apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πολλοι κατουρανε εκει ομως τυπε :Sκαλά κάνεις γιατί εγώ πάντα πίνω νερό απ'τον νιπτήρα
μην κολλήσουμε και τίποτα !
πολλοι κατουρανε εκει ομως τυπε :Sκαλά κάνεις γιατί εγώ πάντα πίνω νερό απ'τον νιπτήρα
μην κολλήσουμε και τίποτα !
σημαδευεις την περιοχη σου σαν τα σκυλια τυπε? :S
λες να το θεωρησει η πουτανα ουρολαγνεια και να τον χρεωσει εξτρα τυπε?
τυπε αυτο πρεπει να το κανει η βικτωρια απο φωκαιας 27 καθε φορα οταν τελειώνει με πελάτη...
ναι να πιάσουμε όλα τα παράλια....μια εσθονη λειπει μονο τυπε
λοιπόν τώρα σε μερικά που μπήκα στην πρώτη βάρδια....
Αγκύρας 12α Αλίσα ξανθιά κοπέλα απο την Λεττονία , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα.
Αγκύρας 12β Εβελίνα ξανθιά καινούργια κοπέλα(πρώτη μέρα) απο Λιθουανία κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο τατού στο δεξι καρπό , με ακα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Ωραίος xilnik!Περασμα σημερα από βεργας 6 υπογειο, καθως και χτες και σημερα ειχα πολλες εξωτερικες δουλειες γυρω από τη περιοχη,για να δω τη λιλιαν του αδελφικου μου φιλου του chris
Προκειται τελικα για τη σοφια του professor από καλυμνου 48,οπου δουλευε τα πρωινα του σαββατου,λεπτη μελαγχροινη mlf ,σχετικα κοντουλα,παντα με μαυρες μποτες και μαυρο συνολο και στεγνο σωμα
σημαδευεις την περιοχη σου σαν τα σκυλια τυπε? :S
Περασμα σημερα από βεργας 6 υπογειο, καθως και χτες και σημερα ειχα πολλες εξωτερικες δουλειες γυρω από τη περιοχη,για να δω τη λιλιαν του αδελφικου μου φιλου του chris
Προκειται τελικα για τη σοφια του professor από καλυμνου 48,οπου δουλευε τα πρωινα του σαββατου,λεπτη μελαγχροινη mlf ,σχετικα κοντουλα,παντα με μαυρες μποτες και μαυρο συνολο και στεγνο σωμα
Προφανως δεν είναι 25,αλλα όπως εχει πει και ενας άλλος μιλφολατρης,o speed,περιγραφοντας μια μλφ σε μια κριτικη του,προκειται για πιπινι 40 ετων!
Νομιζω η λιλιαν/σοφια πρεπει να είναι 35+ σιγουρα
Στο ισογειο του 6 ηταν η σοφια
Κλειονοντας για σαββατοκυριακο ,να ευχηθω να περασετε καλα,και απλα να ενημερωσω ότι σταματουν οι ενημερωσεις για λιγο καιρο λογω κουρασης
ή τον δημητρακηεγώ την χέζω σαν τον ιπποπόταμο.
ή τον δημητρακη
να κλαίγεται περφερόμενος έξω από τα τσαρδιά της ομώνυμης οδού για να συμπληρώσει πιθανά κενά με στόχο το εικοσάρικο
α ρε Έλληνα δεν πιάνεσαι πουθενά τελικα.
Ναι οκ......σωστά.....αλλά αυτός είχε την διαφορετικότητα πως πήγε για ολική κάλυψη εξόδωνΔεν είναι "νέες μέθοδοι".
Έχω δώσει κι εγώ πεντακοσάρικο (δραχμές) σε τύπο που ζήταγε, την εποχή που το γαμίσι έκανε 2.500.
Τα αντίστοιχα ποσά σήμερα είναι 1,47 και 7,34 ευρώ.
Πρέπει να ήταν αρχές δεκαετίας '90.
η Σοφία.....να υπενθυμίσουμε στους φίλους μας ότι η πρωϊνή βάρδια του Βέργας 6Β μια milf γεματούλα, εμφανίσιμη ξανθιά είναι ιδιαιτέρως αγενής με αυτούς που περνάνε και δεν περνάνε δωμάτιο.
Παρακαλώ όσοι εντοπίζετε μπουρδελάκια που ακόμα δεν επιτρέπουν την είσοδο σε ξένους, να το αναφέρετε στις ενημερώσεις! Μπράβο επίσης σε όσους γράφουν ενημερώσεις και μάλιστα τόσο καλές. Να είστε καλά παιδιά και να προσέχετε. "Φιλική" συμβουλή: Μην τις γλύφετε ρε εκεί που μπαίνει πλέον ο κάθε άπλυτος αρρωστιάρης...(Έλληνας ή ξένος). Ευχαριστώ!
εγω θελω ποδια.. με ειρωνευοντουσαν χτες εδω..ο καθένας την βρίσκει όπως γουστάρει , άλλος θέλει μόνο πίπα , άλλος θέλει να του χώνουν αντικείμενα στον κώλο
άλλος να του γλύφουν τα αρχίδια άλλος αυτό άλλος εκείνο...