KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δικός μας κ εσύ...Τωρα το μεσημερι στη φυλης
κατι αναλογο με αυτό που παθαινω εγω όταν βλεπω ψηλες γυναικες,μακρια ποδια ,λεπτο κορμι
Ζήτω οι ψηλές...
Δικός μας κ εσύ...Τωρα το μεσημερι στη φυλης
κατι αναλογο με αυτό που παθαινω εγω όταν βλεπω ψηλες γυναικες,μακρια ποδια ,λεπτο κορμι
φιλε η καθε κοπελλα μπορει να μην αρεσκεται σε συγκεκριμενα ατομα.αυτο δε παει να πει οτι ειναι φολα.για παραδειγμα και μενα η μπετυ,που ειναι γυναικαρα και ο φιλος μου ζιρο λεει πολυ σωστα τα καλυτερα,δε μου εχει κανει καλα γαμησια.αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι φολα,μπορει απλα να μη της αρεσουν τα μουτρα μου,ανθρωπος ειναι δεν ειναι ρομποτ.πιστευω οτι το ιδιο συμβαινει απο τα λεγομενα σου με σενα και τη σονια,δεν εχετε σεξουαλικη χημεια.
εννοειται οτι με την Σονια δεν ειχα σεξουαλικη χημεια....αλλα ουτε το βυζι της δεν με αφηνε να πιανω ελευθερα... ;)
δεν ξερω αν σας το πα,αλλα εγω ειμαι ομορφοπαιδο...
Χωρίς πλάκα,προσωπικά κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά άθελα μου...Ακολουθουμε την τακτικη του Μαρη τυπε..
Γαμαμε ακαπωτα και μετα ριχνουμε ενα κατουρημα και δεν κολλαμε τιποτα..
Δοκιμασε το και συ εγγυημενα αποτελεσματα
μια εσθονη λειπει μονο τυπεΜολις τιμηθηκε η Εβελινα 23 ετων απο Λιθουανια και ηταν πολυ καλη υα ακολουθησει κριτικη
και διπλα η Αλισια μικρη ειναι απο Λεττονια
στη ζωη μου απο ευρωπαιους δεν εχω δει ποτε εσθονους (απο χωρες ανω του ενος εκατομυριου)μια εσθονη λειπει μονο τυπε
να πινεις πολλα υγρα πριν πας να γαμησεις τυπεΠαλιό αυτό με το κατούρημα καί σχετικό. Αλλά εάν δεν 'εχεις ' να κατουρήσεις , τότε τι γίνεται? Πιθανόν να προαχθείς σε αντιστράτηγο. Πάντως αυτό το έχει ακούσει φίλος μου από Σεξολόγο-Δερματολόγο. SERAPIS.
ρε τυπε μπορει να του φυγουν και πολλα ουρα κατα τη διάρκεια του σεξ...να πινεις πολλα υγρα πριν πας να γαμησεις τυπε
λες να το θεωρησει η πουτανα ουρολαγνεια και να τον χρεωσει εξτρα τυπε?ρε τυπε μπορει να του φυγουν και πολλα ουρα κατα τη διάρκεια του σεξ...
τυπε το κατουρημα πριν και μετα το γαμησι ειναι mustνα πινεις πολλα υγρα πριν πας να γαμησεις τυπε
εχω κατουρησει απειρους καποτοτενεκεδες μεσα στο δωματιο τυπετυπε το κατουρημα πριν και μετα το γαμησι ειναι must
cult τυπε,εγω κατουραω και εξω απο την εισοδο ειδικα στο μεταξιεχω κατοθρησει απειρουν καποτοτενεκεδες μεσα στο δωματιο τυπε
δεν κατουραω στο νιπτηρα γιατι σιχαινομαι :S
σημαδευεις την περιοχη σου σαν τα σκυλια τυπε? :Scult τυπε,εγω κατουραω και εξω απο την εισοδο ειδικα στο μεταξι
μπορει τυπελες να το θεωρησει η πουτανα ουρολαγνεια και να τον χρεωσει εξτρα τυπε?
δεν κατουραω στο νιπτηρα γιατι σιχαινομαι :S
Kαι ζείτε ακόμα?καλά κάνεις γιατί εγώ πάντα πίνω νερό απ'τον νιπτήρα
μην κολλήσουμε και τίποτα !
τυπε αυτο πρεπει να το κανει η βικτωρια απο φωκαιας 27 καθε φορα οταν τελειώνει με πελάτη...καλά κάνεις γιατί εγώ πάντα πίνω νερό απ'τον νιπτήρα
κάτι παραπάνω θα ξέρει για να το κάνειτυπε αυτο πρεπει να το κανει η βικτωρια απο φωκαιας 27 καθε φορα οταν τελειώνει με πελάτη...