Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (23 μέλη και 262 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
επισκεψη λιζα φωκαιας(κκαι οχι λιλα οπως λενε μερικοι).το κοριτσι ειναι τουμπανο ρε παιδια.πιπα με την ησυχια μας.ανεβαινει απο πανω και χτυπιεται σαν καγκουρο.μετα την στηνω στα 4 και την καρφωνω οσο δυνατα μπορω.βογκαει αυτη της καργιολας.απιστευτο value for money.Mε 20 ευρω δεν περιμενα να γαμαω τοσο ωραια.

Λες για μια ρωσσίδα ξανθιά και αρκετά ψηλή?Δούλευε στο Φ40?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
επισκεψη λιζα φωκαιας(κκαι οχι λιλα οπως λενε μερικοι).το κοριτσι ειναι τουμπανο ρε παιδια.πιπα με την ησυχια μας.ανεβαινει απο πανω και χτυπιεται σαν καγκουρο.μετα την στηνω στα 4 και την καρφωνω οσο δυνατα μπορω.βογκαει αυτη της καργιολας.απιστευτο value for money.Mε 20 ευρω δεν περιμενα να γαμαω τοσο ωραια.αυτη και η λεπτουλα η αλεξανδρα ειναι πιστευω τα καλυτερα τεμαχια που κυκλοφορουνε.αυτα....
Λές για τη Λίζα Φωκαίας 17 επάνω πρωί?

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Λοιπόν σήμερα βραδάκι έκανα σύντομη βόλτα από Φυλής και πέριξ.Στη φυλής γινόταν ΠΑΝΙΚΟΣ! Αλλά γενικά δεν αξίζει να αναφέρω τίποτα,πολύ μπάζο έπαιζε,ιδίως στο 59 οπού και περιμέναμε κανα 10λεπτο μπάς και βγεί τίποτα καλό( :P) ,βγήκε ένα θεόμπαζο και βγήκαμε όλοι άρων-άρων.Η μόνη εξαίρεση ήταν στο 71(κάτω) που είχε μια ψηλή(ρωσσίδα θαρρώ) πολλά υποσχόμενη,θα ελεγχθεί σύντομα.Την έκανα για Ρεμούνδου..Το 21β(ντενίζα) κλειστό  :'( ,το απέναντι 20 (οπού και κατέθεσα) είχε την Εβελίνα από βουλγαρία,ψιλοκαλή,ψηλή με κατσαρό μαλλί φουντωτό.Αλλά στο δωμάτιο πολύ μέτρια,τίποτα ιδιαίτερο.Επίσης,Αλκαμένους 117 ήταν η Ρίτα, Ρωσσίδα(πρός το Milf) παλιά γνώριμη του μαγαζιού,τίποτα το ιδιαίτερο κι αυτή.Απέναντι Αλκαμένους & Περγάμου ένα θεόμπαζο πάλι(σα Γύφτισσα ήταν) ,και στο Αλκαμένους 113 πάλι ένα ξανθό μπάζο με ένα κώλο που ήταν σα 40 κιλά μασημένη τσίχλα!  :2funny:
Και περίμενα και κανα δεκάλεπτο! Το μόνο καλό ήταν οτι ο χώρος ήταν Super,η τσατσά πολύ ευγενική και με ενημέρωσε οτι αύριο θάχει άλλη κοπέλλα,όλες τις μέρες αυτής της εβδομάδας θάχει και άλλη κοπέλλα οπότε αξίζει μια ακόμη επίσκεψη θάλεγα.Α,και όσο αναφορά το 'Ιστορικό' Ενυδρείο(ακούς αντισθένη?) πρέπει να πώ οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ακόμα στο χώρο,μόλις μπούμε στο σαλόνι δεξιά στη γωνία θα το δείτε,αν και 'παροπλισμένο' πλέον..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Αρχη της εβδομαδος και η πυξιδα του καυλιου μου απροσδοκητα κατα τις 10 παρα με εκανε να εξελθω του Διαδικτυου και να κατηφορισω την οδο Φυλης,αυτη τη φορα απο τα σπιτια που ειναι λιγο πιο απομακρυσμενα
Στο 104 η εργαζομενη μαλλον ηταν ντυμενη για τις αποκριες Slut Queen,αδιαφορη και προσπερασμα
Απεναντι στο 109 κατω η τσατσα παρουσιασε μια νεα οπως ειπε κοπελα απο την Αρμενια,περιμεναμε να βγει κατι αξιολογο αλλα εξηλθε μια ελαφρως 50αρα με νυφικο φουστανακι που κατατρομαξε ολους τους παρευρισκομενους και την καναμε οχι με ελαφρα αλλα αλα Κεντερης
Πλακα μας κανουν?
Διπλα στο 109 και αφου ειχαμε μαζευτει πολλα ατομα στο σαλονι με το κουδουνι το οποιο βαραγε με μαλακισμενο ringtone εξηλθε μια ταλαιπωρημενη και σπασμενη Ασιατικων χαρακτηριστικων,δεν θα την χαρακτηριζα νεαρη αλλα ανω των 35
Η ωρα περνουσε και με τις φολες που εφαγα σε αυτα τα σπιτια κατηφοριζω προς το 71 το οποιο ηταν ανοιχτο,η γιαγια τσατσα συνομιλουσε με τον νταβα για θεματα που αφορουν τις κοπελες και η ηλιθια ανεφερε και 2 ονοματα μεγαλοδικηγορων για business φαση,ας της πει καποιος οτι αυτα συζητιουνται prive και οχι φορα-παρτιδα,τεσπα στο 71 κατω λοιπον παρουσιαστηκε ενα αλογο-ξεκωλο με λευκες μποτες,ξανθια απο Ρωσια,ονομα Πωλινα,φιλικη στο δωματιο και σαν πρωτο τεστ δε θα ελεγα οτι με χαλασε,μια χαρα ηταν
Μετα κολλητα διπλα στο 69 οπου δουλευει το Χριστινακι το οποιο σημερα ειχε τρελλα κεφια και οσοι την εχετε παρει οταν ειναι στα πολυ''πανω της΄΄ξερετε τι περιποιηση κανει..

Επισης πριν παρκαρω κανοντας μια βολτα απο Φυλης ειδα και τον πασιγνωστο trash tv call girl agent Σπυρο Ρεβη στη γωνια Φωκαιας και Φυλης

Αυτα για σημερα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αληθεια κοκολογνε το καρινακι τι κανει? ειναι στη θεση του? λεω να το τιμησω καποια στιγμη, μου λειψε :dancing:

πριν απο ενα μηνα περιπου που περασα δεν την βρηκα εκει.ηταν καποια αλλη.
αν την βρεις ενημερωσε παντως...θελω και εγω να το χωσω αλλα με χαλαει λιγο το μπουρδελο που ειναι μεσα στην μπιχλα.
αυτη σε ενα πιο καθαρο σπιτι της φυλης θα εκανε παταγο.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια, ξερει κανεις που βρισκεται η Βυκη και η Μινα?? Σε ποιεσ βαρδιες?

ax9

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
επισκεψη λιζα φωκαιας(κκαι οχι λιλα οπως λενε μερικοι).το κοριτσι ειναι τουμπανο ρε παιδια.πιπα με την ησυχια μας.ανεβαινει απο πανω και χτυπιεται σαν καγκουρο.μετα την στηνω στα 4 και την καρφωνω οσο δυνατα μπορω.βογκαει αυτη της καργιολας.απιστευτο value for money.Mε 20 ευρω δεν περιμενα να γαμαω τοσο ωραια.αυτη και η λεπτουλα η αλεξανδρα ειναι πιστευω τα καλυτερα τεμαχια που κυκλοφορουνε.αυτα....

Πολύ καλή. Την τίμησα χθες σε μια Φυλής που ήταν γεμάτη από μπάζα.
Εν τω μεταξύ έχει χαθεί και η Βίκυ από Φωκαίας 19...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδια, ξερει κανεις που βρισκεται η Βυκη και η Μινα?? Σε ποιεσ βαρδιες?

Φίλε το Μινάκι επέστρεψε δριμύτερο στο ρδέλο που ήταν πριν εξαφανιστεί (Διδύμου) στην απογευματινή βάρδια. :grin:
Καλό πιτσίλισμα! :rockon:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.927
Πόντοι
6.925
Πολύ καλή. Την τίμησα χθες σε μια Φυλής που ήταν γεμάτη από μπάζα.
Εν τω μεταξύ έχει χαθεί και η Βίκυ από Φωκαίας 19...

Φωκαίας πού? Στο 17? Βάρδια πρωινή?

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τσαρκα χτες κατα τισ 19:00 Φυλής.Αρχικα στο 65Β ψάχνοντας για Αλεξάνδρα αλλά τίποτα.Ηταν μια μελαχρινή γεματούλα..Σφαίρα για  69 που ήταν η χριστίνα αλλα ειχε τόσο πολυ κόσμο που ξενέρωσα...Τελος 65Α διπλα στο βενζινάδικο Λαρίσσα όπου και εγινε η καταθεση.Σταθερή αξία αλλα προτιμώ Αλεξάνδρα(που είναι?)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Τσαρκα χτες κατα τισ 19:00 Φυλής.Αρχικα στο 65Β ψάχνοντας για Αλεξάνδρα αλλά τίποτα.Ηταν μια μελαχρινή γεματούλα..Σφαίρα για  69 που ήταν η χριστίνα αλλα ειχε τόσο πολυ κόσμο που ξενέρωσα...Τελος 65Α διπλα στο βενζινάδικο Λαρίσσα όπου και εγινε η καταθεση.Σταθερή αξία αλλα προτιμώ Αλεξάνδρα(που είναι?)

Η Αλεξάνδρα από το 65Β μετακόμισε στο 69 στο ισόγειο!Την πήδηξα την Δευτέρα μιας και είμαι φαν κι εγώ!Ήταν άλλη στο 65Β συμπαθητική,και ήμουν έτοιμος να φύγω αφού δε βρήκα την Αλεξάνδρα,και περνώντας από έξω είπα να μπω,και τσουπ παρουσιάστηκε το μωρό!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες.περασα σημερα μια βολτα απο φυλης το μεσημερακι κατα της 1 με σκοπο να πετυχω τη λιλα στη φωκαιας 17 που εχω διαβασει καλα λογια απο πολλους.ηταν μια αλλη κοπελα βαρδια μια μελαχρινη.ξερει κανεις τι ωρες δουλευει αυτη τη βδομαδα η λιλα?τελικα κατεθεσα στο φωκαιας 25 που ανεβαινεις τις σκαλες.ηταν μια κοπελα λεπτη με ωραιο βυζο καινουρια στη δουλεια.δε θυμαμαι ονομα.αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι καθεται πολλη ωρα στο δωματιο και ειναι πολυ καταδεκτικη αλλα απο συμμετοχη λιγα πραγματα.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες.περασα σημερα μια βολτα απο φυλης το μεσημερακι κατα της 1 με σκοπο να πετυχω τη λιλα στη φωκαιας 17 που εχω διαβασει καλα λογια απο πολλους.ηταν μια αλλη κοπελα βαρδια μια μελαχρινη.ξερει κανεις τι ωρες δουλευει αυτη τη βδομαδα η λιλα?τελικα κατεθεσα στο φωκαιας 25 που ανεβαινεις τις σκαλες.ηταν μια κοπελα λεπτη με ωραιο βυζο καινουρια στη δουλεια.δε θυμαμαι ονομα.αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι καθεται πολλη ωρα στο δωματιο και ειναι πολυ καταδεκτικη αλλα απο συμμετοχη λιγα πραγματα.
η λιζα ειναι απογευματινη.απο τις 5 και μετα.αλλα μου ειπε οτι της ερχοταν περιοδος επομενως ισως να μην δουλεψει αυτην την βδομαδα.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πρωινή κατάθεση στο μεσαίο από τα 3 της διδύμου στην Νάταλι. Είχα διαβάσει αρκετά καλά σχόλια από τον κόσμο και είπα να πάω να την δοκιμάσω. Κάποιος είπε πως είναι βουλγάρα, εμένα μου είπε ρωσίδα. Μακάρι να ήξερε και η ίδια τι είναι. Στο δωμάτιο πιπίλισμα στα μπαλάκια για κανά 2λεπτο περίπου, μου έχουν κάνει και καλύτερο να πω την αλήθεια. Αρνήθηκα το ακάπωτο γλύψιμο και η συνεύρεση προχώρησε με τις κλασικές στάσεις. Ήταν ένα 10λεπτο τίποτα το ιδιαίτερο απλά δεν κλαις τα λεφτά σου. Η τσατσά ευγενική, η κοπέλα έχει ωραίο σώμα, απλά στο πρόσωπο με χάλασε λιγάκι.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πρωινή κατάθεση στο μεσαίο από τα 3 της διδύμου στην Νάταλι. Είχα διαβάσει αρκετά καλά σχόλια από τον κόσμο και είπα να πάω να την δοκιμάσω. Κάποιος είπε πως είναι βουλγάρα, εμένα μου είπε ρωσίδα. Μακάρι να ήξερε και η ίδια τι είναι. Στο δωμάτιο πιπίλισμα στα μπαλάκια για κανά 2λεπτο περίπου, μου έχουν κάνει και καλύτερο να πω την αλήθεια. Αρνήθηκα το ακάπωτο γλύψιμο και η συνεύρεση προχώρησε με τις κλασικές στάσεις. Ήταν ένα 10λεπτο τίποτα το ιδιαίτερο απλά δεν κλαις τα λεφτά σου. Η τσατσά ευγενική, η κοπέλα έχει ωραίο σώμα, απλά στο πρόσωπο με χάλασε λιγάκι.
οπως τα λεει ο φιλτατος..αν ειχε καλυτερη μαπα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Γράψε την κριτική σου και στον κατάλογο. ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Βολτούλα στο Μεταξουργείο κατά τις 22:00!!
Μέτρια πράματα, και της Κατερίνας κλειστό!!

Κατάθεση στην Κολωνού 27Α στην Ειρήνη :boobies: :boobies:

Χαμογελαστή και ευδιάθετη όπως πάντα!!
Μπήκα στο δωμάτιο και περίμενα!
Ήρθε, τα σχετικά μπλα μπλα, καθότι έχω πάει αρκετές φορές, και ξεκινάμε στο ψητό...
πολύ ωραία ρουφηχτή πίπα και ταυτόχρονα της χάιδευα τα υπέροχα βυζόμπαλά της!
Μετά στα 4 με ωραίο στήσιμο και ματιές στον καθρέπτη, το χέρι μου στα βυζόμπλαλα μην ξεχνιόμαστε :grin:!!
Μετά αλλαγή σε ιεραποστολικό όπου την έβλεπα τις βυζάρες της και το όμορφό της πρόσωπο!
Αλλαγή ξανά στα 4 όπου έπεφταν και μερικά κωλοσκάμπιλα και μετά από λίγο τελείωσα!!
Τη συνιστώ γιατί έχει πολύ καλή συμμετοχή!! ;)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
εγώ χθες μετά τα μεσανυχτα πάω καλλέργη 33 να βρω την κατερινα που παει κατα καιρους εκει και βρήκα την τρελλοτσατσα που βριζει οποιον δεν μπαινει ... ηταν μια συμπαθητικη η ολγα αλλα δεν μπηκα. οποιος παει κατα τυχη ...και δει κατερινα μαυρα μαλλια ψηλή γυμνασμένη , μικρο βυζι. να ειδοποιήσει ταχυστα.!!
ρε παιδια ξερετε τι απέγινε το φ71 το πάνω της μιλενας ... ειναι καιρο κλειστο... τους μάντρωσαν!!! και τη λιλα η λιζα πρεπει να την δοκιμασω μετα απολα αυτα που λέτε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom