You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
κάθε μέρα όχι αλλά σχεδόν κάθε μέρα στο μέσο όρο, κουράγιο δεν θέλει άλλωστε δεν κάνω αγγαρεία, διάθεση να 'χεις!τα έχεις πάρει όλα παράμαζωμα φυστικη,χαρά στο κουράγιο σου που κατέβαινεις κάθε μέρα...
ο χρόνος θα το δείξει, να μην λέμε μεγάλες κουβέντες όμως ευχαριστώ! μερικούς πάντως όσο και να προσπαθήσει κανείς δύσκολα τους φτάνει!Εξελίσσεσαι σε μεγάλο ενημερωτή,καλά είχα δει κάτι εγώ πάνω σου. ;)
την είχα πάρει την Μαρία μία φορά παλιότερα και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που μπήκα! φόλα ολικής, τσιμπούκι δεν ξέρει να παίρνει (εμένα με πονούσε και πίεζε με τρομερή δύναμη το καυλί μου), έπιπλο του κερατά και βυζί σιλικονάτο έτοιμο να σκάσει!Αυτή είναι αγαπητέ lustforlife από το ιασ27 ημιυπογειο, ειναι φιρμα. Εγω από το Δεκέμβριο έχω να τη βρω λόγω ανεργοαφραγκίας, γι αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ.
πριν καμιά βδομάδα που την επισκέφθηκα και εγώ ενώ είχε κοπέλα μόνο αυτή μου παρουσιάστηκε και ως πόρνη και μου είχε πει τα κάνει όλα! Έχω δε την αίσθηση πως αυτούς που της αρέσουν τους βλέπει σαν λουκούμι και σε όσους δεν, τους αφήνει για την πόρνη!Η τσατσα στην εξηκιου εκδίδεται,το περασμένο Σάββατο είχαμε παει με σπουγκενα και με ρεντμαν και ήταν μονη της,μάλιστα μας είπε ότι τα κάνει όλα μέσα στο δωμάτιο,έχει καυλωφατσα για χυσιμο...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Καμια μποτα παιζει χυστες; στους δρομους του μεταξιου κατα προτιμηση
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
Βεργας
2 η ναταλι-τσιαντακης,καστανοξανθη παλαιμαχη ιεροδουλος
3 δεξια πωλινα
3 αριστερα μαρια,γλυκια μελαγχροινη κοπελα,αρκετα ζουμερη
Επ ευκαιρια να πω ένα μπραβο στις δυο ξανθιες υπηρεσιες για την αψογη συμπεριφορα τους
Το ιδιο και στον υπηρετη στη Φυλής 67 για άλλο λογο.Εχω περασει πολλες φορες από το σπιτι,χωρις να μπω μεσα,και παντοτε είναι αψογος
Εξηκιου 18 το ανακαινισμενο,τζουλια,πιθανον η ξανθια μετα mlf από αλκαμενους 117
Δεν την ειδα γιατι η υπηρεσια μου ειπε ότι θα είναι απασχολημενη για πολλη ωρα στα δωματια
Φωκαιας
19 ευα,ψηλη ξανθια βαρια και στιβαρη κατασκευη,η κοπελα που ειχα δει και Φυλής 67 ένα απογευμα
27β ισογειο χριστινα,λεπτη μελαγχροινη κοπελα γυρω στο 1,65 με φουλ,συμπαθητικη
H αθηνα απο αυριο
Φυλης
86β αντριαννα,εντυπωσιακη μεταμορφωση σ εμφανιση με το κιτρινο σετ εσωρουχων,παρεπεμπε εντονα εμφανισιακα στην ιζαμπελα από φωκαιας 17
59 ιζαμπελα,το μελαγχροινο μαυρο αλογο,καταθεση,το ιδιο καλα με τη προηγουμενη φορα
Αφου της εξηγησα τι θελω ως προκαταρκτικα και ανταποκριθηκε,ανεβηκε από πανω μου για λιγο,αλλα το θεαμα ηταν υπεροχο,και κατοπιν πισωκολλητα στα ορθια οπου τελειωσα
Η ιζαμπελα είναι η σεξι εκδοχη της επισης ψηλης μελαγχροινης μιχαελας που δουλευε στη φυλης 86 στον οροφο πριν λιγα χρονια,υπο την εξης εννοια..περνας καλα αλλα δεν μπορεις να την πιασεις <<γκομενα>> στο κρεβατι.Βεβαια η μιχαελα ηταν πιο θερμη,αλλα δυσκολα μπορουσες να την πιασεις,όπως και την ιζαμπελα τωρα στανταρακι
Βεργας
2 η ναταλι-τσιαντακης,καστανοξανθη παλαιμαχη ιεροδουλος
3 δεξια πωλινα
3 αριστερα μαρια,γλυκια μελαγχροινη κοπελα,αρκετα ζουμερη
Επ ευκαιρια να πω ένα μπραβο στις δυο ξανθιες υπηρεσιες για την αψογη συμπεριφορα τους
Το ιδιο και στον υπηρετη στη Φυλής 67 για άλλο λογο.Εχω περασει πολλες φορες από το σπιτι,χωρις να μπω μεσα,και παντοτε είναι αψογος
Εξηκιου 18 το ανακαινισμενο,τζουλια,πιθανον η ξανθια μετα mlf από αλκαμενους 117
Δεν την ειδα γιατι η υπηρεσια μου ειπε ότι θα είναι απασχολημενη για πολλη ωρα στα δωματια
Φωκαιας
19 ευα,ψηλη ξανθια βαρια και στιβαρη κατασκευη,η κοπελα που ειχα δει και Φυλής 67 ένα απογευμα
27β ισογειο χριστινα,λεπτη μελαγχροινη κοπελα γυρω στο 1,65 με φουλ,συμπαθητικη
H αθηνα απο αυριο
Φυλης
86β αντριαννα,εντυπωσιακη μεταμορφωση σ εμφανιση με το κιτρινο σετ εσωρουχων,παρεπεμπε εντονα εμφανισιακα στην ιζαμπελα από φωκαιας 17
59 ιζαμπελα,το μελαγχροινο μαυρο αλογο,καταθεση,το ιδιο καλα με τη προηγουμενη φορα
Αφου της εξηγησα τι θελω ως προκαταρκτικα και ανταποκριθηκε,ανεβηκε από πανω μου για λιγο,αλλα το θεαμα ηταν υπεροχο,και κατοπιν πισωκολλητα στα ορθια οπου τελειωσα
Η ιζαμπελα είναι η σεξι εκδοχη της επισης ψηλης μελαγχροινης μιχαελας που δουλευε στη φυλης 86 στον οροφο πριν λιγα χρονια,υπο την εξης εννοια..περνας καλα αλλα δεν μπορεις να την πιασεις <<γκομενα>> στο κρεβατι.Βεβαια η μιχαελα ηταν πιο θερμη,αλλα δυσκολα μπορουσες να την πιασεις,όπως και την ιζαμπελα τωρα στανταρακι
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Πέρασμα με Mpouzoklido πριν από λίγο Φυλής και πέριξ.
Φυλής:
71Α: Η Μαίρη η μελαχρινή με την κωλάρα
71Β: 2 κοπέλες, η Άνι με πρωκτικό, όμορφη κοπέλα, και η Νέλι στα ίδια κυβικά και αυτή με κώλο
69Α: Η Τζουλιάννα με το πρωκτικό
69Β: Η Τάνια η ξανθιά μιλφ
67: κλειστά, μάταια έσπρωχνα την πόρτα
65Β: κλειστά
86Α: Η αντριάννα το ζουμερό πιπινάκι με πράσινω φωσφοριζέ σετ εσώρουχα, όπως είπε και ο αξιότιμος Χilnik, με καυλάντισε έντονα στο σαλόνι, με έσπρωξε στον καναπέ και έκατσε πάνω μου και μου κωλοτριβότανε, την έχω τιμήσει στο παρελθόν με μετριότατες εντυπώσεις, την τίμησα και σήμερα μπας και έχει αλλάξει κάτι, δυστυχώς κειμένετε στα ίδια μέτρια επίπεδα.
84 επάνω: μια καινούρια μελαχρινή με κρεμάμενους βύζους, η τσατσά μας αρνήθηκε να μας πει πως τη λένε
84Α: κλειστά
59: Η Ιζαμπέλα, κάπου την ξέρω κάπου την ξέρω, τελικά την πήρε ο mpouzoklidos, και θυμήθηκα ότι την είχα πάρει στο παρελθόν με πολύ καλές εντυπώσεις
61: Μια ξανθιά μικροκαμομένη, με ωραίο σχετικά σωματάκι, δεν την έχω δει ξανά
54Β: Άλλη Τζούλια μελαχρινή με κανονικό σώμα
56: Η Νικολλέτα το όμορφο πιπινάκι
66Α: Η Γιάννα Ιωάννα με το 3άρι βυζί, κουκλάρα και αυτή μελαχρινή
66Δ: Άτζελα με πρωκτικό, και η Μπιάνκα με πρωκτικό, και οι δύο μελαχρινές σκουρόχρωμες
Διδύμου
7Α: Η Σούζη, ξανθιά μπάρμπι, ψηλή και κορμάρα
7Β: κλειστό
8Α: το σπίτι του τσάτσου κόμη Δράκουλα, όπου μας χαμογέλασε στο σαλόνι, και η Αλεξάνδρα το καστανό πιπινάκι
8Β: δυο μίλφ, η μία με περούκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στα 30 η παρτούζα
Φώκαιας:
17Α: κλειστό
19: Εύα η βυζαρού ξανθιά με κωλάρα
27Α: Ειρήνη με την κωλάρα
27Β: Η Χριστίνα η μελαχρινή κοντούλα αδύνατη
Παρασίου 36: Η Μαρία μιλφ, υποθέτω πως είναι η τρελοκοτσιδού, την περιμέναμε 20 λεπτα να βγεί από το δωμάτιο.
Xilnik πάλι την ίδια ώρα τσαρκάραμε, και διόλου απίθανο να πέσαμε μούρη με μούρη
Φυλής:
71Α: Η Μαίρη η μελαχρινή με την κωλάρα
71Β: 2 κοπέλες, η Άνι με πρωκτικό, όμορφη κοπέλα, και η Νέλι στα ίδια κυβικά και αυτή με κώλο
69Α: Η Τζουλιάννα με το πρωκτικό
69Β: Η Τάνια η ξανθιά μιλφ
67: κλειστά, μάταια έσπρωχνα την πόρτα
65Β: κλειστά
86Α: Η αντριάννα το ζουμερό πιπινάκι με πράσινω φωσφοριζέ σετ εσώρουχα, όπως είπε και ο αξιότιμος Χilnik, με καυλάντισε έντονα στο σαλόνι, με έσπρωξε στον καναπέ και έκατσε πάνω μου και μου κωλοτριβότανε, την έχω τιμήσει στο παρελθόν με μετριότατες εντυπώσεις, την τίμησα και σήμερα μπας και έχει αλλάξει κάτι, δυστυχώς κειμένετε στα ίδια μέτρια επίπεδα.
84 επάνω: μια καινούρια μελαχρινή με κρεμάμενους βύζους, η τσατσά μας αρνήθηκε να μας πει πως τη λένε
84Α: κλειστά
59: Η Ιζαμπέλα, κάπου την ξέρω κάπου την ξέρω, τελικά την πήρε ο mpouzoklidos, και θυμήθηκα ότι την είχα πάρει στο παρελθόν με πολύ καλές εντυπώσεις
61: Μια ξανθιά μικροκαμομένη, με ωραίο σχετικά σωματάκι, δεν την έχω δει ξανά
54Β: Άλλη Τζούλια μελαχρινή με κανονικό σώμα
56: Η Νικολλέτα το όμορφο πιπινάκι
66Α: Η Γιάννα Ιωάννα με το 3άρι βυζί, κουκλάρα και αυτή μελαχρινή
66Δ: Άτζελα με πρωκτικό, και η Μπιάνκα με πρωκτικό, και οι δύο μελαχρινές σκουρόχρωμες
Διδύμου
7Α: Η Σούζη, ξανθιά μπάρμπι, ψηλή και κορμάρα
7Β: κλειστό
8Α: το σπίτι του τσάτσου κόμη Δράκουλα, όπου μας χαμογέλασε στο σαλόνι, και η Αλεξάνδρα το καστανό πιπινάκι
8Β: δυο μίλφ, η μία με περούκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στα 30 η παρτούζα
Φώκαιας:
17Α: κλειστό
19: Εύα η βυζαρού ξανθιά με κωλάρα
27Α: Ειρήνη με την κωλάρα
27Β: Η Χριστίνα η μελαχρινή κοντούλα αδύνατη
Παρασίου 36: Η Μαρία μιλφ, υποθέτω πως είναι η τρελοκοτσιδού, την περιμέναμε 20 λεπτα να βγεί από το δωμάτιο.
Xilnik πάλι την ίδια ώρα τσαρκάραμε, και διόλου απίθανο να πέσαμε μούρη με μούρη
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
ναι το ξέρω, την είχα δοκιμάσει όπως είπα και πιο παλιά, αλλά είπα ότι ίσως να έχει αλλάξει τώρα... και εκτός αυτού με κατακάβλωσε στο σαλόνι, θα ακολουθήσει κριτική αύριοΩραίες ενημερώσεις απο κερβερα και Χλνικ
Υ.γ και εσύ ρε κερβερα την ανδριαννα βρήκε να πάρεις??η συγκεκριμένη κανει αγκαρεια μέσα στο δωμάτιο....
shit happens
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Εχει πέσει πολύ αναδουλεια,καλύτερα να έπαιρνε καμία νικολετα ;)ναι το ξέρω, την είχα δοκιμάσει όπως είπα και πιο παλιά, αλλά είπα ότι ίσως να έχει αλλάξει τώρα... και εκτός αυτού με κατακάβλωσε στο σαλόνι, θα ακολουθήσει κριτική αύριο
shit happens
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Ωραίες ενημερώσεις απο κερβερα και Χλνικ
Υ.γ και εσύ ρε κερβερα την ανδριαννα βρήκε να πάρεις??η συγκεκριμένη κανει αγκαρεια μέσα στο δωμάτιο....
Εδώ το χω τόσο καιρό, ε θα το πω ρε παιδιά!
Έχω πάει αρκετές φορές με την Ανδριάνα, να είναι η συμπάθεια, να είναι που έχω καλή σχέση με τη φίλη της τη Τζούλια, να είναι ότι της είχα πρήξει τα αρχίδια μέχρι να μπω πρώτη φορά, συνήθως περνάω γαμάτα!
Όλες τις φορές εκτός από μία που σχόλαγε, έκατσε 20 λεπτά στο δωμάτιο. Φιλιά από πάνω στα αυτιά μέχρι την κοιλιά αργά και βασανιστικά, πίπα αργή και βασανιστική... Χάδια όση ώρα τη φίλαγα και της έκανα γλειφομούνι... Χάδια και την ώρα που κάναμε ιεραποστολικό. Μια φορά πέρασαν 20 λεπτά και δεν είχαμε κάνει σεξ, 5 λεπτά φιλάκια, 10 πίπα, 5 γλειφομούνι... ε τι να πω άλλο...
Με άφηνε να μπαίνω να της κάνω και μασάζ στο δωμάτιο τσάμπα, με λάδι και έτσι, να της τρίβω την κωλάρα, τα βυζάκια, όλα...
