Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
μην την βαλεις στα τεσσερα θα σε πεθανει στη κωλιλα...εγω βεβαια δεν χαμπαριαζω απο αυτα
χεσμένες είναι???
μην την βαλεις στα τεσσερα θα σε πεθανει στη κωλιλα...εγω βεβαια δεν χαμπαριαζω απο αυτα
ο κορυφαιος ενημερωτηςΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ είναί καθαρές...
ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΤΟ alter ego σού -ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ- καί νά πάς
μεγαλε οταν λεω 20 ενοω τον αριθμο...η τιμη ειναι 10και θελει 20αρακι
πέρασες καλα τυπε;μεγαλε οταν λεω 20 ενοω τον αριθμο...η τιμη ειναι 10
παντα περναω καλα με τα μαυρονιαπέρασες καλα τυπε;
σαν τον soukerasπαντα περναω καλα με τα μαυρονια
περιμενουμε κριτικη..παντα περναω καλα με τα μαυρονια
ρε παιδες αυτοι που καθονται σχεδον καθε βραδυ απ εξω απ το φ65 οροφος τι ρολο βαρανε...σχεδον καθε φορα που περναω απο εκει παντα μου ζητανε κατι....μαλλον απ οτι εχω καταλαβει νταβαντηδες ειναι...εχουν γινει απιστευτα ενοχλητικοί με την παρουσια του σε εκεινο το σημειο...
τυπε ενας τυπος με γυαλινο ματι;ρε παιδες αυτοι που καθονται σχεδον καθε βραδυ απ εξω απ το φ65 οροφος τι ρολο βαρανε...σχεδον καθε φορα που περναω απο εκει παντα μου ζητανε κατι....μαλλον απ οτι εχω καταλαβει νταβαντηδες ειναι...εχουν γινει απιστευτα ενοχλητικοί με την παρουσια του σε εκεινο το σημειο...
εμενα πιο πολυ για νταβαντζηδες μου κανουν...κατι βλακες μεθυστακες- πρεζονια πολωνοι ειναι ρε. καμια σχεση με νταβατζηδες, απλα μενουν εκει.
ΔΙΔΑΞΕ ΠΩΣ γράφής κριτική...περιμενουμε κριτικη..
σε εμπιστευομαι η αποψη σου ειναι εγγυηση τοσα χρονια στα κολπα για να το λες εσυ κατι ξερεις παραπανω ;)εμενα πιο πολυ για νταβαντζηδες μου κανουν...
πρέπει να έχεις έμφυτο ταλέντο για να τα καταφέρεις να γράψεις σαν τον δάσκαλοΔΙΔΑΞΕ ΠΩΣ γράφής κριτική...
και εμενα παντα 20 λεπτα μου ζητανε...εμένα πάντα μου ζητάνε 20 λεπτά και γω στην αρχή για νταβάδες τους πέρασα
Μινι ενημερωση από φωκαιας
...
27 ισογειο αθηνα,καταθεση προσχεδιασμενη προκειμενου ν αντικαταστησει την ελλειψη της βαλεριας και της νταιανας από αλκαμενους και φυλης 136
Δυνατο και παθιαρικο γαμησι,αφου η κοπελα μου βγαζει τον αγριο μου εαυτο, με αψογη συμμετοχη και συμπεριφορα
Φιλια και χαδια μ εντονο παθος στα ορθια,ιεραποστολικα,στα ορθια,στη καρεκλα και παλι στα ορθια.Τι άλλο να ζητησει κανεις..