Τωρα το μεσημερι στη φυλης
109 οροφος η ξανθια μαρινα,αξιοπρεπες κορμι
109 ισογειο αννα pitsos
134 οροφος αντριαννα,λεπτη σχετικα ψηλη κοπελα με ωραιο κορμι,μετριο προσωπο,εμφανιση γαλιδουλας,δεν είναι κακη μεσα
134 ισογειο τζεσικα,η λεπτη ξανθια μινιον κοπελα
134 υπογειο κλαουντια,η γλυκια μελαγχροινη πιπινα ,μινιον διαστασεων,που νομιζω αρεσει στον αμαντεους
Μαγνησιας 11 αννα,μελαγχροινη mlf με αρκετα σφριγηλο γεροδεμενο κορμι,με αρκετα πιασιματα ομοιομορφα κατανεμημενα
61 αλεξανδρα,η ξανθια με το λεπτο ελκυστικο κορμι
74 δεξια ροομπερτα,το ισχνο μελαγχροινο κοριτσι που ειχα δει σε προηγουμενη επισκεψη
Φωκαιας 17 η ελενη από το 104.Ωραια κοπελα για την οποια οι περισσοτεροι συμφωνουμε ότι..δεν εχει τιποτα να δωσει μεσα στο δωματιο και τιποτα να θυμασαι..οσο καλα και να περασεις..
Βεργας
3 δεξια η πωλινα από αλκιβιαδου 16α
3 αριστερα, ριτα,η εξομολογηση της ημερας
Ειλικρινα είναι να σκιζει κανεις τα πτυχια του με τη φυλης..μια απρογραμματιστη επισκεψη σημερα,μονο και μονο επειδη συνεβη να προσεγγισω τη περιοχη αφενος και αφετερου επειδη ηθελα να δω αν στον οροφο του 109 εχει επιστρεψει η τζουλια,μια μελαγχροινη κοπελα στουντιακης προελευσης
Και όμως,βλεποντας την ριτα,μια mlf με ρωσικο αερα,γαλαζοπρασινα ματια,η οποια καθισε στο παγκο και μου μιλησε με τη βαρια ρωσικη προφορα,η στυση ηταν πολύ πιο σκληρη,απ ότι θα καταφερνε,οποιαδηποτε ωραια νεα κοπελα,λεπτη με ωραιο κορμι,η οποια θα ερχοταν στο δωματιο για να με φτιαξει
Λογω των συνεχων καταθεσεων αλλα και της προχωρημενης ωρας ,αποφασισα εκτος από το πουλι,να κανω τη καρδια μου πετρα..Εδώ σε σχεση με το πουλι,χρειαστηκε προσπαθεια και ν αποχωρησω
Η ριτα εχει ένα ωραιο νορμαλ κορμι για την milfoηλικια της,αλλα η παρουσια της συνολικα με αναστατωσε,και μ εκανε να καταλαβω γιατι ο zero παθαινει κατι αναλογο με αυτό που παθαινω εγω όταν βλεπω ψηλες γυναικες,μακρια ποδια ,λεπτο κορμι