Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 497 άτομα (31 μέλη και 466 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:offtopic: :offtopic: ρε παιδες αυτοι που καθονται σχεδον καθε βραδυ απ εξω απ το φ65 οροφος τι ρολο βαρανε...σχεδον καθε φορα που περναω απο εκει παντα μου ζητανε κατι....μαλλον απ οτι εχω καταλαβει νταβαντηδες ειναι...εχουν γινει απιστευτα ενοχλητικοί με την παρουσια του σε εκεινο το σημειο...
Τι ακριβώς σου ζητάνε δηλαδή;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785
ελπιζω αυριο να δουλεύει το εβελινακι για να την δοκιμάσω..οσο για την τσατσα θα διαφωνησω ειναι παρα πολύ ευγενική την πρωτη φορα φορα που ειχα παρει την εβελινα ειχα κατσει μέσα γύρω στα 15 λεπτά δεν ενοχλησε καθολου.αλλη ηταν θα ειχε βαρεσει την πόρτα...
ΔΑΣΚΑΛΕ ΘΑ περάσής μέ τό ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ; Ανυπόμονώ γιά κριτίκή... :rockon: :rockon: :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πρωινη τσαρκα στην φυλης και λιοσιων με 3 καταθεσεις
ΠΡΟΥΣΣΗΣ
22 η αλικη ενα σαπιο γκιλφ με καρε μαλλι καστανο πλαδαρο σωμα και μετρια φατσα
ΠΑΙΩΝΙΟΥ
47  η αλεξανδρα προκειται για μια μιλγ προς γκιλ κοπελα γεματουλα με αρκετα πιασίματα και μακριά ξανθά μαλλιά
ΔΙΔΥΜΟΥ
7Α αιμιλια πιπινι 20-22 χρονων μαυρα μαλλια μακρια ισια ωραιο μικρο βυζακι μαυριδερο δερμα και απιθανο σωμα.δοκιμαστηκε θα ακολουθησει κριτικη.απλο
7β η αντριαννα νεαρη κοπελιτσα με πολυ ωραιο σωμα και κωλο αλλά με φατσα μετρια και χαλασμένη οδοντοστοιχια.παλι σημερα φορουσε τα γυαλάκια της.
18 περιμενα να δω την αλιονα αλλα η τσατσα παρουσιασε την χριστινα.προκειται για ένα σάπιο προγκιλφ με πλαδαρό σώμα μεγάλο κώλο.ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο και τελειωτικό
20 η μιλα με τα σγουρα ξανθα μαλλια που φτάνουν μέχρι τους ώμους της μετρια φατσα και σωμα
ΕΞΗΚΙΟΥ
18Γ η νταρντανα τζουλια που εχει παιξει σε τσοντα του σειρηνακη.πειστευω ότι δεν χρειάζονται συστασεις.αποφασισα να την παρω.το τι εγινε μεσα δεν περιγραφεται.την ξεσκισα.θα ακολουθησει κριτική.
ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ
11Α η μαλακισμένη τσάτσα μου παρουσίασε ένα πανέμορφο  πιπίνι με πουκλε μαλλια που εφταναν μεχρι τον ωμο της απίθανο λεπτο σωμα και φανταστικος κωλος απο πορτογαλια η καταγωγη της.ονομα δεν ρωτησα επειδη ηξερα οτι θα αρχισει να λεει μαλακιες η τσατσα.μολις εφυγα αρχιζε και ελεγε οτι σιγα μην εχω 20 ευρω..επιδη δεν ειχα ορεξη να τσακωθω την εκανα
ΦΩΚΑΙΑΣ
24 γαβριελλα.νεαρη χυμωδες κοπελα με σγουρα μαυρα μαλλια που εφταναν λιγο πιο κατω απ τον ωμο της.αφρατη κωλαρα μεγαλα βυζια.απλο
27 πανω η μαρια ουκρανιδα 25-28 ετων ξανθα κοντα μαλλια σε στυλ καρεδακι.ωραιο σωμα με πολυ λιγα κιλακια στην κοιλια της.ωραια κωλαρα 2αρια βυζια με ακα.δοκιμαστηκε με αριστες ενυπωσεις θα ακολουθησει κριτικη
κατω η ψηλη εντυπωσιακη αθηνα κωλαρα για τρελο ξεσκισμα βυζαρες 3αρια βυζια και σωματαρα.ακαποτο στοματικο
ΦΥΛΗΣ
71 πανω η γνωστη χριστινα απλο
κατω η μαρια η ποντια με την τσιριχτή φωνή.σημερα με εντυπωσιασε με την παρουσια της.φορουσε ενα ωραιο φορεματακι που ηταν ανοιχτο μπρος και πισω.ειχε φτιαξει τα μαλλια της μπουκλε ενω οταν ηρθε μπροστα μου κουναγε προκλητικα την κωλαρα της.αν δεν ημουν γραμενοσς στο σαιτ και δεν  ειχα την προηγουμενη κακιστη εμπειρια τον φλεβαρη θα την ειχα παρει σημερα.
69β η  μιλφαρα τανια.απ τις πιο εντυπωσιακες μιλφ που εχω δει στην ζωη μου.ξανθα μακρια μαλλια τα ειχε πιασει αλογουρα εντυπωσιακο σωμα για την ηλικια της κωλαρα και ωραια τσειμπουκοχειλα.ελευθερο στοματικο ανακοινωθηκε
69a τζουλιαννα.προκειται για μια νοστιμουλα νεαρη κοπελα ξανθοκαστανη ωραια φατσα και σωμα με 2αρια βυζια.ανακοινωθηκε κωλος
66δ αντζελα.ωραιο σωμα δυνατο πισω συστημα μετρια φατσα και μαυρα μακρια μαλλια.νομιζω οτι ανακοινωθηκε κωλος
74 αριστερα η αννα κοντη κοπελιτσα με συμπαθητικο σωμα και προσωπο μαυρα μαλλια που έφταναν μέχρι τους ώμους της.ανακοινωθηκε κωλος.οταν μπηκα μεσα στο σαλονι η τσατσα κρατουσε ενα μικρο ασπρο σκυλάκι.δεξια κλειστο
40 αλεξανδρα στο σωματοτυπο μοιαζει αρκετα στην νανσυ απ την ιδια αλυσιδα μελαχρινη τα μαλλια της τα ειχε πιασει αλογουρα ωραι σωμα σε γενικες γραμμες και με 2αρια πεσμενα βυζια.στο δεξι της βυζι αν θυμαμαι καλα είχε τσιρωτο.ανακοινωθηκε ακα και κωλος.  
54β νεαρη νοστιμα κοπελιτσα με καστανα μακρια μαλλια στητα βυζακια.ρομπερτα το ονομα της.απλο πρόγραμμα
ΑΓΚΥΡΑΣ
12β η τσατσα μου ειπε οτι ηταν η αλεξανδρα.δεν περιμενα να την δω επειδη ηταν μεσα στο δωμάτιο.
αυτα τα λιγα για σημερα..καλη ξεκουραση σε ολους.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
3 καταθεσεις; ΑΞΙΟΣ!!!! ο σμυρνη μονο δυο :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0

Αλίνα (μελαχρινή κουκλίτσα) Μ.Αλεξάνδρου 28 3η βάρδια + Περδίκα 3 δεξί 3η βάρδια (iso)
μαλλον λες για την ταλαντουχα χυσομαζοχτρα

την ψαχνω 2 μερες 3η βαρδια μια στο περδικα, που ειναι 2 μερες κλειστο και εχτες κοιταξα και στο μεγαλου αλεξανδρου. που ηταν μια μεγαλοκοπελα.

ξερει κανεις που μπορω να την πετυχω και τι βαρδια?

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον ψωλαρά...

Εγω οχι. Η τσατσα με τα γυαλακια ειναι η μοναδικη στα μπουρδελα αυτη τη στιγμη που κοβει με το ματι τον πιρφορο/ματακια ή τον βρωμερό/ανώμαλο και τον αντιμετοπιζει αναλογα.

Αρα εσενα σε εκοψε ή για το ενα ή για το αλλο και εγω δε ξερω ποιο να διαλεξω  :2funny:

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον λες για την ταλαντουχα χυσομαζοχτρα

την ψαχνω 2 μερες 3η βαρδια μια στο περδικα, που ειναι 2 μερες κλειστο και εχτες κοιταξα και στο μεγαλου αλεξανδρου. που ηταν μια μεγαλοκοπελα.

ξερει κανεις που μπορω να την πετυχω και τι βαρδια?

Τυπε γυρναει κατα τις 01.00 το πρωι και πανω στη μαστουρα της μπαινει σε οποιο τσαρδι βρει με κλειστο φως, αμα της ανοιξουν δουλευει εκει!!!  :2funny:

Θα την πετυχεις οπου ναναι Ιάσονος τις περισσοτερες φορες παντα τη βραδυνη βαρδια και παντα οχι πριν τις 01.00, πριν λιγες μερες εκανε και περασμα απο Φωκαιας 25...

Εχει τερματίσει  :grin:

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Ρε παίδες, μια Κατερίνα μιλφού στο εξηκίου 18Γ (μπλε πόρτα) νταρντανοειδές ξανθιά με βυζάρες την έχει πάρει κανείς?
ξέρει κανείς να ενημερώσει? συνήθως βραδυνές βάρδιες δουλεύει η μιλφού

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εγω οχι. Η τσατσα με τα γυαλακια ειναι η μοναδικη στα μπουρδελα αυτη τη στιγμη που κοβει με το ματι τον πιρφορο/ματακια ή τον βρωμερό/ανώμαλο και τον αντιμετοπιζει αναλογα.

Αρα εσενα σε εκοψε ή για το ενα ή για το αλλο και εγω δε ξερω ποιο να διαλεξω  :2funny:
μάλλον η φιλενάδα σου ξυνίζει την μούρη της ΄οταν πρόκειται να μην περάσει πελάτης.Πές της ότι τα έμπειρα λαγωνικά το μυρίζονται...Μια φορά σε σχόλιο στη σαχλοκούδουνη τσατσά ότι΄΄δεν θα περάσεις,μόνο βόλτα ήρθες'' και της απάντησα ότι αν δεν μου αρέσει η κοπέλα δεν περνάω.Της έδειξα και δύο πενηντάρικα που είχα πάνω μου και το βούλωσε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μάλλον η φιλενάδα σου ξυνίζει την μούρη της ΄οταν πρόκειται να μην περάσει πελάτης.Πές της ότι τα έμπειρα λαγωνικά το μυρίζονται...Μια φορά σε σχόλιο στη σαχλοκούδουνη τσατσά ότι΄΄δεν θα περάσεις,μόνο βόλτα ήρθες'' και της απάντησα ότι αν δεν μου αρέσει η κοπέλα δεν περνάω.Της έδειξα και δύο πενηντάρικα που είχα πάνω μου και το βούλωσε.
:grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
μια πολύ γρήγορη βόλτα , μαζί με τον μπέμπα και τον ιππότη πρίν απο μερικά λεπτά στη δεύτερη της φυλής , πιο πολύ για να δούμε αν δουλεύει κορασιδά που έχει φύγει δυο χρόνια τώρα
και την πετύχαμ χθές στην Πλ.Βικτόριας...

Φυλής 54 Λίζα μελαχρινή με ίσιο μαλλί λεπτή αλλά με ψωμκια στους γλωτούς μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Νταιάννα καστανή τα μαλλιά μαζεμένα πάνω ψηλόλιγνη με 2άρια στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Μικαέλα μελαχρινό προμίλφ αδιάφορο μφανησιακα με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζί , τατού χαμηλά στη μέση και τατού δράκο στην δξιά ωμοπλάτη ,απλό πρόγραμμα και Αρόρα κασανή κοντή τούμπανο κανονικό σώμα 3άι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Αντζέλα μελαχρινή με πιασηματάκια μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 80 Μαίρι καστανα σκούρα μαλλιά σώμα με ελάχιστα πιασηματάκια και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί με μεγάλες ρόγες ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτες τορπίλες ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Στεφανία καστανή ψηλή νταρτνάνα με μεγάλο κώλο τατού χαμηλά στη μέση 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Αντριάννα/Σύλβια  μελαχρινή κοντή παχουλή μικρό βυζί ,με κώλο.
Φωκαάς 25β  Ανκα πανέμορφη ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό στητό τριγωνικό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Βικτορία καστανοκόκκινο καρέ μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , ακα τελειωτικό (στόμα πρόσωπο σώμα) και κώλο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Πολυ καλες και πληρεις ενημερωσεις απο νεα σμυρνη,αμαντεους-χθες, και τον κινγκ τζειμς που εχει δεξει οτι πιανει το νοημα...!ευγε!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
το έσβυσα μόνος μου.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Kυριακάτικη  βόλτα(11.20-12.55) στην πρώτη βάρδια , με δυο καταθέσεις.

Φωκαίας 27Β πάνω Μαριά , ξανθιά κοντή κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα.
Φωκαίας 27Β κάτω Αθηνά ξανθιά κανονικό σώμα μπουτάρες σφιχτές ωραίο κώλο σιλικονάτα βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 27α Ειρήνη μελαχρινή χοντρή με ωραίο πρόσωπο μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 24 Γαβριέλα μελαχρινή τούμπανο , κανονοκό σώμα ωραία κωλάρα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 κλειστό.
Φωκαίας 17α Ξένια καστανή λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , φορούσε ένα μεγάλο εσώρουχο που δεν την κολάκευε καθόλου.
Φυλής 40 Αλεξάνδρα(σήμερα έκλεισε μια εβδομάδα ) μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 2άρι βυζί με σκουρόχρωμες ρόγες , με ακα και κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 54β Ρομπέρτα καστανή πιτσιρίκα κοντή κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί , απλό πρόγραμμα
Φυλής 56 Κλειστό
Φυλής 66α ο μελαχρινος μούναρος Γιάννα , ψηλή κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Αντζέλα μελαχρινή με πιασηματάκια μικρό βυζί.
Φυλής 74 αριστερά κλασσικά η Αννα μελαχρινή ξανά κοντή μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 74 δεξιά κλειστό.
Φυλής 59 κάτω Κλειστό
Φυλής 61 Αλεξάνδρα η ξανθιά πολύ λεπτή πιτσιρίκα με το μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμι καστανή με πιασηματάκια και 2άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 84α Τζούλια καστανή κοντή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά πιρσινγκ τατού , με κώλο.
Φυλής 84β Αντριάνα το ψινυσμένο μελαχρινό πιπίνι κανονικό σώμα ωραίο πεταχτώ κωλαράκι 2άρι στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Κλειστό.
Φυλής 86β Λάουρα καστανή νταρντάνα με 3άρια βυζία και αφράτη κωλάρα , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 65β Κλειστό
Φυλής 67 Ευα   τσιγγανόφατσα , ξανθοπλατινέ μαλλί καρφάκια με πιασήματα και 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζουλιάνα ξανθοκάστανή κοντή με πιασηματάκια και 2άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 69β Τάνια η ξανθιά μιλφάρα με την αλογοουρά , κανονικό σώμα 2άρι  βυζί ωραίο κώλο , με ακα.
Φυλής 71α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μαρία καστανα σκούρα μαλλιά σώμα με ελάχιστα πιασηματάκια και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7α Αιμιλία καστανά μακρύα ισα μαλλιά λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7β Αντριάνα  μελαχρινό πιπίνι με γυαλιά λεπτή με απίστευτα ωραίο 2άρι στητό βυζί , απλό πρόγραμμα(ξανατιμήθηκε , θα ακολουθήσει κριτική)
Διδύμου 8α Αλεξάνδρα μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Αννίτα ξανθιά με πιασηματάκια και 2.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό στα βυζιά και αυταρχικό.
Διδύμου 16 Βικτόρια μελαχρινή κανονικό σφιχτό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με ακα και Σύλβια ξαθιά με κοντό μαλλί με πιασηματάκια 2άρι βυζί , με ακα , κάνουν και παρτούζα.  
Διδύμου 18α Σύλβια ξανθιά με αντάυγιες μαλλί μέχρι τους ώμους ,παχουλή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό και κώλο.
Διδύμου 18β Χριστίνα(απο Αλκαμένους 117 και Βέργας 3)μελαχρινή με μακρύα μαλλιά κανονικό σώμα με ανοιχτή περιφέρεια και 3άρια πεσμένα βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Διδύμου 20 Μίλα ξανθό μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί ,με ακα.
Αγκύρας 12α περιμένα αλλά δεν είδα την κοπέλα.
Αγκύρας 12β Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί , με ακα.
αυτά πρός το παρόν καλό μεσημέρι.

Το 12α είχε τη Λώρα.Μια συμπαθητική 40κάτι πολύ πρόθυμη και δεκτική αλλά κάνει μόνο απλό και 69.Ούτε κώλο,ούτε ακάποτα ούτε τελειωτικά.Τίμιο εικοσάρικο.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
μια πολύ γρήγορη βόλτα , μαζί με τον μπέμπα και τον ιππότη πρίν απο μερικά λεπτά στη δεύτερη της φυλής , πιο πολύ για να δούμε αν δουλεύει κορασιδά που έχει φύγει δυο χρόνια τώρα
και την πετύχαμ χθές στην Πλ.Βικτόριας...
για παι λες??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom