Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (27 μέλη και 265 επισκέπτες)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Πέρασα από φυλής εχθές το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι τα μόνα που αξίζανε πιστεύω είναι δύο πιπίνια στην 71α,κάνουν απ' όλα.Εγώ πήρα αυτή που έχει ένα τατουάζ στη πλάτη,στο άθλημα δεν ξέρει και πολλά σαν νέα που είναι αλλά από ομορφιά σκίζει κι έχει και μια σφιχτή κωλοτρυπίδα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μα,κι ο μεγαλος Μπουκοφσκι,ενας ρομαντικος λατρης της ζωης,ηταν φιλτατε..μεσα απο ανασες που εχασκαν απο γυναικειους οργασμους..τα σεβη μου  ;)
ουτε ο μπουκοφσκι ηταν λατρης του κωλου.ελεγε σε μια ιστορια οτι σπανια γαμουσε κωλο κι ενα βραδυ που ηταν λιωμα και κοιμοταν σ ενα σπιτι,ξυπνησε και τον εχωσε στον κωλο της γκομενας που κοιμοταν διπλα του και μετα απο λιγο καταλαβε οτι ηταν αντρας :dancing:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχθές το απόγευμα,Φυλής 65Β - Εμμανουέλα (κατάθεση)
Επειδή έχω γράψει πάλι κριτική,να συμπληρώσω ότι έπεσε πολύ ωραίο γαμήσι εχθές με την κορασίδα....... Δεν ξέρω τι την έχει πιάσει (αναδουλειά - καύλες),αλλά πέσανε γλωσσόφιλα κτλ.....έκατσε μέσα στο δωμάτιο 20 λεπτά,κρατώντας με αγκαλιά και δεν έφευγε......ώσπου φώναξε η τσα2: "Εμμανουέλα ζεις"; :tooth: :tooth: :tooth:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Εχθές το απόγευμα,Φυλής 65Β - Εμμανουέλα (κατάθεση)
Επειδή έχω γράψει πάλι κριτική,να συμπληρώσω ότι έπεσε πολύ ωραίο γαμήσι εχθές με την κορασίδα....... Δεν ξέρω τι την έχει πιάσει (αναδουλειά - καύλες),αλλά πέσανε γλωσσόφιλα κτλ.....έκατσε μέσα στο δωμάτιο 20 λεπτά,κρατώντας με αγκαλιά και δεν έφευγε......ώσπου φώναξε η τσα2: "Εμμανουέλα ζεις"; :tooth: :tooth: :tooth:

σε όλους τα ίδια κάνει....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.151
Πόντοι
42.697

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σε όλους τα ίδια κάνει....
Το ξέρω ρε (τα ίδια έχει κάνει στον ν.σμύρνη και σε άλλους)......σιγά τα νέα (όπως και η Ανέλα-Σιμέλα απέναντι)......αφού γράφω ότι δεν έχει δουλειά και έχει σαλτάρει...... :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Τωρα το μεσημερακι στη φυλης
86α σισυ,λεπτη μελαγχροινη ελκυστικοτατη κοπελα με φουλ προγραμμα,μετριο υψος,μαυρα μακρια μαλλια

Φίλοι συναγωνιστές, έχουμε μήπως εικόνα για το τεμάχιο αυτό?? Το είδα κι εγώ σήμερα το πρωί και μπήκε στα υπόψιν...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερακι στη φυλης
56 λαουρα,το ξανθο απωθημενο από χτες,τελικα μπηκα,αν  και ημουν σε διλημμα σε σχεση με κοντινο στανταρακι.Ηθελα ωστοσο να συνεχισω αυτή τη παρελαση των ωραιων και πρωτογνωρων σ εμπειρια κοριτσιων.Αν και ανησυχουσα λιγο για το αν θα με ξενερωσει,μιας που την εχω ξαναπαρει,τελικα η συμπεριφορα της ηταν βελτιωμενη,τουλαχιστον τοσο ώστε να μην αντιμετωπισω προβληματα με τη στυση μου.Αφησε να της γλειψω το στηθος,όμως από μερους της δεν το εχει να σε ξεσηκωσει..τωρα οσον αφορα για υποδειξεις δε μπορω να κανω,η’ το εχεις η’ δεν το εχεις.
Στο σεξ ,αφου στα προκαταρκτικα δεν ηταν κακη,μετα το στοματικο κατευθειαν πισωκολλητο.Κινησεις αλλοτε αργες,αλλοτε λιγο πιο γρηγορες,όχι όμως με μεγαλη ενταση,και μικρες διορθωσεις και των δυο,στα ποδια,στη θεση των σωματων ,για να βρουμε ένα καλο ρυθμο,δεν πηγαμε ασχημα.Εγω ηθελα κυριως να εχει μια πιο ψηλη θεση,να βαλει τα χερια στο κρεβατι και να μπορω να μπω ολοκληρος,χωρις εμποδια και με ολη την αισθηση.Απο αυτή τη σταση ειχα καλες στιγμες..Κατοπιν ιεραποστολικα για λιγο και τελος πλαγιαστα χωρις να τελειωσω,παρολο που ευκολα θα μπορουσα.Ομως όπως εχω πει αν η παρτενερ με τη συμμετοχη της δεν με απογειωνει,δεν θελω να τελειωνω μηχανικα.Αφου πηρα αυτό που ηθελα σαν εικονα,της ειπα ότι δεν χρειαζεται να τελειωσω και ότι μπορει να φυγει.Οσο και αν φαινεται παραξενο την αποχαιρετησα εγκαρδια με φιλι ,αφου δε μπορω να ζητησω παραπανω από καποιον που δε θελει η’ που δε μπορει
Φωκαιας
17 ξενια
19 ρωξανη
25β αννα η πολωνεζα
24 λαβυρινθος η μελαγχροινη γλυκια ελενα με τις βυζαρες από φωκαιας 27.Eκει ειδα και τον φιλο μου τον smirni οπου μου ειπε να παω να δω τη συλβια απο διδυμου.Μιας και ημασταν στο σαλονι ολοι μαζι και γνωριζομαστε καλα,αρχισα να τη φλερταρω για να σπασει ο παγος εστιαζοντας στο στηθος της.Τελικα αν και αποχωρησαμε και οι δυο ,ο παμπονηρος ο smirni επεστρεψε,οπως μ(ας) ενημερωσε :)
Διδυμου 16 υπογειο συλβια,ζουμερη ενδιαφερουσα mlf με φουλ προγραμμα δυστυχως για μενα
Φυλης
134 οροφος λεπτη μελαγχροινη κοπελα η οποια πολιορκουσε πολύ στενα ένα ψηλο παλλικαρι
134 ισογειο αννα και χριστινα από φωκαιας 27

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
πρίν λίγα λεπτά Φυλής και πέριξ , ενημέρωση απο όσα μπήκα.....

Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινή παχουλή με πιασήματα , ακα κώλο και τειωτικό παντού.
Φωκαίας 27Β κάτω Μαρία η ξανθιά κοντή αλβανίδα με τα κοντά μαλλία ,κοντή κανονικό σώμα 2άρια βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 27α Ειρήμη μελαχρινη χοντρή με ωραίο πρόσωπο και μικρό βυζί , ακα και κώλο.
Φωκαίας 25β Αννα η Πολωνέζα ξανθιά κοντό μαλλί λεπτή ωραίο κώλο στητό μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό στα βυζιά.
Φωκαίας 24 Ελενα η facebook... απο απέναντι , μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια και 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Ρωξάνα καστανή λεπτή με 3άρια πεσμένα βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 17α Ξένια(απο Φ86α πρίν απο ένα χρόνο)καστανή με μαλλί μέχρι λίγιο κάτω απο τους ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 40 Πατρίτσια μελαχρινή μαλλί μέχρι τουςε ώμους παχουλή με 2άρι βυζί και απο την μέση και κάτω χοντρή με μεγάλο κώλο , με κώλο.
Φυλής 54β Γιάννα η μελαχρινή ψηλή Ρωσίδα κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια βυζιά τατού στον δεξί ώμο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Λάουρα ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί φοβερό κώλο τατού χαμηλα δεξια στη μέση ένα τριαντάφυλλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Τζένη μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερα Αννα κοκκινομάλλα πια κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί με κώλο και Στέλα η αλήθωρη κοκκινομάλλα λεπτή 2άρια βυζιά με κώλο.
Φυλής 84α Τζούλια καστανόξανθή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ωραίο κώλο τατού πίρσινγκ , με κώλο και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84β Αντριάννα το μελαχρινό πιπίνι(σήμερα έιχε βαφτεί και ήταν σκέτη καυλα)κανονικό σώμα 2άρια στητά βυζιά και τουρλωτή κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Σίσυ(η τσα τσα είπε καινούργια ,αλλά δούλευε πέρσι πάλι σε αυτον τον οίκο)μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 86β Λάουεα καστανοκκόκινα μαλλία με πιασηματάκια 3άρια βυζιά αφράτη κωλάρα , μεκώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 65β Τζωρτζίαννα κανθιά κοντή κανονικό σφιχτό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζουλιάννα καστανή παχουλή με 2άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 69β Τάνια το ξανθοκάστανο μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραία κωλάρα , με ακα.
Φυλής 71α Αννι μελαχρινή λεπτή με μικρό στητό στήθος , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και Νέλι καστανή τα μαλλιά πιασμένα πάνω κοντη κανονικό σώμα 2άρια βυζία , με ακα και κώλο , και οι δυό είχαν στον αριστερό ώμο τατού τριαντάφυλλο ενω η Νέλι έχει και χαμηλά στη μέση ένα.
Φυλής 71β Τζούλι(α) μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Διδύμου 8α Γιασμίν ξανθοκάστανη με πιασήματα μικρό βυζί και κώλο για χαστούκια ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Ανίτα ξανθιά κανονικό σώμα με 2.5άρια βυζιά , με ακα.
Διδύμου 16 Βικτορία μελαχρινή μίλφ Βουλγάρα λεπτη με σφιχτό κορμί ωραιο κώλο και μικρό βυζί , με ακα και Σύλβια ξανθό προμίλφ με κοντά μαλλία φράτζα ωραία φάτσα κανονικό σώμα 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Διδύμου 18α Σύλβια ξανθιά με μαυρες αντάυγιες καρέ μαλλί παχουλή με 4άρια βυζιά , με ακα και κώλο.
Διδύμου 18β κλασσικά η Αντριάννα το ξανθοκάστανο γκίλφ με την περούκα και τα σιλικονάτα βυζιά , με ακα, αν περάσεις με κλειστά τα μάτια η πίπα της λέει πολλά....
Διδύμου 20 Αννα αυτή με το υπεροπτικό βλέμμα ,καστανά σκούρα μαλλιά αδύνατη(έχει αδυνατήσει και άλλο)μικρό σιλικονάτο βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
αυτά στο τέλος της βόλτας γύρισα και τιμησα την Ελενα την βυζαρού ,θα ακολουθήσει κριτική.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πρίν λίγα λεπτά Φυλής και πέριξ , ενημέρωση απο όσα μπήκα.....

Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινή παχουλή με πιασήματα , ακα κώλο και τειωτικό παντού.
Φωκαίας 27Β κάτω Μαρία η ξανθιά κοντή αλβανίδα με τα κοντά μαλλία ,κοντή κανονικό σώμα 2άρια βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 27α Ειρήμη μελαχρινη χοντρή με ωραίο πρόσωπο και μικρό βυζί , ακα και κώλο.
Φωκαίας 25β Αννα η Πολωνέζα ξανθιά κοντό μαλλί λεπτή ωραίο κώλο στητό μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό στα βυζιά.
Φωκαίας 24 Ελενα η facebook... απο απέναντι , μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια και 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Ρωξάνα καστανή λεπτή με 3άρια πεσμένα βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 17α Ξένια(απο Φ86α πρίν απο ένα χρόνο)καστανή με μαλλί μέχρι λίγιο κάτω απο τους ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 40 Πατρίτσια μελαχρινή μαλλί μέχρι τουςε ώμους παχουλή με 2άρι βυζί και απο την μέση και κάτω χοντρή με μεγάλο κώλο , με κώλο.
Φυλής 54β Γιάννα η μελαχρινή ψηλή Ρωσίδα κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια βυζιά τατού στον δεξί ώμο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Λάουρα ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί φοβερό κώλο τατού χαμηλα δεξια στη μέση ένα τριαντάφυλλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Τζένη μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερα Αννα κοκκινομάλλα πια κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί με κώλο και Στέλα η αλήθωρη κοκκινομάλλα λεπτή 2άρια βυζιά με κώλο.
Φυλής 84α Τζούλια καστανόξανθή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ωραίο κώλο τατού πίρσινγκ , με κώλο και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84β Αντριάννα το μελαχρινό πιπίνι(σήμερα έιχε βαφτεί και ήταν σκέτη καυλα)κανονικό σώμα 2άρια στητά βυζιά και τουρλωτή κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Σίσυ(η τσα τσα είπε καινούργια ,αλλά δούλευε πέρσι πάλι σε αυτον τον οίκο)μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 86β Λάουεα καστανοκκόκινα μαλλία με πιασηματάκια 3άρια βυζιά αφράτη κωλάρα , μεκώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 65β Τζωρτζίαννα κανθιά κοντή κανονικό σφιχτό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Τζουλιάννα καστανή παχουλή με 2άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 69β Τάνια το ξανθοκάστανο μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραία κωλάρα , με ακα.
Φυλής 71α Αννι μελαχρινή λεπτή με μικρό στητό στήθος , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και Νέλι καστανή τα μαλλιά πιασμένα πάνω κοντη κανονικό σώμα 2άρια βυζία , με ακα και κώλο , και οι δυό είχαν στον αριστερό ώμο τατού τριαντάφυλλο ενω η Νέλι έχει και χαμηλά στη μέση ένα.
Φυλής 71β Τζούλι(α) μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Διδύμου 8α Γιασμίν ξανθοκάστανη με πιασήματα μικρό βυζί και κώλο για χαστούκια ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Ανίτα ξανθιά κανονικό σώμα με 2.5άρια βυζιά , με ακα.
Διδύμου 16 Βικτορία μελαχρινή μίλφ Βουλγάρα λεπτη με σφιχτό κορμί ωραιο κώλο και μικρό βυζί , με ακα και Σύλβια ξανθό προμίλφ με κοντά μαλλία φράτζα ωραία φάτσα κανονικό σώμα 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Διδύμου 18α Σύλβια ξανθιά με μαυρες αντάυγιες καρέ μαλλί παχουλή με 4άρια βυζιά , με ακα και κώλο.
Διδύμου 18β κλασσικά η Αντριάννα το ξανθοκάστανο γκίλφ με την περούκα και τα σιλικονάτα βυζιά , με ακα, αν περάσεις με κλειστά τα μάτια η πίπα της λέει πολλά....
Διδύμου 20 Αννα αυτή με το υπεροπτικό βλέμμα ,καστανά σκούρα μαλλιά αδύνατη(έχει αδυνατήσει και άλλο)μικρό σιλικονάτο βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
αυτά στο τέλος της βόλτας γύρισα και τιμησα την Ελενα την βυζαρού ,θα ακολουθήσει κριτική.
στο φωκαιας 24 ηταν η ελενα η αιγυπτια η αλλη ελενα???

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
11.00 πμ,4η απριλιου,ο ηλιος να καιει και παντου να κυκλοφορουν βυζια και κωλοι :humpleg:

μερικα νεα απ την πορνοντιζνευλαντ...

στο κολωνου 53 ,μαζι με τη φωτεινη ηταν η καιτη,πρωην αντζελα απο αγκυρας-διδυμου 20,10 ευρω.προσφατα την ειχα πετυχει ως καιτη και στο αλκαμενους 113

στο κολωνου 48,η μαγκντανελα με 2 απ τις πιο υπεροχες βυζαρες που εχω δει στη ζωη μου.την ειχα τεραστια αναγκη,αλλα ακομα κι αν δεν ειχα διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων που τη βγαζουν φολα,δε θα περναγα με τετοια ξινιλα που σαλοναρει

κολωνου 32 γωνια με λεωνιδου,το βικονι απο κολωνου 27 υπογειο σε χρεη τσατσας παρουσιασε ενα καινουργιο(ειπε) στεγνο μωρακι,απ τα ενδιαφεροντα της βολτας

κολωνου 32 μεσαιο,η κορινα,εχει παρει κιλα και της πανε.μεγαλωσαν τα βυζια της και ο κωλος της

γενικα το επιπεδο μου φανηκε πολυ ανεβασμενο,ή ειχα καιρο να γαμησω,δεν ξερω :kissass2:

ιασωνος 1,ηταν η σοφια και μια απαξιωμενη ξερακιανη μαυρομαλλα

λεωνιδου 28,στο κατω ηταν μια μαυρομαλλα με κορμι ρουμανας στριπερ και ωραια βυζια με καυλωμενες ρωγες
            στο πανω ηταν η λέιλα η τουρκαλα(σε αυτακια το τουρκαλα)

στο ιασωνος 27 το κατω,ηταν η ντενισα απο περδικκα,μαζι με την ιδια τσατσα

ιασωνος 46 μεσαιο ,ειχε μια πολυ ομορφη κοπελα με μεγαλα μελαγχολικα ματια(πρασινα νομιζω) και ωραιο χαμογελο...ποια ειναι αυτη????τι ξερουμε????

ιασωνος 46 αριστερο,4 βυζαρες!2 της ιωαννας ,2 της ναντιας

ιασωνος 43,ενα απαξιωμενο γυφτομιλφακι κι ενα αλλο μινιον γυφτακι,που δεν ηταν καθολου κακο!

τελικα μπηκα κολωνου 30α,στην αννα,μια ξανθια ψιλοαδιαφορη...κομοδινακι ηταν μεσα,δεν αφηνε και πολλα πολλα και η τσατσα ενω πριν μπω ελεγε τι δε βιαζεται η κοπελα στο δωματιο,μολις ειχαμε τελειωσει της φωναξε "αντε αννα,μιση ωρα στο δωματιο".στο δωματιο επαιζε πολυ καλη τσοντουλα.το ευχαριστηθηκα το γαμησι παρολη την επιπλοσυνη της αννας και αποχωρησα με ανεβασμενη διαθεση τραγουδωντας "under the latin moon ,i'll be dancing all night with you" ενω σκεφτομουν τον ερωτα μου,τον σταμ90 :smitten:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μηπως ειδε κανεις την Ευτερπη σημερα για να κατεβω?
στην ενημερωση του ν.σμυρνη δεν ειδα κατι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
11.00 πμ,4η απριλιου,ο ηλιος να καιει και παντου να κυκλοφορουν βυζια και κωλοι :humpleg:

στο κολωνου 53 ,μαζι με τη φωτεινη ηταν η καιτη,πρωην αντζελα απο αγκυρας-διδυμου 20,10 ευρω.προσφατα την ειχα πετυχει ως καιτη και στο αλκαμενους 113

στο κολωνου 48,η μαγκντανελα με 2 απ τις πιο υπεροχες βυζαρες που εχω δει στη ζωη μου.την ειχα τεραστια αναγκη,αλλα ακομα κι αν δεν ειχα διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων που τη βγαζουν φολα,δε θα περναγα με τετοια ξινιλα που σαλοναρει

κολωνου 32 γωνια με λεωνιδου,το βικονι απο κολωνου 27 υπογειο σε χρεη τσατσας παρουσιασε ενα καινουργιο(ειπε) στεγνο μωρακι,απ τα ενδιαφεροντα της βολτας

κολωνου 32 μεσαιο,η κορινα,εχει παρει κιλα και της πανε.μεγαλωσαν τα βυζια της και ο κωλος της

γενικα το επιπεδο μου φανηκε πολυ ανεβασμενο,ή ειχα καιρο να γαμησω,δεν ξερω :kissass2:

ιασωνος 1,ηταν η σοφια και μια απαξιωμενη ξερακιανη μαυρομαλλα

λεωνιδου 28,στο κατω ηταν μια μαυρομαλλα με κορμι ρουμανας στριπερ και ωραια βυζια με καυλωμενες ρωγες
            στο πανω ηταν η λέιλα η τουρκαλα(σε αυτακια το τουρκαλα)

στο ιασωνος 27 το κατω,ηταν η ντενισα απο περδικκα,μαζι με την ιδια τσατσα

ιασωνος 46 μεσαιο ,ειχε μια πολυ ομορφη κοπελα με μεγαλα μελαγχολικα ματια(πρασινα νομιζω) και ωραιο χαμογελο...ποια ειναι αυτη????τι ξερουμε????

ιασωνος 46 αριστερο,4 βυζαρες!2 της ιωαννας ,2 της ναντιας

ιασωνος 43,ενα απαξιωμενο γυφτομιλφακι κι ενα αλλο μινιον γυφτακι,που δεν ηταν καθολου κακο!

τελικα μπηκα κολωνου 30α,στην αννα,μια ξανθια ψιλοαδιαφορη...κομοδινακι ηταν μεσα,δεν αφηνε και πολλα πολλα και η τσατσα ενω πριν μπω ελεγε τι δε βιαζεται η κοπελα στο δωματιο,μολις ειχαμε τελειωσει της φωναξε "αντε αννα,μιση ωρα στο δωματιο".στο δωματιο επαιζε πολυ καλη τσοντουλα.το ευχαριστηθηκα το γαμησι παρολη την επιπλοσυνη της αννας και αποχωρησα με ανεβασμενη διαθεση τραγουδωντας "under the latin moon ,i'll be dancing all night with you" ενω σκεφτομουν τον ερωτα μου,τον σταμ90 :smitten:
αρχιδακι μου γλυτωσες  :birdman: εγω εφτασα εκει 4 η ωρα  :birdman: για να ασχοληθω με τα ποδια της ιωαννας αλλα ειχε περιοδο  :birdman:

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Συναγωνιστές

η ισαβελλα απο Έλλης 3 και η πωλίνα απο αλκηβιάδου δουλεύουν μονο πρωί;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232

ξεροχύνω με επιστροφή  νώντα στις ενημερώσεις  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom