Χθες το βραδυ κ ενω ξεκινησα αργα την τσαρκα..γυρω στις 12 παρα ημουν Φυλης.. μετα απο κανενα τεταρτο ολα σχεδον ειχαν κλεισει εκτος απο 1-2 στη Φωκαιας & Διδυμου οπου εκει ειδα τα εξης-->
Αχαρνων 86 πανω--> Ψηλο μελαχρινο με αψογο κορμακι και συμπαθητικη φατσουλα αλλα δεν μου γεμισε το ματι(ουστ.. ειχε πολυ τουπε
)
Αχαρνων 86 κατω--> Μπαζο που εμοιαζε με τραβελι
Φωκαιας 19--> Ξανθια Ελληνιδα αλλα γενικα χαλι
Διδυμου 8α--> Ξανθο με ψιλοωραιο σωμα αλλα χαλια φατσα
Διδυμου 8β--> Καστανοξανθο-Μιλφ με τεραστιο μποι και καρε μαλλι
Διδυμου 18β--> Χοντρη ξανθια με κινεζοφατσα που προσφερε και 69..
Διδυμου 18α--> Το τερας του Λοχ Νες!!
Ε και μετα απο αυτην την πικρα κ ενω το κρυο καλα κρατει κατηφοριζω με το αμαξι στους πιο cult δρομους της Αθηνας..στο
Μεταξουργειο.
Κολωνου 30α--> Η γνωστη Χριστινα
Κολωλου 27β--> Μελαχρινη με πλουσιο στηθος αλλα με τριχες στον κωλο
(Την ειχα δοκιμασει παλιοτερα
)
Κολωνου 27α--> Η αποκαλυψη.. Ξανθο Ρωσιδακι με υπεροχο σωμα,τελειες αναλογιες,tatoo πανω δεξια στην πλατη,φαρδυ προσωπο με ωραιο χαμογελο και μικρο πλην ομως λαχταριστο βυζακι!
Σκαω στην τσατσα το 15αρι και μπαινω.. Ερχεται το μωρο και ομολογω πως ηταν πολυ φιλικη.. Αρχιζει να μου τον παιζει ενω μου ταυτοχρονα αρχισε να μου μιλαει .. -Ζεσταθηκες? -Ναι της απανταω.. Απο που εισαι? (τι ηθελα και ρωταγα με ζαλισε στην παρλα) -Απο Ρωσια και ξερεις εκει εχουμε πολυ κρυο..πηρα μαμα+μπαμπα τηλεφωνο σημερα και πολυ χιονι κ μ ειπαν να προσεχω γιατι ειμαι μονη εδω και και και
Πρωτη φορα μου ετυχε τοση συζητηση σε σπιτακι. Τελος παντων στο ψητο τωρα..Αρκετα επιμονη και ρουφηχτη πιπα με χαιδεματα στις αρχιδομπαλες.Μετα στην κλασικη σταση μου της τον εχωνα με δυναμη και ειδα οτι ηταν αρκετα σφιχτη και εβγαζε μικρες κραυγουλες ηδονης.Την γυρναω στο πισωκολλητο και εκει αρχιζει το σφυροκοπημα..Με δυσκολια εμπαινα μεσα της καθως οπως ειπα ηταν νεο φρουτο και σφιχτο.Φαινοταν οτι γουσταρε ομως.Μετα απο λιγα λεπτα και 1-2 σκαμπιλια στα κωλομαγουλα της τελειωσα ενω της επιανα το στηθος! Αυτα!Παντως Value For Money..Θα την επισκεφτω σιγουρα ξανα ;)