Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 364 άτομα (39 μέλη και 325 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
οχι ρε...απλα γελαω με την αφελεια του σταμ...5 χρονια γραφω στο μπου κ στην πιατσα δεν με αναγνωρισε/ανακαλυψε ποτε κανεις... ;) (παρολο που εχω εμφανιση ''καρτα'')
μηπως εχει μπει στο μυαλο του σταμ οτι οι πουτανες μπορει να εχουν ιντερνετ και να μπαίνουν στο σσιτ???λεω εγω τωρα η σε καθε κριτικη του να γραφει κατι χαραχτηριστικο??

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
μηπως εχει μπει στο μυαλο του σταμ οτι οι πουτανες μπορει να εχουν ιντερνετ και να μπαίνουν στο σσιτ???λεω εγω τωρα η σε καθε κριτικη του να γραφει κατι χαραχτηριστικο??
πιστευω οτι ο σταμ παγιδευεται μονος του απο κριτικες που εχει γραψει κ συγκεκριμενα περιστατικα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πολλες εχουν στικακι και χαζευουν οταν δεν εχουν δουλεια, οποτε κανεις "επωνυμος" δεν ξεφευγει, οι τυπισσες ειναι παντα ενα βημα μπροστα :grin:...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Γνωριμία με τη Χριστίνα, στον Οίκο Ξανθίππης, το απόγευμα...

Με ξεγέλασε η αινιγματική της φυσιογνωμία και εισήλθα στο δωμάτιο συνουσιών, όπου απεδείχθη ότι το "Χριστίνα" είναι ψευδώνυμο, που προέρχεται από το Αχρηστή-να...

Ένεκα των κακουχιών της ημέρας, το μόριό μου είχε μαραθεί σαν γαριδάκι, ωστόσο η Άχρηστη-να, πριν καλά - καλά συστηθούμε, εφάρμοσε περικαυλίδα...

Ούτε λεπρός μπουρδελάκιας από τη Σπιναλόγκα να ήμουν...

Μετά από λίγη ώρα γελοίας ψευδοσυνουσίας, απήλθα με τους όρχεις νταούλια...

Έτσι εξηγείται γιατί μοσχοπουλάνε τα μασατζίδικα...
Αγανακτεί ο κοσμάκης με τα άχρηστα θήλεα των ευθηνών πορνείων και τελικά καταφεύγει στους πολυτελείς και δαπανηρούς Οίκους σωματομαλάξεων...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε συ Σταματη αφου γραφεις πολυ χαρακτηριστικες καταστασεις, φυσικο δεν ειναι να καταλαβει η αλλη ποιος εισαι; Ποσοι λες να ειναι οι τακτικοι πελατες της Σιμονας που ζητουν ποδολαγνια και τους ειχε κραξει πως πανε αλλου την ιδια ακριβως μερα που μας περιεγραψες εσυ το σκηνικο;

ΟΚ δεν ειναι και τα πρωτα μυαλα οι πουτανες και ο περιγυρος τους, αλλα μια στοιχειωδη εξυπναδα την εχουν για να κανουν καποιους συσχετισμους.
δεν ανεφερα για ποδολαγνεια απλα ανεφερα οτι εχει ενα σημειο του σωματος της που μαρεσει δεν το αναφερω ξανα μην γινει λαμπογιαλο ,το οτι ειναι κωλος, το οτι ειναι το βυζι,το οτι ειναι τα ποδια της δεν θελω να το πω..

τελοσπαντων,εγω οταν την ρωτησα μου ειπε οτι της το ειπε ενας με κοιλιτσα και καραφλα...

τωρα λεει ψεματα δεν λεει δεν ξερω...

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
381
Πόντοι
26
ξέχασα να πώ ότι έπαιξαν δύο καταθέσεις σήμερα, αλλά θα αναφερθώ εκτενώς αργότερα βλέπω ταινία τώρα. Η πρώτη ήταν στην Αλίνα στο Αλκαμένους 113 και η δεύτερη στην Αλεξάνδρα στο Φ134 ισόγειο.

Τελικά η Αλίνα αξίζει τα λεφτά της, ή είναι ξεπέτα όπως έχουν αναφέρει αρκετοί εδώ μέσα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.00 - 01.20) με μία κατάθεση στην τρίτη βάρδια του Μεταξουργείου , ενημέρωση απο όλα όσα ήταν ανοικτά εκτός του Ιάσωνος 36 που δεν μπήκα.

Ιάσωνος 1α πολύ ενδιαφέρων ξανθοκάστανη Ρωσίδα μίλφ λεπτή με 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19β Νικολέτα ξανθοκάστανη με ίσιο μαλλί με πιασηματάκια ,απλό στα 10 ευρώ(ο οίκος έκλεισε στις 00.20)
Ιάσωνος 20α Λαρίσα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί τατού ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20β Αλίνα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί τατού χαμηλά στη μέση και στη δεξιά ωμοπλάτη , απλό στα 10 ευρώ με κώλο 15.
Ιάσωνος 20γ Αννα μελαχρινή παχουλή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ και Ναόμι ξανθοκάστανη λεπτή ωραίο κώλο και υπέροχα 2.5άρια φυσικά βυζιά , απλό στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 27α Μαριά ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 30α η  ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί στύλ λάχανο πολύ λεπτή άβυζι έχει γίνει μελαχρινή και πρόσθεσε είχε πρόσθέσει  ακα στα 10 ευρώ , τώρα το σταμάτησε και δίνει κώλο στα 15 ευρώ απλό στα 10.
Ιάσωνος 30β ξανθοκάστανη κοντή με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί με σκουρόχρωμες θηλές , απλό στα 10 ευρώ και Μαρία ψηλόλιγνη ξανθιά με 1.5άρι στητό βυζί ,απλό στα 15 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Ιάσωνος 31 Τζένη καστανή χοντρή μιλφ με καρέ μαλλί με 4άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31β Τατιάνα καστανή μίλφ κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 33 Χριστίνα μελαχρινή με καρέ μαλλί λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ , ο δροσερός τσάτσος είπε ότι είναι καινούργια και δεν έχει όνομα και να περάσω πιο μετά να συζητήσουμε πως να την πούμε..
Ιάσωνος 37β Ελβίρα η γυρολόγος μελαχρινή μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 44 νέο  Κάρλα η καύλα/μπουχέσα  ξανθιά παχουλή με κυτταρίτιδα στα πόδια και πεσμένα 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 Μαρίνα μελαχρινή κοντή λεπτή με μικρό βυζί ωραίο πεταχτώ κωλαράκι , με κώλο στα 10 ευρώ και μια παχουλή μελαχρινή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ κάνουν και παρτούζα , η κλατ τσατσα(τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα το λιοντάρι)εξακολουθεί να παρουσιάζει την Μαρίνα συνέχεια καινούργια απο την Ισπανία.
Καλλέργη 33 μελαχρινό γκράνι με κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά 10 ευρώ.
Κεραμικού 13 στη θέση της Λόλίτας που θα λείπει για 15 μέρες η Μαρία(νέα παρουσία)μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα πάνω κανονικό σώμα άκωλη αλλά και 3.5-4αριά βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 13α Μαριά  ξανθιά μίλφ ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά   Στεφανία μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί μεγάλο κώλο , ακα και κώλο στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά καστανή μικρούλα με καρέ μαλλί με πιασηματάκια και μικρό στήθος ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11α αριστερά καστανή  με μαλλί μέχρι τους ώμους με πιασηματάκια μικρό βυζί ,με κώλο  στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11β Μαριά η μελαχρινή μίλφ με τα πιασηματάκια και τα 2.5άρια βυζιά ,τατού το λαγουδάκι του playboy στο αριστερό κωλομάγουλο  , απλό στα 15.
Κολωνού 15α ξανθιά λεπτή άβυζι πιτσιρίκα με πεταχτά δόντια ,απλό στα 15.
Κολωνού 27α Ανναμαρία μίλφ με  καστανά σκούρα  κοντά μαλλιά κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30α Αννα μελαχρινή ψηλή μίλφ με κοντά μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10.
Κολωνού 30β Νικόλ ξανθό ζυμαράκι με ωραίο κορμάκι και μικρό στητό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32β Ραφαέλα(νέα κοπέλα)καστανή λεπτή με 1.5άρι βυζί πίρσινγκ στον αφαλό ,απλό στα 15 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Κολωνού 32γ υπόγειο Μιρέλα έβαψε τα μαλλιά της καστανοκόκκινα  κοντή πολύ  λεπτή άβυζι με ωραίο κώλο , απλό στα  10 ευρώ.
Κολωνού 32 Σοφία/Ρομπέρτα/Ελένη η γνωστή καστανή λεπτή ωραίο κορμί με 15άρι βυζί , αν άκουσα καλά απλό στα 10 με κώλο στα 15...
Κολωνού 47 κάτω μελαχρινό θωρηκτό με μακρυά μαλλιά και 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.  
Κολωνού 47 πάνω  Ευα καστανή κανονικό σώμα 2άρι βυζί πολύ ωραίο κώλο ,απλό στα 10 ευρώ και Τερέζα η τρομακτική βραζηλιάνα ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 48  Μαρία μελαχρινή χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ
Κολωνού 53 Λίντα ξανθιά χοντρή με μεγάλο κώλο 2.5άρια βυζιά με ακα  στα 10 ευρώ και Ειρήνη κοντή πολύ χοντρή ξανθιά με 2.5άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ κάνουν και παρτούζα!!!!
Λεωνίδου 28 κάτω Αλίνα η μελαχρινή όμορφη μουνάρα με τα μαλλιά αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζί ωραίο κώλο τατού στην αριστερή ωμοπλάτη , απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλία ξανθιά μιλφογκίλφ με μακρυά μαλλιά με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Άντζελα μαυρούλα λεπτή με 1.5άρι βυζί και τατού νεράιδα στο δεξί μπούτι ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α μελαχρινή με μικρό βυζί χοντρή με κώλο 2 στρέμματα με κυτταρίτιδα , με κώλο στα 10 ευρώ.
καλό ξημέρωμα....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν ανεφερα για ποδολαγνεια απλα ανεφερα οτι εχει ενα σημειο του σωματος της που μαρεσει δεν το αναφερω ξανα μην γινει λαμπογιαλο ,το οτι ειναι κωλος, το οτι ειναι το βυζι,το οτι ειναι τα ποδια της δεν θελω να το πω..

τελοσπαντων,εγω οταν την ρωτησα μου ειπε οτι της το ειπε ενας με κοιλιτσα και καραφλα...

θα έχω τον νού μου αν τον πετύχω να τον γαμήσω στο ξύλο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
τσάρκα πριν από λίγο  Λιοσίων και πέριξ  , ενημέρωση απο όλα όσα ήταν ανοικτά , μιά κατάθεση στην φόλα Ρίτα....

Χωματιανού 11α Αννι μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 1.5αρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Χωματιανού 11β Ντόρι ξανθοκάστανο κατσαρομάλλικο πιπίνι κοντό κανονικό σώμα 1.5άρι στητό βυζί  στρογγυλό ωραίο κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18 Μαρίνα χοντρή μελαχρινή με μαλλί που της έφτανε λίγο πάνω από τον κώλο με 2άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου ???  ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΣ
0564.jpg
0565.jpg

0565_001.jpg

Τζούλια η ξανθιά ρωσοφιλανδή  μίλφ που έχει κάνει και τσόντα ,από Αλκαμένους 117(την έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές)και τώρα τελευταία έκανε qest εμφανίσεις σε
μασατζήδικό και στούντιο  , ξανθιά νταρντάνα με σιλικονάτα βυζιά και κωλάρα , έχω να την δω χρόνια με θυμήθηκε και μου είπε ότι έχω παχύνει , της είπα για την τσόντα και ψιλοκοκκίνησε
και μου είπε να περάσω να μου κάνει τα ίδια , θα πέρναγα αν δεν είχα πάρει την φόλα την Ρίτα , σαν καλή μου φίλη με συμβούλεψε να μην παίρνω συγκεκριμένη κοπέλα διότι πάει ακάποτα με
πάκιδες...θα την φωτογραφήσω..δουλεύει τώρα στα πέριξ της Λιοσίων και πριν δούλευε Αλκιβιάδου.....να πώ ότι τα δωμάτια του οίκου είναι πιό καλά και απο του Βέργας 2 , με τεράστια κρεβάτια
και ντουζιέρα
Βέργας 2 Νάταλι καστανή μιλφογκίλφ με μάλλι μέχρι τους ώμους παχουλή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 3 αριστερά Ρίτα καστανή μίλφ με τσιμπουκόχειλα πιασηματάκια 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Βέργας 3 Πωλίνα ψηλή μίλφ καστανή με αγορίστικο κούρεμα κανονικό σώμα 2.5άρια πεσμένα βυζιά , ακα τελειωτικό και αυταρχικό , περίμενα ένα τέταρτό να την δώ , απο το δωμάτιο ακούγονταν κραυγές και χτυπήματα
όταν βγήκε στο σαλόνι η Πωλίνα κρατούσε ένα τσαντάκι λογικά με τα απαραίτητα...ο "τυχερούλης" μέσα θα το ευχαρηστήθηκε ...
Βέργας 6α Λίλιαν πολύ ενδιαφέρον πετίτ μίλφ Ρωσήδι καστανή λεπτή με μικρό βυζί πολύ ωραίο κώλο φορούσε μπότες και φορεματάκι , με ακα(μάλλον).
Βέργας 6β Σοφία ξανθό γκίλφ με μάλλι μέχρι τους ώμους παχουλή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Παιωνίου 47 κλασσικά η Νάντια ξανθιά χοντρή με 4άρια βυζιά , με ακα.
Αδάνων 2 Ζανα με το βασιλικό τσιμπούκι σπέσιαλ...ξανθιά γκίλφ χοντρή με ακα τελειωτικό.
Προύσης 22 κλασσικά η Αλίκη καστανό γκίλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους με πιασηματάκια και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 αριστερά Τζούλια η γνωστή καστανή κατσαρομάλλα κοντή χοντρή με τεράστια βυζιά και τατού ,απλό και αυταρχικό.
Τροφωνίου 11 δεξιά Αλεξάνδρα καστανή με κανονικό σώμα και μικρό βυζί , με κώλο.
Τροφωνίου 13 αριστερά Αλιόνα ξανθό γκίλφ με κοντό μαλλί παχουλή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 δεξιά Μπέτυ πολύ ενδιαφέρων ξανθό μίλφ με κανονικό σώμα και 3.5-4άρια βυζιά(πιθανότατα σιλικόνή)απλό πρόγραμμα
καλό μεσημέρι και ένα ακόμα καλύτερο απόγευμα εύχομαι....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.045
Πόντοι
42.697
Πολύ καλή ενημέρωση νεα σμύρνη! 
applause-003.gif

απο τότε που σου εγραψα οτι ενημερωνεις το Σκ μπριζώθηκες και εχεις κανεί ενα κάρο χιλιομετρα!! :grin:

congratulations-008.gif

μερικές πινελιές απο εμένα....
Η μιλφ Πωλίνα Βεργας 3 γουστάρει ανωμαλία φουλ...Εχει μαζέψει πολλούς πελάτες στο αυταρχικό και οταν ήταν Αλκιβιαδού μεχρι και λεσβιακό με την τσατσά εκανε... ;)

Η Τζούλια σε συμβούλεψε να μην πηγαίνεις σε συγκεκριμένη κοπέλα γιατι κάνει φουλ ακά ε?? ενώ η ίδια δεν τα εκανε/κάνει ποτέ αυτα τα πράγματα ... :rolleyes:
old-300.gif

Τέλος τόσες τσαρκες εχεις κάνει πως και σου διέφευγε τόσο καιρο η μιλφάρα Μπέτυ....και ΝΑΙ τα στήθη της είναι φυσικά και οχι σιλικόνη  :dancing: μεγάλη καυλα απο τις ωραιοτερες μιλφ της πιατσας μαζι με Σονια -Ευα και Αλίνα απο Διδυμου 16 Αλκαμενους

ΥΓ. ο μεγιστος chris1971 πρόλαβε και ήδη δοκίμασε την Μικρή Λίλιαν της οδού Βεργας που σου γυάλισε! :rockon:
εχει βαλει ήδη κριτική!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ο η μιλφάρα Μπέτυ....και ΝΑΙ τα στήθη της είναι φυσικά και οχι σιλικόνη  :dancing: μεγάλη καυλα απο τις ωραιοτερες μιλφ της πιατσας μαζι με Σονια -Ευα και Αλίνα απο Διδυμου 16 Αλκαμενους
την Μπετυ απο Τροφωνιου -την ξανθια μιλφ καυλα- την εχω παρει αρκετες φορες με αριστες εντυπωσεις... :knockinb: :rockon: :rockon:
για την Σονια θα διαφωνησω, μιας κ κατεθεσα τις προαλλες μαζι της κ ολο μη κ μου ηταν... :huh: :huh:...αποτελεσμα ενα ξινο γαμισι κ να με τελειωσει χειροκινητα...δεν ξερω τι βγαζει με αλλους συναγωνιστες,αλλα σε μενα ηταν επιεικως ψιλο-φολα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.045
Πόντοι
42.697
την Μπετυ απο Τροφωνιου -την ξανθια μιλφ καυλα- την εχω παρει αρκετες φορες με αριστες εντυπωσεις... :knockinb: :rockon: :rockon:
για την Σονια θα διαφωνησω, μιας κ κατεθεσα τις προαλλες μαζι της κ ολο μη κ μου ηταν... :huh: :huh:...αποτελεσμα ενα ξινο γαμισι κ να με τελειωσει χειροκινητα...δεν ξερω τι βγαζει με αλλους συναγωνιστες,αλλα σε μενα ηταν επιεικως ψιλο-φολα...

εγω τις ειπα μιλφάρες απο θεμα εμφάνισης και μόνο συναγωνιστη, αντικειμενικα και οι 3 ειναι γυναικαρες.
αν θες την γνώμη μου όμως σε υπηρεσίες καμία εκ των τριων δεν είναι τοπ....
κάθε μια εχει καποια δυνατα σημεια (σε υπηρεσιες) και καποια αδύνατα, καμια δεν έχει ΟΛΟ το πακετο δυστυχως και για αυτες και για εμας

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
εγω τις ειπα μιλφάρες απο θεμα εμφάνισης και μόνο συναγωνιστη, αντικειμενικα και οι 3 ειναι γυναικαρες.
αν θες την γνώμη μου όμως σε υπηρεσίες καμία εκ των τριων δεν είναι τοπ....
κάθε μια εχει καποια δυνατα σημεια (σε υπηρεσιες) και καποια αδύνατα, καμια δεν έχει ΟΛΟ το πακετο δυστυχως και για αυτες και για εμας
οκ κατανοητος...νομισα οτι αναφεροσουν κ σε υπηρεσιες. :grin:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΥΓ. ο μεγιστος chris1971 πρόλαβε και ήδη δοκίμασε την Μικρή Λίλιαν της οδού Βεργας που σου γυάλισε! :rockon:
εχει βαλει ήδη κριτική!
καλα πως γινεται ο ω.σμυρνη να γραφει οτι η λιλιαν ειναι μιλφ και ο κρις να γραφει οτι ειναι πιτσιρίκα??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom