Βραδυνές κάτω-κεφαλιού "πνευματικές" αναζητήσεις, με οδήγησαν σε άγνωστα λημέρια, για να σβήσω την δίψα μου.
Μετά από αναφορές άξιων συναδέλφων περί εμφάνισης ενδιαφερόντων τεμαχίων στην περιοχή της Λιωσίων, λίγα λεπτά πριν την αλλαγή βάρδιας (δλδ. περί τις 23:45). Οπότε, δεν γνωρίζω ακριβώς ποια ήταν σε ποιά βάρδια. . . . .
Χωμ. 11 ισ.: 2 κοπέλες. Μια γεματούλα και ένα άλλο κοντοπούτανο που με καυλάντιζε στο σαλόνι. Αν δεν ήταν η τσα2 ξινή, θα το επιχειρούσα.
Χωμ 11 1ος: 2 κοπέλες. Μια γεματούλα και μια αδύνατη λυγερόκορμη κοπέλα, με μαλλί μαζεμένο πίσω, της Ρουμανικής σχολής. Δεν θυμάμαι όνομα, απλά ότι δοκιμάστηκε και πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις.
Λιωσ. 76 1ος: 2 κοπέλες. Η Ναταλί μια αδυνατούλα εμφανίσιμη τσιγγανο-Ρουμάνα και μια άλλη πιο νταντανοειδές (όσο χρειάζεται) γλυκιά μιλφ με φουλ πρόγραμμα.
Εξηκ. 18Β.: 2 κοπέλες. μια γεματούλα γλυκιά ξανθιά αλλήθωρη και μία άλλη που ήταν στο δωμάτιο και δεν την περίμενα. Κατά την έξοδο, με προειδοποίησαν ότι σε λίγο θα αλλάξει η βάρδια(κοπέλες).
Εξηκ. 18Α. 1ος.: φοβήθηκα να ανέβω
Εξηκ. 18Γ.: Μια αγέλαστη ντουλάπα με καρέ μαλλί και μαύρο κομπινεζόν εμφανίστηκε μπροστά μου. Πρέπει να είναι χρόνια αυτή εκεί. . . .
Εξηκ. 20: Μια κοπέλα γλυκιά ξανθιά, μαυρισμένη, αλλά ιδιαίτερα γεματούλα, υπερ-χυμώδεις, με κρεμαστά βυζιά, έταζε καλή περιποίηση.
Βέργ 3: Αρ. μόλις ανέλαβε η σχιστομάτα ανατολίτισσα. Δεξ. ένα μέτριο κοκκινομάλικο.
Βέργ. 6Α υπ.: μια ξανθούλα με μακρί μαλλί, μιλφ, που έταζε σπέσιαλ τσιμπούκι και καλή περιποίηση. Επίσης, θα είναι χρόνια αυτή εκεί. .
Βεργ. 6Β: Άλλο ένα μετα-Μιλφ που ούτε που το θυμάμαι . . . .
Λιωσ. 91: 2 κοπέλες. Μια γεματούλα με καρέ κατσαρό μαλλί και η Ναταλί όπου και τιμήθηκε.
Μετά, από αυτά, ήμουν ακόμα λίγο ανήσυχος. Λόγω φόρτου εργασίας, δεν ήξερα πότε ξανά θα είχα την ευκαιρία να ξαναβάλω το "δάχτυλο" στο μέλι Οπότε, αποφάσισα να ανέβω και μια Φυλής, για να δώ τι παίζει 3η βάρδια και μάλιστα μπας και δώ τις νέες κοπέλες της Ντενιζο-Αλυσίδας.
Έτσι μπήκα μόνο σε 4-5:
Φωκ. 27 1ος: μια Αλεγάνδρα, ψιλή μετριοκαλή φάτσα, άσπρη επιδερμίδα, κανονικό σωματάκι, μαύρα μαλλιά.
Φωκ. 27 ισ.: η Μαρίνα με τις τορπίλες και τις μέτριες κριτικές . . .
Φωκ. 27 υπ.: 2 κοπέλες. Δεν τις έχω ξαναδεί. Η Χριστίνα , ένα καλύγραμμο νεαρό ξανθό πορνίδιο με μέτρια φάτσα και η Αννίτα (νομίζω) σε μελαχρινή έκδοση και με ελάχιστα κιλάκια παραπάνω από την πρώτη.
Φωκ. 24: Μιλφ Αγάπη με καρέ μαλλί και αέρινες χορευτικές κινήσεις στο σαλόνι.
Φυλ.
66δ: Αλεξάνδρα ένα ανθυπομέτριο βαρύ κορμί.
Φυλ. 66α: μια καινούργια παρουσία η Ελίζα. Λυγερόκορμο Ρουμάνικο άτι. Μακρύ μαύρο μαλλί και αέρα στο σαλόνι. Δοκιμάστηκε. Αδύνατη, με μικρό αλλά και πεσμένο βυζάκι, δεν βιάζεται στο δωμάτιο, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα θερμή. Δλδ. δεν είναι κομοδίνο σαν την Ντενίζα, δεν είναι ηφαίστειο σαν την Ντανιέλα, αλλά κάπου ενδιάμεσα.
Φυλ. 56: η Ντανιέλα το ελαφάκι
Φυλ. 54: η Ντενίσα.
Φυλ. 94: Ανοιχτό ! ! ! Μέσα ήταν η Ναόμι, το σοκολατί κοντοπούτανο, που έκανε τα πρώτα του βήματα στο Φ.65 ισ. με την ποντικομούρα Εμανουέλα.
Αυτά τα ολίγα.
Καλό ΣΚ. . . . . . . .