Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (16 μέλη και 276 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
μινι απογευματινη τσαρκα στην φυλης
ΦΥΛΗΣ
69β η μπιανκα.η μονη αλλαγη στην εμφανιση της ηταν οτι εβαλε δυο μπλε μακριες λοριδες στα μαλλια της
67 η αλισια.ειχε βαλει στο τερμα την μουσικη..νομιζες οτι ειχες μπει σε νυχτερινο κεντρο.τωρα οσο αφορα την εμφανιση της σιλικονατο βυζι 2αρι αν θυμαμαι καλα ωραιο μοντελε σωμα μακριά ίσια μαλλιά ξανθά μετρια φατσα...
56 η νταιανα
66δ πηγα για να δω την καινουρια κοπελα αλλα ηταν κλειστο
αυτα τα λιγα για σημερα
υ.γ ειχε βγει εξω απ το 65β η εμμανουελα τοπλες και μιλαγε με εναν τυπο..μετα απο λιγο βγηκε και η τζουλια και ελεγαν κατι στην γλωσσα τους...

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..επιβεβαιωνω scooby σκαουτερ,για Αλινα απο Μ.Αλεξανδρου 28 3η βαρδια..εκατσα στην ακρη του κρεββατιου,χωρις να βγαλω το παντελονι,αφηνοντας το γρυλλακι εκτεθειμενο..μπηκε στο δωμα,με χαιρετησε γλυκα και το αρπαξε με αξιοζηλευτη λαιμαργια στο στοματακι της..οντας πολυ κουρασμενος δεν εκανα την παραμικρη προσπαθεια να την εμποδισω,κι ουτε ειπα λεξη ως το τελος της διαδρομης..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΦΥΛΗΣ
69β η μπιανκα.η μονη αλλαγη στην εμφανιση της ηταν οτι εβαλε δυο μπλε μακριες λοριδες στα μαλλια της
67 η αλισια.ειχε βαλει στο τερμα την μουσικη..νομιζες οτι ειχες μπει σε νυχτερινο κεντρο.τωρα οσο αφορα την εμφανιση της σιλικονατο βυζι 2αρι αν θυμαμαι καλα ωραιο μοντελε σωμα μακριά ίσια μαλλιά ξανθά μετρια φατσα...
56 η νταιανα
66δ πηγα για να δω την καινουρια κοπελα αλλα ηταν κλειστο
αυτα τα λιγα για σημερα
υ.γ ειχε βγει εξω απ το 65β η εμμανουελα τοπλες και μιλαγε με εναν τυπο..μετα απο λιγο βγηκε και η τζουλια και ελεγαν κατι στην γλωσσα τους...
reloaded volume 2

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
μινι τσαρκα στην φυλης
ΦΥΛΗΣ

66δ μπιανκα νοστιμη κοπελιτσα μαυριδερη με να πιρσινγκ στην μυτη της.σημερα τα ειχε πιασει αλογουρα.δυο φορες που την εχω πετυχει σε τσαρκα απο τοτε που την εχω παρει στο σαλονι οταν με βλεπει αρχιζει και γελαει και μου κανει ναζακια...

ΦΥΛΗΣ

Η ίδια είναι ? ? ?
Η μαυριδερή με το καλό σωματάκι, μαύρο ολόσωμο εσώρουχο και ακά ? ? ?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εμένα δε με καβλώνει η μπιάνκα , πιο πολύ γουστάρω την ρομπέρτα την φαφούτα ( αν και παλτό )

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
..επιβεβαιωνω scooby σκαουτερ,για Αλινα απο Μ.Αλεξανδρου 28 3η βαρδια..εκατσα στην ακρη του κρεββατιου,χωρις να βγαλω το παντελονι,αφηνοντας το γρυλλακι εκτεθειμενο..μπηκε στο δωμα,με χαιρετησε γλυκα και το αρπαξε με αξιοζηλευτη λαιμαργια στο στοματακι της..οντας πολυ κουρασμενος δεν εκανα την παραμικρη προσπαθεια να την εμποδισω,κι ουτε ειπα λεξη ως το τελος της διαδρομης..
Ουδέποτε "ανεξόφλητος" ο Μαγκάρετ στα "καλέσματα"... :grin:
Ο τελικός θα είναι εξαιρετικά δύσκολος όμως μιας που μεγαθήρια ετών χρησιμοποιούν
αραχνιασμένες μεθόδους που η ιστορία είχε φροντίσει να κρύψει σαν άγιο δισκοπότηρο.

Bonus:η συγκεκριμένη Αλίνα διατίθεται και στην έκδοση cum in face
χωρίς έξτρα χρέωση,αρκεί να υπερισχύσει ο γαμίκος στο λιονταρίσιο στόμα της.
Τεράστιες δυνατότητες για μια κοπέλα που αν είχε μυαλό θα ήταν σε studio
με κατοστάρα για πλάκα.Ας την απολαύσουμε όσο προλαβαίνουμε στο δεκάρικο.
;)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Ουδέποτε "ανεξόφλητος" ο Μαγκάρετ στα "καλέσματα"... :grin:
Ο τελικός θα είναι εξαιρετικά δύσκολος όμως μιας που μεγαθήρια ετών χρησιμοποιούν
αραχνιασμένες μεθόδους που η ιστορία είχε φροντίσει να κρύψει σαν άγιο δισκοπότηρο.

Bonus:η συγκεκριμένη Αλίνα διατίθεται και στην έκδοση cum in face
χωρίς έξτρα χρέωση,αρκεί να υπερισχύσει ο γαμίκος στο λιονταρίσιο στόμα της.
Τεράστιες δυνατότητες για μια κοπέλα που αν είχε μυαλό θα ήταν σε studio
με κατοστάρα για πλάκα.Ας την απολαύσουμε όσο προλαβαίνουμε στο δεκάρικο.
;)
μμμ..στο μισο 20ρικο,ειναι το πιο σωστο,για τη συγγεκριμενη νυμφια  ;)..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
                        Αρχιδοενημέρωση!!!

Ο βασικός "εντολέας" μας είναι και το θέμα αυτού του ποστ για όποιους ενδιαφέρονται.
Συγκέντρωσα σε μια λίστα τις Μεταξουργιώτισσες που κάνουν ωραίο ρουφόμπαλο (και όχι της πλάκας)
στο δεκάρικο (αυστηρά) από την πρώτη επίσκεψη και όχι στο πέρας του χρόνου.
Δεν συνυπολογίστηκε καμία άλλη παράμετρος πέραν αυτής και των απαιτήσεών μου.
Πλυθείτε και επιτεθείτε,δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να αποδώσουν.
Εδώ θα βρείτε επίσης σε ποια σπίτια εργάζονται καθώς και τις πιο επαληθεύσιμες βάρδιές τους
κατά τον τελευταίο μήνα.Μην βγει πάλι κανείς "σοφός" και πει ότι δεν είναι τέλειες μουνάρες.
Εννοείται αυτό (πολύ συχνά) αφού είναι κατηγορία "δεκάρικο".
Μπουκάρετε και πείτε "στεγνά" τι θέλετε για να επιβεβαιώσουν το αληθές
αλλιώς θα τα πάρετε (τ'αρχίδια σας). :cheesy: Σε όποιες βλέπετε την λέξη "iso" έχουν προκριθεί ήδη
στον τελικό με το σπαθί (στόμα) τους διότι δεν ρουφάνε απλά αλλά "ξυλώνουν" αρχίδια.
Kαθοδηγήστε τις λοιπόν δυνατά κι απολαύστε υπεύθυνα. :thumbsup:

Βίκυ (καστανή) Μ.Αλεξάνδρου 15 1η βάρδια
Φωτεινή (ξανθιά) Κολωνού 53 1η βάρδια
Άντζελα (ξανθιά) Ιάσωνος 37 όροφος 1η βάρδια (iso)
Βερονίκη (μελαχρινή) Μ.Αλεξάνδρου 28 1η βάρδια + Περδίκα 3 δεξί 2η βάρδια
Πάολα (μελαχρινή) Μ.Αλεξάνδρου 28 1η βάρδια + Περδίκα 3 δεξί 2η βάρδια
Τάνια  (μελαχρινή) Κολωνού 48 1η βάρδια (iso)
Γιάννα (ξανθιά) Μ.Αλεξάνδρου 15 1η βάρδια (iso)
Καίτη (ξανθιά) Κολωνού 48 1η βάρδια + Μ.Αλεξάνδρου 15 2η βάρδια
Νάτα (καστανή) 46 μεσαίο 1η βάρδια + Ιάσωνος 44 δεξί 3η βάρδια
Μαρία (μελαχρινή) Κολοκυνθούς 38 ισόγειο 1η βάρδια + όροφος ιδίου 3η βάρδια (iso)
Αλίνα (μελαχρινή παχουλή) Ιάσωνος 44 δεξί 2η βάρδια + Ιάσωνος 46 μεσαίο 3η βάρδια (iso)
Αλίνα (μελαχρινή που δίνει κώλο) Καλλέργη 33 3η βάρδια + Ιάσωνος 20 (ασανσέρ) 3η βάρδια
Λάουρα (μελαχρινή) Κολωνού 32 γωνιακό 3η βάρδια
Τζούλια (μελαχρινή) Κολωνού 47 ισόγειο 3η βάρδια (iso)
Αλίνα (μελαχρινή κουκλίτσα) Μ.Αλεξάνδρου 28 3η βάρδια + Περδίκα 3 δεξί 3η βάρδια (iso)
Μαρία (μελαχρινή) Κολωνού 48 3η βάρδια
Ναταλία (ξανθιά) Μ.Αλεξάνδρου 15 3η βάρδια
Τερέζα (κοκκινομάλλα) Κολωνού 47 όροφος 3η βάρδια (iso)
Σοφία (κοκκινομάλλα) Κολωνού 53 3η βάρδια (iso)
Εύα (ξανθιά) Μ.Αλεξάνδρου 28 3η βάρδια
Λίντα (ξανθιά) Κολωνού 53 3η βάρδια + Κολωνού 48 3η βάρδια

Bonus girl: Αριστέα (ξανθοκάστανη) Ιάσωνος 43 1η βάρδια + Ιάσωνος 19 ισόγειο 3η βάρδια (iso)
Αυτή σαν εξαίρεση των λοιπών αναζητείται διακαώς (αν και χαμένη πια) λόγω προσόντων
αλλά και εξαιρετικού χώρου αποθήκευσης στο στόμα.

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

φοβερή ενημέρωση και διαφορετική απο τις άλλες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
μμμ..στο μισο 20ρικο,ειναι το πιο σωστο,για τη συγγεκριμενη νυμφια  ;)..
Σωστά,οπότε να την παινέψω αλλιώς (σαν άλλος speaker)
και να πω αυτό που είχαν πει για τον air Michael αλλά στο "θηλυκό".

"Ηow did she do that?how did she know that?
:grin:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Συγχαρητήρια σε όλους,ας βάλω κι εγώ ένα διαφορετικό άλλου καλλιτέχνη (πολύ βαρύ) ζειμπέκικο
επειδή είδα τον θεό Μητροπάνο που πόσταρε ο Ζέρο.

;)

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μια διόρθωση,ξαναδιαβάζοντας ξέχασα ότι η Άντζελα εκτός από Ιάσωνος 37 όροφος
πιθανόν να βρίσκεται και στο Ιάσωνος 27 υπόγειο πάλι 1η βάρδια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πορνο-περασμα απο Αθηνα. :sperm: :sperm: :sperm:
Επισκεψη σε τρεις οικους.
Κοστος 60 ευρω.
Επισκεφτηκα Παιωνίου 47 (βραδυνη βαρδια),Εξηκίου 18Γ (μεσημεριανη βαρδια),Τροφωνιου 13 (μεσημεριανη βαρδια).
Στον πρωτο οικο πετυχα την Βαλερια (?) (δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα),η οποια με καυλαντισε αρκετα στο σαλονι,με αποτελεσμα να καυλωσω ασχημα...νεαρη με μοντελε σοκολατι σωμα,2,5 αρακι στηθος,μαυρο καρε μαλλι,μετριο αλλα συμπαθητικο προσωπο,περιεργη αρθρωση κ ομιλια...3 στασεις,τυπικη σε υπηρεσιες,λογω ομως καυλας μου βγηκε οκ η καταθεση.Ο μακρυμαλλης τσατσος ευγενεστατος αρκετα κ στην εισοδο κ στην αποχωρηση μου... :)
Την Μιλφ βυζαρου Μπετυ την εχω ξαναπαρει στην Τροφωνιου,αυτην την φορα δεν μου βγηκε δυνατη η καταθεση,χωρις βεβαια να φταιει η κοπελα...τριτη φορα που την παιρνω,τελειωμα μετα απο δυο-τρεις στασεις, αναγκαστικα χειροκινητα....μαλλον την ''χορτασα'' κ δεν λειτουργησα οπως θα επρεπε.... ;)
Στην Εξηκιου δοκιμασα την διασημη Τζουλια (sirina) κ ηταν το καλυτερο γαμησι απο ολα...πιπα που ξεχασα το ονομα μου (οχι σαν της Σονιας....... :2funny:)κ πολυ δυνατο ΣΕξ σε αρκετες στασεις.....χωρος Στουντιακος σχεδον,με καμπινα ντους στο δωματιο κ πορνοβιντεο στο σαλονι..τσατσας ευγενεστατη κ ακομη πιο ευγενικη κ γλυκια το ''θηριο'' Τζουλια...χαρακτηριστικα η απαντηση της Τζουλιας σε ερωτηση μου αν κανει σταση cow girl...''οτι σταση θελεις εσυ,θα σου κανω καυλα μου....'' :grin: :grin:...eye contact,βρωμολογα κ αρκετη χημεια στο πακετο...
