You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Γεια χαρά..
Περιπλάνηση σήμερα στους κολασμένους δρόμους της Βικτώριας.. ώρα 8 με 10 το βράδυ
Διδύμου 8Α
Ξανθό πορνίδιο με λογικό βυζί και όχι κάτι το εντυπωσιακό σε εμφάνιση.. Κατά τ'άλλα ο χώρος του σαλονιού πολύ ωραίος!
Διδύμου 8Β
Αρκετά ψηλή (1.80) και μεγάλη σε ηλικία τανάπου κρίνοντας από τα πολύ κρεμαστά βυζία της αλλά και γενικά από το παρουσιαστικό της.. μαλλί κοντό-βγαίνει στο σαλονάκι με κόκκινο c-thru
Φυλής κ' μονής προδρόμου
Ξανθό χαριτωμένο πορνίδιο ονόματει Χριστίνα(όχι η γνωστή)..αδύνατο κορμί και ωραία αλλοδαπόφατσα!Θα έλεγα ότι ήταν του γούστου μου.
Φυλής 40
Ψηλή και με μαύρο ίσιο μαλλί που έφτανε στον ώμο και με φάτσα αντικαυλωτική.Φαινόταν νέα σε ηλικία.Προσωπικά δεν μου άρεσε..
Φυλής 54Α
Κλειστόν..
Φυλής 54Β
Σοφία..
Φυλής 65Α
Πουτανάκι με μαλλί ξανθό πιασμένο πίσω..κανονικό στήθος και ωραίες καμπύλες.Το πρόσωπο της ήταν ωραίο και νεανικό.
Φυλής 65Β
Αν ήταν ινδιάνα θα λεγόταν το "στρουμπουλό πρόσωπο".. Σώμα ΟΚ.. κανονικό ,όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά γενικά από άποψη εμφάνισης δε θα έδινα το 20άρικο.
Φυλής 80
Κλειστόν..
Φυλής 84Α
Γινόταν τις πουτάνας.. (όχι της κανονικής) και έφυγα!
Φυλής 84Β
Σελίνα,Σαμπίνα,Σαββίνα η όπως αλλιώς τη λένε με βυζιά στητά έτοιμα να πυροβολήσουν.. Ο μαρκαριάν όπως πάντα ήταν εκεί!μάλιστα έδωσε πόδι σε έναν μαυριδερό αλλοδαπό καυλιάρη..
Φυλής 86Α
Πορνίδιο με καστανό-μαύρο καμπυλωτό μαλλί.. ελαφρώς νταρντανάτο(ωραία πιασιματάκια) με μέτρια όμως φάτσα..(ψιλοσκυλί)
Φυλής 86Β
Κλειστόν..
Φυλής 109Β
Ένα κοντοπούτανο με πρόσωπο που αλβανόφερνε αρκετά και μαλλί μαύρο-σγουρό(σαν καλώδιο τηλεφώνου).Προσπερνάμε..
Φυλής 134Α πάνω
Δεν πρόλαβα να δω φάτσα καλά, αλλά από σώμα έλεγε αρκετά..και ειδικά ο διαχωρισμένος ,απ'το μαύρο stringακι ,κώλος της.Έχει και ένα χαρακτηριστικό tattoo στο δεξί της μπράτσο. [
Φυλής 134Β κάτω
Αδύνατη αρκετά.. με καστανόξανθα μαλλιά.Από το πρόσωπο της φαινόταν ότι τα'χε τα χρονάκια της.Δε με χάλαγε πάντως.
Φυλής 134Β υπόγειο
Κλειστόν...
Αυτά.. ;)
Περιπλάνηση σήμερα στους κολασμένους δρόμους της Βικτώριας.. ώρα 8 με 10 το βράδυ
Διδύμου 8Α
Ξανθό πορνίδιο με λογικό βυζί και όχι κάτι το εντυπωσιακό σε εμφάνιση.. Κατά τ'άλλα ο χώρος του σαλονιού πολύ ωραίος!
Διδύμου 8Β
Αρκετά ψηλή (1.80) και μεγάλη σε ηλικία τανάπου κρίνοντας από τα πολύ κρεμαστά βυζία της αλλά και γενικά από το παρουσιαστικό της.. μαλλί κοντό-βγαίνει στο σαλονάκι με κόκκινο c-thru
Φυλής κ' μονής προδρόμου
Ξανθό χαριτωμένο πορνίδιο ονόματει Χριστίνα(όχι η γνωστή)..αδύνατο κορμί και ωραία αλλοδαπόφατσα!Θα έλεγα ότι ήταν του γούστου μου.
Φυλής 40
Ψηλή και με μαύρο ίσιο μαλλί που έφτανε στον ώμο και με φάτσα αντικαυλωτική.Φαινόταν νέα σε ηλικία.Προσωπικά δεν μου άρεσε..
Φυλής 54Α
Κλειστόν..
Φυλής 54Β
Σοφία..
Φυλής 65Α
Πουτανάκι με μαλλί ξανθό πιασμένο πίσω..κανονικό στήθος και ωραίες καμπύλες.Το πρόσωπο της ήταν ωραίο και νεανικό.
Φυλής 65Β
Αν ήταν ινδιάνα θα λεγόταν το "στρουμπουλό πρόσωπο".. Σώμα ΟΚ.. κανονικό ,όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά γενικά από άποψη εμφάνισης δε θα έδινα το 20άρικο.
Φυλής 80
Κλειστόν..
Φυλής 84Α
Γινόταν τις πουτάνας.. (όχι της κανονικής) και έφυγα!
Φυλής 84Β
Σελίνα,Σαμπίνα,Σαββίνα η όπως αλλιώς τη λένε με βυζιά στητά έτοιμα να πυροβολήσουν.. Ο μαρκαριάν όπως πάντα ήταν εκεί!μάλιστα έδωσε πόδι σε έναν μαυριδερό αλλοδαπό καυλιάρη..
Φυλής 86Α
Πορνίδιο με καστανό-μαύρο καμπυλωτό μαλλί.. ελαφρώς νταρντανάτο(ωραία πιασιματάκια) με μέτρια όμως φάτσα..(ψιλοσκυλί)
Φυλής 86Β
Κλειστόν..
Φυλής 109Β
Ένα κοντοπούτανο με πρόσωπο που αλβανόφερνε αρκετά και μαλλί μαύρο-σγουρό(σαν καλώδιο τηλεφώνου).Προσπερνάμε..
Φυλής 134Α πάνω
Δεν πρόλαβα να δω φάτσα καλά, αλλά από σώμα έλεγε αρκετά..και ειδικά ο διαχωρισμένος ,απ'το μαύρο stringακι ,κώλος της.Έχει και ένα χαρακτηριστικό tattoo στο δεξί της μπράτσο. [
Φυλής 134Β κάτω
Αδύνατη αρκετά.. με καστανόξανθα μαλλιά.Από το πρόσωπο της φαινόταν ότι τα'χε τα χρονάκια της.Δε με χάλαγε πάντως.
Φυλής 134Β υπόγειο
Κλειστόν...
Αυτά.. ;)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
μηπως ξερει κανεις ποτε ειναι η κλαρα (η μαυρη!)στο φωκαιας 27 υπογειο?
[/quote]Φυλής 134Α πάνω
ξανθια.καστανη,μελαχροινη?
τι απο ολα ηταν?θυμασαι?
κατα τα αλλα μπραβο για μια ακομα πολυ καλη ενημερωση
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σωστος ο gangsta... ;) Αυτο το ξανθουλι στη Διδυμου 8α στο πάνω το ειδα και εγω χθες και μου κινησε την περιεργεια.. αλλα ειχα και το αμαξι καπου ξεμπαρκο και δεν μπηκα! Την εκανα λογω βροχης
Χθες κατά τις 21:40 δύο συναγωνιστές μπήκαν ταυτόχρονα σε ένα δωμάτιο στο Χριστινάκι (το γνωστό στο καινούριο της φυλής που ανεβαίνεις σκάλες). Όταν ρώτησα το Χριστινάκι αν κάνει παρτούζες μου απάντησε κατηγορηματικά όχι και ότι απλά μάλλον ο ένας θα έπαιρνε μάτι.
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι δύο συναγωνιστές μύριζαν από μακριά ότι είναι άξια μέλη του bourdela.com, οπότε τους καλώ να δώσουν όπως οφείλουν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι δύο συναγωνιστές μύριζαν από μακριά ότι είναι άξια μέλη του bourdela.com, οπότε τους καλώ να δώσουν όπως οφείλουν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
επιτρεπεται αυτο ρε παιδια?πρωτη φορα το ακουωΧθες κατά τις 21:40 δύο συναγωνιστές μπήκαν ταυτόχρονα σε ένα δωμάτιο στο Χριστινάκι (το γνωστό στο καινούριο της φυλής που ανεβαίνεις σκάλες). Όταν ρώτησα το Χριστινάκι αν κάνει παρτούζες μου απάντησε κατηγορηματικά όχι και ότι απλά μάλλον ο ένας θα έπαιρνε μάτι.
Την εχει κανει για το στουντιο Αθανασιας 3-Παγκρατι.Δεν σχετικες κριτικες στο αναλογο thread.Ξερω θα γινω κουραστικος αλλα φωκαιας 25 Β η Μαρια που ειναι?ΟπΟτε παιρναω απο κει το πρωι έχει άλλες μέσα...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Διάβασα στις κριτικές μια καλή αναφορά σε μια κοπέλα στο Φυλής 134. Οταν τη ξαναδει ο συναγωνιστής να μας ενημερώσει.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Διάβασα στις κριτικές μια καλή αναφορά σε μια κοπέλα στο Φυλής 134. Οταν τη ξαναδει ο συναγωνιστής να μας ενημερώσει.
φιλε μου,εισαι στο σαιτ εδω και 5 μηνες...
εχεις γραψει μολις 5 ποστ...
κανενα απο αυτα δεν περιεχει αξιοποιησιμη πληροφορια σχετικη με το κυριως αντικειμενο του σαιτ...
και θελεις και ενημερωση...μηπως να σε παρω και απο το χερακι να σε παω?
μην το παρεις προσωπικα...το λεω σε εσενα για να τα ακουνε και ολοι οι αλλοι που μπαινουν μονο για να μαθαινουν και δεν ενημερωνουν καθολου για τις τσαρκες τους.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μηπως να σε παρω και απο το χερακι να σε παω?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
τα λεω ωραια ωρες ωρες
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Mηπως η Χριστινα επαιρνε ματι αυτους τους δυοΧθες κατά τις 21:40 δύο συναγωνιστές μπήκαν ταυτόχρονα σε ένα δωμάτιο στο Χριστινάκι (το γνωστό στο καινούριο της φυλής που ανεβαίνεις σκάλες). Όταν ρώτησα το Χριστινάκι αν κάνει παρτούζες μου απάντησε κατηγορηματικά όχι και ότι απλά μάλλον ο ένας θα έπαιρνε μάτι.
Μηπως ο ενας κραταγε τη λαμπα; Μηπως ηταν ο Κραται Λαμπα, ο θιβετιανος μοναχος ;
Μηπως λεω μαλακιες ;
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ενας mod να παιρνει τους ντροπαλους απο το χερι και να τους πηγαινει να γαμησουν, υστερει σε αυτον τον τομεα το σαιτ, ας βαλουν τον παπαγιωργητα λεω ωραια ωρες ωρες
αληθεια κοκολογνε το καρινακι τι κανει? ειναι στη θεση του? λεω να το τιμησω καποια στιγμη, μου λειψε
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Τώρα πουταναφέρατε αλήθεια το καρινάκι (Ιάσωνος 20Α όχι της σανίδας) που είναι ρε παιδιά? Ενα πρωί που πέρασα όχι μόνο ήταν κλειστά, αλλά στις σκάλες υπήρχε και το προιόν μίας αφόδευσης από δίποδο.
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
επισκεψη λιζα φωκαιας(κκαι οχι λιλα οπως λενε μερικοι).το κοριτσι ειναι τουμπανο ρε παιδια.πιπα με την ησυχια μας.ανεβαινει απο πανω και χτυπιεται σαν καγκουρο.μετα την στηνω στα 4 και την καρφωνω οσο δυνατα μπορω.βογκαει αυτη της καργιολας.απιστευτο value for money.Mε 20 ευρω δεν περιμενα να γαμαω τοσο ωραια.αυτη και η λεπτουλα η αλεξανδρα ειναι πιστευω τα καλυτερα τεμαχια που κυκλοφορουνε.αυτα....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις