Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (17 μέλη και 261 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πρωί πρωί , είχα κάβλες (πρωτότυπο  :grin:) . Ήθελα να δοκιμάσω την ξεσκούφωτη στο Διδύμου 18 . Πήγα πρωί για να είμαι ο πρώτος πελάτης. Στο πάνω ήταν μια μελαμψή , η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς ΔΕΝ κάνει ακάποτο! Έτσι πήγα στο δίπλα. Βρήκα την Αλεξάνδρα. Προγράμματα με 20 ευρώ όλες τις στάσεις και 69 . Με 25 ευρώ κάνει ακάπωτο! Πήρα των 25 . Το μετάνιωσα , όχι γιατί η κοπέλα ήταν κακή, απλά γιατί τέλειωσα σε λιγότερο από μισό λεπτό.
Συνέχισα στη Φωκαίας 17. Ήταν  η Κλάρα , η μαύρη. Την έχω ξαναπάρει. Και ενώ ήμουν έτοιμος να δώσω το αντίτιμο, θυμήθηκα που στο σάιτ γράφουν για την Ισπανίδα Αλεξάνδρα στο Φυλής66Δ. Έτσι πήγα για δεύτερο βόλι εκεί. Γράφω στις κριτικές. Με άλλα λόγια , σήμερα πήγα με 2 Αλεξάνδρες!  :sunglasses:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.380
Πόντοι
12.056
Eυγε νεε μου...αξιε Φαραω  :2funny:

Επισκέπτης
Πρωί πρωί , είχα κάβλες (πρωτότυπο  :grin:) . Ήθελα να δοκιμάσω την ξεσκούφωτη στο Διδύμου 18 . Πήγα πρωί για να είμαι ο πρώτος πελάτης. Στο πάνω ήταν μια μελαμψή , η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς ΔΕΝ κάνει ακάποτο! Έτσι πήγα στο δίπλα. Βρήκα την Αλεξάνδρα. Προγράμματα με 20 ευρώ όλες τις στάσεις και 69 . Με 25 ευρώ κάνει ακάπωτο! Πήρα των 25 . Το μετάνιωσα , όχι γιατί η κοπέλα ήταν κακή, απλά γιατί τέλειωσα σε λιγότερο από μισό λεπτό.
Συνέχισα στη Φωκαίας 17. Ήταν  η Κλάρα , η μαύρη. Την έχω ξαναπάρει. Και ενώ ήμουν έτοιμος να δώσω το αντίτιμο, θυμήθηκα που στο σάιτ γράφουν για την Ισπανίδα Αλεξάνδρα στο Φυλής66Δ. Έτσι πήγα για δεύτερο βόλι εκεί. Γράφω στις κριτικές. Με άλλα λόγια , σήμερα πήγα με 2 Αλεξάνδρες!  :sunglasses:
Ε εσυ δεν εισαι Φαραω εισαι ο Μεγας Αλεξανδρος.
ΑΞΙΟΣ

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
χθές το βράδυ είχε την ταινία "η μούμια"...
Φαίνεται σου ξύπνησε αξέχαστες στιγμές από το ένδοξο παρελθόν σου και πήγες πρωί-πρωί για κατάθεση στα αχόρταγα γύναια, ώ μεγάλε Φαραώ!
:rockon: :rockon: :rockon:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.927
Πόντοι
6.925
Πρωινή περίπολος 11:00

Διδύμου 8α μία μελαχρινή ψιλοκαλή με βαριεστημένη φάτσα.
Φυλής 71 & 80 κλειστά.
Φυλής 67 μία εμφανίσιμη μάλλον ελληνίδα με ωραίο βυζάκι.
Φυλής 65 β ένα μπάζο με κοντό μαλί. Το ίδιο και 86 α
Φυλής 86 β η ρωσίδα (την βαφτισε ελληνίδα η τσα2) κάτω του μετρίου με ωραιο βυζι.
Φυλής 69 κάτω μία ξανθούλα και πάνω η Χριστίνα όπου και η κατάθεση (στο σίγουρο) Χωρίς η ιδια να είναι σε μεγαλα κεφια είχα εγγυημένο μαμισι από καλή επαγγελματία.

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα :rockon:...ξερει κανεις αν η λολα..ειναι κεραμεικου 13α....ξερει,κανεις :think:...?η εχει χαθει...? :idiot:

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Δεν αποτελεί καινούργιο μαγαζί, απλά από την αρχικη του δραστηριότητα πλέον μετετράπη σε μπουρδέλο.

Club Tessera στην Πειραιώς-πάλαι πότε Strip, τώρα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΚΗΣ (Αφού έχουν πλέον αφίσα με τον Καρβέλα, που θα εμφανίζεται από 21/12 εκεί  :dancing:) και μάλιστα φτηνιάρικο όσο δεν παίρνει (1 ευρώ γενική είσοδος-παρε κόσμε)  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σε μια αρκετα κρυα μερα και τους δρομους ψιλοπηχτρα κατα τη 13:15 αρχισα να κατεβαινω τη Λεωφορο Αλεξανδρας και μετα απο 45'(γιαγιαδες για τον πουτσο οδηγοι :jerking: και ταριφες να σου σπανε τ`αρχιδια :jerking:)εφτασα στην αμαρτωλη περιοχη Αχαρνων οπου για καλη μου τυχη παρκαρα αμεσως.
Η βολτα στα ψιλοαδεια απο κοσμο σπιτακια Φυλης μολις ξεκιναει,καταφυγιο 1ο στο 65 επανω το οποιο εχει γινει εντελως psychedelic decoration με χριστουγεννιατικο δεντρο κιολας,εκει λοιπον εκανε την εμφανιση της ενα νεο teeny απο Βουλγαρια,ομορφο προσωπακι με κοκκινη κορδελα στα μακρια μαυρα μαλλια της θυμιζοντας ετσι κατι απο Ολλανδικες τσοντες με teeny μαθητριες,νεα στο επαγγελμα(2 εβδομαδες γαμιεται αβερτα) και αρκετα''ψαρωμενη''θα ελεγα,ονομα Αντζελα και εφοσον δεν ειχε ψυχη μεσα ριχνω το πρωτο 20αρι στα χερια της τσατσας και μετα απο ενα λεπτο σκαει μυτη,τι να περιγραψω,καλη,στενη,απο πιπα ψιλοασχετη και απο μαμησι κυριλε(σωματακι ζορικο) :rockon:
Κολλητα στο 65 κατω εμφανιστηκε η Τζενη απο Βουλγαρια που ειχα πηδηξει πριν καμια 10αρια μερες στο Μεταξουργειο στο Κολωνου 27,εννοειται οτι δεν θα τεσταρα παλι την Μις Ψωλοκουβα :rolleyes:,απεναντι στο 86 εμφανιστηκε μια Αλβανονταρντανα που πασαρονταν απο την τσατσα ως Ελληνιδα(για μαλακες μας εχετε?Κολλητα απεναντι παλι και στο 69(ισογειο)ενα γκομενακι με γλυκο τουπε εκανε την εμφανιση του,διπλα στο 69 γινονταν η Αποκαλυψη του Αρμαγεδδων απο κοσμο(οπως διαβαζω και πιο πανω δουλευε το Χριστινακι απο τις Ρωσικες Στεπες)
Επρεπε να ριξω και 2ο μανικακι για να φυγω απο την περιοχη και ετσι ανεβηκα στο 86 πανω(εκει που το απογευμα ειναι ο Μαρκαριαν με τη Σελινα)Στο 86 λοιπον επαιζε ενα αρκετα ζορικο γκομενακι για τα δεδομενα της βαρδιας,η Ροζα,εμφανιστηκε με ενα προστυχο babydoll στο σαλονι,τελεια μαπα και κωλαρα,βυζι στητο και πανω απ`ολα πολυ υπομονετικο και ζορικο μπουκιτσι,στα 4 μετα ηταν το τελειωμα αλλα σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω πρωινη βαρδια :rockon:
Δυο καλες καταθεσεις για σημερα

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...θυμιζοντας ετσι κατι απο Ολλανδικες τσοντες με teeny μαθητριες

χαχαχαχαχα  :2funny:  Κατα τα αλλα γλαφυρη περιγραφη  ;)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Και ενώ ήμουν έτοιμος να δώσω το αντίτιμο, θυμήθηκα που στο σάιτ γράφουν για την Ισπανίδα Αλεξάνδρα στο Φυλής66Δ.

Τι στο διάολο,όλες Αλεξάνδρες τις βάφτισαν;Εκεί πάντως στην αποθήκη στο 66,"παίζει" και η Αλεξάνδρα που ήταν στο 65 στο ισόγειο,και μετακόμισε στο 69 ισόγειο.Έχει τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης.Αν είδες αυτή και σου είπε είναι Ισπανίδα,έπρεπε να της πεις que te jodas και να δεις ότι θα σου έλεγε ντα!!!!!Ρωσίδα original είναι.Την έχω ακούσει να μιλάει στο τηλέφωνο,κι έχει καλύτερη προφορά και από τον Πούτιν!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Η περιπετειες ενος νυχτοβιου μπουρδελιαρη pt 1

Καλησπερα συναδελφοι πουτανομπιχτες και μπουρδελομανεις.
Σημερα η κοπελα μου ειχε περιοδο και εγω δε κρατιωμουν. Τι να κανω
ο κακομοιρης, καβατζα δεν εχω, λεω ας παω στη Φυλης να ριξω κανα
πεος διοτι μας εφαγε και η ακριβεια και το στουντιο θα το βλεπουμε πλεον σπανιως.
Επειδη σχολαγα κατα τις 21:30 σημερα λογω φορτου εργασιας, ελεγα να παω σπιτι,
να κανω ενα ντουζακι και να κατηφορησω προς κεντρο κατα τις 23:00. Ελα ομως
που ειχε κινηση και μολις εφτασα σπιτι κατα τις 22:30 (γαμω το ΙΧ μου γαμω)
με παιρνει το μωρο στο τηλ και δε μπορουσα να τη κλεισω. Με λιγα λογια περασε η
ωρα και δεν προλαβαινα να κατεβω πριν τις 12 (πριν το κλεισιμο).

Λεω λοιπον να κατεβω προς Μεταξουργειο να παω στη λατρεμενη Κατερινα στην οδο
Κολωνου που ειναι εγγυηση. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Ηταν κλειστα και η απογοητευση ηταν μεγαλη.
Εκτος αυτου αν και εριξα 2 κρυους δε περασα καθολου καλα και μετανιωσα που κατεβηκα.
Εκτος των αλλων (για τριτη φορα) μου συνεβη ενα σκηνικο με εναν τυπο τελειως του
υποκοσμου και τωρα θα μπορουσα ανετα να σας γραφω με ενα σουγια καρφωμενο στο στομαχι μου.
ΠΟΛΥ επικινδυνο το Μεταξουργειο, μαλλον θα το κοψω οριστικα.

Επειδη η ωρα ειναι περασμενη, θα επανελθω δριμυτερος αυριο με αναλυτικη αναφορα απο
επισκεψη σε ολα σχεδον τα ανοιχτα σπιτια της περιοχης.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Εκτος των αλλων (για τριτη φορα) μου συνεβη ενα σκηνικο με εναν τυπο τελειως του
υποκοσμου και τωρα θα μπορουσα ανετα να σας γραφω με ενα σουγια καρφωμενο στο στομαχι μου.
ΠΟΛΥ επικινδυνο το Μεταξουργειο, μαλλον θα το κοψω οριστικα.

για γραψε πιο πολλα για αυτο μολις μπορεσεις για να ξερουμε και εμεις να προσεχουμε

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Μακρια απο Μεταξουργειο παιδες.Μου φαγανε το παπι πριν κανα μηνα και μου το βρηκε η αστυνομια χωρις ροδες και μοτερ.Απο οτι εμαθα ειναι (γνωστοι) οι τυποι μενουν εκει και οπως μου ειπαν και στο τμημα τους πιανουν και τους αφηνουν και αυτοι ξανακλεβουν.Την ιδια μερα που το δηλωσα στην αστυνομια δηλωνε και καποιος αλλος οτι του σηκωσανε το αμαξι.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Οι περιπετειες ενος νυχτοβιου μπουρδελιαρη pt 2

(Eχθες κοιμομουν ορθιος και εγραψα "Η περιπετειες.." χαχαχαχα. Δεν ειμαι τοσο αγραμματος)

Μετα την απογοητευση που βρηκα κλειστο το σπιτι της Κατερινας
ειπα να παω σε κανα αλλο σπιτι μπας και φαω κουλουρακι. Γυρναω
ολα τα σπιτια μεχρι που παω και σε αυτο που ειναι διπλα στο σπιτι της
Κατερινας, το τριτο στη σειρα στη γωνια Λεωνιδου και Κολωνου μετρωντας
απο τη γωνία. Βγαινει μια εντυπωσιακη τρανς με βυζι τουμπανο, και κατι
φοβερα κουνηματα. Απιστευτη κορμαρα και πολλα υποσχομενη.
Λεω να μπω στο δωματιο μπας και φαω κουλουρακι με κατι εξτρα.
Το δωματιο ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει. Καθαρο και σενιαρισμενο.
Μπαινει μεσα η κοπελα, αρχισε τις οδηγεις. Οχι αγρια οχι σφυξιμο στα βυζια
και αλλα ωραια. Ευγενεσατη παντως και με το χαμογελο. Αρνηθηκε να
χρησιμοποιησει το δικο μου προφυλακτικο. Της προτεινω κουλουρι πριν καν
αρχισουμε και μου λεει οτι δεν κανει. "Περιμενεις με 20 ευρω?". Και της λεω
αν ειναι για εξτρα. Μου λεει αν το εκανε θα ηθελε τουλαχιστον 100 ευρω!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Τεσπα. Ξεκιναει το κλαρινο, πολυ αναλαφρο δεν ενιωθα μεγαλη πιεση.
Πολυ αδιαφορο θα ελεγα. Δεν ασχολειται με τις @@. Λογω του οτι ημουν "ορθιος"
πριν καν ξεκινησουμε δεν κρατησε πολυ. Μετα κλασικα και μετα στα 4. Οταν στηθηκε
στα 4 γυρισε στο κρεβατι ετσι ωστε να ειναι φατσα στον καθρεφτη λες και γυριζαμε τσοντα.
Ειχε κορμαρα το ομολογω. Απιστευτες καμπυλες και φοβερες βυζαρες. Ηταν αρκετα ζεστη
(σε θερμοκρασια οχι σε συμπεριφορα) αλλα αν και ευγενικη ηταν πολυ τυπικη.
Αν και την εχω 20 περιπου ποντους και ημουν φουλ "ορθιος" το εργαλειο μου φαινοταν
να χανεται μεσα της και φαινοταν σαν καλαμακι απο σουβλακι μπροστα στην τεραστια κωλαρα της.

Με λιγα λογια απογοητευση γιατι δεν προσεφερε αυτα που περιμενα απο μια τρανς.
1) Απιστευτη πιπα
2) κουλουρι

Το μονο καλο ηταν οτο αισθανομουν ανετα και δε σιχαινομουν που βρισκομουν στο δωματιο
γιατι ηταν αξιοπρεπεστατο.

Επεται συνεχεια

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Να ρωτησω κατι ρε μαγκες η Μαριλενα θα ειναι τωρα Φυλης 84? Οποιος ξερει να που πει ειναι επειγον.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Οι περιπετειες ενος νυχτοβιου μπουρδελιαρη pt 3

Μετα την 2η απογοητευση ειπα να παω προς οδο Κεραμεικου μπας και φαω κουλουρακι.

Εκει, στο Κεραμεικου 13 Β (οροφος) ως γνωστον βρισκεται εδω και καιρο μια 35ρα αρκετα ωραια
που εδινε κουλουρι με 18 ευρω και τελευταια απ'οτι ειχα ακουσει με 15. Την ειχα φαει 2-3 φορες.
Τιποτα σπουδαιο, χαλια πιπα αλλα δεχεται πολυ σφυροκοπημα απο πισω και δεν εχει προβλημα.
Φυσικα το σπιτι ειναι αθλιο.

Μπαινω μεσα που λετε και ηταν 4 Ιρανοι. Οι τρεις καθοντουσαν απεναντι απο την εισοδο σε εναν
καναπε και κατι καρεκλες. Αυτοι ηταν ηρεμες φατσες κλασικοι κακομοιπηδες μεταναστες, ακινδυνοι.
Απο την πλευρα της πορτας οπου εχει 2 καρεκλες (αν θυμαμαι καλα) καθοταν ενας τυπος που φαινοταν
απο χιλιομετρα οτι ηταν κακοποιος. Φατσα και υφος χειροτερο απο του ΠΑσσαρη. Μολις μπαινω μεσα
με κοιταγε πολυ αγρια και εντονα. Και πονηρα μπορω να πω. Μπορει να ηταν και πουστης. Αλλαζω
θεση μεσα στο σαλονακι και παω στην αλλη ακρη. Γυρναει απο την αλλη και με κοιταει.
Εγω ο βλακας τον ρωτησα αν εγινε κατι. Και με ρωταει "Problem"? με πολυ αγριο υφος. Εγω επειδη δεν
ηθελα να μπλεξω του λεω, οχι ρε φιλε τι προβλημα να εχω, για να γαμησω ηρθα δε θελω φασαριες.
Αρχισε να με βριζει στα Ιρανικα κοιτωντας με και ψιλογελαγε. Με ρωτησε αν ειμαι Ελληνας και συνεχισε
να με βριζει. Τα αλλα παιδια που ηταν μαζι του μου λενε μην τον ακους πλακα κανει. Μετα με ρωτανε
αν καταλαβαινω τι μου λεει και οταν τους ειπα οτι δεν καταλαβαινω μου ειπαν καλυτερα. Αυτος συνεχισε
να με βριζει, μπηκε στη μεση η τσατσα και ειπε οτι εκει ειναι μαγαζι και δε θελει φασαριες.
Βρηκα την ευκαιρια και εφυγα τρεχοντας.
Παιδια επειδη ουτε κοτα ειμαι ουτε χθεσινος σας λεω οτι ο τυπος
προσπαθουσε να με κανει να τσιμπησω για να ξεκινησει καυγα. Αν αντιδρουσα θα ειχα μεγαλο προβλημα.

Επισης εξω μου την επεσε ενας "κραχτης" και καλα, τον οποιο τον εχω δει πριν μηνες λιωμενο απο την ηρωινη
να ειναι ταβλα εξω απο τα 4 σπιτια της Κολωνου. Μιλαμε τετοια φατσα μονο σε ταινιες τρομου εχω δει. Το ενα
του ματι ηταν βγαλμενο. Δεν τον βλεπω να βγαζει την χρονια. Με κυνηγουσε και μου ελεγε οτι εχει 8-9 πουτανες
τα κλασσικα που λενε οι κραχτες.

Μου εχει τυχει αλλες 2 φορες φασαρια. Τη μια με παρακολουθουσε ενας τυπος επι πολλη ωρα.
Εστριβε οπου εστριβα, σταματουσε οταν σταματουσα. Εκανα τρελες στροφες αλλα συνεχιζε να με ακολουθει
μεχρι που τον πλησιασα στα 10 μετρα και του φωναξα οτι αν δεν σταματησει να με ακολουθει θα παω στην
τροχαια που ειναι διπλα. Ο συγκεκριμενος πρεπει να ηταν πουστης.
Εχουν γινει και αλλα, οπως μια φορα που με ειχε πλησιασει ενας πουστης και μια αλλα φασαρια που δε θελω
να αναφερθω τωρα.

Επεται συνεχεια με αναφορα

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Οι περιπετειες ενος νυχτοβιου μπουρδελιαρη pt 4

Τι ειδα στην τσαρκα (00:00-2:30) στο Μεταξουργειο

Ακομινατου (το 1ο στη γωνια)
κλειστο

Ακομινατου το 2ο απο τη γωνια
Μαυρη ψιλομπαζο

Ιασωνος 19 ισογειο
Ωραια μουνιτσα αδυνατη με μικρο στητο στηθος.
Αρκετα γαμησιμη, αλλα θεωρω αυτο το σπιτι πολυ
βρωμικο.
15 ευρω

Ιασωνος 19 οροφος
κλειστο

Ιασωνος 20Α
Μετρια με ραστα μαλι, καλουτσικο σωμα.
Τη βλεπω σε αυτο το μαγαζι τουλάχιστον 2 χρονια
με διαφορα χτενισματα, μεχρι και με περουκα!!!

Ιασωνος 20Β
Πολυ ομορφη κοπελα που τη λενε Κορινα.
Βασικα θα περναγα χωρις δευτερη σκεψη αλλα ειδα οτι ειχα μαζι μου
μονο 15 ευρω (ειχα ξοδεψει αλλα 20 σε αλλο σπιτι πριν λιγη ωρα).
Συνισταται - Η καλυτερη της πειοχης εκεινη τη μερα
20 ευρω

Ιασωνος 20 Γ
Μετρια-αδυνατη -αδιαφορη

Ιασωνος 30
Μικρο χαριτωμενο πουτανακι για πιπινολατρες.
Θα ηθελα να το καρφωσω καποια στιγμη. 15 ευρω
Σωστος και ευγενικος τσατσος

Ιασωνος 37
Μετρια+ (λιγο πανω απο μετρια)

Ιασωνος 46
Μπαζο μελαχροινη σκουροδερμη
Απο τα πιο βρωμικα σπιτια που υπαρχουν

Ιασωνος διπλα στο 37 (οροφος με μεταλικη σκαλα)
Καλουτσικη 35ρα πολλα υποσχομενη για καλο κρεβατι.
20 ευρω

Ιασωνος και Λεωνιδου Γωνια (υπογειο)
Εδω φαιρνει συνηθως μαυρες, ειχε μια λευκη η οποια ηταν
κυριολεκτικα ΤΕΡΑΣ. Δεν την γαμαγα ακομα και να μου εδινε αυτη 1000 ευρω
Παλια ειχα δει εδω μια μουναρα μαυρη

Καλλεργη 33
Αρκετα καλη αλλα προσοχη!!!!Η τσατσα ειναι τελειως τρελη.

Κεραμεικου 13Α (Ισογειο)
Κλειστο

Κεραμεικου 13Β (οροφος)
Δεν καταφερα να δω λογω της φασαριας που ανεφερα.
Συνηθως το βραδυ εχει την Ιουλια, ενα καλο 35ρικο μωρο
που δινει κουλουρι με 15-18 ευρω. Πολυ μετρια στη πιπα ομως
και γενικα κομοδινο στο σεξ.

Κολωνου 27Α (Ισογειο)
ΜΕτρια μελαχροινη ατσουμπαλη με καμπυλες και κυταριτιδα.
Εντουτος μπορει να αρεσει σε μερικους. 15 ευρω

Κολωνου 27Β (οροφος)
Εδω τη πατησα μαγκες. Την ειδα απο τα 7-8 μετρα αφου το σαλονι ειναι σα
γηπεδο ποδοσφαιρου και μου φανηκε πολυ ωραια μουνιτσα. Ειχε και μονο 15 ευρω
(οτι ειχα στο ποσρτοφολι μου μετα το πρωτο μαμησι που εριξα).
Λοιπον αφου πηγα δευτερη φορα στο σπιτι ειπα να περασω. Λοιπον αυτο δεν το ειχα ξαναδει.
Η κοπελα αν και απο μακρυα φαινοταν αρκετα ωραια απο κοντα ξενερωσα. Ιδιως οταν γυρισε στα 4.
Ειχε τριχες στον κωλο. Και οταν λεω στον κωλο εννοω στα κωλομερια.
Μιλαμε αηδια. Ηταν σκουροδερμη και ως γνωστον αυτες εχουν εντονη τριχοφ.
Απολυτη ξενερα. ΑΠλα προσπεραστε. Δυσκολευτηκα να χυσω (το εκανα με κλειστα ματια)...
ΘΑ βλεπω εφιαλτες για πολυ καιρο παντως. Ξεχασα να αναφερω οτι δε βγαζει το σουτιεν και οτι
εχει πολυ ωραια μουνοχειλα.

Κολωνου και Λεωνιδου 1ο
Μπαζο 15 ευρω

Κολωνου και Λεωνιδου 2ο
Φολα-μπαζολα-μπροζολα 10 ευρω

Κολωνου και Λεωνιδου 3ο
Οπως περιεγραψα αναλυτικα σε προηγουμενο ποστ
Εγχειρισμενο τρανς με κορμαρα και φοβερο βυζι. ΚΑι στο προσωπο
πολυ καλη. Ευγενικη αλλα πολυ τυπικη. Τιποτα αξιο αναφορας.
Πολυ καλο δωματιο για τα δεδομενα Μεταξουργειου. 20 ευρω

Κολωνου και Λεωνιδου 4ο
Το σπιτακι της λατρεμενης Κατερινας. Κλειστο

Λεωνιδου 28 κατω
κλειστο

Λεωνιδου 28 πανω
Μπαζο μαυρη

Συμπερασμα:
Μονο Κορινα απο Ιασωνος 20Β
και πιτσιρικα απο Ιασωνος 30
Ισως και Ιασωνος 19 Ισογειο

Καλυτερα να κυκλοφορειτε εκει με παρεα

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Το Μεταξουργείο ανέκαθεν έτσι ήταν.Βρώμικο και επικίνδυνο.Μια φορά κάπου στο 1992 μας την είχαν πέσει κάτι ξένοι να μας κλέψουν.Ήταν 3 άτομα,κι εγώ με τον ξαδερφό μου.Έφαγαν τις κλωτσιές τους-καθότι και οι 2 είχαμε τότε καφέ ζώνη στο σότοκαν-και αρχίσαμε να τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Γκεμπρεσελασιέ.Από τότε δεν ξαναπάτησα εκεί.Μόνο στην Φυλής,και πάλι όχι βράδυ.Άλλωστε καλύτερα να πηγαίνεις νωρίς που οι κοπέλες είναι ξεκούραστες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom