Τωρα το μεσημερι στη φυλης
54β ρομπερτα,χαριτωμενο πιπινι,γλυκο προσωπο,καστανα μαλλια,καλο σωμα διχως όμως την σεξουαλικοτητα που θα προσδοκουσα,οσον αφορα το πισω συστημα,βλεποντας τη απο πισω
56 εβελινα,μελαγχροινη κοπελα απο βουλγαρια,ωραια κορασιδα με σφριγηλο κορμι,ενδιαφερουσα περιπτωση
Τις δυο ανω κοπελες δεν μπορεσα να τις δω,καθως ηταν και οι δυο στα δωματια,απλα αναφερθηκαν τα ονοματα τους απο την υπηρεσια.Τις εχω δει σε προηγουμενες επισκεψεις,την εβελινα στο 54β και τη ρομπερτα στο διδυμου 7α
86α λωρα,η γλυκια ξανθια νεα παρουσια ,στο προσωπο της οποιας η μελαγχολια αρχιζει ν αποτυπωνεται σταθερα
86β λαουρα,η καστανη ζουμερη νταρντανοκοπελα σε νορμαλ διαστασεις με το φουλ προγραμμα
67 η ντανιελα από ευνειδων 5 και φυλης 80 τ απογευματα.Την προτιμω εκει,(στο 67) αλλα ηδη η εγκατασταση της στη φυλης,ξεθωριαζει τη λαμπερη εικονα που ειχα στο μυαλο μου γι αυτή
69β τανια.Το κορμι από το πρωι αρχισε να σιγοψιθυριζει στον εγκεφαλο μου τ ονομα της,και συνηθως όταν συμβαινει αυτό ,δυσκολο ν αποφυγω την καταθεση.Παρολο που στη διαρκεια της ημερας,φαινοταν ότι υπηρχε πιθανοτητα να την αποφυγω,τελικα μπαινοντας στο οικημα,ενεδωσα.Τι μωρο είναι αυτό ρε γαμωτο,τι κορμι,τι γυναικα..Τρεις στασεις,κυριως ιεραποστολικα,αργα και αισθησιακα,με τα χερια της ν απλωνονται και να χαιδευουν ολο μου το κορμι..Στη συνεχεια,ειχα την ευτυχη ιδεα να παμε στην ακρη του κρεβατιου και να ερθει αυτή από πανω μου..η πισω θεα του κορμιου της από τον καθρεφτη δεν μπορει να περιγραφει..Τελος ορθια στον καθρεφτη οπου και τελειωσα,αν και στη διαρκεια της συνευρεσης ευκολα θα μπορουσε να συμβει νωριτερα.
Δεν το μετανοιωσα καθολου