Τρίτη βάρδια χτες αργά την νύχτα (δηλαδή σήμερα) στους δρόμους της Λοσίων.
Νόμιζα ότι έπαιζα σε ταινία του Ρομέρο και θα πεταγόταν κανένα ζόμπι να με κατασπαράξει.
Δεν υπήρχε σχεδόν κανείς στους δρόμους της περιοχής,πόσο μάλλον μέσα στα σπίτια.
Όπου κι αν πήγα ήμουν μόνος μου στο σαλόνι (χρειάζεται κι η ησυχία βέβαια) εκτός από ένα σπίτι
που είχαν μαζευτεί καυλαντοειδή υποκείμενα.
Η βόλτα ήταν σύντομη όμως και δεν μπήκα σε ολα τα σπιτάκια,γιατί ήθελα να παω "καρφωτός"
στο
Μεταξουργείο για μυστική αποστολή S-396. ;)
Λιοσίων 76 όροφος-δίδυμο Μελίνα και Ναταλία,η μιλφ Μελίνα είναι μελαχρινή με σπαστό μαλλί
κάτω από τους ώμους με πολύ σχιστά μάτια που με καυλώνουν.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό
και πρωκτικό στο εικοσάρικο.
Αφράτος κώλος για εφαρμοστά κωλοχάστουκα,βυζί 2,5άρι ενώ κάνει και ρουφόμπαλο
κατόπιν συνεννόησης (παραλίγο να μπω στην ρακέτα γιατί η τσατσά έκανε έξοχο screen).
Η Ναταλία είναι αντίθετα νέα κοπέλα με καστανόξανθο μαλλί μακρύ και σπαστό,ωραίο σώμα στεγνό
με μικρό 1,5άρι βυζάκι και στητό κώλο,πότε δηλώνει και πότε όχι το ελεύθερο στοματικό.
Σήμερα το δήλωσε πάντως,πακέτο στο εικοσάρικο.
Βέργας 3 δεξί-Τζουλιάννα ξανθιά με μακρύ μαλλί σπαστό και αδύνατο κορμί λαμπάδα.
Άγριο το πρόσωπό της αλλά πολύ ελκυστικό στεγνό κωλαράκι με 1,5άρι βυζί.
Κλασσικό το πρόγραμμα που προσφέρει στο εικοσάρικο.
Βέργας 2-εδώ μπήκα και επειδή καυλάντιζαν μεταξύ τους 4 άτομα έφυγα,μάλιστα έφυγα γελώντας
πριν δω την κοπέλα (ήταν στο δωμάτιο) γιατί ο ένας μπήκε στο αριστερό δωμάτιο χορεύοντας σχεδόν.
Είχε ένα μπεγλέρι που το χτυπούσε διαρκώς και μου ζάλιζε τ'αρχίδια ενώ όταν μπήκε στο δωμάτιο
(για καυλάντα) είπε: "μαααααααααααλάκα τι δωμάτιο είναι αυτό ρε πούστη μου"
ενώ οι άλλοι 3 χαχάνιζαν σαν μαλάκες.
Βέργας 6-Όλγα γνωστή τζιλφ παρουσία από Τροφωνίου 13 ισόγειο και όροφο καθώς και Κολωνού 53.
Ξανθιά με 3άρα βυζάρα πεσμένη και καλό κορμί για την ηλικία της,διαθέτει μαλακό δέρμα
και αφράτο μεγάλο κώλο αλλά "σανιδέ" δυστυχώς,πολύ μέτρια στο δωμάτιο αλλά δεν λέει
να τα παρατήσει,κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Εξηκίου 18 (καινούργιο)-μιλφ Κατερίνα ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί,βαριά φωνή μπουζουκόβιας
και 3άρι πιεσμένο βυζί από το ολόσωμο κομπινεζόν που φορούσε.Είχε ξεπροβάλλει κι η βαρβάτη ρώγα της
από το πρεσσάρισμα του ρούχου,ζουμπουρλό κορμί με κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Εξηκίου 18 όροφος-μιλφ Μαρίνα/Τζούλια (όχι η Τζούλια η τσοντού) μελαχρινή με ίσιο καρέ μαλλί
λίγο κάτω από τους ώμους (έχει κουρευτεί εδώ και καιρό) και βυζί 2άρι πεσμένο.
