Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (16 μέλη και 139 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τότε αυτό που λέω δεν είναι αγίου πέτρου
τέλοσπάντων θα το βρούμε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Mινι ενημερωση απο φυλης,τωρα το απογευμα,το πρωτο κομματι απο εμενα,το δευτερο απο τον farkeli σε τηλεφωνικη επικοινωνια
Βεργας
2 χριστινα,αξιοπροσεκτη ξανθια mlf ,που μπορει σε πρωτη ματια να μην σου γεμιζει το ματι,όμως εχει καλο σωμα και φαινεται πως μπορει να είναι αρκετα ενδιαφερουσα μεσα
3 δεξια κλειστο
3 αριστερα ντενισα,πολυ ωραιο λεπτο κορμακι,φαινεται επισης υποσχομενη,ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα
Αχιλλεως και μαραθωνος η ξανθια ψηλη μονικα απο βεργας 3 δεξια επισης
Μαραθωνος 59 μια μπαμπατσικη μελαγχροινη μετριου αναστηματος με κατσαρο μαυρο μαλλι

Φυλης και φωκαιας συμφωνα με τον farkeli
59 κατω αντινα,με περιποιημενο μαλλι που οπως ειπε ο στρατηγος περιμενει με ανυπομονησια καποιος να της το ανακατεψει
59 πανω ιζαμπελα,το μελαγχροινο αλογο που ηταν κατω το πρωι
Φωκαιας 19 μαρινα,οπου κατεθεσε ο στρατηγος με ικανοποιητικα αποτελεσματα

Ο Στρατηγός πάντα περνάει καλά με Μαρίνα.
Τα σέβη μου στον Farkeli.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
τότε αυτό που λέω δεν είναι αγίου πέτρου
τέλοσπάντων θα το βρούμε
μία κάθετος της Αλκιβιάδου με ένα μπουρδελάκι όπως έγραψες είναι η Αγίου Πέτρου το 7 που ξέρω, τώρα αν υπάρχει και άλλη οδός κάθετη στην Αλκιβιάδου με πάλι ένα μπουρδελάκι δεν το γνωρίζω...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765

Συνημμένα

• didimou.png
    didimou.png
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 25

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Με θλιβει αβασταχτα,τον τελευταιο καιρο,να βλεπω τυπους με πραγματικη υποδομη να κοντραρονται κι ενδεχομενως να πληγωνονται..ομως το τι με θλιβει δεν εχει σημασια..ουτε η μπαμπατσικοπεταχτη ρωγα της Ελενης στο Αγκυρας 12α,χθες καταφερε να με κανει να ξεχαστω..τυπικοτατη...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Mινι ενημερωση απο φυλης,τωρα το απογευμα,το πρωτο κομματι απο εμενα,το δευτερο απο τον farkeli σε τηλεφωνικη επικοινωνια
...
Πρωτότυπος συνδυασμός ενημέρωσης!  :thumbsup:
Βλέπω να το κρατήσουμε.

Ο Στρατηγός πάντα περνάει καλά με Μαρίνα.
Τα σέβη μου στον Farkeli.
Χμμμ!
Όχι (και) πάντα.
Παρομοίως τα σέβη μου Billy13

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Απογευματινή τσάρκα στην φυλής με μια κατάθεση
ΦΥλΗΣ
56 η γνωστή νταιανα τιμήθηκε για 11η φορά με άριστες εντυπώσεις...
59 πάνω η ιζαμπελλα.προκειται για μια νεαρή κοπέλα,25-28 χρόνων ψηλή με τέλειο σώμα και κωλο.πραγματικα το σώμα της θυμίζει άλογο 1-1.5 Στυτο βυζακι που οι ρωγες της κοιτάνε στο ταβάνι μαύρα μακριά μαλλια που έφταναν λίγο πιο κάτω απ τον ώμο
Κάτω η γνωστή αντινα,θέλω να πω ότι σήμερα τα μαλλια δεν τα ειχε πιάσει αλογουρα και της πήγαιναν καλύτερα,αυτη η κομωση της παει και ομορφαίνει το πρόσωπο της
74 κλειστό
61 κλειστό
66α δεν μπήκα αλλά απέξω είδα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο της Άννα-ιλιονας,λογικά θα εργαζόταν...
67 όταν μπήκα η γνωστή τρελοτσατσα με τα καστανοξανθα μαλλια μου είπε να έρθω σε μισή ώρα επειδή και τα τρία δωμάτια ήταν γεματα,όταν την ρώτησα ποια κοπέλα ήταν μου είπε η αλισια
54β λιζα η Ιταλίδα όπως δήλωσε η τσατσα,πρόκειται για μια ψηλόλιγνη κοπέλα με ωραίο κωλο,με ένα τατουάζ αριστερα στην πλάτη της και κάστανα ίσια μαλλια
ΦΩΚΑΙΑΣ
17 η ιζαμπελλα,ίσως το ωραιότερο κορμί αυτη τη στιγμή στην φυλής,δεν κάνω περιγραφή επειδή έκανα στην προηγούμενη ενημέρωση μου
27α η γνωστή βικτωρια με το φουλ
27β κάτω κοκκαλοαρικο κοντόπουτανο με τα χίλια ζόρια έφτανε το 1.55,καστανοξανθα μαλλια κοντά σε στυλ καφεδάκι άσπρο δέρμα ανύπαρκτο μικρό βυζακι,φουλ προγράμμα  και συμπαθητικια φατσουλα,ηλικία 20-22.φλωρα νομίζω το όνομα της

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κράτησα δυο ψηφία.

Πριν γράψει ο KING_JAMES τα μέλη που παρακολουθούσαν το μπουρδελο-θρεντάκι (μας) ήταν 19 ενώ τώρα είναι 30.

Προς την διαχείρηση της πουτανοσελίδας (και αν θέλει απαντάει  :-* )

Λες να είναι σημαντικό αυτό;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
και τώρα είναι περισσότερα ...

"περίεργο"

:think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Κράτησα δυο ψηφία.

Πριν γράψει ο KING_JAMES τα μέλη που παρακολουθούσαν το μπουρδελο-θρεντάκι (μας) ήταν 19 ενώ τώρα είναι 30.

Προς την διαχείρηση της πουτανοσελίδας (και αν θέλει απαντάει  :-* )

Λες να είναι σημαντικό αυτό;

και τωρα που εγραψες εσυ 59.... ;)

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να πηδήξω την Ελένη την Αιγύπτια στο Φωκαίας 17,τι βάρδια και τι ώρα την πετυχαίνω αύριο;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom