lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
και σου πε οχι ακυρο εντελως :So τζαμπας πεθανε,μη βλεπεις τις μαλακιες της μιντια μαρκτ....φυσικα και θα πλερωνα...
και σου πε οχι ακυρο εντελως :So τζαμπας πεθανε,μη βλεπεις τις μαλακιες της μιντια μαρκτ....φυσικα και θα πλερωνα...
καμια 35αραηλικια της?
Δρ 98 μεχρι 23.30, το 97 κλεινει συνηθως πιο νωριςΤην καλησπερα μόυ συναδελφοι μπορει καποιος ωραριο λειτουργιας των δυο ιδρυματων στην κυψελη?δροσοπουλου 98 και 97
σας ευχαριστω
Σ ευχαριστω φιλε μηπως ξερεις κ τι ωρα ανοιγουν το πρωι?γιατι πρωι θα περασω απ την περιοχηΔρ 98 μεχρι 23.30, το 97 κλεινει συνηθως πιο νωρις
για την Μίλα (από τις καλύτερες Μιλφoεπιλογές, παίζει πότε σε Άγκυρας και πότε σε Διδύμου!καλημέρα αλάνια!!καλη κυριακή να εχουμε με καλά και ποιοτικά γαμησάκια!!έχετε ν προτεινετε κάτι σε milfοειδες για ξελαφρωμα στην φύλης?(εκτός αλιόνας!!)
9.30 το 98, το 97 λιγο αργοτερΑΣ ευχαριστω φιλε μηπως ξερεις κ τι ωρα ανοιγουν το πρωι?γιατι πρωι θα περασω απ την περιοχη
1) Είναι όπως τα λες πετιτ και αδύνατη.Παλιότερα όταν ήταν καινούρια το έκανε σε όλους τους πελάτες.Πιο πολύ τους χαμούρευε δηλαδή για να τους κάνει να μπουν μέσα στο δωμάτιο. Τώρα το κάνει μόνο σε όσους βλέπει για πρώτη φορά η ξέρει οτι θα μπουν μέσα στο δωμάτιο.1)Προφέσσορ αυτή που λές είναι μια πετίτ σχεδόν κοκαλιάρα ξανθιά που αν πάς να φύγεις πετάγεται να σε τραβήξει μέσα;
2)φίλε Προφέσσορ, εδώ έκανες λάθος. Η Χριστίνα είναι τουλάχιστον δύο χρόνια πιο παλιά από την Άννα. Μάλιστα όταν είχε έρθει η Άννα ακούστηκε ότι ήταν ξαδέλφη της ή κάτι τέτοιο. Πιθανών να ήταν φίλες γιατί η ΄Αννα ανέλαβε την πρωϊνή βάρδια ενώ η Χριστίνα την απογευματινή. 'Εχει μάλιστα αντιγράψει και κάποιες τακτικές της Χριστίνας (πουλάει αμόρε ώρες-ώρες) αλλά σε αντίθεση με την πρώτη που τα έδινε όλα μέσα η Άννα ώρες ώρες γκρινιάζει για να αποφύγει ταλαιπωρία. Παρόλα αυτά παραμένει ωραίο καυλάκι.
Η απομυθοποίηση της Βικτώριας. Μου είχε γίνει εμμονή να την πετύχω την Βικτώρια, τελικά δεν εργάζεται τα Σάββατα, και αποδεικνύεται οτι πρόκειται για την Κάιτη απο το Δροσοπούλου 98.Οπότε την έχω δοκιμάσει ήδη. Μένει μόνο να το επαληθεύσω και ιδίοις όμμασι αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα.Καλή επαγγελματίας η Καίτη αλλά όχι άριστη.Διδύμου 16 α υπογα,
2 Κοπελες. Η πρωην καιτη του Δροσοπουλου 98 , που τωρα λεγεται Βικτωρια. Κοντη ,ηλικιας περιπου 35, καστανη με μακρυ μαλλι, πονηρο μουτρακι, αδυνατη με μικρα στηθη και πολύ ωραιο στρογγυλο λο-κω. Ειναι απο τα στανταράκια του φιλου καζανοβα xilnik :-*
Διδύμου 18β η τρομακτική Αντριάννα με την περούκα , ακα τελειωτικό.
δεν είναι καινούργια κοπέλα είναι αυτή και έχει αλλάξει όνομα...Kαλησπέρα σας!
Έκτακτη βολτούλα η σημερινή στην απογευματινή βάρδια Φυλής κυρίως αλλά και λίγο Κυψέλη καθώς και Αττική.Έντονη η παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ στα σοκάκια της Φυλής καθώς και στην
Τέλος στο Αλκαμένενους 117 εμφανίστηκε καινούρια κοπέλα,η Καρολίνα,η οποία δουλεύει ένα μήνα στο μαγαζί. Γύρω στα 28 με μαύρα μακριά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες και κωλάρα.Σώμα με καμπύλες γενικώς όπως μας έχει συνηθίσει αυτό το μαγαζί,χωρίς να θεωρείται χονδρή.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Η κοπέλα συστήθηκε ως Ρωσίδα αλλά λόγω φαινοτύπου πρέπει να είναι Ρουμάνα.Η εμπειρία χαρακτηρίζεται πολύ καλή αλλά με κάποια αδύνατα σημεία.Αξίζει πάντως να δοκιμαστεί.Θα γράψω και για αυτήν σχετικά.
Καλό βράδυ να έχετε!
ψάχνω τη Βαλέρια που δούλευε προ καιρού στο Διδύμου 20... είχα περάσει από την Αλκαμένους 113 ή 117, που είχε κάτι σα συντριβανάκι μέσα ή κάτι τέτοιο τσπ δε θυμάμαι καλά, τις προάλλες για να δω μπας και ήταν αυτή που έψαχνα αλλά μου φάνηκε άλλη Βαλέρια αυτή και νομίζω μεγαλύτερης ηλικίας... btw γνωρίζει κανείς αν η Βαλέρια της Διδύμου 20 που ψάχνω είναι μία που προβάλλεται στο Ιωαννίνων κάτι ή είναι άλλη και αυτή;βόλτα(17.05-18.20)πρίν λίγο , εμημέρωση σε κάποια που μπήκα...
Αλκαμένους 113 Βαλέραια καστανή(νέα κούπ κοντά μαλλιά στύλ καμπαρέ εποχής ποταπαγόρευσης)καηνονικό σώμα 2.5άρια βυζιά πεσμένα , με ακα τελειωτικό.
Η Βαλέρια στο Αλκαμένους 113 είναι σαφώς άλλη κοπέλα. Η Βαλέρια που ψάχνεις εσύ δούλεψε όντως στο Ιωαννίνων 3 προσφάτως.Δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμα να δουλεύει.Εχθές πάντως που πέρασα στην πρωινή βάρδια ήταν η Καρίνα.ψάχνω τη Βαλέρια που δούλευε προ καιρού στο Διδύμου 20... είχα περάσει από την Αλκαμένους 113 ή 117, που είχε κάτι σα συντριβανάκι μέσα ή κάτι τέτοιο τσπ δε θυμάμαι καλά, τις προάλλες για να δω μπας και ήταν αυτή που έψαχνα αλλά μου φάνηκε άλλη Βαλέρια αυτή και νομίζω μεγαλύτερης ηλικίας... btw γνωρίζει κανείς αν η Βαλέρια της Διδύμου 20 που ψάχνω είναι μία που προβάλλεται στο Ιωαννίνων κάτι ή είναι άλλη και αυτή;