ρε παιδες αυτοι που καθονται σχεδον καθε βραδυ απ εξω απ το φ65 οροφος τι ρολο βαρανε...σχεδον καθε φορα που περναω απο εκει παντα μου ζητανε κατι....μαλλον απ οτι εχω καταλαβει νταβαντηδες ειναι...εχουν γινει απιστευτα ενοχλητικοί με την παρουσια του σε εκεινο το σημειο...
ρε παιδες αυτοι που καθονται σχεδον καθε βραδυ απ εξω απ το φ65 οροφος τι ρολο βαρανε...σχεδον καθε φορα που περναω απο εκει παντα μου ζητανε κατι....μαλλον απ οτι εχω καταλαβει νταβαντηδες ειναι...εχουν γινει απιστευτα ενοχλητικοί με την παρουσια του σε εκεινο το σημειο...
Μινι ενημερωση από φωκαιας
...
27 ισογειο αθηνα,καταθεση προσχεδιασμενη προκειμενου ν αντικαταστησει την ελλειψη της βαλεριας και της νταιανας από αλκαμενους και φυλης 136
Δυνατο και παθιαρικο γαμησι,αφου η κοπελα μου βγαζει τον αγριο μου εαυτο, με αψογη συμμετοχη και συμπεριφορα
Φιλια και χαδια μ εντονο παθος στα ορθια,ιεραποστολικα,στα ορθια,στη καρεκλα και παλι στα ορθια.Τι άλλο να ζητησει κανεις..
Ο εν λόγω πουτσομεζές είναι η πρώην Έλενα, που δραστηριοποιείτο στον Οίκο Αλκαμένους 117.
Ημεδαπή, ίσως αυτόχθων, με μαστούς παραγεμισμένους με ενώσεις του πυριτίου.
Την καταγαμήσαμε για αναμνηστικούς λόγους.