n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.103
- Πόντοι
- 46.232
αλλη κοπελα η αιγυπτια αλλη η βυζαρου
αλλη κοπελα η αιγυπτια αλλη η βυζαρου
οκ σε ευχαριστωήμουν συγκεκριμένος...ξαναδιάβασε....
σιγά μην έχει η Ελένη η Αιγύπτια 4άρια βυζιά....
;)οκ σε ευχαριστω
Απογευματινή βόλτα στη Φυλής και αφού είδα τις ίδιες και τις ίδιες, πέρασα και από Φωκαίας: Εκεί στο Φωκαίας 27Β, στο υπερυψωμένο ισόγειο, είχε 2 τεμάχια.Ένα μέτριο εμφανησιακά, κοντοπούτανο, σίγουρα κάτω από 1,50 m, μόνο πίπα δεν μου πήρε στο σαλόνι, όλα τα άλλα τα έκανε για να με καβλώσει.2ο τεμάχιο, η Χριστίνα η Ρωσίδα από την πόλη Σαμάρα.Γνωστή σε εμένα από το 2005 που δούλευε στο Ιάσωνος 37Β.Ψηλή, ξανθιά, σιλικονούχο βυζί αλλά καλοφτιαγμένο, λευκόσαρκη, ωραία φάτσα, όμως χωρίς σαρκώδη χείλη, όμορφα, ανοιχτόχρωμα μάτια και σώμα αλφαδιασμένο, ψηλοκάπουλο με τρομερή κωλάρα.Βέβαια, τώρα έχει εισέλθει στην κατηγορία των milfs, με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή μία ανεπαίσθητη χαλάρωση στη συνολική σωματική της εικόνα.Η Χριστίνα σε αντίθεση με το έτερο κοντοπούτανο του οίκου το μόνο που έκανε, για να με αποπλανήσει, ήταν να τουρλώσει την κωλάρα της στηριζόμενη στο στύλο του μαγαζιού.Αυτό ήταν!Παρότι, την έχω καταγαμήσει άπειρες φορές, γιατί μ' αρέσει ο σωματότυπός της, και πάντα το φάσμα της απόδοσής της, είχε κατώτατο όριο την ξεπέτα και ανώτατο όριο το κομοδίνο, έδωσα το εικοσάρικο στην τσατσά και πέρασα σ΄ ένα δωμάτιο.Ακολούθησε απίστευτο γαμήσι με γλειψαρχιδίσματα, αεροπλανικές στάσεις και τουρλώματα και γενικότερα ένα πολύ pse πήδημα, γεγονός που δεν το περίμενα με τίποτα, από την συγκεκριμένη Ρωσίδα.
Τελικά οι αναδουλειές στρώνουν και τις πιο στρυφνές πουτάνες ή την πέτυχα στην καβλύτερη μέρα της καριέρας της.
Να'σαι καλά...<<Εγω όμως ηξερα τι πρεπει να κανω΄να τα παρατησω όλα συξυλα και να παω καπου,οπου θα μαι μ ένα μυθικης ομορφιας πλασμα που θα μου στηνει παντα κωλο,θα χει ελαχιστες απαιτησεις και κατά τα αλλα θα ναι λιγολογη.
Αλλα που να βρεθει κατι τετοιο?Και πως? Και περα απ αυτά,εγω τι θα μπορουσα να της προσφερω?Κι όμως γαμω τα σκατα μου,με κατι τετοιο μου φαινεται πολύ πιθανο ότι θα παιρνα τη πανω βολτα..
Tσαρλς Μπουκοφσκι, Σημειωσεις ενος πορνογερου 1
Υ.Γ Αφιερωμενο σε σενα κρητικε
Λατρης του κωλου δεν ειμαι,αλλα φανταζομαι το νοημα το καταλαβαινεις
Το κειμενο μ αυτη τη μικρη παρατηρηση μ εκφραζει απολυτα,και το κυριοτερο παντα..
επιστροφή στης ρίζες για την πιτσιρίκα....Tωρα το βραδακι στη φυλης
Φωκαιας
27β οροφος η ελενα του smirni με τις βυζαρες που ειδαμε μαζι στο 24,με κατακολασε παλι,τι γλυκο και σεξι πλασμα ειναι αυτο
ναι και εγώ...μάλιστα ειδικά οι συνευρέσεις μας όταν δούλευε στο Αγαθουπόλεως ήταν σούπερ
Πάντως με την συγκεκριμένη πάντα περνάω πολύ καλά...
Tωρα το βραδακι στη φυλης
Φωκαιας
25β η πολυ γλυκια και σεξι μελαγχροινη σισυ με φουλ προγραμμα που το πρωι ηταν στο 86α
27β ισογειο πατριτσια,πληθωρικη μελαγχροινη mlf
27β οροφος η ελενα του smirni με τις βυζαρες που ειδαμε μαζι στο 24,με κατακολασε παλι,τι γλυκο και σεξι πλασμα ειναι αυτο
24 η ιρινα του μπεμπα,με αρκετα πιασιματα πια
59 μαρια η ναζιαρα απο φυλης 80
Φυλης 86α ροζα,πολυ γλυκια και χαριτωμενη καστανη κοπελα,δεν μπηκα γιατ μου φανηκε καπως ψαρωμενη ακομη,αλλη φορα
η μαρια η ποντια οπως αναφερεις που δουλευε σημερα στο φυλης 59 εχει ενα τατουαζ πανω απ την κωλο της και φουντωτα μαλλια??Όχι , ρε γαμώτη μου, εκεί ήταν το Σισσάκη και δεν το πέτυχα ? ? ?
Οπότε να συμπληρώσω μερικά κενά (όχι όλα . . . )
Φωκ. 17: Ελένη Αιγύπτια
Φωκ. 19: η επιστροφή της Μαρίνας (έχει χαλάσει λιγουλάκι) και μιας άλλης που ήταν στο δωμάτιο, αλλά δεν περίμενα να την δω . . .
Φυλ. 86β: Ιρένα το τσιγγάνικο άλογο
Φυλ. 86α: όντως, μια γλυκιά "ρωσσίδα" η Ρόζα
Φυλ. 84β: η Σελένα
Φυλ. 84α: η Αντριάννα από το παραδίπλα
Φυλ. 80: η Έμυ και η Άννα-Μαρία. Αυτή η Άννα-Μαρία έχει ομορφύνει επικίνδυνα πρόστυχα. Είναι όντως τόσο χάλια μέσα ? ? ?
Φυλ. 59: η Μαρία η Πόντια
Φυλ. 61: η Αλεξάνδρα
Φυλ. 66α: η Νικολέτα. Ενώ περίμενα στο σαλόνι, ήρθε με πολιτικά (με τζινάκι)η Ντενίσα πριν πάει στο Φ.56. Έχει αδυνατίσει, αλλά παραμένει 2 μέτρα μούναρος.
Φυλ. 66δ: ένα βουκολικό βουλγάρικο σαμιαμίδι
Φυλ. 67: η Αντίνα με τις βυζάρες τις και τον τρελό κώλο, που θέλω να τον δαγκώσω και να αφήσω την μασέλα μου εκεί πάνω . . .
Φυλ. 71β: η Τζούλια από Φ.67 και Φωκ. 17. Αυτό το μαγαζί, παρά την ανακαίνιση, έχει χάλια "επίπλωση". Έχει ότι λιμό και παροπλισμένο υπάρχει στην Φυλής . . . .
Αυτά.
Όποιες πληροφορίες θα είναι ευπρόσδεκτες . .
Ευχαριστώ
η Μαρινά δεν έχει επιστροφές.....απλά σαν ιδιοκτήτρια δουλεύει όπωτε γουστάρει....
ποια Σελένα η γνωστή με τα ωραία βυζιά η ξεπέτα απο εδώ και το μετάξι?
Πάντως με την συγκεκριμένη πάντα περνάω πολύ καλά...
το απογευμα ειναι στο 54 ή 56
δεν δουλεύει πρωί.......
...Ψηλή, ξανθιά, σιλικονούχο βυζί αλλά καλοφτιαγμένο, λευκόσαρκη, ωραία φάτσα, όμως χωρίς σαρκώδη χείλη, όμορφα, ανοιχτόχρωμα μάτια και σώμα αλφαδιασμένο, ψηλοκάπουλο με τρομερή κωλάρα.Βέβαια, τώρα έχει εισέλθει στην κατηγορία των milfs, ...
...
Σα να λέμε "φτιάξε ένα γλυκύ βραστό, με φουσκάλες και στη μέση κρύο..."
Αλκιβιάδου 16Β αυτή η Καρολίνα έχει τις απόλυτες βυζάρες και μια φατσούλα για τρελλά χυσίματα. Χάνει λίγο στα μπούτια αλλά μάλλον σύντομα θα απαλλαγώ από τους φόβους που μου προκαλεί το γεγονός ότι το στόμα της έχει γίνει χυσοχωματερή και θα ενδώσω. Επίσης για τους πισογλέντηδες μερακλήδες κάνει αυταρχικό αλλά χωρίς αγριάδες. Εν ολίγοις χρησιμοποιεί απαλά και ερωτικά την πλαστική βοϊδόπουτσα. Δεν είμαι φίλος του συγκεκριμένου φετίχ αλλά σίγουρα θα ενδιαφέρει κάποιους εδώ μέσα.
...