ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Απαιχτος!!!Eνα δακρυ κυλησε στο προσωπο της,και πεφτοντας στην αγκαλια μου,μου ψιθυρισε..
Γιατι να είναι τοσο σκληρος μαζι μου?
Απαιχτος!!!Eνα δακρυ κυλησε στο προσωπο της,και πεφτοντας στην αγκαλια μου,μου ψιθυρισε..
Δικέ μου,μετα απο την χθεσινη επιτυχης σπερματολαρυγγοσκοπηση στην αλινα
σημερα ηρθε μια ασχημη φολα, και μαλιστα με κοπελα που ειχα παρει πριν μια εβδομαδα και περασα καλα..
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΗΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΤΗΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΥΦΤΟΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ, ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΙ..
που θα κοροιδευει η καθε γυφτησα οποτε θελει.. περασα μεσα μου λεει εισαι ο πρωτος,μπηκε μεσα και κοροιδευε και εκανε πως κοιμοταν διπλα μου λεγοντας οτι ξυπνησε 3 η ωρα και νυσταζει..
της ελεγα ηρεμα δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις εγω εδωσα λεφτα να κανω και τιποτα οχι να κοιμηθω μαζι σου παρεα..
εκανε την κινεζα, επειδη δεν την ζορισα την αλλη φορα νομιζε αυτη οτι μπορει να με κοροιδευει η καθε καριολα..
Δεν ειμαι ο μονος που τρωει φολιτσα ,ολοι μας τρωμε δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα..
αλλα.. ειπαμε ρε φιλε...
τελοσπαντων, γελαγε πονηρα το γυφτακι, να την παρει ο διαολος να την παρει, και με δικη της πρωτοβουλια σηκωθηκε και εφυγε, με φωναζει λεει το ρικανισες τον χρονο σου γυφτομουρα? Ε? τωρα πρεπει να φυγεις?Νομιζεις οτι τα 10-15 ευρω βγαινουν ευκολα μωρη? για τραβα πλυνε καμια σκαλα, αντε στο διαολο δηλαδη με το καθε τσολι που κατεβηκε απο τα βουνα των βαλκανιων να το παιξει μαγκισα και εξυπνη επειδη ΠΟΥΛΑΕΙ το ακριβοτερο στοιχειο μετα το διαμαντι, ΤΟ ΜΟΥΝΙ..
στα διαλα παραπερα... Περασα καλα χτες και ηρθε σημερα να μου γαμησει την ψυχολογια..
οταν βγηκα ετρεμε η καριολα οταν φωναξα την τσατσα, κοιταξτε εγω γυφτος δεν ειμαι ουτε χαλαω την περηφανεια μου να παρακαλαω κατωτερους ανθρωπους για 10 κωλοευρω, αυτα τα 10 κωλοευρω ομως βγαινουν με αιμα σημερα...
της ειπα οτι εκανε την κοιμησμενη,οτι δεν εκανε τιποτα και οτι ο κοσμος δουλευει 8 ωρες για 15 ευρω και εσεις τα τσιμπατε χωρις κοπο.. Η τσατσα το βουλωσε κλασικα, βασικα ηταν καλουλα δεν ηταν καθολου προκλητικη, η αλλη η βρωμιαρα που μυριζουν τα ποδια της σαν χαλασμενη κονσερβα ηρθε να μου ζητησει τον λογο..
Απαξιωσα να της απαντησω και εφυγα... ΦΑΡΜΑΚΑ να τα φει η καριολα, να εχει πελατες βρωμιαριδες γερους και χοντροπουτσαραδες να φτυσει το μουνι της αιμα να δει πως βγαινουν τα λεφτα...
στο διαολο.. και μην ειρωνευτει κανενας η κανει καζουρα, θα σας παρει ο διαολος ολους σας..
+1000Δικέ μου,
Δεν είναι για τα λεφτά η όλη φάση,αλλά είναι για το γαμώτο.Όπως είπες πολύ σωστά,άλλοι δουλεύουν ένα 8ωρο για αυτά τα λεφτά,αν φυσικά δουλεύουν,έτσι;Έπρεπε να κάνεις σαματά και να πάρεις πίσω τα φράγκα,καθώς αν σκεφτόμαστε το τι ψυχή έχουν 10 με 15 ευρώ και ότι δεν θα χαλάμε και την ζαχαρένια μας για αυτά,ολοένα και θα πληθαίνουν σκηνικά τέτοιου τύπου.Και σε τελική ανάλυση,ούτε γυφτιά είναι,ούτε είσαι τσίπης,ούτε τίποτα,απλά πλήρωσες για μια υπηρεσία,ένα προϊόν,πές το όπως θές,το οποίο δεν πήρες με κανένα τρόπο.Άρα εδώ δεν το πάμε στην γυφτιά και στη λαμογιά εκ μέρους σου,αλλά στην κλοπή των χρημάτων σου και τα χρησιμοποιηθέντα πλάγια μέσα για να επιτύχουν τις κομπίνες τους κάτι γυφτάκια του κώλου.Και στην τελική,τι θα σου έκαναν;Θα σε έκλαναν τα αρχίδια.Θα έκανες και σαματά και ότι έμπαινε μέσα θα έκανε μεταβολή και θα έφευγε.Νομίζεις ότι δεν τα σκέφτονται αυτά οι τσατσάδες και οι πουτάνες;Για 10 ευρά που σου χρώσταγαν,μπορεί να έχαναν μια ολόκληρη παρέα.Πάντως δεν πρέπει να μασάμε με την καμία.Ούτε τους χρωστάμε,ούτε μας κάνουν κάποια χάρη.Αυτές ζούνε απο εμάς και όχι εμείς απο αυτές.Απο εδώ και πέρα να φάει μάυρο το γυφτάκι και να δούμε όταν κολλήσει το άντερό της απο την λόρδα πως θα ισιώσει.Και όχι μόνο αυτές,αλλά γενικά όλες οι "πονηρές" που μας περνάνε για μαλάκες...
αλλη ειρωνια εσυ δεν εχεις να ποσταρεις? εκτος απο το?
τωρα να εκανα σαματα και μακγια σε 2 γυναικες που λιγο να κουνουσα το δαχτυλο θα πεφτανε κατω δεν λεει.Δικέ μου,
Δεν είναι για τα λεφτά η όλη φάση,αλλά είναι για το γαμώτο.Όπως είπες πολύ σωστά,άλλοι δουλεύουν ένα 8ωρο για αυτά τα λεφτά,αν φυσικά δουλεύουν,έτσι;Έπρεπε να κάνεις σαματά και να πάρεις πίσω τα φράγκα,καθώς αν σκεφτόμαστε το τι ψυχή έχουν 10 με 15 ευρώ και ότι δεν θα χαλάμε και την ζαχαρένια μας για αυτά,ολοένα και θα πληθαίνουν σκηνικά τέτοιου τύπου.Και σε τελική ανάλυση,ούτε γυφτιά είναι,ούτε είσαι τσίπης,ούτε τίποτα,απλά πλήρωσες για μια υπηρεσία,ένα προϊόν,πές το όπως θές,το οποίο δεν πήρες με κανένα τρόπο.Άρα εδώ δεν το πάμε στην γυφτιά και στη λαμογιά εκ μέρους σου,αλλά στην κλοπή των χρημάτων σου και τα χρησιμοποιηθέντα πλάγια μέσα για να επιτύχουν τις κομπίνες τους κάτι γυφτάκια του κώλου.Και στην τελική,τι θα σου έκαναν;Θα σε έκλαναν τα αρχίδια.Θα έκανες και σαματά και ότι έμπαινε μέσα θα έκανε μεταβολή και θα έφευγε.Νομίζεις ότι δεν τα σκέφτονται αυτά οι τσατσάδες και οι πουτάνες;Για 10 ευρά που σου χρώσταγαν,μπορεί να έχαναν μια ολόκληρη παρέα.Πάντως δεν πρέπει να μασάμε με την καμία.Ούτε τους χρωστάμε,ούτε μας κάνουν κάποια χάρη.Αυτές ζούνε απο εμάς και όχι εμείς απο αυτές.Απο εδώ και πέρα να φάει μάυρο το γυφτάκι και να δούμε όταν κολλήσει το άντερό της απο την λόρδα πως θα ισιώσει.Και όχι μόνο αυτές,αλλά γενικά όλες οι "πονηρές" που μας περνάνε για μαλάκες...
Οκ .. και εχω αρκετα κιολας .Στανταρακια..Αναφερθηκα στα λεφτα γιατι ο ιδιος εγραψες "ξερεις πως βγαινουν 10-15 Ε" και τρελαθηκες με το συμβαν που μας εγραψες !! Τεσπα οπως και να χει παρε κανενα απ'τα στανταρακια σου για να περασεις καλα να ηρεμησεις !
Ευχαριστώ συναγωνιστά....Αλλά πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό...Τα γράφουν όλα στα παπάρια τους,φοβούμενοι μην τους πούν τσίπηδες,τζαμπατζήδες,γύφτους κτλ κτλ κτλ...Και φοβούνται ποιές;Τις πουτάνες,τις οποίες τις γαμούν για ένα 10ευρω όλος ο κόσμος.Προσωπικά,έχω λεφτά...Θα μπορούσα πραγματικά να τα γράφω στα παλαιά των υποδημάτων μου τα 10,15,20,50 ευρώ,χωρίς να τα κλάψω ποσώς.Εγώ όμως προς το παρόν είμαι μια μικρή εξαίρεση στον κανόνα.'Οπως είπα,δεν είναι μόνο τα λεφτά,που για την πλειοψηφία βγαίνουν με αίμα και όχι με μια 5λεπτη ξάπλα,αλλά και το γαμώτο.Δεν σε σέβονται που τις συντηρείς και ενώ έχεις πολύ μεγάλη ποικιλία γυναικών,πας εκεί.Είναι και χαζές,καθώς αν θα σου αρέσει,θα πάς και θα ξαναπάς (Π.χ. η Ισαβέλλα απο το Έλλης 3,την οποία είχα υποτιμήσει,μέχρι που την πήρα και την ξαναπήρα και ξανα και ξανα και ξανά κ.ο.κ.),κερδίζοντας έτσι δεκάδες,ακόμα και εκατοντάδες ευρά,αν μάλιστα ο πελάτης σε προτείνει και σε φίλους.Αν δεν μαζευτούν μερικοί αγαπούληδες και χέστηδες θα μας δουλεύει η κάθε σάπια κατσαρίδα και θα λέμε και ευχαριστώ!
Δεν χρειάζεται να πέσει ξύλο,ούτε να πουλήσεις τσαμπουκα.Ζητάς αυτό που δικαιούσαι και αν δεν λάβεις ξεκινάνε σιγά σιγά τα όργανα.Δηλαδή αν πάει να σε μαχαιρώσει γυναίκα,κάθεσαι και σε ξεκοιλιάζει και αντιδράς μόνο όταν σου την πέσει αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής;Και φυσικά δεν θα ξαναπάς και καλό θα ήταν να μας πείς που δεν θα ξαναπάς,για μην πάμε και εμείς!τωρα να εκανα σαματα και μακγια σε 2 γυναικες που λιγο να κουνουσα το δαχτυλο θα πεφτανε κατω δεν λεει.
εαν ηταν κανας αλβανος νταβατζης πισω και προκαλουσε ετοιμος ημουν... Δεν πειραζει, με κοροιδεψαν για 10 ευρω.. Τα χασα, δεν θα ξαναχασω αφου δεν ξαναπαω..
Ετσι ειναι και προσωπικα προσπαθω τα τελευταια χρονια να παιρνω και εγω το μεγιστο απο τις τανες και πολλες φορες πσιτευω και παραπανω, ειναι ισως η ωριμοτητα , ειναι η εμπειρια υστερα απο τοσα χρονια ενασχολησης με το σπορ, επιλεγω κοπελες που τις "εχω" και υπαρχει καποιος αλληλοσεβασμος, ειτε μικρος, ειτε μεγαλος..Ευχαριστώ συναγωνιστά....Αλλά πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό...Τα γράφουν όλα στα παπάρια τους,φοβούμενοι μην τους πούν τσίπηδες,τζαμπατζήδες,γύφτους κτλ κτλ κτλ...Και φοβούνται ποιές;Τις πουτάνες,τις οποίες τις γαμούν για ένα 10ευρω όλος ο κόσμος.Προσωπικά,έχω λεφτά...Θα μπορούσα πραγματικά να τα γράφω στα παλαιά των υποδημάτων μου τα 10,15,20,50 ευρώ,χωρίς να τα κλάψω ποσώς.Εγώ όμως προς το παρόν είμαι μια μικρή εξαίρεση στον κανόνα.'Οπως είπα,δεν είναι μόνο τα λεφτά,που για την πλειοψηφία βγαίνουν με αίμα και όχι με μια 5λεπτη ξάπλα,αλλά και το γαμώτο.Δεν σε σέβονται που τις συντηρείς και ενώ έχεις πολύ μεγάλη ποικιλία γυναικών,πας εκεί.Είναι και χαζές,καθώς αν θα σου αρέσει,θα πάς και θα ξαναπάς (Π.χ. η Ισαβέλλα απο το Έλλης 3,την οποία είχα υποτιμήσει,μέχρι που την πήρα και την ξαναπήρα και ξανα και ξανα και ξανά κ.ο.κ.),κερδίζοντας έτσι δεκάδες,ακόμα και εκατοντάδες ευρά,αν μάλιστα ο πελάτης σε προτείνει και σε φίλους.Αν δεν μαζευτούν μερικοί αγαπούληδες και χέστηδες θα μας δουλεύει η κάθε σάπια κατσαρίδα και θα λέμε και ευχαριστώ!
τωρα να εκανα σαματα και μακγια σε 2 γυναικες που λιγο να κουνουσα το δαχτυλο θα πεφτανε κατω δεν λεει.
εαν ηταν κανας αλβανος νταβατζης πισω και προκαλουσε ετοιμος ημουν... Δεν πειραζει, με κοροιδεψαν για 10 ευρω.. Τα χασα, δεν θα ξαναχασω αφου δεν ξαναπαω..
αν ηθελα εοχα πολλα να σχολιασω και στα πιο πανω αλλα και στα κατω ποσταλλη ειρωνια εσυ δεν εχεις να ποσταρεις? εκτος απο το?
και ειναι το ταλεντο σου η ειρωνια παναθεμα σε..
τι ειναι ρε? ανωτερη? Μηπως σε επιασε το συναισθημα σου για την ισοτητα της ανθρωπινης κοινωνιας?
μια σκατογυφτησα ειναι..
ενταξει πες οτι το ειπα στα νευρα μου.. οχι οτι εχει αυτη δικιο αλλα τελοσπαντων..αν ηθελα εοχα πολλα να σχολιασω και στα πιο πανω αλλα και στα κατω ποστ
αλλα ειναι εντελω ανεγκκεφαλο να καταριεσαι καποιον για τοσο ασημαντο θεμα
τωρα αν εσυ δεν πιστευεις οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι τι να σου πω
οι πραξεις δειχνουν τον ανθρωπο σταματακη και το δυγκεκριμενο περιστατικο
δεν μπορει να κρινει εναν ανθρωπο ετσι,χανεις το δικιο σου με τετοιες μαλακιες
το θεμα αντιδρασεις σου ειναι δικο σου δικαιωμαενταξει πες οτι το ειπα στα νευρα μου.. οχι οτι εχει αυτη δικιο αλλα τελοσπαντων..
να δω εσενα πως θα αντιδρουσες.. γιατι εχω διαβασεις και εκ μερους κριτικες για φολες..
Στην νταιανα ειπα ότι εχει ομορφυνει πολύ επικινδυνα,όμως αυτό που μου εκανε εντυπωση ,ηταν όταν της ειπα ότι ειμαι φιλος του billy
Eνα δακρυ κυλησε στο προσωπο της,και πεφτοντας στην αγκαλια μου,μου ψιθυρισε..
που θα κοροιδευει η καθε γυφτησα οποτε θελει.. περασα μεσα μου λεει εισαι ο πρωτος,μπηκε μεσα και κοροιδευε και εκανε πως κοιμοταν διπλα μου λεγοντας οτι ξυπνησε 3 η ωρα και νυσταζει..
ρε φιλε στα αρχιδια μου για τα λεφτα, η κοροιδια και η κουτοπονηρια αρκετων εκει περα μου την σπαει..
νομιζουν οτι θα στην φερουν
56 η γνωστη νταιανα.παρολο που δεν ηθελα να την παρω σημερα σε μια περιπτωση τελικα υπέκυψα στις καύλες και την πηρα για 7η φορα μεσα σε 50 μερες επειδη δεν βρηκα την εβελινα στην διδυμου και βαριομουν να τρέχω στην αλκαμενους να δω την σαντρα.στην αρχη δεν ηθελε να μπει μεσα στο δωματιο επειδη ελεγε και καλα οτι την προηγούμενη φορά εκανα φασαρι.εγω της απάντησα ότι και η δικη της συμπεριφορα ηταν κακιστη προς εμενα.τελικα μπηκε μεσα στο δωματιο και περασα υπεροχα μαζι της καταλαβε το λαθος και οτι δυσκολα θα ερχοταν αλλος μετα απ την κακιστη συμπεριφορα της.ακολουθησαν εντονες στιγμες παθους στην πραξη μεταξυ μας,γλωσσοφιλιομασταν ολη την ωρα σε ολες τις στασεις,ακομα και οταν τελείωσα συνεχιζει να με γλωσσοφιλαει για περιπου 1.5 λεπτο και οταν σηκωθηκε με ευχαριστησε δυο φορες...
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
...
... πελατες βρωμιαριδες γερους και χοντροπουτσαραδες ...
...