκες.
καλησπερα σε ολους παιδες και για οσους θελουν να μιλφογκιλφαρουν στο βεργας6 επιστρεφει η αλινα κατα πασα πιθανοτητα τελος τη βδομαδας πεμπτη παρασκευη απογευμα θα ειναι εκει
:rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πρέπει να τη χύσω στη μούρη.
όχι και 20 ευρώ όμως κοροιδία σκέτη,πάντως δεν είναι και άσχημη για ένα χύσιμο στην μάπα και μια πίπα,είναι και ελλεηνίδα κάτι που με εξιτάρει  ;)

geotrypanistis121

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι αγαπητέ  lustforlife από το ιασ27 ημιυπογειο, ειναι φιρμα. Εγω από το Δεκέμβριο έχω να τη βρω λόγω ανεργοαφραγκίας, γι αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτή είναι αγαπητέ  lustforlife από το ιασ27 ημιυπογειο, ειναι φιρμα. Εγω από το Δεκέμβριο έχω να τη βρω λόγω ανεργοαφραγκίας, γι αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ.

Πες το έτσι ρε φίλε κι ανησυχήσαμε. Πάντως η Μαρία καυλώνει πολύ περισσότερο όταν τη γαμάς από το μουνί. Όπως και όλες οι γκόμενες άλλωστε.  :sunglasses:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πέρασμα πριν από λίγο στην Αλκιβιάδου για να δω τις εξής εκδιδόμενες:

16A: Φωτεινή, καυλωμένη όπως μου είπε, μεγαλόσωμη μπαμπάτσα μεταμιλφ ξανθιά με μαλλιά λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, βυζάρες, κωλάρα με πιασήματα, φορούσε μαύρο κομπινεζόν, αδιάφορη αλλά με γλυκό χαμόγελο και πρόσχαρη σαφώς για μερακλήδες,
16Β: η Λαρίσα την οποία πρώτη φορά είδα και δεν ξέρει γρι ελληνικά, πρόκειται και μια skinny όμορφη νεαρή  μελαχρινή με ίσια μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, 1-1,5 βυζί ελαφρώς άκωλη αν είδα καλά γιατί πήγε σφαίρα μέσα αφού δε μπορεί να συνεννοηθεί αλλά το πρόσωπο που είδα καλά ήταν όμορφο,
16Γ: Κατερίνα η Σέρβα, (η αλήθεια είναι πως κατέβηκα πριν λίγο στην Αλκιβιάδου για να περάσω με την Κατερίνα πρώην Ρωξάνη από Φυλής 40 και Διδύμου 8Α (όροφος) που επέστρεψε πριν κάνα 2μηνο το πολύ ύστερα από μεγάλη απουσία της αλλά όπως δυστυχώς με πληροφόρησε η υπηρεσία εδώ, αν και τελικά δεν δούλευε εδώ αλλά δίπλα λάθος εντύπωση είχα, έφυγε για Γερμανία δυστυχώς και δεν την πρόλαβα αφού την είχα στοχεύσει την πρώτη φορά πριν το σκάσει για την πατρίδα της) ψηλή μιλφ(αρα) με ωραία κορμοστασιά, κοκκινομάλλα με καρέ και καλούτσιικο πρόσωπο, βυζί 3αρι εντυπωσιακό καθώς εμφανίστηκε γυμνόστηθη και κωλάρα χωρίς περιττά κιλά! Τα πάντα όλα στο πρόγραμμα όπως μου διεμήνυσε η υπηρεσία!

Καλημέρα Ντουνιά!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πέρασμα πριν από λίγο στην Αλκιβιάδου για να δω τις εξής εκδιδόμενες:

16A: Φωτεινή, καυλωμένη όπως μου είπε, μεγαλόσωμη μπαμπάτσα μεταμιλφ ξανθιά με μαλλιά λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, βυζάρες, κωλάρα με πιασήματα, φορούσε μαύρο κομπινεζόν, αδιάφορη αλλά με γλυκό χαμόγελο και πρόσχαρη σαφώς για μερακλήδες,
16Β: η Λαρίσα την οποία πρώτη φορά είδα και δεν ξέρει γρι ελληνικά, πρόκειται και μια skinny όμορφη νεαρή  μελαχρινή με ίσια μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, 1-1,5 βυζί ελαφρώς άκωλη αν είδα καλά γιατί πήγε σφαίρα μέσα αφού δε μπορεί να συνεννοηθεί αλλά το πρόσωπο που είδα καλά ήταν όμορφο,
16Γ: Κατερίνα η Σέρβα, (η αλήθεια είναι πως κατέβηκα πριν λίγο στην Αλκιβιάδου για να περάσω με την Κατερίνα πρώην Ρωξάνη από Φυλής 40 και Διδύμου 8Α (όροφος) που επέστρεψε πριν κάνα 2μηνο το πολύ ύστερα από μεγάλη απουσία της αλλά όπως δυστυχώς με πληροφόρησε η υπηρεσία εδώ, αν και τελικά δεν δούλευε εδώ αλλά δίπλα λάθος εντύπωση είχα, έφυγε για Γερμανία δυστυχώς και δεν την πρόλαβα αφού την είχα στοχεύσει την πρώτη φορά πριν το σκάσει για την πατρίδα της) ψηλή μιλφ(αρα) με ωραία κορμοστασιά, κοκκινομάλλα με καρέ και καλούτσιικο πρόσωπο, βυζί 3αρι εντυπωσιακό καθώς εμφανίστηκε γυμνόστηθη και κωλάρα χωρίς περιττά κιλά! Τα πάντα όλα στο πρόγραμμα όπως μου διεμήνυσε η υπηρεσία!

Καλημέρα Ντουνιά!
Εξελίσσεσαι σε μεγάλο ενημερωτή,καλά είχα δει κάτι εγώ πάνω σου. ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom