Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (27 μέλη και 220 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.063
Πόντοι
46.232
το ότι έχει ωραία μεγάλα βυζιά δεν σημαίνει ότι δεν είναι χοντρή , ειδικά απο την μέση και κάτω έχει μπουτάρες και μεγάλο κώλο....
όλοι αλήθεια λένε πάντως.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ευχαριστω απο αυριο με βλεπω γιατι σημερα δεν προλαβαινω.
Φίλε η "Ευτέρπη" την έχει δει λίγο ντίβα,το λένε αρκετοί πλέον..... Εγώ δεν την έχω πάρει τώρα που επέστρεψε,πάντως.... :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φίλε η "Ευτέρπη" την έχει δει λίγο ντίβα,το λένε αρκετοί πλέον..... Εγώ δεν την έχω πάρει τώρα που επέστρεψε,πάντως....

δεν τη φοβαμαι την Ευτερπη εχουμε καλο παρελθον αν και εχω να τη δω απο τη προηγουμενη φορα

για 3η βαρδυα τωρα καμια καλη ξερουμε? , λεω να το συνδυασω μετα απο επισκεψη στο ερωτικα.(εκτος εμανουελλα,ντενισα,ελενη φωκαιας)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν τη φοβαμαι την Ευτερπη εχουμε καλο παρελθον αν και εχω να τη δω απο τη προηγουμενη φορα

για 3η βαρδυα τωρα καμια καλη ξερουμε? , λεω να το συνδυασω μετα απο επισκεψη στο ερωτικα.(εκτος εμανουελλα,ντενισα,ελενη φωκαιας)
Δεν ξέρω ποια είναι ανοιχτά και ποιες δουλεύουν......3η βάρδια...... Η Νικολέτα αν δουλεύει,δεν σου κάνει;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν την εχω παρει ποτε φιλε κατι δεν μου κανει κλικ.τον τελευταιο καιρο παντως οπωτε κατεβαινω φυλλης γυριζω απραγος.τελωςπαντων, καλο βραδυ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν την εχω παρει ποτε φιλε κατι δεν μου κανει κλικ.τον τελευταιο καιρο παντως οπωτε κατεβαινω φυλλης γυριζω απραγος.τελωςπαντων, καλο βραδυ
Αν δουλεύει,πάρ'την φίλε...... ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.063
Πόντοι
46.232
βόλτα χωρίς κατάθεση στην 3ή της Φυλής(00.40-01.15) σε όλα όσα ήταν ανοικτά , τα μόνα που ήταν ανοικτά και δεν μπήκα ήταν Αχαρνών 85 και Φυλής 56......

Φωκαίας 27Β πάνω η Ζωή η θεσαλονικογερμανίδα , ξανθοκάστανη κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτα βυζιά τατου πεταλούδα χαμηλά στη μέση απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Πατρίτσια(το πρωί ήταν Φ40) μελαχρινή μαλλί μέχρι τουςε ώμους παχουλή με 2άρι βυζί και απο την μέση και κάτω χοντρή με μεγάλο κώλο , με κώλο.
Φωκαίας 27α Ελένη ξανθοκάστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους με πιασηματάκια μικρό βυζί , με ακα.
Φωκαίας 24 Αγάπη ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Ρωξάνα Ρωξάνα καστανή λεπτή με 3άρια πεσμένα βυζιά , με ακα και Μαρίνα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Ελένη η αιγύπτια μελαχρινή πάντα χαμογελαστή κανονικό σώμα 2άρια βυζιά ωραίο κώλο τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Νικολέτα η ξανθιά κοντή μουνάρα κανονικό σώμα 2άρια στητά βυζιά και έξοχο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Χριστίνα μελαχρινή με πιασήματα 2άρι βυζί , με ακα και κώλο , δεν μιλάει σχεδόν καθόλου ελληνικά και με τράβαγε λέγοντας σεξ σεξ σεξ και Λέβις καστανή λεπτή κοντή μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Φυλής 74 δεξιά Αντζελα μελαχρινή λεπτή 2.5άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 61 Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή άβυζι , απλό πρόγραμμα και μια μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο την είδα μόνο απο πίσω όταν περνούσε στο δωμάτιο , δεν άκουσα πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 80 Ανναμαρία ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 84β Ανέλα ξανθιά λεπτή με 2άρια σιλικονάτα βυζία και ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλα(η συμπάθεια μου)καστανή λεπτή με ωραίο κώλο μικρό βυζί με μεγάλη ρόγα , με ακα.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα υπέροχο κώλο και σιλικονάτες τορπίλες ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μάγια καστανή κανονικό γυμνασμένο σώμα γλυκιά φάτσα 2άρια βυζιά ωραίος κώλος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά και ωραία ανορθωμένη κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Ναταλία ξανθιά κοντή παχουλή μίλφ με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Βίκη μελαχρινή με μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα(να προσέξει γιατί άρχισε να πέρνει κιλα...)μικρό στήθος ωραία κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Αλεξάνδρα(γυρολόγος στο Μετάξι και στην Φυλής)ξανθοκάστανη παχουλή με 2.5άρια βυζιά πεσμένα με σκουρόχρωμες θηλές ,απλό πρόγραμμα. 
καλό ξημέρωμα........

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η σημερινη πρωινη βολτα στη μεταξουπολη δεν ειχε διαρκεια...

αφου μπηκα στο κολωνου 48 ,που δουλευε το εκφυλο μιλφοκοντοπουτανο τανια,

μπηκα στο κολωνου 53 οπου πετυχα τη σοφια τη ρωσιδα που ηταν τροφωνιου 13,ακγυρας και πιο προσφατα διδυμου 16.εκανε ενα σαλοναρισμα μες στην καυλα,μαλλον "αθελα" της...φοραγε ψηλοτακουνα και ενα ωραιο λαχανι δαντελε στριγκακι,ενω με το ενα χερι καλυπτε και πιεζε ελαφρως και τις 2 βυζαρες της(οπως τα καλυπτουν οι γυναικες οταν "ντρεπονται")...
παλια ημουν πελατης της στην τροφωνιου...απο τοτε ειχα να μπω και σημερα δεν το πολυσκεφτηκα κι εδωσα το δεκαρικο...
στο δωματιο πολυ καλη,για οσους γουσταρουν ζουμπουρλουδικες μιλφ ειναι περιπτωσαρα..
μου ειπε οτι θα δουλευει μια πρωι ,μια απογευμα...
μαζι της ηταν μια μαρια,την οποια δεν ειδα,αλλα ειναι μαλλον μια ψηλη μαυρομαλλα χαριτωμενη πιτσιρικα

γενικα παρατηρειται μια μετακινηση των μιλφ στο δεκαρικο και χαιρομαι ιδιαιτερα!
φωτεινη,σοφια,αντζελα/καιτη,ζανα,βικυ,ευα στα κολωνου 48/53-μεγ. αλεξανδρου 15,ενω περδικκα προσφατα ειχα πετυχει ριτα και νομιζω  θεια ολγα απο βεργας

καποιες αλλες πιο "πρωτοκλασατες" μιλφ βεβαια ,χλωμο το κοβω προς το παρον να φευγουν απ το εικοσαρικο

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Όχι , ρε γαμώτη μου, εκεί ήταν το Σισσάκη και δεν το πέτυχα ? ?  ?

Οπότε να συμπληρώσω μερικά κενά (όχι όλα . . . )

Φυλ. 67: η Αντίνα με τις βυζάρες τις και τον τρελό κώλο, που θέλω να τον δαγκώσω και να αφήσω την μασέλα μου εκεί πάνω . . .  :kissass:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φίλε η "Ευτέρπη" την έχει δει λίγο ντίβα,το λένε αρκετοί πλέον..... Εγώ δεν την έχω πάρει τώρα που επέστρεψε,πάντως.... :S
Πάντα ντίβα το έπαιζε,κ απ'ότι λες εξακολουθει...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κρητικέ, από το 2005 εώς το 2008, που την πήρα για τελευταία φορά, οι υπηρεσίες της ήταν μέτριες και είχε πάντα τυπική συμπεριφορά.
Βέβαια, τότε ήταν και ανώτερη σωματικά, χωρίς ίχνος περιττού λίπους και φυσικά μικρότερη ηλικιακά.
Τώρα έχει ''πέσει'' λίγο σωματικά, αλλά παραμένει για τα γούστα μου, τούμπανο το εκκολαπτόμενο milfόνι!
Οι υπηρεσίες της όμως τώρα, βελτιώθηκαν 100%, σε σχέση με το παρελθόν!
Κ τώρα για μένα  έχει σώμα καλύτερο απο πολλές πιτσιρίκες...

Δεν αντιλέγω ότι παλιότερα μπορεί να ήταν μέτρια,τα τελευταία 2 χρόνια που την ξέρω μια χαρά είναι πάντως...

Όπως κ να'χει το γεγονός ότι βελτιώθηκε είναι τιμητικό γι'αυτήν...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Γιατί δεν σου κάνει κλικ ρε φίλε;

Τέτοιο πιπίνι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
συναγωνιστές ξέρετε αν έχουν γυρίσει Αλιόνα και Ντενίζα Τσέχα από Ρεϋμουνδου?... :huh: :huh: :huh:

terrys1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω οτι η ντενιζα ερχετε 15 η 16....

lordloud

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες εχει παει κανεις φιλης σημερα το βραδυ ? να μας πει τι παιζει?

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Φυλ. 80: η Έμυ και η Άννα-Μαρία. Αυτή η Άννα-Μαρία έχει ομορφύνει επικίνδυνα πρόστυχα. Είναι όντως τόσο χάλια μέσα ? ? ?  :helpplea:

Αυτά.

Όποιες πληροφορίες θα είναι ευπρόσδεκτες . .

Ευχαριστώ

Αυτή την είχα πάρει και στο 67 παλιά αλλά δεν τη θυμόμουνα και την ξαναπήρα στο 80. Στο δωμάτιο μπήκε αρκετά ευδιάθετη και επικοινωνιακή.
Προκαταρκτικά ελάχιστα με φιλάκια στο στήθος και παίξιμο του εργαλείου. Πίπα μέτρια και με διάρκεια. Πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου διαπίστωσα
ότι το μουνί της δεν δίνει καλή αίσθηση. Ίσως να είχε βάλει κρέμα από πριν. Πάντως αντέχει το σφυροκόπημα αδιαμαρτύρητα.

Μετά της ζήτησα κώλο και μου είπε το κλασικό "είσαι έτοιμος ?" το οποίο σημαίνει "θα χύσεις αμέσως ?". Εγώ της είπα ναι και το βάλαμε με
αρκετή δυσκολία. Επιπλέον είχε σηκώσει τον κώλο της ψηλά και με δυσκόλευε. Μάλιστα βγήκε έξω 1-2 φορές. Και επειδή έβλεπα ότι δεν θα τελείωνα
της είπα να το ξαναβάλουμε στο μουνί. Αυτή μου άλλαξε προφυλακτικό (μπράβο της) και το ξαναβάλαμε όπου και τελείωσα.

Χρόνος παραμονής : γύρω στο τέταρτο. Εμπειρία : μέτρια για Φυλής με μόνη παραφωνία το θέμα του κώλου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom