τοσο καλη ειναι αυτη η βαλερια???
ναι γαμάτη είναι.
Ας συμμετάσχω κι εγώ.... (ρωτώντας)
Μήπως ξέρει κανείς από πολύ παλιά την μελαχρινή Αλβανίδα μιλφ Μαρίνα
που ξεκίνησε από το Αδάνων μεσαία βάρδια και πέρασε κι από το Μαγνησίας 11 ως πρωινή
με απάλλαγή της την Βερόνικα (νέγρα);
Η γυναίκα αυτή αν και έκανε μόνο απλό πρόγραμμα έκανε το τελειότερο τσιμπούκι
όλων των εποχών κατά την γνώμη μου.
Σεβασμός σε Αλιόνα και Εύα/Σόνια αλλά αυτές δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό
για μέγιστο αποτέλεσμα πίπας,ενώ η κύρα Μαρίνα έστω και με το προφυλακτικό
ήταν η καλύτερη μακράν (ασχέτως γούστου).
Σίγουρα κάποιος θα την έχει δοκιμάσει,τώρα βέβαια μπορεί να έχει τίποτα
γάτες και να τις βόσκει σε καμιά αυλή,με τον χρόνο να την έχει σημαδέψει λογικά
αλλά πιστεύω ότι αν την έβρισκα θα πήγαινα έστω για την τιμή των όπλων.
τυπε στο μεταξι πας ντυμενος σαν ρακος και δεν σε πειραζει κανεις
Να εχεις μαζι σου καμμια λουκανικοπιτα την αλλη φορα, ετσι μονο θα τον καλοπιασεις τον χοντρο και δε θα στην ξαναπεσει...
Πέραν της πλάκας, καλά έκαναν, καλό είναι να κάνουν την δουλεία τους. Ειδικά αφού δεν σας τραμπούκισαν ή δεν έκαναν μαλακίες.
Αυτη η Μαρινα,στην οποια αναφερεσαι φιλε,δεν ειναι Αλβανιδα και δυστυχως-για μας-εχει σταματησει..Ας συμμετάσχω κι εγώ.... (ρωτώντας)
Μήπως ξέρει κανείς από πολύ παλιά την μελαχρινή Αλβανίδα μιλφ Μαρίνα
που ξεκίνησε από το Αδάνων μεσαία βάρδια και πέρασε κι από το Μαγνησίας 11 ως πρωινή
με απάλλαγή της την Βερόνικα (νέγρα);
Η γυναίκα αυτή αν και έκανε μόνο απλό πρόγραμμα έκανε το τελειότερο τσιμπούκι
όλων των εποχών κατά την γνώμη μου.
Σεβασμός σε Αλιόνα και Εύα/Σόνια αλλά αυτές δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό
για μέγιστο αποτέλεσμα πίπας,ενώ η κύρα Μαρίνα έστω και με το προφυλακτικό
ήταν η καλύτερη μακράν (ασχέτως γούστου).
Σίγουρα κάποιος θα την έχει δοκιμάσει,τώρα βέβαια μπορεί να έχει τίποτα
γάτες και να τις βόσκει σε καμιά αυλή,με τον χρόνο να την έχει σημαδέψει λογικά
αλλά πιστεύω ότι αν την έβρισκα θα πήγαινα έστω για την τιμή των όπλων.
Ναι φιλε..η ιδεα περι εκρηκτικων 10λεπτων με κοριτσια του στυλ Σιμελα,ειναι ακρως ενδιαφερουσα..η αρχεγονη εκφραση του απροσωπου σεξακιου,ειναι απαραιτητη κατα διαστηματα.Eπισκεψη το μεσημερι αλκαμενους 113 στη συζυγο..βαλερια,ενω μαζι της ηταν και η νικη,η καβλιαρα γειτονισα απο διδυμου 16
Καταθεση στη βαλερια,οι κεραιες της οποιας λειτουργησαν υποδειγματικα,αφου και στο σαλονι το ματι μου επαιζε βλεποντας τη νικη,αλλα και στο δωματιο την ωρα της αναμονης,σκεφτομουν οτι μια αλλαγη με τη νικη στη θεση της βαλεριας δεν θα ηταν ασχημη ιδεα
Ομως οπως προειπα,οι κεραιες ηταν σηκωμενες και μετα το περας της καταθεσης μου ανεφερε οτι θελει να με βλεπει τις μερες που θα δουλευει μονη της στο σπιτι
Επισης ξεχασα ν αναφερω οτι χτες στην ενημερωση που εκανα,ημουν μαζι με το προεδρο και δυο αλλα καταπληκτικα παιδια,δεν θα τ αναφερω,γιατι δεν τους ρωτησα αν πρεπει,και ομολογουμενως παρολο που λειτουργω ως μοναχικος λυκος στις ενημερωσεις,την χαρηκα πολυ αυτη τη βολτα,η οποια προσωρινα μονο διακοπηκε λογω της εκρηκτικης ντανιελας
Χτες μου εκανε εντυπωση η σιμελα στο φυλης 86 και η στεφανια στο 71γ,οπως και στους ετερους συναγωνιστες ,οι οποιες μου δωσαν την ιδεα για ενα αλλο κυκλο καταθεσεων πια,αυτη των εκρηκτικων δεκαλεπτων,με κοριτσια οπως τα παραπανω,που διαθετουν και τα κορμια και τα προσοντα για τετοιου ειδους δυνατες συνευρεσεις
μέσα είναι φωτιά ,εναλλαγές gfe και pse αν και έχω καταλάβει ότι προτιμάει pse....εμφανισιακα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου δεν ξερω τι της βρισκουν καποιοι συναγωνιστες μεσα δεν εχω περασει για τον παραπανω λογο..
Χειροπεδες εχει?μέσα είναι φωτιά ,εναλλαγές gfe και pse αν και έχω καταλάβει ότι προτιμάει pse....
και να μην έχει πάς με τις δικές σουΧειροπεδες εχει?
Πολυ πιθανον γιατι δυστυχως εχω διαπιστωσει οτι εχει πελατες λατρεις του αυταρχικου
Και λεω δυστυχως γιατι
ακουγα σημερα ενω ημουν στο δωματιο αρκετα απ τα μπιενελικια που εριχνε σε συναγωνιστη στο διπλα δωματιο και τα οποια μαλλον λειτουργησαν μελαγχολικα στη δικη μου διαθεση προς στιγμην
Αυτη η Μαρινα,στην οποια αναφερεσαι φιλε,δεν ειναι Αλβανιδα και δυστυχως-για μας-εχει σταματησει..
δεν εχεις λογο να φοβασαι τοτε..για τους κοινους θνητους μιλαω!!Εγω παω παντα μονος μου και βραδυ γιατι ειμαι βρυκολακας!
τουλαχιστον εσενα σου σκούπισε την τσαπου σου πριν στη βαλει στο στομα???εμενα ενω γλωσσοφιλιομασταν ξαφνικα την αρπαξε και την εβαλε στην στομα της.μπορει να ειναι σκετη τσοντα στο δωματιο αλλα αλη φορα δεν θα ξαναπαω με το σκεπτικο οτι αυτο θα το εχει κανει σίγουρα με αλλους πελατες...Την Βικτωρια στην Φωκαιας.φολα μου φάνηκε.
Σίγουρα το κάνει και με άλλους,αλλά σαν παλιός πρέπει να ξέρεις ότι το σπορ για το οποίο μιλάμε εδώ μέσα είναι επικίνδυνο μερικές φορές..Πάνω στην καύλα μπορούσες να της πεις "Ε,κοπελιά,τι κάνεις εκεί;Σκούπισέ τον με μωρομάντηλο και μετά τσιμπούκι;" ή "Έτσι κάνεις με όλους;"τουλαχιστον εσενα σου σκούπισε την τσαπου σου πριν στη βαλει στο στομα???εμενα ενω γλωσσοφιλιομασταν ξαφνικα την αρπαξε και την εβαλε στην στομα της.μπορει να ειναι σκετη τσοντα στο δωματιο αλλα αλη φορα δεν θα ξαναπαω με το σκεπτικο οτι αυτο θα το εχει κανει σίγουρα με αλλους πελατες...
ουτε καν προλαβω να της το πω την αρπαξε κατευθειαν μαλιστα μετα που της ετριψα το μουνι ειχε υγρανθεια παρα πολυ λες να ηταν καυλωμενη απο πριν???γενικα εκανε σαν λυσσασμενη....Σίγουρα το κάνει και με άλλους,αλλά σαν παλιός πρέπει να ξέρεις ότι το σπορ για το οποίο μιλάμε εδώ μέσα είναι επικίνδυνο μερικές φορές..Πάνω στην καύλα μπορούσες να της πεις "Ε,κοπελιά,τι κάνεις εκεί;Σκούπισέ τον με μωρομάντηλο και μετά τσιμπούκι;" ή "Έτσι κάνεις με όλους;"