Δεν αμφισβητώ τους συναγωνιστές και κακώς δεν έχω γράψει κριτική ποτέ, απλά μήπως ρε παιδιά είναι να σε ξέρει η κοπέλα ή να πρέπει να γίνεις πελάτης της;
Δεν την υπερασπίζομαι, προς θεού, απλά αναρωτιέμαι: κανείς άλλος δεν έχει παρόμοια εμπειρία με μένα;
Μήπως με έχει ερωτευτεί και τόσο καιρό δεν το χα καταλάβει;
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
καλησπερα συνοδοιποροι..τα ενστικτα μου αυτες τις μερες ειναι καπως περιεργα.επιθυμω συνευρεση με υπηρεσια..κοινως τσατσα.....μου εχει κατσει εδω και πολυ καιρο να κανω προταση στη τσατσα της ντενισας απο ρεμουνδου..με τρελενει ο κωλος της και αυτοβτο αδιαφορο βλεμμα που εχει...ακομα δεν εχω τολμησει προταση...ειχα κανει πολλες φορες στο παρελθον προταση στη κυρια ευα απο φυλης αλλα μου ελεγε οτι δεν ειχε χαρτια οποτε...δεν.......σκεφτομαι επισης στην βικη τη τσατσα της τζουλιας απο εξηκιου...αλλα εχει παχυνει πολυ και ηταν πρωην ιεροδουλος....ειναι και η τσατσα στη φωκαιας η γνωστη που σε τραβαει με το ζορι μεσα εχει δουλεψει με την αννα τη μελαχροινη τη χριστινα τη ξανθια την γκαμπριελλα την ειρηνη κα αλλες...μια φορα με ειχε γδυσει αυτη και ειχα καυλωσει τοσο που δε γουσταρα την εκδιδομενη..επισης την υπηρεσια απο αχιλλεως γωνια...ωραια γκομενα και τελευταια την απογευματινη τσατσα αππ φυλης 80 ξανθια με πονηρο βλεμμα......τεσπα αυτο που με φτιαχνει περισσοτερο ειναι να γινει η προταση εκεινη την στιγμη της επισκεψης χωρις να το περιμενει και να δεχτει...ζηταω πολλα μαλλον......οποιος γνωριζει κατι η ειχε ανταποκριση καποια προταση του σε υπηρεσια ας στειλει πμ..η ας ενημερωσει...ευχαριστω ρε μαγκες και κυριως τους ενημερωτες μας που κανουν πολυ καλη δουλεια..μια ωραια παρεα...σορυ αν ημουν offtopic
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια τι εγινε χτες?Ητανε μεγαλη εφοδος ή τα παραλενε?Δεν ακουω να το πηρε ειδηση κανεις.
για γραψτε αν ειδατε τιποτα
Δεν αμφισβητώ τους συναγωνιστές και κακώς δεν έχω γράψει κριτική ποτέ, απλά μήπως ρε παιδιά είναι να σε ξέρει η κοπέλα ή να πρέπει να γίνεις πελάτης της; Huh?
ρε Ορέστη, πρέπει να γίνεις πελάτης μιας κοπέλας για να ιδρώσει στο δωμάτιο; Δέκα 20άρικα μέχρι να αρχίσεις να ευχαριστιέσαι; Τι μας λές...
είναι αυτή που λέει το πρόγραμμα λές και εξηγεί όρους συμβολαίου; Όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα;
τα έχεις πάρει όλα παράμαζωμα φυστικη,χαρά στο κουράγιο σου που κατέβαινεις κάθε μέρα...
Φυστίκης, τεράστιος!
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Και το Σάββατο που τσαρκαρα είδα να κάνουν έφοδο στο φυλής 74 και στο 69β,μάλιστα ενώ ήμασταν στο 69β και περιμέναμε η τσατσα μας έδιωξε όλους γιατί μάλλον θα γινόταν έφοδος...Παιδια τι εγινε χτες?Ητανε μεγαλη εφοδος ή τα παραλενε?Δεν ακουω να το πηρε ειδηση κανεις.
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
...μια φορα με ειχε γδυσει αυτη και ειχα καυλωσει τοσο που δε γουσταρα την εκδιδομενη..
GeorgePapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 101
- Πόντοι
- 6
Ενταξει αυτο θα πει τυχη ακομα δεν αρχισα τις τσαρκες μου...και τις μαζεψαν ολες !!! χαχα
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
καλησπερα παλι….ερωτηση πως θα ανοιξω καινουριο θεμα στην ενοτητα..(νεα θεματα στο forum)….ψαχνω αρκετη ωρα αλλα δεν…….
sorry για το off topic.
sorry για το off topic.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Mινι ενημερωση απο φυλης,τωρα το απογευμα,το πρωτο κομματι απο εμενα,το δευτερο απο τον farkeli σε τηλεφωνικη επικοινωνια
Βεργας
2 χριστινα,αξιοπροσεκτη ξανθια mlf ,που μπορει σε πρωτη ματια να μην σου γεμιζει το ματι,όμως εχει καλο σωμα και φαινεται πως μπορει να είναι αρκετα ενδιαφερουσα μεσα
3 δεξια κλειστο
3 αριστερα ντενισα,πολυ ωραιο λεπτο κορμακι,φαινεται επισης υποσχομενη,ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα
Αχιλλεως και μαραθωνος η ξανθια ψηλη μονικα απο βεργας 3 δεξια επισης
Μαραθωνος 59 μια μπαμπατσικη μελαγχροινη μετριου αναστηματος με κατσαρο μαυρο μαλλι
Φυλης και φωκαιας συμφωνα με τον farkeli
59 κατω αντινα,με περιποιημενο μαλλι που οπως ειπε ο στρατηγος περιμενει με ανυπομονησια καποιος να της το ανακατεψει
59 πανω ιζαμπελα,το μελαγχροινο αλογο που ηταν κατω το πρωι
Φωκαιας 19 μαρινα,οπου κατεθεσε ο στρατηγος με ικανοποιητικα αποτελεσματα
Βεργας
2 χριστινα,αξιοπροσεκτη ξανθια mlf ,που μπορει σε πρωτη ματια να μην σου γεμιζει το ματι,όμως εχει καλο σωμα και φαινεται πως μπορει να είναι αρκετα ενδιαφερουσα μεσα
3 δεξια κλειστο
3 αριστερα ντενισα,πολυ ωραιο λεπτο κορμακι,φαινεται επισης υποσχομενη,ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα
Αχιλλεως και μαραθωνος η ξανθια ψηλη μονικα απο βεργας 3 δεξια επισης
Μαραθωνος 59 μια μπαμπατσικη μελαγχροινη μετριου αναστηματος με κατσαρο μαυρο μαλλι
Φυλης και φωκαιας συμφωνα με τον farkeli
59 κατω αντινα,με περιποιημενο μαλλι που οπως ειπε ο στρατηγος περιμενει με ανυπομονησια καποιος να της το ανακατεψει
59 πανω ιζαμπελα,το μελαγχροινο αλογο που ηταν κατω το πρωι
Φωκαιας 19 μαρινα,οπου κατεθεσε ο στρατηγος με ικανοποιητικα αποτελεσματα
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ρε Ορέστη, πρέπει να γίνεις πελάτης μιας κοπέλας για να ιδρώσει στο δωμάτιο; Δέκα 20άρικα μέχρι να αρχίσεις να ευχαριστιέσαι; Τι μας λές...
είναι αυτή που λέει το πρόγραμμα λές και εξηγεί όρους συμβολαίου; Όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα;
Όχι φίλε μου, ίσα ίσα που το αντίθετο λέω, ήθελα απλώς να αναδείξω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί αλλά δε θέλει... εκτός αν είσαι πελάτης... κακώς για μένα!
Εγώ προσωπικά έχω το εξής σκεπτικό επί του θέματος του να είσαι πελάτης μιας συγκεκριμένης πουτάνας: την 1η φορά θα περάσω καλά επειδή είναι κάτι καινούριο... τη 2η θα περάσω καλά επειδή θυμάται ότι έχω ξαναπεράσει και θα κάνει κάτι λίγο παραπάνω... την 3η θα περάσω καλά επειδή με θυμάται και επειδή έχει αρχίσει να μαθαίνει τα γούστα μου... την 4η θα αρχίσω να περνάω μέτρια επειδή έχω γίνει σιγουράκι της κοπέλας και βαριέται να μου κάνει πολλά πολλά... την 5η τη βαρέθηκα πια, οκ είμαι των μακροχρόνιων σχέσεων, αλλά μην το πάμε και για γάμο...
Αυτά γίνονται σε διάστημα 1-3 μηνών και είναι σε γενικές γραμμές η φιλοσοφία μου επί του θέματος πελάτης πουτάνας...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ρε παίδες στο ύψος της αλκιβιαδου 40 έχει μια κάθετο με ένα μπουρδελάκι
ξέρει κανένας την οδό ?
ξέρει κανένας την οδό ?
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
το Αγίου Πέτρου 7 μάλλον θα λες!ρε παίδες στο ύψος της αλκιβιαδου 40 έχει μια κάθετο με ένα μπουρδελάκι
ξέρει κανένας την οδό ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K