rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
μάλλον ;),το Αγίου Πέτρου 7 μάλλον θα λες!
νομίζω στην αγ.πετρου έχει 2
μάλλον ;),το Αγίου Πέτρου 7 μάλλον θα λες!
ένα ξέρω και ένα είναι, αυτό που σου έγραψα! >μάλλον ;),
νομίζω στην αγ.πετρου έχει 2
Mινι ενημερωση απο φυλης,τωρα το απογευμα,το πρωτο κομματι απο εμενα,το δευτερο απο τον farkeli σε τηλεφωνικη επικοινωνια
Βεργας
2 χριστινα,αξιοπροσεκτη ξανθια mlf ,που μπορει σε πρωτη ματια να μην σου γεμιζει το ματι,όμως εχει καλο σωμα και φαινεται πως μπορει να είναι αρκετα ενδιαφερουσα μεσα
3 δεξια κλειστο
3 αριστερα ντενισα,πολυ ωραιο λεπτο κορμακι,φαινεται επισης υποσχομενη,ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα
Αχιλλεως και μαραθωνος η ξανθια ψηλη μονικα απο βεργας 3 δεξια επισης
Μαραθωνος 59 μια μπαμπατσικη μελαγχροινη μετριου αναστηματος με κατσαρο μαυρο μαλλι
Φυλης και φωκαιας συμφωνα με τον farkeli
59 κατω αντινα,με περιποιημενο μαλλι που οπως ειπε ο στρατηγος περιμενει με ανυπομονησια καποιος να της το ανακατεψει
59 πανω ιζαμπελα,το μελαγχροινο αλογο που ηταν κατω το πρωι
Φωκαιας 19 μαρινα,οπου κατεθεσε ο στρατηγος με ικανοποιητικα αποτελεσματα
μία κάθετος της Αλκιβιάδου με ένα μπουρδελάκι όπως έγραψες είναι η Αγίου Πέτρου το 7 που ξέρω, τώρα αν υπάρχει και άλλη οδός κάθετη στην Αλκιβιάδου με πάλι ένα μπουρδελάκι δεν το γνωρίζω...τότε αυτό που λέω δεν είναι αγίου πέτρου
τέλοσπάντων θα το βρούμε
σωστός και αυτό!Ελλης 3 ισως
σωστός και αυτό!
Με θλιβει αβασταχτα,τον τελευταιο καιρο,να βλεπω τυπους με πραγματικη υποδομη να κοντραρονται κι ενδεχομενως να πληγωνονται..ομως το τι με θλιβει δεν εχει σημασια..ουτε η μπαμπατσικοπεταχτη ρωγα της Ελενης στο Αγκυρας 12α,χθες καταφερε να με κανει να ξεχαστω..τυπικοτατη...Υπ' όψιν διεύθυνσης του ιστοτόπου...
Πριν από λιγο στη φυλης
Βεργας
2 η ναταλι-τσιαντακης,καστανοξανθη παλαιμαχη ιεροδουλος
Πρωτότυπος συνδυασμός ενημέρωσης!Mινι ενημερωση απο φυλης,τωρα το απογευμα,το πρωτο κομματι απο εμενα,το δευτερο απο τον farkeli σε τηλεφωνικη επικοινωνια
...
Χμμμ!Ο Στρατηγός πάντα περνάει καλά με Μαρίνα.
Τα σέβη μου στον Farkeli.
Κράτησα δυο ψηφία.
Πριν γράψει ο KING_JAMES τα μέλη που παρακολουθούσαν το μπουρδελο-θρεντάκι (μας) ήταν 19 ενώ τώρα είναι 30.
Προς την διαχείρηση της πουτανοσελίδας (και αν θέλει απαντάει :-* )
Λες να είναι σημαντικό αυτό;
και τωρα που εγραψες εσυ 59.... ;)
Βασικά περιμένουν την απάντηση μου...εχω 12 καταθέσεις Νταϊάνα...για αυτό.;)και τωρα που εγραψες εσυ 59.... ;)
Λιγότερα ή περισσότερα απο πριν ;και τωρα που εγραψες εσυ 59.... ;)
3η βάρδια μόνο εργάζεται. Δεν ξέρουμε αν δουλεύει αύριο.Θέλω να πηδήξω την Ελένη την Αιγύπτια στο Φωκαίας 17,τι βάρδια και τι ώρα την πετυχαίνω αύριο;