Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (8 μέλη και 84 επισκέπτες)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες. Μια βοηθεια Urgent. Ξερει κανεις τι παιζει στα εξης 2 μαγαζια πρωινες ωρες? 10-12:00

Παιανιέων 24 και Βιργινίας Μπενάκη 31 ?

Σουπερ sos...αυριο θα ειμαι πολυ κοντα για δουλεια και θα θελα μια ενημερωση για να μην χασω χρονο τσαμπα αλλα κυριως να κανονισω να αφησω το τουτου μακρια απο πριν και να παω ποδαρατο.

Τελευταια φορα πριν 5-6 μηνες στο Παιανιέων ηταν μια ξανθια χονδρη αλλοδαπη με μικρο στηθος,πολυ μετρια και στο Βιργινίας μια Ελληνιδα λιγο γεματουλα καστανοξανθη αλλα και αυτη μετρια.

*Η Αντζελα (νομιζω ετσι λεγεται),αν ειναι αυτη εμοιαζε λιγο στο προσωπο με την Κ.Γκαγκακη στο ποιο σπασμενο,δουλευε στο Β.Μ.(μεσημερι-απογευμα συνηθως) πριν χρονια...δουλευει ακομα εκει? Ξανθια,σπασμενο προσωπο...γυρω στα 45-50 αλλα με απιστευτο δερμα και σφιχτο κορμι για την ηλικια της παντα και τρομερη συμμετοχη.

Αν βοηθαει δουλευε και στο στουντιο στην Σερβιων αλλα ισως με αλλο ονομα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
άψογος ο μπέμπας. Διαφωνώ με την αδιαφορία του για τα τατουάζ της Γιακούζας αλλά γούστα είναι αυτά.

BMWpower έχει χάρη που έχει χαθεί η θεία Μελίνα που εκπορνιζόταν στο Καλύμνου 48 όροφος. Επρέπε να δουλεύει να περάσεις για μια δόση σκληρού σεξ.  :rockon: :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες. Μια βοηθεια Urgent. Ξερει κανεις τι παιζει στα εξης 2 μαγαζια πρωινες ωρες? 10-12:00

Παιανιέων 24 και Βιργινίας Μπενάκη 31 ?

Σουπερ sos...αυριο θα ειμαι πολυ κοντα για δουλεια και θα θελα μια ενημερωση για να μην χασω χρονο τσαμπα αλλα κυριως να κανονισω να αφησω το τουτου μακρια απο πριν και να παω ποδαρατο.

Τελευταια φορα πριν 5-6 μηνες στο Παιανιέων ηταν μια ξανθια χονδρη αλλοδαπη με μικρο στηθος,πολυ μετρια και στο Βιργινίας μια Ελληνιδα λιγο γεματουλα καστανοξανθη αλλα και αυτη μετρια.

*Η Αντζελα (νομιζω ετσι λεγεται),αν ειναι αυτη εμοιαζε λιγο στο προσωπο με την Κ.Γκαγκακη στο ποιο σπασμενο,δουλευε στο Β.Μ.(μεσημερι-απογευμα συνηθως) πριν χρονια...δουλευει ακομα εκει? Ξανθια,σπασμενο προσωπο...γυρω στα 45-50 αλλα με απιστευτο δερμα και σφιχτο κορμι για την ηλικια της παντα και τρομερη συμμετοχη.

Αν βοηθαει δουλευε και στο στουντιο στην Σερβιων αλλα ισως με αλλο ονομα.

ναι εκεί είναι ακόμα απογευματινές ώρες , κοντούλα , γεματούλα με βυζάρες , ευγενικη Ελληνίδα , κοντα στα 50

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μαυρούλες κατά βάση δεν παίζουν ούτε πολλές ούτε και κυρίως καλές ειδικότερα στις υπηρεσίες τους! Τελευταία για μία ψιλό καλή μέσα απογευματινή βάρδια που πετύχαινα είχα ακούσει πως ήταν καλή από ότι μου είπαν συναγωνιστές που βγήκαν από μέσα ήταν στο Ιάσωνος 37Α... (προσωπική εμπειρία μακριά από μαύρες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μαυρούλες κατά βάση δεν παίζουν ούτε πολλές ούτε και κυρίως καλές ειδικότερα στις υπηρεσίες τους! Τελευταία για μία ψιλό καλή μέσα απογευματινή βάρδια που πετύχαινα είχα ακούσει πως ήταν καλή από ότι μου είπαν συναγωνιστές που βγήκαν από μέσα ήταν στο Ιάσωνος 37Α... (προσωπική εμπειρία μακριά από μαύρες)
Μια με ράστα δεν λες και τουρλωτο κωλο???

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γιατι μακρια απο μαυρες :think:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
Βεργας
2 χριστινα,αξιοπροσεκτη ξανθια mlf ,που μπορει σε πρωτη ματια να μην σου γεμιζει το ματι,όμως εχει καλο σωμα και φαινεται πως μπορει να είναι αρκετα ενδιαφερουσα μεσα
3 δεξια μονικα
3 αριστερα ντενισα,smirni το λυσαμε το θεμα,εμενα μου ειχε ανακοινωθει ως νταιανα πριν λιγες μερες ένα απογευμα.Πολυ ωραιο λεπτο κορμακι,φαινεται επισης υποσχομενη
Αμαντεους περιμενα αρκετα λεπτα στο σαλονι,διχως να ενοχλησει η υπηρεσια,οσο η κοπελα ηταν μεσα στο δωματιο
Μηπως περασες τοσο ωραια στο γλυψιμο,που μια αιωνιοτητα σου φανηκε ένα επταλεπτο? :)
Φιλικα παντα
Φυλης
66δ μπιανκα,σκουρομελαγχροινη κοπελα με φουλ προγραμμα και πολυ ωραιο κορμι για τα γουστα μου
67 αλισια,η σεξι ολογυμνη ξανθια
69β νελι,ξανθια αρκετα εμφανισιμη,μετριο υψος,αξιοπρεπες κορμι
71 οροφος αννα ,(αννι)ξανθια με ωραια εμφανιση και φουλ προγραμμα,θυμιζει καπως την ανκα από φωκαιας 25β
Φωκαιας
27β ισογειο φλωρα,ξανθο μικρο σε ηλικια κοριτσακι,κοντουλικο.Την ειχα δει παλι πριν λιγες μερες,αλλα νομιζα ότι ηταν mlf
24 η χριστινα lcd,υπεροχη ξανθια mlf με υπεροχο κορμι που μπορει να κλεισει πολλα σπιτια
Τελος 27α υπογειο βικτωρια,καταθεση.Μια πολύ σωστη επιλογη, όπως αποδειχτηκε στο δωματιο,αφου καταφερε να μ ερεθισει πολύ γρηγορα,τοσο που ευκολα θα μπορουσα να τελειωσω στα πρωτα δευτερολεπτα της διεισδυσης
Χωρις να γινει κατι φοβερο από μερους της,ηταν προφανες πως ημουν ετοιμος για μια συνευρεση μαζι της ,τελειωνοντας ιεραποστολικα
Φαουλ ότι κοντα στο δεκαλεπτο ,μου ειπε ότι θα πρεπει να τελειωνω,θετικο ότι τα λεπτα αυτά,ξεχασα τα παντα και ημουν πληρως συγκεντρωμενος σ αυτη

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Χλινικ μήπως στο 71 όροφος ήταν η αννι?εκτος και αν ειναι νέα κοπέλα....

Επισκέπτης
24 η χριστινα lcd,υπεροχη ξανθια mlf με υπεροχο κορμι που μπορει να κλεισει πολλα σπιτια

Τὸν μόνον οἶκον τὸν ὁποῖον ἔκλεισεν μέχρι τοῦδε πάντως εἶναι τὸ ἰδικὸν της πορνεῖον (Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιὰ) λόγῳ ἀνεπιτηδειότητος περὶ τὰ γενετήσια.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Τὸν μόνον οἶκον τὸν ὁποῖον ἔκλεισεν μέχρι τοῦδε πάντως εἶναι τὸ ἰδικὸν της πορνεῖον (Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιὰ) λόγῳ ἀνεπιτηδειότητος περὶ τὰ γενετήσια.
σωστή σκέψη....  :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom