ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
BISOLVON, τυπε...καλο κριμα που δεν το ειχα σκεφτει...
BISOLVON, τυπε...καλο κριμα που δεν το ειχα σκεφτει...
Τζούλια Εξηκίου 18 άλφα:
Δήλωσε ότι η σοδόμηση είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος των υπηρεσιών που παρέχει, ότι διαβάζει ενδελεχώς και αδιαλείπτως το φόρουμ, και ότι δεν απαντά σε αυτούς που διαδίδουν ότι έχει ξεχειλώσει η κωλοτρυπίδα της, γιατί δεν θέλει να κατέβει στο επίπεδό τους.
Όλα αυτά μου τα είπε, όταν μου ζήτησε να τη σοδομήσω, και όταν αρνήθηκα, μου είπε ότι είμαι πραγματικός κύριος...
με διαφορά το πιο επικό κείμενο της ημέρας.. :oΤζούλια Εξηκίου 18 άλφα:
Δήλωσε ότι η σοδόμηση είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος των υπηρεσιών που παρέχει, ότι διαβάζει ενδελεχώς και αδιαλείπτως το φόρουμ, και ότι δεν απαντά σε αυτούς που διαδίδουν ότι έχει ξεχειλώσει η κωλοτρυπίδα της, γιατί δεν θέλει να κατέβει στο επίπεδό τους.
Όλα αυτά μου τα είπε, όταν μου ζήτησε να τη σοδομήσω, και όταν αρνήθηκα, μου είπε ότι είμαι πραγματικός κύριος...
...
... Η Λεπτότης του Πνεύματός σας ...
...
γιατι εχει αμαξι η νταιανα..μαλλον θα εχει κανενα σμαρτ...ΚΥΡΙΕ Πύραυλε, απλά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!! Η Λεπτότης του Πνεύματός σας δηλώνει ξεκάθαρα
οτι είναι πλασμένο από Ιχώρ και μόνον.
Και για να μην σπαμάρω μόνον, σήμερα απογευματινή βάρδια Φυλής 19/08/2013
δύο μουνάρες από Μολδαβία:
στο 66Α η Ρενάτα που έχει νταρντανέψει
στο 56 η Νταιάνα
τα παραπάνω τα συμπέρανα από τα παρκαρισμένα τους αμάξια έξω από τα μαγαζιά...χεχεχε
γιατι εχει αμαξι η νταιανα..μαλλον θα εχει κανενα σμαρτ...
Χτες που περασα να δω τη σονια,η υπηρεσια μου ειπε οτι ξεκιναει σημερα το πρωιγεια χαρα συνοδοιποροι…αν θυμαμαι καλα καπου διαβασα οτι η αθηνα απο φωκαιας η πειραιωτισσα επιστρεφει 20 αυγουστου….το επιβεβαιωνει κανεις η θα τρεχω τσαμπα…μου ελειψε...
που χάθηκες εσύ τόσο καιρό διακοπές???Χτες που περασα να δω τη σονια,η υπηρεσια μου ειπε οτι ξεκιναει σημερα το πρωι
για την ανκα το περιμενα αλλα για την τζουλια μου φαινεται περιεργο μιας και ηταν παρα πολυ πρόθυμη και συνεργασιμη με εμενα...Aπλα ειχα μια μονιμη επαγγελματικη σχεση λιγων εβδομαδων με τη τζουλια στο 109 που συναντιομασταν
Χτες σιγα σιγα κλεινει ο κυκλος,οποτε θα επανελθουμε στον κανονικο ρυθμο των καταθεσεων,που ειναι λιγο απ ολα
Ο smirni εξαλλου,εκανε δουλεια για δυο αυτες τις μερες
Μεγαλη προσοχη παιδια στις κοπελες που συστηνουμε,και η τζουλια στο 54 και η ανκα στη φωκαιας παλι εκαναν συναγωνιστες να κλαινε τα λεφτα τους
Λογικα αφου δεν τις πηρα πριν λιγο καιρο,δεν θα τις παρω ουτε τωρα
σε εμενα παντως δεν πέρασε κατευθειαν προφ ανέβηκε στο κρεβάτι γονατιστή και άρχισε να μου χαϊδεύει όλο το σώμα ενω παραλληλα αγκαλιοζομασταν,οταν είδε οτι είχα ατσαλωθεί πλήρως μου περασε προφ...Υπαρχει μια κριτικη του billy13 σε αλλο σαιτ που περασε πολυ καλα
Ξεκινωντας ομως την κριτικη του,αναφερει οτι η κοπελα μπηκε μεσα και τοποθετησε κατευθειαν το προφυλακτικο,και επρεπε ο φιλοτιμος συναγωνιστης να της κανει 69 για να παρει εμπρος
Κοινως δηλαδη ,πρεπει να φτιαξουμε τη πουτανα για να περασουμε καλα
Εκει σταματαει η συζητηση για μενα,οτι και να μου κανει η κοπελα μετα
Αυτα ειναι τα ψιλα γραμματα των κριτικων στα οποια δινω σημασια
πηγαινε στο 54β θα την δεις..την εχω αναρτησει εδω και 15 μερες περιπου....εγω την ειχα δοκιμασει πρώτοςΝα με συγχωρεις,αλλα απο τη στιγμη που δεν ειδα κριτικη σου,δεν πιστευω τιποτα