Πολλά κιλά,στατικό σαλονάρισμα και άφθονη κυτταρίτιδα με κλασσικό πρόγραμμα στο εικοσάρικο.
Σε αυτό το σπίτι έχουν παρελάσει (παρόλο που είναι Μεταξουργειακής διαρρύθμισης) πολύ ωραία
τεμάχια.Το πιο πρόσφατο ήταν η Σιμόνα με την μελαχρινή μουνότριχα a la καταίφι που στο δωμάτιο
"το έλεγε" η Ρουμάνικη καρδιά της.
"Εκτοπίστηκε" στο
Φυλής 74 χωρίς να μάθω ποτέ το γιατί,ούτε η ίδια ήξερε να μου πει (λέμε τώρα)
μετά γύρισε για λίγο στο Τροφωνίου 11 όροφος όπου με εξέχων μέλος της παρούσας κοινότητας
κινήσαμε να την βρούμε,αλλά στην θέση της βρήκαμε ένα υποκατάστατο του "τίποτα" και έτσι
η αγαπητή Σιμόνα χάθηκε,αν την δει κανείς να το αναφέρει αμέσως.
Ήταν μελαχρινή αθίγγανη με κοντό μαλλί φουντωτό,βυζάρα 2,5άρα και ωραίο καμπυλωτό κορμί
με ήρεμο απλό μελαγχολικό σαλονάρισμα,καμία σχέση με την συμμετοχή στο δωμάτιο.
Τελικά κάτι τέτοιες σοβαρές και μετρημένες στο σαλόνι,αποδίδουν πολύ καλά
κάποιες φορές "μέσα" στο δωμάτιο (copyright Xilnik).
Εξηκίου 18 ισόγειο-Δίδυμο Κάτια με μία άλλη που ήταν δωμάτιο και δεν την είδα.
Καστανή η Κάτια με μακρύ σπαστό μαλλί,πολύ αδύνατη με 1,5άρι βυζί και μικρό κωλαράκι που δίνει
στο εικοσάρικο.Έχει εργαστεί στο Λιοσίων 91 καθώς και στο Φυλής 109 όροφος.
Κάποτε ο Ν.Σμύρνη σε έναν μικρό περίπατο είχε πει ότι εκεί ποτέ δεν έχει περάσει καλά.
Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του,ούτε κι εγώ έχω περάσει ποτέ καλά,κάτι έχει το σπίτι φαίνεται.
Τροφωνίου 11 όροφος-Γιάννα ξανθοκάστανη με ίσιο μακρύ μαλλί και υπερσυμπαντική κωλάρα
που μεγάλωσε κι άλλο ενώ έγινε και πιο σφαιρική,βυζί 1,5άρι και δίνει κώλο στο εικοσάρικο.
Βάση αναλογιών κορμιού έχει τον μεγαλύτερο κώλο σε όλα τα σπιτάκια ασχέτως περιοχής.
Είχα λίγο καιρό να την δω και χθες καύλωσα (περίεργο),θα πάω να της τον καρφώσω στο μουνάκι της
και να την κωλοχαστουκίσω.Μέτρια είναι στο δωμάτιο αλλά με άναψε η κωλάρα της.
Ήταν η καλύτερη της τουρλοκωλοεμφάνιση εδώ και χρόνια κι ας έχει κυτταρίτιδα.
Τροφωνίου 13 ισόγειο-Τζούλια ξανθοκάστανη με ίσιο μακρύ μαλλί,παχάκια και 2άρι βυζί
με καμπυλωτή κωλάρα.Πλέον διατίθεται μόνο στην έκδοση του απλού προγράμματος στο εικοσάρικο
ενώ παλιότερα έδινε και κώλο.Έχει εργαστεί και στο Εξηκίου 18 ισόγειο.
Όπως πρατηρούμε τα έξτρα συνεχώς (και γενικότερα παντού) "τραβιούνται" προς τα πίσω.
Αρκετές κοπέλες δείχνουν να ποντάρουν όλο και πιο πολύ στο να αδράξουν χρήμα μέσα στο δωμάτιο
και αυτό είναι ολοφάνερο πια.
Καλά γαμήσια!