Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (26 μέλη και 297 επισκέπτες)

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για την κοπελια στη Φωκαιας μαλλον την Λιλα εννοει ο συναγωνιστης galanomatis.. Την εχω δοκιμασει κ εγω.. κ εχω γραψει κριτικη..ανετρεξε 5-6 σελιδες πιο πισω και θα την βρεις  ;)
Παντως το ερωτημα που τιθεται ειναι για την Λαρισσα που αναφερθηκε πιο πανω. Σπαω το κεφαλι μου να δω αν ειναι η ιδια Λαρισσα του Μεταξουργειου.. γιατι κ αυτη ειναι ξανθια μικροκαμωμενη και πολυ μουναρος γενικα  :think: Κατι περισσοτερο να επιβεβαιωθουμε? Τι ωρες δουλευει στο Φυλης 65?

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
    Καλησπερίζω τους ακόρεστους συναγωνιστές μου.Να σας ρωτήσω:Μια Εβελίνα που την είχα πετύχει στο Ρεμούνδου 20 πριν από δύο εβδομάδες την έχετε υπόψη;Τότε που την είδα πολλύ με είχε εντυπωσιάσει και την αναζητώ απεγνωσμένα.Μέσα αξίζει;Καμιά ιδέα για το πού βρίσκεται;Κάποια ιδέα για το αν αξίζει;
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.Άσε που τελευταία πήρε κάμποσα κιλά...ψιλοβόδι έγινε.Αλβανίδα και όχι Ρουμάνα όπως λέει η ίδια.

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει τιποτα αξιολογο για σημερα απογευμα???

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
παιδια πετυχα στην φωκαιας στα καινουργια σπιτακια στο ισογειο ενα ξανθο μουναρο με τρελανε.ψηλη με βυζαρες φοβερο κορμι.πολυ καλη πιπα,την γαμισα αρκετη ωρα με τρεις εναλλαγες στασεων.το μενου ειχε και βογγητα και τελειωσα με πιπα (με φουσκο παντα)στο στομα της.με ξεπατοσε η καργιολα.παλι καλα που δεν την εχει βουτηξει κανα στουντιο.

Μάλλον την Λίλα εννοείς.Την έχω "περιλάβει" στις κριτικές!!!Δούλευε σε στούντιο στην Λιοσσίων.1 χρόνο μου είπε ότι κάνει τη δουλειά!

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια παιζει τιποτα καλο σημερα βραδινη βαρδια? γρηγορα, δεν εχω πολυ χρονο!!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πήγαινε να δεις.Το καλό είναι σχετικό.Δεν είναι μαθηματικά το γαμίσι!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Για την κοπελια στη Φωκαιας μαλλον την Λιλα εννοει ο συναγωνιστης galanomatis.. Την εχω δοκιμασει κ εγω.. κ εχω γραψει κριτικη..ανετρεξε 5-6 σελιδες πιο πισω και θα την βρεις  ;)
Παντως το ερωτημα που τιθεται ειναι για την Λαρισσα που αναφερθηκε πιο πανω. Σπαω το κεφαλι μου να δω αν ειναι η ιδια Λαρισσα του Μεταξουργειου.. γιατι κ αυτη ειναι ξανθια μικροκαμωμενη και πολυ μουναρος γενικα  :think: Κατι περισσοτερο να επιβεβαιωθουμε? Τι ωρες δουλευει στο Φυλης 65?

ερχομαι να ξεδιαλύνω την υπόθεση που σας βασανίζει... η Λαρίσσα της φυλής ειναι διαφορετική από την Λ του μεταξιου!! το πιστοποιώ διοτι αυτή του μεταξιου την είχα λιωσει ...(στον π..) αλλά και αυτη φυλής που δοκίμασα σήμερα ηταν υπομονετική και χαμογελάστή ... γιαυτό τι περιμένετε κατεβαστε σώβρακα και τρέχτε!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ααααα ... η Λιλα λοιπον ειναι το επόμενο πορνιδιο που θα σφαγιστει ως θυσία στο θεο της κολασμένης ηδονής!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Χθεσινη μεταμεσονυκτια βολτα στο παγωμενο Μεταξουργειο,ημουν ψιλολιωμα αλλα θυμαμαι οτι στα περισσοτερα σπιτακια παρεα με συναγωνιστες που μπαιναμε ολοι για check στο ιδιο σπιτι εβγαιναν κατι Ποκεμον τερατακια με εξαιρεση ενα δυο καλα σχετικα για την Ιασωνος(στο μισοερειπιο 19α ηταν ενα καλο κοντοπουτανο αλλα η τραγικη κατασταση του χωρου με απετρεψε να εισελθω)
Στην Κολωνου κλειστα τα γνωστα,απεναντι στο 27 τελικα πηρα ενα αξιοπρεπεστατο απο σωμα και προσωπο πουτανακι που αποδειχτηκε ομως μεγαλη μουφα στο δωματιο,το ονομα της Μαρινα απο Ρωσια,μπουκιτσι θα πρεπει να ηταν 15 δευτερολεπτα περιπου,της λεω''Τοσο γρηγορα κανεις πιπα?''Απανταει΄΄Μωρο μου εχεις πιει''Της λεω''Ναι ημουν εξω πριν αλλα το καυλι μου ειναι μια χαρα''Για να λουφαρει η γκομενα στηνεται να την γαμησω στα 4 και τη ρωταω τοτε''Εσυ δεν πινεις τιποτα,ετσι ερχεσαι για δουλεια?Τοσο ξενερωτη?'' Απαντα''Δεν πινω''
Γενικο συμπερασμα το Μεταξουργειο χθες πηρε κατω απο τη βαση σε βαθμολογια
Γυρισα καμια 15αρια σπιτακια και απο αυτα δυο-τρεις ηταν για πηδουλο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι η βολτα τελειωσε στη Φωκαιας κατα τις 3 και κατι,παρκαρισμα μες στη χλιδα επι της Φωκαιας εξω απο τα μπουρδελα τα οποια ειχαν λιγο ψιλοτραγικο προσωπικο,εψαχνα την Βραζιλιανα τη Σιμονε αλλα αν γνωριζει καποιος σε ποιο ειναι ακριβως ας ενημερωσει
Επισης ενα τραβελακι ψαχνοταν ωρα χθες και εκανε βολτες σταματωντας εξω απο τα σπιτακια στο Μεταξουργειο και ΄΄καρφωνοντας΄΄πελατες μπας και τους ''ψαρεψει''κανα κλαρινο,με ενα Πεζο 206 χρωματος γκρι

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
εψαχνα την Βραζιλιανα τη Σιμονε αλλα αν γνωριζει καποιος σε ποιο ειναι ακριβως ας ενημερωσει

εχω την εντυπωση οτι την βρισκεις στο 109 της φυλης βραδυνη βαρδια

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ειχε γραψει οτι μετα τις 12 που σχολαει απο το 109 παει Φωκαιας 25 αν δεν κανω λαθος,τεσπα καπου ισως την πετυχω

Nerd 25

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.Άσε που τελευταία πήρε κάμποσα κιλά...ψιλοβόδι έγινε.Αλβανίδα και όχι Ρουμάνα όπως λέει η ίδια.

Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση,όμως φίλε είσαι σίγουρος οτι
μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο;Εγώ την Εβελίνα τη θυμάμαι ξανθιά ,νόστιμη και σε καμία περίπτωση βόδι.Ειδάλλως τί να πω;Ή το γούστο μου ξέπεσε ή είμαι μπιτ για μπιτ γκαβός

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
επισκεψη κατα τις 11 το πρωι διδυμου. στο 8α πανω μια μελαχρινη μαυρομαλα με ψιλομεγαλο στηθος,την εχω παρει αλλη φορα τιποτα το ιδιαιτερο. προχθες το πρωι ειχε μια ξανθια κοντουλα με βυζαρες απιστευτη και μεσα το κατι αλλο. 8β κατω ψηλη ξανθια με μεγαλα βυζια και ατελειωτα ποδια. οποιος την εχει παρει να ενημερωσει. 18α αλεξανδρα οπου και κατεθεσα. 18β η γνωστη ναταλι.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Για τους συναγωνιστές που είχαν ρωτήσει για Αλκαμένους 117,είχα περάσει σχετικά πρόσφατα(βραδυνή βάρδια),ήταν η Ιβάνα η ξανθιά Τσέχα.Τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο ακάποτο τσιμπούκι θάλεγα(χωρίς χύσιμο στο στόμα).Ρεμούνδου 21 δουλεύει ακόμα η Ντενίζα (απογευματινή) η οποία έχει ανακάμψει και με μεγαλύτερους βύζους.Προφανώς αυτή θα είδε κι ο συναγωνιστής που ανέφερε μια ξανθιά.Για όσους δεν την έχουν δοκιμάσει συστήνεται ανεπιφύλακτα,κι αν θέλετε τη γνώμη μου να πάτε πρίν τις 7.
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερουλααααααα...εγω ειμαι η ΣΙΜΟΝΕ βραζιλιανα ηυ Δαναι οπωσ προτιματε δουλεβω καθημερινα απω 5 εως 12 στο 109Β,σταματησα στην φωκαιας 17.Διαθετησα ωμος τοτε ειμαι σπιτακι τωρα...φιλια σε ολους ΔΑΝΑΙ ι ΣΙΜΟΝΕ βραζιλ........

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
φωκαιας στο αντελοσπιτο πανω ομως παιζει η στελλα ολα τα λεφτα νομιζω τωρα στα περιξ και μονο 20 γιουρια πρωινη καταθεση ουρα κουκλι ξανθο μα 3αρακι βυζι φυσικο και απιστευτη συμμετοχη εντος κατι σε μιρελα αλλα καλυτερο μια κλαση

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Παιδιά, έχει γίνει αναβάθμιση στο 113 της Αλκαμένους! Είναι καταπληκτικό πλέον ως χώρος, αλλά δεν έχω περάσει με καμία από τις κοπέλες. Η πρωινή Λένα είναι μια ξανθιά 40άρα με κυτταρίτιδα, ενώ η απογευματινή Μαριάννα (ή μήπως Άντζελα;) τραβελοφέρνει (45άρα). Έχει δοκιμάσει κανείς;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom