lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ωραια!!θα παω για ελενχο,thanks
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.Άσε που τελευταία πήρε κάμποσα κιλά...ψιλοβόδι έγινε.Αλβανίδα και όχι Ρουμάνα όπως λέει η ίδια.Καλησπερίζω τους ακόρεστους συναγωνιστές μου.Να σας ρωτήσω:Μια Εβελίνα που την είχα πετύχει στο Ρεμούνδου 20 πριν από δύο εβδομάδες την έχετε υπόψη;Τότε που την είδα πολλύ με είχε εντυπωσιάσει και την αναζητώ απεγνωσμένα.Μέσα αξίζει;Καμιά ιδέα για το πού βρίσκεται;Κάποια ιδέα για το αν αξίζει;
παιδια πετυχα στην φωκαιας στα καινουργια σπιτακια στο ισογειο ενα ξανθο μουναρο με τρελανε.ψηλη με βυζαρες φοβερο κορμι.πολυ καλη πιπα,την γαμισα αρκετη ωρα με τρεις εναλλαγες στασεων.το μενου ειχε και βογγητα και τελειωσα με πιπα (με φουσκο παντα)στο στομα της.με ξεπατοσε η καργιολα.παλι καλα που δεν την εχει βουτηξει κανα στουντιο.
Για την κοπελια στη Φωκαιας μαλλον την Λιλα εννοει ο συναγωνιστης galanomatis.. Την εχω δοκιμασει κ εγω.. κ εχω γραψει κριτικη..ανετρεξε 5-6 σελιδες πιο πισω και θα την βρεις ;)
Παντως το ερωτημα που τιθεται ειναι για την Λαρισσα που αναφερθηκε πιο πανω. Σπαω το κεφαλι μου να δω αν ειναι η ιδια Λαρισσα του Μεταξουργειου.. γιατι κ αυτη ειναι ξανθια μικροκαμωμενη και πολυ μουναρος γενικα Κατι περισσοτερο να επιβεβαιωθουμε? Τι ωρες δουλευει στο Φυλης 65?
εψαχνα την Βραζιλιανα τη Σιμονε αλλα αν γνωριζει καποιος σε ποιο ειναι ακριβως ας ενημερωσει
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.Άσε που τελευταία πήρε κάμποσα κιλά...ψιλοβόδι έγινε.Αλβανίδα και όχι Ρουμάνα όπως λέει η ίδια.
Δεν πιστεύω να βγάλανε το ενυδρείο... :-Παιδιά, έχει γίνει αναβάθμιση στο 113 της Αλκαμένους! Είναι καταπληκτικό πλέον ως χώρος...