Πριν από λίγο μικρή απογευματινή εξόρμηση της 2ης βάρδιας στους εξής οίκους αν(τ)οχής:
Αχιλλέως 40: κλειστό,
Αχιλλέως 48Α: η νεαρή μελαχρινή Ελένη, ίσια μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένα κότσο, 2,5αρι περίπου βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος τουρλωτός καλοσχηματισμένος αλλά με λίγη κυτταρίτιδα, το πρόσωπο μέτριο γλυκό,
Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος): νεαρή επίσης Ρεβέκκα, ψηλή κάπως νταρντάνα, καστανόξανθη με σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο βυζί και κώλο δεν πρόσεξα, στο πρόσωπο αδιάφορη,
Μαραθώνος 59Α: η Μόνικα που δεν είδα γιατί έπρεπε να περιμένω, γνωστή και από το Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος) δίπλα, πρόκειται για προμιλφ-μιλφ με πολύ μέτριο πρόσωπο, ξανθιά με ωραίο ψηλό κορμί με ωραίες αναλογίες, ωραίος κώλος και βυζί,
Αχιλλέως 51:[/color ] κλειστό
Βιργινίας Μπενάκη 31: μια Μαρίνα ανάξια περιγραφής και τώρα που τη θυμάμαι ανακατεύομαι,
Παιανιέων 24: Αλεξάνδρα, γκιλφ κοκκινομάλλα νομίζω, αυτή μου παρουσιάστηκε γιατί η τσατσά έβλεπε τηλεόραση και δεν την σήκωνε κανείς εκτός από το κόψιμο, πληθωρική με μαύρο μεσοφόρι, ευχάριστη μεν, παντελώς αδιάφορη δε!
Ιάσωνος 20Α: Κορίνα, καιρό είχα να την δω και λίγο καιρό πριν την έβλεπα συνέχεια δίπλα στο 20Β (όροφος), νεαρή μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νερουλό 3αρί κρεμασμένο ελαφρώς βυζί, ελαφρώς κοιλίτσα και καλώς ας πούμε κώλος, το πρόσωπο της είναι βοδινό μουλαρωμένο αλλά δεν μουγκρίζει! (η Λαρίσα πιάνει δουλεία στις 22:00)
Ιάσωνος 20Γ: Μαρία, νεαρή καστανόξανθη με λίγο μπουκλέ μαλλί νομίζω, με πιασίματα αλλά όχι χοντρή και συμπαθητικό πρόσωπο,
Ιάσωνος 44 αριστερό: μία αδιάφορη νεαρή που δεν θυμάμαι το όνομα και ίσως να μην αναφέρθηκε κιόλας αφού εδώ δεν ρώτησα λόγο του χάλια παρουσιαστικού της,
Ιάσωνος 44 δεξί: κλειστό
Ιάσωνος 46 μεσαίο: από τον δρόμο είδα μία χοντρή αδιάφορη που είχε πιάσει έναν από πίσω και του έλεγε να την παντρευτεί...