Κοινωνικο σχολιο:Οι Πακιστανοι με κοιτουσαν με μισος στην Λιοσιων,οποτε αναγκαστικά τους εκανα ''πλακα'' πηγαινοντας κατευθειαν πανω τους κλείνοντάς τους τον δρομο για σπασιμο...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Μία ερώτηση στους πιό παλιούς καί πιό πολύπειρους , μάλλον σε όλους. Σας έχει τύχει ποτέ να συμφωνήσετε με πουτάνα κοινού μπουρδέλου, να την πηδήξετε έκτός "οίκου" καί φυσικά εκτός της βάρδιάς της ? Π.χ. σε ξενοδοχείο - στο σπίτι σας ή σε κάποιο άλλο χώρο, φυσικά επ'αμοιβή. SERAPIS.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μία ερώτηση στους πιό παλιούς καί πιό πολύπειρους , μάλλον σε όλους. Σας έχει τύχει ποτέ να συμφωνήσετε με πουτάνα κοινού μπουρδέλου, να την πηδήξετε έκτός "οίκου" καί φυσικά εκτός της βάρδιάς της ? Π.χ. σε ξενοδοχείο - στο σπίτι σας ή σε κάποιο άλλο χώρο, φυσικά επ'αμοιβή. SERAPIS.
Ναι.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Πορνο-περασμα απο Αθηνα. :sperm: :sperm: :sperm:
Επισκεψη σε τρεις οικους.
Κοστος 60 ευρω.
Επισκεφτηκα Παιωνίου 47 (βραδυνη βαρδια),Εξηκίου 18Γ (μεσημεριανη βαρδια),Τροφωνιου 13 (μεσημεριανη βαρδια).
Στον πρωτο οικο πετυχα την Βαλερια (?) (δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα),η οποια με καυλαντισε αρκετα στο σαλονι,με αποτελεσμα να καυλωσω ασχημα...νεαρη με μοντελε σκολατι σωμα,2,5 αρακι στηθος,μαυρο καρε μαλλι,μετριο αλλα συμπαθητικο προσωπο,περιεργη αρθρωση κ ομιλια...3 στασεις,τυπικη σε υπηρεσιες,λογω ομως καυλας μου βγηκε οκ η καταθεση.Ο μακρυμαλλης τσατσος ευγενεστατος αρκετα κ στην εισοδο κ στην αποχωρηση μου... :)
Την Μιλφ βυζαρου Μπετυ την εχω ξαναπαρει στην Τροφωνιου,αυτην την φορα δεν μου βγηκε δυνατη η καταθεση,χωρις βεβαια να φταιει η κοπελα...τριτη φορα που την παιρνω,τελειωμα μετα απο δυο-τρεις στασεις, αναγκαστικα χειροκινητα....μαλλον την ''χορτασα'' κ δεν λειτουργησα οπως θα επρεπε.... ;)
Στην Εξηκιου δοκιμασα την διασημη Τζουλια κ ηταν το καλυτερο γαμησι απο ολα...πιπα που ξεχασα το ονομα μου (οχι σαν της Σονιας....... :2funny:)κ πολυ δυνατο ΣΕξ σε αρκετες στασεις.....χωρος Στουντιακος σχεδον,με καμπινα ντους στο δωματιο κ πορνοβιντεο στο σαλονι..τσατσας ευγενεστατη κ ακομη πιο ευγενικη κ γλυκια το ''θηριο'' Τζουλια...χαρακτηριστικα η απαντηση της Τζουλιας σε ερωτηση μου αν κανει σταση cow girl...''οτι σταση θελεις εσυ,θα σου κανω καυλα μου....'' :grin: :grin:...eye contact,βρωμολογα κ αρκετη χημεια στο πακετο...
Κοινωνικο σχολιο:Οι Πακιστανοι με κοιτουσαν με μισος στην Λιοσιων,οποτε αναγκαστικά τους εκανα ''πλακα'' πηγαινοντας κατευθειαν πανω τους κλείνοντάς τους τον δρομο για σπασιμο...
περιμενουμε κριτικες..

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

εγώ προσωπικά έχω πάρει δυο φορές "έξω" κοπέλα, αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο, γιατί οι περισσότερες φοβούνται τους νταβάδες...

εμένα πάντως όταν μου αρέσει πολύ κάποια, το προτείνω και ό,τι γίνει έγινε, δεν χάνω και τίποτα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
επρεπε να τους ρωτησεις αν εχουν βγει και για καφε :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom