Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (16 μέλη και 270 επισκέπτες)

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Φ.99 ακουγεται κατι για ενα καινουριο διμετρο τραβελακι ονοματι εμμανουελλα,ξερουμε τιποτα? :cum: :cum:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:offtopic: :offtopic: ρε παιδες αυτοι που καθονται σχεδον καθε βραδυ απ εξω απ το φ65 οροφος τι ρολο βαρανε...σχεδον καθε φορα που περναω απο εκει παντα μου ζητανε κατι....μαλλον απ οτι εχω καταλαβει νταβαντηδες ειναι...εχουν γινει απιστευτα ενοχλητικοί με την παρουσια του σε εκεινο το σημειο...

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
:offtopic: :offtopic: ρε παιδες αυτοι που καθονται σχεδον καθε βραδυ απ εξω απ το φ65 οροφος τι ρολο βαρανε...σχεδον καθε φορα που περναω απο εκει παντα μου ζητανε κατι....μαλλον απ οτι εχω καταλαβει νταβαντηδες ειναι...εχουν γινει απιστευτα ενοχλητικοί με την παρουσια του σε εκεινο το σημειο...

κατι βλακες μεθυστακες- πρεζονια πολωνοι ειναι ρε. καμια σχεση με νταβατζηδες, απλα μενουν εκει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε ενας τυπος με γυαλινο ματι;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εμένα πάντα μου ζητάνε 20 λεπτά και γω στην αρχή για νταβάδες τους πέρασα

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μινι ενημερωση από φωκαιας
...
27 ισογειο αθηνα,καταθεση προσχεδιασμενη προκειμενου ν αντικαταστησει την ελλειψη της βαλεριας και της νταιανας από αλκαμενους και φυλης 136
Δυνατο και παθιαρικο γαμησι,αφου η κοπελα μου βγαζει τον αγριο μου εαυτο,  με αψογη συμμετοχη και συμπεριφορα
Φιλια και χαδια μ εντονο παθος στα ορθια,ιεραποστολικα,στα ορθια,στη καρεκλα και παλι στα ορθια.Τι άλλο να ζητησει κανεις..

Ο εν λόγω πουτσομεζές είναι η πρώην Έλενα, που δραστηριοποιείτο στον Οίκο Αλκαμένους 117.
Ημεδαπή, ίσως αυτόχθων, με μαστούς παραγεμισμένους με ενώσεις του πυριτίου.
Την καταγαμήσαμε για αναμνηστικούς λόγους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom