Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (18 μέλη και 259 επισκέπτες)

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
χθεσινοβραδυνη βολτα απο μεταξυ...και καταθεση κορινα.Για μια ακομη φορα πολυ καλη..Βρε παιδια ξερει κανεις ενα μελαχροινο αδυνατο στην Ιασωνος 37β αν ειναι αξιογαμητο...γιατι ητν πολυ καυλα..

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εχει δοκιμάσει κανείς την Μαρίνα απο το μπουρδελο στην Κολωνου 30Α (το γνωστό μαγαζί της Κατερίνας)?
Είναι ένα ξανθό πιπίνι με ωραίο σωμα που δουλεύει εκεί τον τελευταίο καιρό συνήθως στην πρωινή βάρδια.

Μολις έρχομαι απο τη Μαρίνα. Καλό προσωπάκι αλλα απο σώμα και συμμετοχή μετριότητα. Δεν ξέρω γιατί σε αυτό το μαγαζί δεν έχω δεί ποτέ κοπέλα με καλό σώμα.Όλες χαλαρές με extra κιλάκια. Κρίμα γιατί για τα στάνταρ του Μεταξουργίου είναι κορυφή. Το μόνο που μπορώ να πάω.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χθες το βραδυ κ ενω ξεκινησα αργα την τσαρκα..γυρω στις 12 παρα ημουν Φυλης.. μετα απο κανενα τεταρτο ολα σχεδον ειχαν κλεισει εκτος απο 1-2 στη Φωκαιας & Διδυμου οπου εκει ειδα τα εξης-->
Αχαρνων 86 πανω--> Ψηλο μελαχρινο με αψογο κορμακι και συμπαθητικη φατσουλα αλλα δεν μου γεμισε το ματι(ουστ.. ειχε πολυ τουπε :tickedoff:)
Αχαρνων 86 κατω--> Μπαζο που εμοιαζε με τραβελι
Φωκαιας 19--> Ξανθια Ελληνιδα αλλα γενικα χαλι
Διδυμου 8α--> Ξανθο με ψιλοωραιο σωμα αλλα χαλια φατσα
Διδυμου 8β--> Καστανοξανθο-Μιλφ με τεραστιο μποι και καρε μαλλι
Διδυμου 18β--> Χοντρη ξανθια με κινεζοφατσα που προσφερε και 69..
Διδυμου 18α--> Το τερας του Λοχ Νες!!
Ε και μετα απο αυτην την πικρα κ ενω το κρυο καλα κρατει κατηφοριζω με το αμαξι στους πιο cult δρομους της Αθηνας..στο Μεταξουργειο.
Κολωνου 30α--> Η γνωστη Χριστινα
Κολωλου 27β--> Μελαχρινη με πλουσιο στηθος αλλα με τριχες στον κωλο  :cheesy: (Την ειχα δοκιμασει παλιοτερα  :headbang: )
Κολωνου 27α--> Η αποκαλυψη.. Ξανθο Ρωσιδακι με υπεροχο σωμα,τελειες αναλογιες,tatoo πανω δεξια στην πλατη,φαρδυ προσωπο με ωραιο χαμογελο και μικρο πλην ομως λαχταριστο βυζακι!
Σκαω στην τσατσα το 15αρι και μπαινω.. Ερχεται το μωρο και ομολογω πως ηταν πολυ φιλικη.. Αρχιζει να μου τον παιζει ενω μου ταυτοχρονα αρχισε να μου μιλαει .. -Ζεσταθηκες? -Ναι της απανταω.. Απο που εισαι? (τι ηθελα και ρωταγα με ζαλισε στην παρλα) -Απο Ρωσια και ξερεις εκει εχουμε πολυ κρυο..πηρα μαμα+μπαμπα τηλεφωνο σημερα και πολυ χιονι κ μ ειπαν να προσεχω γιατι ειμαι μονη εδω και και και  :2funny: Πρωτη φορα μου ετυχε τοση συζητηση σε σπιτακι. Τελος παντων στο ψητο τωρα..Αρκετα επιμονη και ρουφηχτη πιπα με χαιδεματα στις αρχιδομπαλες.Μετα στην κλασικη σταση μου της τον εχωνα με δυναμη και ειδα οτι ηταν αρκετα σφιχτη και εβγαζε μικρες κραυγουλες ηδονης.Την γυρναω στο πισωκολλητο και εκει αρχιζει το σφυροκοπημα..Με δυσκολια εμπαινα μεσα της καθως οπως ειπα ηταν νεο φρουτο και σφιχτο.Φαινοταν οτι γουσταρε ομως.Μετα απο λιγα λεπτα και 1-2 σκαμπιλια στα κωλομαγουλα της τελειωσα ενω της επιανα το στηθος! Αυτα!Παντως Value For Money..Θα την επισκεφτω σιγουρα ξανα  ;)

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον μαγκες.....Το νεο αστερι της Φυλης.

Φυλης 134- Ισογειο
Αννα απο Βουλγαρια.
Μικρη με ωραιο στηθος και σφιχτο σωματακι.
Χαδακια και φιλακια στο σωμα και ψιλοκαλη πιπα.
Την εβαλα απο πάνω και πραγματικα τετοια λυσσα ουτε το Μιλενακι (καλη του ωρα εκει που ειναι). Μετα στα τεσσερα τον ηθελε ολον μεσα με πιεση......τελεια. Καλο βολι

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Κατα τα αλλα -
Φ66Δ - με χοντρουλα
Η Σελινα στη θεση της αλλα σημερα ηταν μες την καυλα, με καλσον, τακουνια, κοτσιδακια....
Φ71 - και τα δυο κλειστα
Φωκαιας 17 - επανω μια ψιλοκαλη αλλα πολυ αδυνατη

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Παιδιά τελικά η Μαριλένα η μελαχρινή Ελληνίδα που δουλεύει τώρα ??? Ξέρει κανείς ???

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Η Έλενα απ' το 134 που έχει χαθεί ξέρει κανείς? Προχθές στο ισόγειο ήταν η Βανέσσα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η Έλενα απ' το 134 που έχει χαθεί ξέρει κανείς? Προχθές στο ισόγειο ήταν η Βανέσσα.
Η Βανεσσα εννοεις ενα μελαχροινο μωρο με σφιχτο σωματακι και κωλαρα?Ειναι αστερι,την ειχα παρει στο 71 κατω οταν πρωτοπηγε αλλα εμεινε εκει λιγες μερες,τι ωρες την βρηκες?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Χθες το βραδυ κ ενω ξεκινησα αργα την τσαρκα..γυρω στις 12 παρα ημουν Φυλης.. μετα απο κανενα τεταρτο ολα σχεδον ειχαν κλεισει εκτος απο 1-2 στη Φωκαιας & Διδυμου οπου εκει ειδα τα εξης-->
Αχαρνων 86 πανω--> Ψηλο μελαχρινο με αψογο κορμακι και συμπαθητικη φατσουλα αλλα δεν μου γεμισε το ματι(ουστ.. ειχε πολυ τουπε :tickedoff:)
Αχαρνων 86 κατω--> Μπαζο που εμοιαζε με τραβελι
Φωκαιας 19--> Ξανθια Ελληνιδα αλλα γενικα χαλι
Διδυμου 8α--> Ξανθο με ψιλοωραιο σωμα αλλα χαλια φατσα
Διδυμου 8β--> Καστανοξανθο-Μιλφ με τεραστιο μποι και καρε μαλλι
Διδυμου 18β--> Χοντρη ξανθια με κινεζοφατσα που προσφερε και 69..
Διδυμου 18α--> Το τερας του Λοχ Νες!!
Ε και μετα απο αυτην την πικρα κ ενω το κρυο καλα κρατει κατηφοριζω με το αμαξι στους πιο cult δρομους της Αθηνας..στο Μεταξουργειο.
Κολωνου 30α--> Η γνωστη Χριστινα
Κολωλου 27β--> Μελαχρινη με πλουσιο στηθος αλλα με τριχες στον κωλο  :cheesy: (Την ειχα δοκιμασει παλιοτερα  :headbang: )
Κολωνου 27α--> Η αποκαλυψη.. Ξανθο Ρωσιδακι με υπεροχο σωμα,τελειες αναλογιες,tatoo πανω δεξια στην πλατη,φαρδυ προσωπο με ωραιο χαμογελο και μικρο πλην ομως λαχταριστο βυζακι!
Σκαω στην τσατσα το 15αρι και μπαινω.. Ερχεται το μωρο και ομολογω πως ηταν πολυ φιλικη.. Αρχιζει να μου τον παιζει ενω μου ταυτοχρονα αρχισε να μου μιλαει .. -Ζεσταθηκες? -Ναι της απανταω.. Απο που εισαι? (τι ηθελα και ρωταγα με ζαλισε στην παρλα) -Απο Ρωσια και ξερεις εκει εχουμε πολυ κρυο..πηρα μαμα+μπαμπα τηλεφωνο σημερα και πολυ χιονι κ μ ειπαν να προσεχω γιατι ειμαι μονη εδω και και και  :2funny: Πρωτη φορα μου ετυχε τοση συζητηση σε σπιτακι. Τελος παντων στο ψητο τωρα..Αρκετα επιμονη και ρουφηχτη πιπα με χαιδεματα στις αρχιδομπαλες.Μετα στην κλασικη σταση μου της τον εχωνα με δυναμη και ειδα οτι ηταν αρκετα σφιχτη και εβγαζε μικρες κραυγουλες ηδονης.Την γυρναω στο πισωκολλητο και εκει αρχιζει το σφυροκοπημα..Με δυσκολια εμπαινα μεσα της καθως οπως ειπα ηταν νεο φρουτο και σφιχτο.Φαινοταν οτι γουσταρε ομως.Μετα απο λιγα λεπτα και 1-2 σκαμπιλια στα κωλομαγουλα της τελειωσα ενω της επιανα το στηθος! Αυτα!Παντως Value For Money..Θα την επισκεφτω σιγουρα ξανα  ;)

Ασε ρε φιλε την επαθα και εγω την Παρασκευη στο Κολωνου 27Β. Απο μακρυα φαινεται καλη αλλα εχει τριχες στον κωλο. ΜΠΛΙΑΧ

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

εχει χαθει απο μεσα νοεμβριου

μια τσατσα μου ειχε πει οτι θα επεστρεφε αρχες δεκεμβριου αλλα μεχρι τωρα τπτ

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Λοιπον μαγκες.....Το νεο αστερι της Φυλης
Την εβαλα απο πάνω και πραγματικα τετοια λυσσα ουτε το Μιλενακι (καλη του ωρα εκει που ειναι). Μετα στα τεσσερα τον ηθελε ολον μεσα με πιεση......τελεια. Καλο βολι

διαδοχος της μιλενας φιλε με ψιλοκαλη πιπα οπως λες δεν γινεται...
τι συγκρινεις?

Η μιλενα σου ελιωνε τα αρχιδια με την γλωσσα της

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Λοιπον μαγκες.....Το νεο αστερι της Φυλης.

Φυλης 134- Ισογειο
Αννα απο Βουλγαρια.
Μικρη με ωραιο στηθος και σφιχτο σωματακι.

αφήνει να κάνεις παιχνίδι και εσύ ή είναι μυγιάγκιχτη;

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια καποιος συνμπουρδελιαρης ειχε πει για τη μιλενα οτι μαλλον πηγε σε ενα στουντιο στη κυψελη.ξερει κανεις τιποτα?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
χτεσινοβραδινη καταθεση στην φωκαιας το υπογειο...ηταν η κλαρα η αραπινα...!!!

ισως η μονη μερεντα που εχω βρει και αξιζει τα λεφτα της...!!ωραια βυζακια και ωραιο κωλαρακι...πιπα στα ορθια και ελαφρα δαγκωματακια στο στηθος...

ευχαριστη γενικα...!!

γενικη εικονα φυλης χτες τραγικη...!!!!

αν καποιος απο εσας δεν βαριεται και εχει εμπειριες με την αλεξανδρα την αδυνατουλα που ειναι σε ενα απο τα 2 καινουρια της φυλης ας γραψει..!!καημο την εχω αλλα καθε φορα κατι με ξενερωνει και δεν περναω...!!

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
αν καποιος απο εσας δεν βαριεται και εχει εμπειριες με την αλεξανδρα την αδυνατουλα που ειναι σε ενα απο τα 2 καινουρια της φυλης ας γραψει..!!καημο την εχω αλλα καθε φορα κατι με ξενερωνει και δεν περναω...!!

Προφανώς εννοείς την Αλεξάνδρα που ήταν στο ισόγειο του 65 και μετακόμισε στο ισόγειο του 69 (μάλλον έχει υψοφοβία και δεν πάει σε όροφο!!!!).
Λοιπόν την έχω πάρει πολλές φορές.Να μην ξενερώσεις όταν τη δεις.Πλήρωσε,και μπες στο δωμάτιο.Η κοπέλα είναι πολύ ευγενική,κάνει ωραία πίπα,στήνεται ωραία στα 4,και το καλύτερο της είναι το καβάλημα!Έχει μικρά βυζιά,που δεν επιτρέπει να γλύψεις,και καλά κάνει διότι με αυτά σε "φτιάχνει" χαϊδεύοντας τον πούτσο του πελάτη.Και δε νομίζω να θέλει κανείς να γλύψει τους προηγούμενους!!!Είναι καθαρή,ιδίως στις αρχές της βάρδιας,μετά εντάξει είναι λογικό να μην είναι φρέσκια.Πάντως δε θα χάσεις τα λεφτά σου.Αν θέλεις όμως κάτι πιο kinky δε θα σου την προτείνω.Είναι για κανονικό σεξ.Όχι τσοντέ!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Η Βανεσσα εννοεις ενα μελαχροινο μωρο με σφιχτο σωματακι και κωλαρα?Ειναι αστερι,την ειχα παρει στο 71 κατω οταν πρωτοπηγε αλλα εμεινε εκει λιγες μερες,τι ωρες την βρηκες?

Αυτή ακριβώς! Την είχα πάρει κι εγώ στο 71. Πέμπτη βραδάκι ήταν εκεί.

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από εμένα συναγωνιστές.. :rockon:

Σήμερα απογευματινή βάρδια πήγαινα για φυλής έχοντας στο μυαλό μου την teeny Αλεξάνδρα (που μετακόμισε στο 67) άλλα ήταν γεμάτα και τα 4 δωμάτια και βαριόμουνα να περιμένω...

Η φυλής με μέτρια μωράκια και κάτω του μετρίου σήμερα (δεν μπήκα όμως σε όλα).

Λοιπόν..κατάθεση στη φυλής 59 (επάνω) μια κοντούλα, ομορφούλα με αφέλειες, όνομα Τζένιφερ από Βουλγαρία, λίγα Ελληνικά αλλά... πολύ καυλάκι μέσα στο δωμάτιο.  :rockon:

Μπαίνοντας στο δωμάτιο με κοίταζε για λίγο, μετά έκατσε δίπλα μου και άρχισε να μου την παίζει για κανένα 5αλεπτο.. εμένα μου είχε γίνει κάγκελο και ήταν έτοιμη να μου εκραγεί. Μου βάζει το προφυλακτικό και κάθετε από πάνω μου χωρίς να μου έχει κάνει πίπα..εγώ φυσικά, της είπα ότι θέλω να μου κάνει πίπα.. όμως δεν άντεξα και πολύ γιατί ρούφαγε δυνατά το κεφαλάκι και πονούσα. Μέτα τη βάζω από πάνω και μετά σε ιεραποστολική στάση με τα πόδια της στο λαιμό μου όπου και τελείωσα βαθιά μέσα της, με πολύ σφίξιμο από αυτήν (από τα πιο ωραία μου χυσίματα).

Όσον αφορά το κατι διαφορετικό με αυτή ήταν ότι με έγλυφε στα χείλη όσο μου τον έπαιζε, μέχρι που άνοιξα το στόμα μου και γω και ενέδωσα από την καύλα στα υπέροχα γλοσσόφυλλα της.

Στά αρνητικά τώρα..έχει μικρό βυζάκι και θέλει δουλίτσα ακόμα στην πίπα.

Για ενημερώστε για αυτό το νέο πουτανάκι, δεν το έχω ξανά δει..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Όσον αφορά το κατι διαφορετικό με αυτή ήταν ότι με έγλυφε στα χείλη όσο μου τον έπαιζε, μέχρι που άνοιξα το στόμα μου και γω και ενέδωσα από την καύλα στα υπέροχα γλοσσόφυλλα της.

που λιγο πριν εγλειφαν την ψωλη καποιου αλλου...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom