Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (27 μέλη και 357 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας!
Έκτακτη βολτούλα η σημερινή στην απογευματινή βάρδια Φυλής κυρίως αλλά και λίγο Κυψέλη καθώς και Αττική.Έντονη η παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ στα σοκάκια της Φυλής καθώς και στην Αχαρνών λόγω κάποιας συγκέντρωσης. Όποιος γνωρίζει τι αφορούσε αυτή η συγκέντρωση ας μας λύσει την απορία.
Ξεκίνημα απο Διδύμου 16 με στόχο να επιτύχω την περιβόητη Βικτώρια αλλά δυστυχώς και πάλι η τύχη δεν με ευνόησε καθώς η κοπέλα αυτή δούλεψε στην πρωινή βάρδια όπως φαίνεται απο την περιγραφή του συναγωνιστή xilnik που μάλλον την τίμησε προς το σχόλασμα. Αντ' αυτής λοιπόν ήταν η ώριμη Νίκη,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά καρέ και η μιλφ Λίλιαν ξανθιά με καμπύλες και φαρδιά περιφέρεια.Η δεύτερη έχει τιμηθεί παλιά δις με σχετικά καλές εντυπώσεις.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η μιλφ Φωτεινή σταθερά,γεματούλα με βυζάρες.Στο Διδύμου 20 ήταν η μιλφ Άννα, με καστανόμαυρα μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου,μαυρισμένη με σολάριουμ,λεπτή με όμορφο κορμί και μικρά σιλικονάτα βυζιά.Την έχω τιμήσει κάμποσες φορές με αρκετά καλές εντυπώσεις,αυτήν την φορά όμως έψαχνα για κάτι καινούριο.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Πατρίτσια,μιλφ σχετικά γεμάτη με φαρδιά κωλάρα,κοντά καστανόξανθα μαλλιά γνωστή κυρίως απο το 16Β. Τελευταία έχει αναλάβει την απογευματινή βάρδια αυτού του σπιτιού.Κώλος και γυμνό τεειωτικό τσιμπούκι.Στο δίπλα ήταν η Ειρήνη η μιλφ φίλη της Πατρίτσιας που δούλευαν παλιά ντουέτο.Ελαφρώς γεμάτη με κοντά καστανά μαλλιά.Εμφάνιση που δεν σου γεμίζει καθόλου το μάτι αλλά μέσα κάνει τα πάντα, δίνει γλωσσόφιλα,κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και δίνει και κώλο.
Στο Φυλής 40 η Νάνσυ κοντή,με κοντά καστανά μαλλιά,μεγάλες βυζάρες,ελαφρώς γεματούλα.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα καθώς στο σαλόνι εμφανίζεται πάντα με πεσμένο mood.
Στο Φυλής 56 ήταν η Νταιάνα,λεπτή,λευκή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πίσω και σώμα ελαφίνας όπως έχει αναφερθεί.Απλό πρόγραμμα με 69.
Στο Φυλής 66Α ήταν το καβλόμουνο η Νικολέτα.Τα βογγητά της ακούγοταν μέχρι έξω στο σαλόνι.Απλό πρόγραμμα με 69.Το δίπλα ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 74 ανοιχτό ήταν το δεξιά όπου εμφανίστηκε κλασσικά η Άντζελα,όμορφη Αλβανίδα,κανονικών κιλών,λευκή σαν το γάλα,με βυζάρες και πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά.Κλασσικά ανακοινώνεται κώλος στο πρόγραμμα.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η Αντίνα,με ξανθά μαλλιά με τρέσες μακριές,κανονικών κιλών με βυζάρες φτιαγμένες. Είχα την τύχη να την τιμήσω πριν την μετάλλαξη της,όταν ακόμα είχε κοντά καστανά μαλλιά και βυζιά σταφιδιασμένα.Την είχα πάρει στο υπόγειο του 61.Τότε έκανε κώλο και γυμνό τσιμπούκι τώρα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Στον όροφο ήταν οι 2 Τσέχες ( με πονάει η κοιλιά μου απο τα γέλια) Μικαέλλα και Σάρα. Η πρώτη με πιασμένα καστανόξανθα μαλλιά,κανονικών κιλών με κάπως μονοκόμματο σώμα και η δεύτερη ψηλότερη με ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους, στα ίδια κιλά με κάπως μονοκόμματο σώμα και αυτή.Ανακοινώθηκε απλό με 69 και σε ερώτηση μου στην υπηρεσία αν προσφέρουν κάτι εξτρά μου απάντησε ασφαλώς αλλά με εξτρά χρήματα.Μιας και δεν είμαι καθόλου της στουντιακής νοοτροπίας να πληρώνω για πράγματα αυτονόητα στο σεξ, αποχώρησα.Όπως φαίνεται η παρουσία τους στους οίκους ανοχής μόνο έκτακτη όπως ανακοινώθηκε δεν είναι.Τουναντίον στο στούντιο μάλλον χτυπούσαν μύγες.
Στο Φυλής 61 ήταν το καβλάκι η Αλεξάνδρα η Σέρβα απο Αλβανία,Λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και με τατού στο μπράτσο της.Απορώ ακόμα με τον εαυτό μου πώς μέχρι σήμερα δεν την έχω δοκιμάσει αφού μου αρέσει.Ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα με 69 ενώ παλιότερα έκανε και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 65 ισόγειο ήταν καινούρια προμιλφ,η Χριστίνα,με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια, πρόσωπο εκκεντρικό και καλτ και αρκετά ναζιάαρα στο σαλονάρισμα της.Εμφανίστηκε με ολόσωμο και μαύρες δικτυωτές κάλτσες.Απλό πρόγραμμα με 69.Περιέργως μου έκανε κλικ.
Στο Φυλής 69 όροφος ήταν κλασσικά η Άννα παλιά καραβάνα,ίδιας ΕΣΟ με την Χριστίνα απο Καζακσταν που είχαν διαπρέψει για χρόνια στο εν λόγω σπίτι.Η Άννα έχει περάσει και απο το Φυλής 71 ισόγειο καθώς και τα Φυλής 134 ισόγειο και όροφος.Το πρόγραμμα που ανακοινώνεται είναι πλέον το απλό ενώ παλιότερα έκανε και γυμνό τσιμπούκι καθώς έδινε και γλωσσόφιλα.Το ισόγειο ήταν κλειστό με αναμμένο φώς.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Μιράντα,λεπτή κοπελίτσα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και απλό πρόγραμμα με 69.Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει μέσα στο δωμάτιο και έχει τόσους θαυμαστές.Η απορία μου όπως φαίνεται θα μου κοστίσει 20 ευρώ για να μπορέσω να την απαντήσω.Χε!Χε!
Το Φυλής 73 υπόγειο ήταν κλειστό με αναμμένο φώς.Αξίζει να σημειωθεί οτι στα Διδύμου 7 τα αυθαίρετα υπήρχαν μέσα μάστορες οι οποίο τα ανακαίνιζαν. Οψόμεθα λοιπόν.
Στο Φυλής 109 όροφος καινούρια κοπέλα με το όνομα Αντωνία.Κοπέλα κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,μεγάλες τεχνιτές βλεφαρίδες και έκφυλο πρόσωπο.Νοστιμούλα με καλά ελληνικά και κάπως απότομη ομολογώ στην συμπεριφορά της.Ανακοινώνεται κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 136 όροφος 2 κοπέλες.Η ξανθιά μιλφ γυρολόγος απο Πολωνία Ειρήνη,με κοντά μαλλιά και αδιάφορης εμφανίσεως μαζί με κοπέλα καινούρια με όνομα Άννα,ψηλή,προμιλφ,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,πιθανότατα αθίγγανη.Ανακοινώθηκε και για τις 2 απλό πρόγραμμα με 69.
Στο Φυλής 134 υπόγειο ήταν η Αλεξάνδρα κοπέλα απο το Μεταξουργείο και για το Μεταξουργείο αποκλειστικά.Αθίγγανη,με καστανά μακριά μαλλιά παλιότερα τα είχε κατάμαυρα,ξανοιγμένο χρώμα δέρματος απο τα γαλακτώματα ενώ κανονικά είναι μελαμψή και χαρακτηριστικό της σημείο αναγνωρίσεως η πρησμένη της κοιλιά.Έχει δουλέψει στην αλυσίδα Μεγ Αλεξάνδρου 20&22,Κολωνού 11 όροφος και Ακομινάτου 2.Κατά την γνώμη μου η εμφάνιση της αλλά και οι υπηρεσίες της δεν δικαιολογούν το αντίτιμο των 20 ευρώ.Κανονικό πρόγραμμα
Στο ισόγειο ήταν η Βερόνικα,κοντή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,ελαφρώς γεμάτη με σώμα άσχημο σαν της Αλεξάνδρας απο δίπλα.Ακόμα μία κοπέλα του Μεταξουργείου που απαιτεί 20 ευρώ. Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Πιπίνου 36 ήταν 2 κοπέλες η Άννα και η Ελένη.Η πρώτη κοντή,παχουλή,με κοντά καστανά μαλλιά αδιάφορη με κώλο στο πρόγραμμα και η δεύτερη κανονικών κιλών,μελαμψή αθίγγανη με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,σχετικά νόστιμη με κανονικό πρόγραμμα.Η δεύτερη δουλεύει τακτά στο μαγαζί αυτό.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η γκιλφ Ρωσσίδα Ντιάνα με τα πάντα όλα μέσα στο δωμάτιο. Στην Μαγνησίας που συνεχίζει κάτω απο την Φυλής προς την Αχαρνών τίτλοι τέλους για έναν παλιό οίκο ανοχής (μου διαφεύγει το νούμερο αλλά είναι στα μονά πάντως). Ο οίκος μάλλον κατέρρευσε η κατεδαφίστηκε και τα χαλάσματα που έχουν μείνει μαρτυρούν το ένδοξο παρελθόν του.Οι ρομαντικοί συναγωνιστές ας το τραβήξουν μία φωτογραφία και ας το αναρτήσουν στο νήμα τιμής ένεκεν.Στον οίκο αυτό πετύχαινα κυρίως μία Ελληνίδα μιλφ,ψηλή,με μαύρα μακριά μαλλιά γύρω στα 35-40.Πρέπει να έκλεισε τέλη της δεκαετίας του 90.
Στο Καλύμνου 48 όροφος με υποδέχθηκε η μιλφ Ρωσίδα Νατάσα,κοντή,ελαφρώς γεμάτη,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους η οποία φορούσε ροζ ολόσομο που διαγράφοταν οι βυζάρες της.
Στην Κυψέλη τώρα, στο Θάσου 13 ήταν 2 Βραζιλιάνες μία πιτσιρίκα υπέρβαρη αδιάφορη και μία ώριμη λίγο πιο λεπτή απο την πρώτη.Αμφότερες αδιάφορες.
Στο Δροσοπούλου 98 πήγα να τσεκάρω την μιλφ Ρωσίδα Ελένη του zero.Η Ελένη είναι γύρω στα 45-50,με ξανθά μαλλιά καρέ,κατάλευκη,με ανοιχτούς οφθαλμούς,βυζάρες με κλίση προς τα μέσα, κάτι σαν πατημένες τηγανίτες να φανταστείτε και φακίδες αρκετές στην περιοχή του θώρακα της λόγω εκθέσεως της στον ήλιο.Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό. Μέτριας εμφανίσεως και ελαφρώς γεματούλα. Πέρασα περισσότερο για τις υπηρεσίες της και ασφαλώς δεν το μετάνιωσα.Θα γράψω σχετικά.
Στο Περγάμου 1 ήταν η Πάολα απο τα Φυλής 134 και Αγίου Πέτρου 7.Θεωρείται ήδη παλιά στον χώρο μαζί με την Τζέσσικα που είναι ίδιας ΕΣΟ.
Στο Περγάμου 27 ήταν η γκιλφ Αναστασία πρώην Τατιάνα.Έχει πάρει κιλά αντιαισθητικά στο σώμα της πλέον ενώ όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ήταν λεπτότερη.Έχει καστανά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά και φέρει στο μπράτσο της τατού μία πεταλούδα.Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι και γλυψαρχίδιασμα.
Τέλος στο Αλκαμένενους 117 εμφανίστηκε καινούρια κοπέλα,η Καρολίνα,η οποία δουλεύει ένα μήνα στο μαγαζί. Γύρω στα 28 με μαύρα μακριά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες και κωλάρα.Σώμα με καμπύλες γενικώς όπως μας έχει συνηθίσει αυτό το μαγαζί,χωρίς να θεωρείται χονδρή.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Η κοπέλα συστήθηκε ως Ρωσίδα αλλά λόγω φαινοτύπου πρέπει να είναι Ρουμάνα.Η εμπειρία χαρακτηρίζεται πολύ καλή αλλά με κάποια αδύνατα σημεία.Αξίζει πάντως να δοκιμαστεί.Θα γράψω και για αυτήν σχετικά.
Καλό βράδυ να έχετε!

 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.144
Κριτικές
491
Like
37.519
Πόντοι
41.447
σουπερ ενημέρωση απο professora!!! :rockon:
φιλε professora ανυπομονω να δω κριτική σου για την Ελενα στο Δροσοπουλου 98!
περασα και εγω το απογευμα για 2η συνεχομενη ημερα απο εκει και μου εκανε εντυπωση που δεν με γνωρισε καθολου στο σαλονι, αν και εχθες ημασταν μαζι στο δωματιο...χαχαχα
Περασα και απο Αλκιβιαδου ,το 16 Γ ηταν κλειστο μιας και η Κατερινα η Σερβα δυστυχως εχει φυγει οριστικα για την Πατριδα της.... :-
Στο Α ηταν η ρουμανα Πατριτσια οπως ειπες αλλα ο χωρος βρωμαγε φαγητο, πουτσιλα, κατουρλιλα και τσιγαριλα μαζι, μου ηρθε αναγουλα μονο που μπηκα εκει μεσα..απαραδεκτη κατασταση
Τελος εκανα ενα γρηγορο περασμα απο ξανθιπης (παντα στην απογευματινη βαρδια) οπου πετυχα την ρωσιδα γεματουλα Ανιτα (με θητεια στα Αλκιβιαδου προσφατα) και στο Κωσταντινουπολεως 206, οπου βρηκα μια ψιλη ρωσιδα με στραβη σπονδυλικη στηλη που παλιοτερα εργαζοταν στο Κωσταντινουπολεως 166 ισογειο. Συμπαθητικη κοπελα, ομορφο προσωπο, αλλα το προβλημα που εχει στη σπονδηλικη στηλη (δεν ξερω αν ειναι εκ γεννετης ή απο ατυχημα) ειναι ακρως αντιαισθητικο και εμενα τουλαχιστον μονο λυπη μου προκαλει και οχι καυλες.....

Τελος στο Αχαρνων 85 2 κοπελες,
Η γνωστη Σοφια, ρουμανα κορμαρα με πολυ ωραιο συστημα απο τη μεση και κατω (ποδια-κωλο) η οποια ομως βγηκε μουτρωμενη στο σαλονι και η Ελενα, μελαχρινη με ενα χαρακτηριστικο τατουαζ στο θωρακα, οχι τοσο εντυπωσιακη οσο η Σοφια, ομως αρκετα σεξυ και χαμογελαστη με ωραιο κωλο και αυτη. Αμφοτερες ηλικιακα ειναι 30+.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
σουπερ ενημέρωση απο professora!!! :rockon:
Σε ευχαριστώ πολύ zero!

φιλε professora ανυπομονω να δω κριτική σου για την Ελενα στο Δροσοπουλου 98!
Tην έχω αποστείλει ήδη για δημοσίευση

περασα και εγω το απογευμα για 2η συνεχομενη ημερα απο εκει και μου εκανε εντυπωση που δεν με γνωρισε καθολου στο σαλονι, αν και εχθες ημασταν μαζι στο δωματιο...χαχαχα
Σου έκανε και εσένα αδιάκριτες ερωτήσεις;

Περασα και απο Αλκιβιαδου ,το 16 Γ ηταν κλειστο μιας και η Κατερινα η Σερβα δυστυχως εχει φυγει οριστικα για την Πατριδα της.... :-
Ελπίζω να φέρουν τίποτα της προκοπής,καινούριο του κουτιού.

Στο Α ηταν η ρουμανα Πατριτσια οπως ειπες αλλα ο χωρος βρωμαγε φαγητο, πουτσιλα, κατουρλιλα και τσιγαριλα μαζι, μου ηρθε αναγουλα μονο που μπηκα εκει μεσα..απαραδεκτη κατασταση
Όντως πολύ βρώμικο το μπουρδέλο με τις καινούριες υπηρεσίες που ανελάβαν. Όταν το είχε ο Μανώλης (Μαρκαριάν) και η άλλη η Ρωσίδα ήταν καθαρό και περιποιημένο.

Τελος εκανα ενα γρηγορο περασμα απο ξανθιπης (παντα στην απογευματινη βαρδια) οπου πετυχα την ρωσιδα γεματουλα Ανιτα (με θητεια στα Αλκιβιαδου προσφατα) και στο Κωσταντινουπολεως 206, οπου βρηκα μια ψιλη ρωσιδα με στραβη σπονδυλικη στηλη που παλιοτερα εργαζοταν στο Κωσταντινουπολεως 166 ισογειο. Συμπαθητικη κοπελα, ομορφο προσωπο, αλλα το προβλημα που εχει στη σπονδηλικη στηλη (δεν ξερω αν ειναι εκ γεννετης ή απο ατυχημα) ειναι ακρως αντιαισθητικο και εμενα τουλαχιστον μονο λυπη μου προκαλει και οχι καυλες.....
Η Αννίτα δεν μου κάνει καθόλου κλικ.Η κοπέλα με το πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη λέγεται Αλίνα είναι Αλβανίδα η Ρουμάνα με ξεκίνημα απο τα Κωλοκυνθούς 38.Έπειτα πέρασε απο τα Αχιλλέως 48,Κων/πόλεως 166 ισόγειο όπως πολύ σωστά είπες,Κολωνού 15, Φώκαιας 25 πάνω και κάτω.Την έχω πάρει 2 φορές παλιότερα και μέσα είναι έπιπλο μέσα στην μούγκα.


Τελος στο Αχαρνων 85 2 κοπελες,
Η γνωστη Σοφια, ρουμανα κορμαρα με πολυ ωραιο συστημα απο τη μεση και κατω (ποδια-κωλο) η οποια ομως βγηκε μουτρωμενη στο σαλονι και η Ελενα, μελαχρινη με ενα χαρακτηριστικο τατουαζ στο θωρακα, οχι τοσο εντυπωσιακη οσο η Σοφια, ομως αρκετα σεξυ και χαμογελαστη με ωραιο κωλο και αυτη. Αμφοτερες ηλικιακα ειναι 30+.
Η Σοφία απότι έχω διαβάσει δεν κάνει εξτρά μέσα στο δωμάτιο ή κάνω λάθος; Την Έλενα σου προτείνω να την πάρεις είναι αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο.Έχω ανεβάσει κριτική! ;)
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.008
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Μολις γυρισα απο Μεταξι, αρκετος ο κοσμος στη βραδυνη βαρδια και σχεδον ολοι Ελληνες (ή Βαλκανιοι που δεν ξεχωριζουν  :grin: ). Παρα πολλα ηταν κλειστα. Απο οσα ειδα και θυμαμαι:

Κολωνου 11 οροφος: μια πολυ αδιαφορη μιλφ
Ιασωνος 1 αριστερα με την κοκκινη πορτα: μια ξανθια με κοιλια, μπαζο να φανταστειτε η τσατσα πιο πολυ με καυλωσε και ηταν και μεγαλης ηλικιας (η τσατσα)
Ιασωνος 1 δεξια: μια ξανθια με ωραια σεξουαλικη φατσουλα εντελως ομως ακωλη
Ιασωνος 36: μια τραγικη ξανθια γκιλφ, μου αρεσει που η τσατσα διαφημιζε 69  :headbang:
Ιασωνος 30 οροφος: τραβελος Ελσα, μεγαλη καριολα ο πουστροτσατσος που δεν το λεει οταν την παρουσιαζει. Παντως η Ελσα με πολυ ναζι και σκερτσο στο σαλονι.
Ιασωνος 37 δεξι: μελαχροινο μιλφακι Ελβιρα, 10 με 69, 15 με 69 και κωλο
Ιασωνος 44 αριστερο διαδρομος: Καρλα η καυλα
Ιασωνος 43: ενα μελαχροινο καυλακι, ωραιο κορμακι και εκφυλη φατσουλα που στο 10ρικο εδινε και κωλο, απορω γιατι δεν την τιμησα  :think:
Μεγαλου Αλεξανδρου 15: ρωσικο μιλφ προς γκιλφ Ναταλια, μακρυ ισιο καστανο μαλλι, φουλ γεματα τα δωματια

Εν τω μεταξυ οι ιδιοι και οι ιδιοι τα γυρναμε τα μπουρδελα, τις ιδιες φατσες βλεπω συνεχεια. Αληθεια ποιοι απο εσας ηταν γυρω στις 12 στο Ιασωνος 37? Το σαλονι ηταν γεματο Ελληνες και ο πουστης τσατσος εδινε ρεσιταλ μαλακιας σχολιαζοντας τα προγραμματα και την καθυστερηση της Ελβιρας.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.144
Κριτικές
491
Like
37.519
Πόντοι
41.447

φίλε προφέσορα η ελένη του Δροσοπουλου 98 μου εκανε τις "αδιακριτες" ερωτησεις στο δωματιο, στο σαλονι χθες δεν με θυμοτανε καθόλου...τι διαλο???χαχαχα  :idiot:

στο Αλκιβιαδου 16Γ δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα φερουν κατι αξιολογο....ολες οι καλες φευγουν...θα μας μεινουνε αμανατι τα απονερα... :helpplea:

το Αλκιβιαδου 16Α με το φοβερο διδυμο εκδιδομενης Πατριτσιας και της νεας τσατσας μπαινει ανετα στην 5αδα των πιο βρωμερων πορνειων.... :S

εισαι ηρωας που χτυπησες την ιεροδουλη με το προβλημα στην σπονδυλικη στηλη.... :grin:

η Σοφια του Αχαρνων 85 εχει πολυ καλες κριτικές απο εγκυροτατους συναγωνιστες (xilnik) αλλα δεν ξερω αν κανει εξτρα. Ειναι κορμαρα αλλα χθες βγηκε στο σαλονι με τουπε και μουτρα μεχρι το πατωμα....αυτο ειναι αποτρεπτικοτατος παραγων για ορισμενους πελατες να περασουν στο δωματιο. Αντιθετα η Ελενη ηταν πολυ ζεστη και χαμογελαστη και μπηκε στα υποψην , μιας και την προτεινεις και εσυ...
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]«Τα πανεμορφα φωτα του μεταξιου»[/size] (grindcorefucker 10-03-2012)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
8727340718_ff8905b8c1_c.jpg


Μεγάλου Αλεξάνδρου χθες, γύρω στις 22:00

21:10-22:26


Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Νάγια˙ μία νεαρή με ίσιο ανοιχτόχρωμο μαλλί μέχρι τους ώμους μ' ανταύγειες και πρόστυχο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, "γεμάτο" σώμα (φορούσε μεσοφόρι) μέτριου ύψους. Απλό (ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ στα βυζιά) στα 10 ευρώ.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η συμπαθητική υπηρεσία προανήγγειλε τη ρουμάνα Ινες˙ μία νέα ψηλή γυναίκα μ' όμορφο, σε γενικές γραμμές, πρόσωπο, μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μεγάλο στήθος, "βαρύ" κορμί (φορούσε κομπινεζόν) με μπουτάρες. Απλό στα 10.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Η ρουμάνα Μάρι, από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, Φωκαίας. Επρόκειτο για σχετικά νεαρή κοπέλα, με ίσια μαύρα μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, μέτριου αναστήματος, κορμί με ψαχνό (πρέπει να έχει παχύνει τελευταία) Απλό στα 10.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η Αλεξία˙ με ίσια μαύρα μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, ερωτικό σώμα λίγα πιασιματάκια. Απλό στα 10.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ντανιέλα, από τα 46, με καστανό σπαστό μαλλί που κάλυπτε τις πλάτες της, πρόσωπο με μεγάλα μάτια και φιλήδονα χείλη, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και δύο διαστίξεις: μία στον αριστερό μαστό και μία στο δεξιό μπράτσο, καλό κώλο. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 : Η Βίκυ, από Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο) Μία νεαρή ξανθιά με σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμάκι, όπως επίσης και κωλαράκι. Απλό στα 10.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η Ντενίσα˙ μία milf με κοκκινωπό σγουρό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί (φορούσε μεσοφόρι) μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Απλο στα 10.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Μία μαύρη "γαζέλα" η Σακίρα. Επρόκειτο για μία όμορφη νεαρή με ξανθωπό ράστα μαλλί και φιδίσιο κορμί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 36: Η αλβανίδα Αλεξάνδρα ή Σάντρα, από Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος). Ηταν η γνωστή μελαχρινή milf, με μακρύ μαύρο μαλλί που το είχε πιασμένο πίσω στο κεφάλι, ανάγλυφα χείλη, μεγάλα μάτια, μεσαίο στήθος. Απλό στα 10.
Ιάσονος 33: Ο τσάτσος μου παρουσίασε τη "μαζεμένη" νεαρή Μαρία˙ με ξανθωπό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η χαμηλού αναστήματος Χριστίνα˙ με ίσιο καστανό μαλλί που άγγιζε τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικών κιλών. Απλό στα 10.
Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Κάρμεν˙ μία λευκή milf με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, πρόσωπο με μεγάλα μάτια και λεπτά χείλη, μικρό στήθος, κανονικό κορμί με γεμάτα μπούτια (φορούσε κόκκινο μεσοφόρι) ΚΩΛΟΣ στα 10.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Αλεξάνδρα˙ μία κοντούλα με κοκκινωπό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, πρόστυχο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, κορμάκι μ' ερωτικά πιασιματάκια. Απλό στα 10.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): «Η θεσσαλονικά μουνάρα Ελσα!» Επρόκειτο για μία ψηλή ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, βυζάρες και κορμάρα. «Γειά σας!» (με λεπτή φωνή). Απλό στα 10.
Ιάσονος 27 και Λεωνίδου: Η υπηρεσία μου ζήτησε να της χαλάσω ένα 10άρικο σε 2 τάληρα και όταν της είπα ότι δεν έχω καθόλου ψιλά, με αγριοκοίταξε. Κατάλαβα και αμέσως διευκρίνησα: «10άρικο μόνο!» για να "χαλαρώσει" αμέσως λέγοντας: «Ααα...»
Μετά από αρκετή ώρα εμφανίστηκε το Μαράκι˙ μία έκφυλη ξανθιά με το ίσιο μαλλί της λίγο κάτω απ' τους ώμους, μικρό στήθος, κορμάρα και κωλάρα! Απλό στα 10, ΚΩΛΟΣ στα 15.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η Αννα «που γλείφει μπανάνα» μια νεαρή μελαχρινή με το μαλλί της να φτάνει αρκετά κάτω απ' τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια. Απλό στα 10, και η Ναόμι, που ήταν δωμάτιο, και έπαιρνε 15.
Ιάσονος 19 ισόγειο: Δύο κοπέλες σε απλό στα 10: Η Μαρία˙ νεαρή μελαχρινή με το σπαστό μαλλί της κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμί μ' ένα ταττού στον δεξιό αστράγαλο, και η Νίνα˙ μία επίσης όμορφη (ίσως πιο όμορφη) νεαρή με καστανοκόκκινο μαλλί, μικρό στήθος, ερωτικό αδύνατο κορμί.
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Κλασικά η Λαρίσα.
Κολωνού 15 δεξιά: Η "ξινή" Νταϊάνα από τη Ρουμανία. Την είχα συναντήσει και στο ημιυπόγειο της Ιάσονος 30, όπως επίσης και στο ημιυπόγειο της Κολωνού 11. Επρόκειτο για μία νεαρή με μαύρο ίσιο μαλλί σε αλογοουρά, μικρό στήθος, λεπτό κορμί, ωραίο κώλο. Απλό στα 10.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η Μαρία˙ μία milf με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί με μουτάρες και κωλάρα! Απλό στα 15.
Κολωνού 11 αριστερά (όροφος):  Η νεαρή αλβανίδα Μαρία, από το υπόγειο της Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, καθώς και τον όροφο της ΜΑ 22. Επρόκειτο για μία κοπέλα με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, "τετράγωνο" κορμί. ΦΟΥΛ στα 10.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αννα˙ νεαρή μελαχρινή με μέτριο πρόσωπο και μεγάλο στόμα, ίσια μαύρα μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, μικρό στήθος, καλό κορμί, ωραίο κώλο. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Το Μαράκι˙ με ξανθό ίσιο καρέ μαλλάκι, μέτριο προσωπάκι, μεγάλο βυζάκι, παχουλό κορμάκι. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Στις σκάλες καθόταν η Αντελίνα˙ μία νεαρή Ρουμάνα με ίσιο ξανθό μαλλί κάτω απ' τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο με τσιμπουκόχειλα και ένα καρφωτό κόσμημα στο κάτω τσιμπουκόχειλο δεξιά, μικρό στήθος, καλό σφιτό κορμί, ωραίο κώλο. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Η ξανθιά Αλέξια˙ με το μαλλί της κάτω απ' τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο, μεσαίο κάπως πεσμένο στήθος, καλό κορμί. Απλό στα 10.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Η νεαρή αλβανίδα Ερικα˙ με καστανό καρέ μαλλί, μικρό στήθος, καλό κορμί. ΚΟΛΩΣ στα 10.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο):  Η Χριστίνα˙ μία όμορφη νεαρή κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω στο κεφάλι, μικρό στήθος, αδύνατο ωραίο κορμί με μία λεπτή δερματοστιξία στην αριστερή ωμοπλάτη, ωραίο κώλο. Απλό στα 10.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αννα˙ μία έκφυλη milfoρουμάνα με μαύρο κοντό μαλλί, μικρό στήθος, ταττού στο αριστερό μπράτσο, λεπτό κορμί, ωραία κωλάρα και μπουτάρες επίσης! Σε απλό στα 10. Πληρώθηκε (στην επιστροφή)...

8726225629_7e3c8d3722_c.jpg


8726224553_7f9edf6925_c.jpg


8727342724_0bae4db518_c.jpg


8727341730_5bce450a3c_c.jpg


Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η νεαρή ρουμάνα Σιμόνα˙ με καστανό ίσιο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί με δύο διαστίξεις από χένα˙ στο αριστερό της μπράτσο και στην αριστερή της κνήμη, ωραίο κωλαράκι. Απλό στα 10.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η Αννα˙ μία όμορφη ξανθιά, με το μαλλί της πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μεσαίο ερωτικό στήθος, ωραίο κορμί, καλό κώλο. Απλό στα 10.
Κολωνού 48: Δύο κοπέλες: Η ρωσίδα Μαρία˙ μελαχρινή, με μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί (φορούσε μεσοφόρι) και η βουλγάρα Λίντα˙ ξανθιά με το ίσιο μαλλί της να φτάνει σχεδόν μέχρι τη μέση, καλό προσωπάκι, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, γεμάτο κορμί. Απλό στα 10 έκαστη.
Σημείωση: Η Τάνια θα ξαναδουλέψει Δευτέρα.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Δούλευε μία ψηλή νέγρα (με μακρύ μαλλί χωρισμένο σε πολλά κοτσιδάκια, "μια μούρη στόμα", μικρό στήθος, ωραίο λεπτό κορμί) που άκουγε στ' όνομα Εύα και πρόσφερε απλό στα 10.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Κλασικά η ρωσίδες Εύα˙ ξανθιά milf με μεσαίο στήθος και γεροδεμένο κορμί, και η milfogilf Γκαλένα με το τεράστιο στήθος. Απλό στα 10 έκαστη.
Κολωνού 53: Η θηριώδης καστανοκοκκινομάλα Ολγα˙ με καρέ μαλλί, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, βαρύ κορμί, με μεγάλη κωλάρα και χοντρές μπουτάρες. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Η milfogilf Ζάνα με το ξανθό μαλλί και τη φράντζα, το μεγάλο στήθος, το βαρύ κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 10.
Δεν περίμενα να τη δω.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Η Σισίλια˙ μία ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεμάτο κορμί, φαρδύ κώλο με κυτταρίτιδα. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Η Μαρία˙ μία μέτριας εμφάνισης νεαρή, με ίσια καστανά μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. Απλό στα 10.
Καλλέργη 33: Εμφανίστηκε μία ξανθιά νεαρή με ίσια μαλλιά σε κοντή αλογοουρά, έκφυλο μέτριο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα, κώλο και μπούτια με κυτταρίτιδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 10.
Σημείωση: Η Τραβεστί του οίκου˙ η Τζούλια, δουλεύει 5-10 το πρωί (!)

                                   
Τζούρας άψογος όπως πάντα.
[...]
Να 'σαι καλά φίλε Dawn. Προσπαθώ. :)

[...]
Το γεγονός ότι τελείωσες σήμερα την βόλτα που ξεκίνησες την Πέμπτη δείχνει ότι δεν θέλεις να αφήνεις πράγματα στην μέση.  :rockon:
[...]
Οπως και σε κάθε συνεύρεση! :tooth:

[...]
n.smirni76 επίσης εξαιρετικός με συνεχείς ενημερώσεις!!
[...]
Ο άνθρωπος δεν παίζεται!  :rockon:

ο τζουρας μακραν ο καλυτερος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Χα, χα, χα...  
Μαθαίνω απ' τους καλύτερους φίλε redmanftw!

Εκτός από κλίση, αποκαλύπτεται ότι έχετε και βάθος κύριε...
Συνεχίζοντας τη σκέψη σας, επειδή λοιπόν εσείς μεσολαβείτε για να ενημερωθεί ο μέσος μπουρδελάκιας, συνεπώς εσείς είστε το μέσον και άρα ο θεός...
[...]
Δεν το είδα έτσι κύριε Πύραυλε και μακαρίζω τον εαυτό μου γι' αυτό, διότι διαφορετικά θα χρειαζόμουν, στην καλύτερη περίπτωση, τη βοήθεια της "οικογένειας -zine" (Chlorpromazine, Fluphenazine, Trifluoperazine).
«God Is Dead» σημαίνει σ' ελευθερη μετάφραση, χωρίς φυσικά να ισχύει πως αυτό το ασπάζονται όλοι, ότι "πέθανε" Εκείνο το οποίο δεν ήταν πια αναγκαίο για τον άνθρωπο. Συγκεκριμένα ο Θεός.
Με την έλευση του διαδικτύου, η τσάρκα ήταν αυτή που έπαψε να είναι τόσο αναγκαία όσο πρίν. Αρα, μεταφορικά μιλώντας, "πέθανε". Συνεπώς εκείνη είναι ο "αποθανών θεός" (το μέσον) και όχι εγώ ή οι άλλοι συναγωνιστές που ενημερώνουμε (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας) που στο κάτω κάτω (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) είμαστε ακόμα ζωντανοί!
Αυτός ήταν ο δικός μου παραλληλισμός.

[...]
Ειπλέον λόγοι για τους οποίους ανάρτησα το "God Is Dead", είναι αφενός ότι ήταν Μεγάλη Παρασκευή [...]
Μάλιστα...

[...] και αφετέρου ότι αυτό το track είναι φετινό.
Ενδιαφέρον!...Δεν το ήξερα.
Οπως και να 'χει, μου δώσατε την ευκαιρία να μάθω κάποια πράγματα για τον Νίτσε (αλλά και για τους Black Sabbath) που δεν γνώριζα!

επιτελους βρηκα την πληροφορια που ηθελα.ευχαριστω πολυ [...]
Χαίρομαι που σε βοήθησα. ;)

Σκέψη: «Ωπα!...Λες να είχε δίκιο ο Πύραυλος;...»  :2funny:
 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ειχε κοσμο στο μεταξι φανουρη???
 

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Μηνύματα
356
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Αχαρνων 85 δεν εργαζεται και η προεδρος  των ιεροδουλων???Σε ποια βαρδια την βρισκουμε???
 

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Μηνύματα
104
Like
122
Πόντοι
1
η απογευματινη βαρδια τι ωρα ξεκινα;
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Μινι πρωινη ενημερωση
Καλυμνου
48 οροφος η σοφια του προφεσορα,λεπτη μελαγχροινη mlf σχετικα μινιον διχως ιχνος περιτου λιπους.
Στη κοπελα εδωσα το εικοσαρικο,μπαινοντας ομως στο δωματιο ξεκινησε κατευθειαν με τοποθετηση προφυλακτικου στο μοριο και εναρξη γρηγορου στοματικου.Ευτυχως τ αντανακλαστικα λειτουργησαν γρηγορα,και της ζητησα να διακοψουμε,γιατι δε μπορω να λειτουργησω μ αυτο το τροπο
Η κοπελα και η υπηρεσια προς τιμην τους επεστρεψαν το εικοσαρικο,και εγω περασα το μεσημερι προσφεροντας συμβολικα κατι για να δροσιστουνε
48 ισογειο η πληθωρικη gilf ξανθια και η πιο πληθωρικη μελαγχροινη μαργαριτα,αν δεν κανω λαθος
Φυλης
54β ιρις/κιτυ,ωραια και σεξι μελαγχροινη
56 κωνσταντινα
Ξανθιπης 2 η μαιρη με τη κωλαρα απο φυλης 80 και αλλα σπιτια,δε μπορω να τη περιγραψω διαφορετικα.Εχει παρει αρκετα κιλα παραπανω,αλλα προς εκπληξη μου,αντι να την κανουν αντιαισθητικη,περιεργως την κανουν πιο εντυπωσιακη.Μαυρο σετ εσωρουχων,και για τους λατρεις της κιμ καρντασιαν,οσοι την επισκεφτουν,θα βρουν πολλες ομοιοτητες
Στην ερωτηση μου για την ξανθια ρωσιδα μαρινα που δουλευε εκει,τις τριτες και τις κυριακες,η υπηρεσια μου ειπε οτι εχει σταματησει εσω και πολυ καιρο.Κοινως,το χασαμε το κορμι πατριωτη,δηλαδη Πυραυλε  :)
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.144
Κριτικές
491
Like
37.519
Πόντοι
41.447
πολύ καλές συνεχείς ενημερώσεις σε καθημερινη βαση απο xilnik! :rockon:
και ο Φανούρης επίσης πάντα πιστός στα ραντεβού του σαββατου! ευγε!
 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μινι πρωινη ενημερωση
Καλυμνου
48 οροφος η σοφια του προφεσορα,λεπτη μελαγχροινη mlf σχετικα μινιον διχως ιχνος περιτου λιπους.
Στη κοπελα εδωσα το εικοσαρικο,μπαινοντας ομως στο δωματιο ξεκινησε κατευθειαν με τοποθετηση προφυλακτικου στο μοριο και εναρξη γρηγορου στοματικου.Ευτυχως τ αντανακλαστικα λειτουργησαν γρηγορα,και της ζητησα να διακοψουμε,γιατι δε μπορω να λειτουργησω μ αυτο το τροπο
Η κοπελα και η υπηρεσια προς τιμην τους επεστρεψαν το εικοσαρικο,και εγω περασα το μεσημερι προσφεροντας συμβολικα κατι για να δροσιστουνε
48 ισογειο η πληθωρικη gilf ξανθια και η πιο πληθωρικη μελαγχροινη μαργαριτα,αν δεν κανω λαθος
Φυλης
54β ιρις/κιτυ,ωραια και σεξι μελαγχροινη
56 κωνσταντινα
Ξανθιπης 2 η μαιρη με τη κωλαρα απο φυλης 80 και αλλα σπιτια,δε μπορω να τη περιγραψω διαφορετικα.Εχει παρει αρκετα κιλα παραπανω,αλλα προς εκπληξη μου,αντι να την κανουν αντιαισθητικη,περιεργως την κανουν πιο εντυπωσιακη.Μαυρο σετ εσωρουχων,και για τους λατρεις της κιμ καρντασιαν,οσοι την επισκεφτουν,θα βρουν πολλες ομοιοτητες
Στην ερωτηση μου για την ξανθια ρωσιδα μαρινα που δουλευε εκει,τις τριτες και τις κυριακες,η υπηρεσια μου ειπε οτι εχει σταματησει εσω και πολυ καιρο.Κοινως,το χασαμε το κορμι πατριωτη,δηλαδη Πυραυλε  :)
η μαιρη με την κωλαρα εχει ενα τατουαζ πανω απ τον κωλο της???
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η Αλεξία˙ με ίσια μαύρα μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, ερωτικό σώμα λίγα πιασιματάκια. Απλό στα 10.

Εεεεεε Όχι και "ερωτικό σώμα" η Αλέξια, βρε Φανούρη . . . . . . .  . . ? ? ? ? ?
 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
τελικα απάντηση δεν θα παρω???
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom