Επισκέπτης
μνήμη ελέφαντα έχετε κύριε μπακάλη...
Ἡ συγκεκριμένη εἶναι εὐειδής, ἀλλά...
μνήμη ελέφαντα έχετε κύριε μπακάλη...
Πριν από λιγο στη φυλης
Βεργας
3 αριστερα ντενισα,smirni το λυσαμε το θεμα,εμενα μου ειχε ανακοινωθει ως νταιανα πριν λιγες μερες ένα απογευμα.Πολυ ωραιο λεπτο κορμακι,φαινεται επισης υποσχομενη
Αμαντεους περιμενα αρκετα λεπτα στο σαλονι,διχως να ενοχλησει η υπηρεσια,οσο η κοπελα ηταν μεσα στο δωματιο
Μηπως περασες τοσο ωραια στο γλυψιμο,που μια αιωνιοτητα σου φανηκε ένα επταλεπτο?
Φιλικα παντα
δεν πέρασα με αυτή την Μιρέλα , αυτή που λές ήταν κοκκινομαλλα και έχει γυαλάκια , με αυτή που πέρασα ήταν μελαχρινή χωρίς γυαλάκια και δεν την είχα ξαναδεί....Μιας και είδα ότι τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν κριτικές και για τις δύο, να ενημερώσω τους ποδολάγνους συναγωνιστές για αυτές τις ξενέρωτες πουτάνες του Μεταξουργείου που δεν δέχονται με τίποτα φιλιά στα πόδια. Πρόκειται για τις:
2. Μιρέλα λευκή Ρουμάνα με γυαλάκια στο Κολωνού 15 (παλιότερα στο Κεραμεικού 13 υπόγειο). Πρόσφατη κριτική από n.smirni76.
μπέμπα μου πολύ σωστά όλα αυτά που γράφεις , και γω πιο παλιά δεν έδινα σημασία...απο δω και πέρα θα τους ξεκατινιάζω όλους και δεν θααφήνω να πέσει κάτω ούτε κόμμα ,Η σημερινη ενημερωση ειναι αφιερομενη στους γαμιαδες του ιντερνετ, τους αρχιδαραδες τραμπουκους του πληκτρολογιου που γαμανε και δερνουν η αλλιως.. [size=14pt]CYBER WARRIORS!![]()
[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.kumah.org/uploaded_images/KeyboardWarrior-758095.jpg[/img[/URL]]
[img]http://files.abovetopsecret.com/files/img/zh512ba242.jpg
![]()
![]()
Πριν ξεκινησω να δωσω καποιες απαντησεις πρωτα..
***************************************************************************************
[size=12pt]Προς Professorx[/size] : Προφεσορα σου εχω πει αρκετες φορες οτι εισαι προτυπο καλτιλας για μενα και ξερεις ποσο σε σεβομαι. Οχι μονο για την τεραστια προσφορα σου στο σαιτ, αλλα κ γιατι εισαι παντα ΟΝ ΤΟΠΙΚ, σεμνος και μετριοφρων και ποτε δεν εχεις εμπλακει σε καυγαδες, ξεκατινιασματα κλπ.. Και οπως ξερεις και εγω μεχρι τωρα ετσι ημουνα. Ποτε δεν τσακωθηκα, ποτε δεν ειρωνευτικα, ποτε δεν τραμπουκησα, ανεκαθεν ημουνα πιστος στη βασικη θεματολογια του σαιτ, κριτικες, ενημερωσεις, πληροφοριες. Και μαλιστα χωρις να θελω να περιαυτολογησω η οτιδηποτε, εχω προσφερει αρκετα εως πολυ θα ελεγα..
Αυτος ο βλακας ο Βελουχιωτης βγηκε και με ειρωνευτηκε για πολλοστη φορα διχως λογο και αιτια. Σε καποια φαση εκνευριστηκα. Και οχι τοσο με τον ιδιο το Βελουχιωτη (γενικα δεν ασχολουμαι καν με μιζερα καρβουνα χωρις ζωη, δυστυχησμενα ανθρωπακια, ναυαγια, αναπηρους cyberwarriors της πουτσας, σκατοφλωρους χεστηδες, αμοιβαδες με ποδια, εγγεφαλικα νεκρους, θλιβερους γαμιαδες του πληκτρολογιου κοκ) αλλα περισσοτερο με αντμιν/μοντ που αφηναν αυτο το κλωνο/σκουπιδι να βριζει ασταματητα.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει.. Εχει βριστει ασχημα στο παρελθον τοτε με την υποθεση Στρατηγου με τον Χιλνικ, τον Χλεχλεκια και τον Px75 τωρα πριν κανα 2 μερες. Και οι 3 μελη με μεγαλη προσφορα. Ουτε τοτε εφαγε μπαν. Και να πεις οτι ο Βελουχιωτης ειναι κανα μελος που εχει προσφερει παει στο διαολο... Αλλα αυτος ειναι τελειως ανυπαρκτος, αχρηστος! Μονο βριζει και ειρωνευεται δεν εχει κανει τιποτα αλλο.
Για τα βρισιδια προς τον Ροκαβλον, το σαιτ του και το εκει παρεακι του(οχι ολα τα μελη φυσικα, σε 3-4 ατομα αναφερομαι συγκεκριμενα) που με εβριζε δεν χρειαζεται να πω τιποτα, εκει ησουνα και τα εβλεπες. Και τι δεν ελεγαν για μενα.. πιθηκο, βλακα, καθυστερημενο, προμοτορα και ποσα αλλα.. Για παρα πολυ καιρο δεν εδινα σημασια, δεν ασχολουμουνα και εκανα υπομονη, οποτε οπως καταλαβαινεις του τα χα μαζεμενα του μαλακα.. που μου το παιζε και "φιλος" καθαρα για να αποσπασει πληροφοριες για κατι θεματακια, σε καποια φαση που μιλουσαμε με PM.
Οσο για το οτι ηθελα να δειρω τον Βελουχιωτη(η μαλλον το θλιβερο υποκειμενο που βρισκεται πισω απο αυτο το απιστευτα εκνευριστηκο αβαταρ και νικνειμ) ναι δεν το αρνουμαι και δεν το αναιρω. Ακομα θελω να το κανω. Θελω να τον σαπισω στο ξυλο και να του σπασω τη μαπα και τα δοντια και αμα τον βρω θα το κανω, η τουλαχιστον θα το εκανα. Και περισσοτερο επειδη ο ιδιος με προκαλεσε.. Δεν ειμαι υπερ των καυγαδων, δεν ειναι κατι που συνηθιζω να κανω, θεωρω οτι ειναι για ζωα και ειναι η τελευταια λυση, αλλα αν ειναι να γινει καυγας ετσι πρεπει να γινει. Πισω απο μια οθονη και ενα ψευτικο νικνειμ/κλωνο ο καθενας ειναι οτι λεει και λεει οτι θελει. Δεν εχει κανενα νοημα. Αυτοι οι καυγαδες ειναι για 15χρονα, οι ιντερνετικοι και οχι οι κανονικοι οπως καποιος ειπε. Απο τη στιγμη που εκεινος με εβρισε πρωτος, εκεινος με προκαλεσε για καυγα, εκεινος ελεγε τερατολογιες για μενα (οτι γαμαω ακαποτα τη Μπαρμπορα, τη Νατασα και τη μιση Φυλης και ειμαι τιμημενος και χαιρομαι και τετοια), και οι μοντ δεν τα εσβησαν, ναι του εστειλα το τηλεφωνο μου(οπως που ζητησε) να βρεθουμε απο κοντα να λυσουμε τις διαφορες μας ;) Προφανως ακομα περιμενω...![]()
Ευχαριστω που με υπερασπιστηκες στο θεμα με τα ακαποτα. Ναι οπως ειπες και συ θελει αρχιδια να το παραδεχτεις. Εγω τα εχω, βγηκα και παραδεχτηκα οτι πριν 2-3 χρονια περιπου, πηγα απροφυλακτα με 3 ιεροδουλες (καμια 10αρια φορες με τη Σακιρα και αλλες 2 στα στουντιο Κασσανδρας, με μια Μισελ που τωρα δουλευει Μεταξουργειο και με μια Ελπιδα που δεν γνωριζω που βρισκεται) και ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ/ΗΜΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.. Καποιοι βλακες νομιζουν οτι ειμαι περιφανος γι αυτο. ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ "απολογητικο" ηταν αυτο το ποστ μου, δεν ειμαι καθολου περιφανος γι αυτο και προφανως δεν προτρεπω κανεναν να το κανει. Καποιοι βλακες λενε "μας διαβαζουν και πιτσιρικαδες εδω και τους προτρεπεις να πανε ακαποτα" και κατι τετοιες απιστευτες μαλακιες
ΟΧΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ!
Και για να μη μου ζαλιζουν τα @@ καποιοι να πω για αλλη μια φορα οτι εχω κανει 3 φορες εξετεσεις απο τοτε και ειμαι Υγιεστατος. Και επαναλαμβανω οτι αυτο "προεκυψε" , ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτες απο μονες τους εκατσαν ακαποτα και εγω απλα πανω στην καυλα δεν αντεδρασα.
Αντιθετως υπαρχουνε πολλα αρωστακια, συφιλιαρηδες, ανωμαλαρες του κερατα εδω μεσα (ειδικα αυτοι που βγαινουν συνεχως και κραζουν και βριζουν, αλλα ολο στα θρεντ με τα ακαποτα γαμησια "τριγυρνανε" για να βρισουν "και καλα" , αλλα στην πραγματικοτητα ψαχνουν ινφο ;)) που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ για τετοιες υπηρεσιες. Αληθεια, εσεις που με βριζετε γιατι δεν ασχολειται κανενας σας γι αυτους που γραφουνε στις πουτανοπιατσες, στα κωλομπαρα κλπ που απ οτι διαβαζω εκει παιζουν αβερτα τετοια σκηνικα???? Αυτα τα θρεντ δηλαδη δεν τα διαβαζουν οι πιτσιρικαδες??
Ειναι καλο να γραφονται απ ολους μας/σας τετοια περιστατικα, οχι για να προτρεπουν, αλλα για να ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ κοσμο απο επικυνδυνες ιεροδουλες. Αν μια γαμιεται ακαποτα με καποιον, κατα 90% γαμιεται και με αλλους 10-20-50-100 δεν ξερω και γω τι..Που να τα ξερω βεβαια τοτε αυτα, νομιζα οτι ημουνα ο εκλεκτος![]()
..
Και να σας πω οτι γνωριζω πολλους συναγωνιστες με αντιστοιχες εμπειριες. Αλλα αυτοι ειναι εξυπνοι(?), δεν ειναι βλακες σαν εμενα να τα βγαζουν ολα στη φορα ε?
Ο Βελουχιωτης σε καποιο ποστ του ειπε οτι οι χειροτερες πουτανες ειναι αυτες που γαμιοντουσαν ακαποτα στη Φυλης και τωρα το παιζουν ντιβες στα Στουντιο. Πιστευω οτι ο Βελουχιωτης(η ορθοτερα το αρρωστακι που κρυβεται πισω απ αυτο τον κλωνο) ειναι γνωστης του θεματος, εχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ και ειναι απ αυτους που τα ψαχνουν, τα αποζητανε, τα εχουν αναγκη και πληρωνουν τα κερατα τους για να βγαλουν την ανωμαλια τους. Δεν εξηγηται αλλιως η εμμονη του. Κλασικο δειγμα ενοχης. Κλασικη τσιριδα Ροκαβλον
Και οσο γι αυτο που ειπες Προφεσορα οτι ο Βελουχιωτης δεν ειναι κλωνος του Ροκαβλον γιατι δεν εχει αναφερθει ποτε για πρωκτικο, σου παραθετω την παρακατω κριτικη του που "ξεσκισε" το κωλαντερο της Ειρηνης
[size=12pt]Προς Dirtyliving[/size] : Συγγνωμη που σε αποκαλεσα καρβουνο , οπως καταλαβαινεις το πα πανω στα νευρα μου, σαν μελος/ενημερωτη σου εχω τεραστιο ρισπεκτ και απ οσο ξερω δεν ανηκεις σαυτους που με θαβανε φανατικα. Οι hyper τσαρκες σου θα μεινουν στην ιστορια. Αλλα δεν σου κρυβω οτι μου τη δινει στα νευρα ολη αυτη η ψευτοθολοκουλτουρα, η σοβαροφανεια και η εμμονη σου να "απαξιωνεις" οσους γραφουν απλα, λιτα και λιγο "παιδιαριστικα" αν με πιανεις. Πουτανοσαιτ ειναι εδω, οχι διαγωνισμος ποιησης/λογοτεχνιας
[size=12pt]Προς Mounelaos[/size] : Οπως ειπε και ο Χιλνικ εδω ειναι σαιτ για πουτανες, οχι για μουσικη.
[size=12pt]Προς Jopino[/size] : Πραγματικα βαλε τα δυνατα σου και προσπαθησε να πεισεις τον Ροκαβλον να μου κανει καταγγελια σε παρακαλω. Θα γελασει και ο καθε πικραμενος
Επισης εγραψες οτι "πληροφορηθηκες και μπηκες" ενω δεν ασχολεισαι με μπουρδελοσαιτ εδω και καιρο ενω ουτε εχεις και ουτε σκοπευεις να γνωριστεις με κανεναν..
Αληθεια, αφου δεν διαβαζεις και δεν γνωριζεσαι/επικοινωνεις με κανεναν, πως το πληροφορηθηκες??
Τελος παντων απ τη στιγμη που ο Κλωναρης(και ο καθε Κλωναρης) δεν ξαναενοχλησει, για μενα το θεμα θεωρειται ληξαν. Οριστικα. Ολοι συμφωνουμε οτι ο Βελουχιωτης ειναι κλωνος, πολλοι πιστευουν οτι ειναι ο Ροκαβλον, πολλοι πιστευουν οτι ειναι καποιος μοντερειτορ. Εχουν λογικη και τα 2. Ο Ροκαβλον για τους λογους που εχουν ειπωθει πολλακις, και ο(οι) μοντ γιατι ο Βελουχιωτης ανεβασε τα νουμερα, κανει και λεει οτι γουσταρει εδω μεσα και υπαρχει ακομα ενω θα επρεπε να εχει διαγραφει εδω και μηνες(απ την ιστορια με τον χιλνικ κατα την ταπεινη μου αποψη). Επισης γνωριζε οτι ο Γαλαντομος Γαλατας ειναι κλωνος του Χλεχλεκια (αυτο πως διαολο το ηξερε)
Γιατι ο αλληλοσπαραγμος που λεει και ο Προφεσορας? Τι σκατα εχουμε να χωρισουμε και τσακωνομαστε σαν τα ζωα?
***************************************************************************************
3 αριστερα ντενισα,smirni το λυσαμε το θεμα,εμενα μου ειχε ανακοινωθει ως νταιανα πριν λιγες μερες ένα απογευμα.Πολυ ωραιο λεπτο κορμακι,φαινεται επισης υποσχομενη
Αμαντεους περιμενα αρκετα λεπτα στο σαλονι,διχως να ενοχλησει η υπηρεσια,οσο η κοπελα ηταν μεσα στο δωματιο
σε σένα βιαζόταν , εμένα με έστισε....Γι΄αυτο βιαζοσουν να φυγεις απο την καφετερια ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πέρασα με αυτή την Μιρέλα , αυτή που λές ήταν κοκκινομαλλα και έχει γυαλάκια , με αυτή που πέρασα ήταν μελαχρινή χωρίς γυαλάκια και δεν την είχα ξαναδεί....
χθες στην 3η βαρδια, ημουν αναμεσα σε Λαρίσα και Ορόρα! Παω στη Λαρίσα, γινόταν χαμος, οπότε λεω καλυτερα ενα σιγουρο 20αρικο, παρα ενα χαμενο 10αρικο. Παω στην Ορορα, δεν τη βρήκα γιατι προφανως δε δουλευε! Παω πισω στη Λαρίσα, ειχε κλεισει, Καταληγω στη Ναταλι στο Λιοσιων 76, δινω το 20αρικο και μπαινω.... ΜΑΠΑ!!!! οχι για καποιο συγκεκριμενο λογο, αλλα δε μου αρεσε.
Τελικα οταν κατι δε σου τρεχει απο την αρχη, καλυτερα να μην το ζοριζεις.... το κανεις χειροτερο....
και ολοι θα ξερετε οτι:
Ο εξυπνος παραδεχεται
Ο πονηρος δικαιολογειται
Ο ηλίθιος επιμενει
και ναι!! ειμαι ΗΛΙΘΙΟΣ
Αρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι πιο αξιόπιστες επιλογές απ την αλυσίδα που εργάζεται η κοπέλα ειναι η νικολετα και η νταιανα....Έχω βάσιμες υποψίες να πιστεύω ότι και Την Αουρόρα να βρίσκατε, πάλι "φόλα' θα τρώγατε.
ξεροχυνω με βασιλια τζειμςΑρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι πιο αξιόπιστες επιλογές απ την αλυσίδα που εργάζεται η κοπέλα ειναι η νικολετα και η νταιανα....
Πήγες χθες και δεν τη βρήκες,οπότε είπες να ρωτήσεις εδώ,ε;Ρε παιδες καλησπερα, ποιος γνωριζει τι εγινε η μαρια απο ιασωνος η ρωσσιδα τσιμπουκι μουνι 10, κωλαρακι 15 που αντικαθοστουσε και την τσατσα της;
...
Ο ηλίθιος επιμενει
...
Χυστες μου εγινε καταθεση χθες Ιασωνος 44 2η βαρδια στην Μαρω
Πριν λιγους μηνες εργαζοταν στο Φωκαιας 25Α, προκειται για μια πανεμορφη μελαχρινη Ουκρανιδα κατα δηλωση της
Πολυ καλη καταθεση και θα ακολουθησουν και αλλες.
Επισης πριν 2 μερες εγινε σουπερ καταθεση στην Μελινα στο Λιοσων76.
Θα γραψω κριτικες καποια στιγμη
Είναι μακράν ό πιό γνωστός καί πολυδιαβασμένος ό μπέμπας......Για θύμισε μου ρε μπέμπα,ποια είναι αυτή?
Και η Λίζα/"Ιταλίδα" είναι καλή και η Τζούλια-Χούλια/"Ισπανίδα".....Αρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι πιο αξιόπιστες επιλογές απ την αλυσίδα που εργάζεται η κοπέλα ειναι η νικολετα και η νταιανα....