You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Που το θυμήθηκες; 'Επος! Sorry για το[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=bMuDtfxAIKk[/video] [/video]
ωραίος ;)
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Περί τι ώρα (βάρδια) εκτοξευθήκατε εκεί Πύραυλε?
Εβδόμη ώρα, εσπερινή.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το μεσημερακι στη φυλης
54β γιαννα
56 η πολύ εντυπωσιακη ξανθια λαουρα από ευνειδων 5 προσφατα και 54β παλιοτερα.Καλως η΄ κακως δεν περασα αν και η στιγμη από ψυχολογικης αποψεως ηταν τελεια.Ακομη μια φορα, όπως και το σαββατοκυριακο ημουν απολυτος ετοιμος για καταθεση,μονο στη θεα της κοπελας που αντικριζα.Λιγο όμως ότι δεν αισθανομουν απολυτα καθαρος,και εννοω φρεσκοξυρισμενος και φρεσκομπανιαρισμενος,λιγο τα καταλοιπα του κρυολογηματος ,και αποφασισα με βαρια καρδια να μην το τολμησω.Στη διαρκεια της βολτας,λιγο η κουραση και λιγο ο ηλιος που με κατεβαλαν,απομακρυναν περισσοτερο τη σκεψη να επιστρεψω και να καταθεσω.Επιπλεον δεν ξερω η κοπελα δυστυχως αν εχει βελτιωσει τις υπηρεσιες της.
66α ντενισα
65β τζωρτζια ,η σεξι ξανθια μετριου αναστηματος κοπελα που εχει δουλεψει και στο 59 και στο 67
67 εμυ από φυλης 80
84β αντριαννα
86α σισυ,λεπτη μελαγχροινη ελκυστικοτατη κοπελα με φουλ προγραμμα,μετριο υψος,μαυρα μακρια μαλλια
Διδυμου
8α γιασμιν
8β αννιτα,η ξανθια Barbie από αλκιβιαδου 16γ
Φωκαιας
17 ξενια,καστανη ομορφη κοπελα,ισως η ξενια από φυλης 84 και 86.Δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι ειχε ισια καστανα μαλια.Στο υψος και στο σωμα ταιριαζε παντως
19 ρωξανη νομιζω,την ειδα λιγο από τη κουρτινα
27α υπογειο η ιρινα του μπεμπα,ειχε πολιορκησει πολύ στενα ηλικιωμενο συναγωνιστη
27 ισογειο ,μαρια το νανοπουτανο
54β γιαννα
56 η πολύ εντυπωσιακη ξανθια λαουρα από ευνειδων 5 προσφατα και 54β παλιοτερα.Καλως η΄ κακως δεν περασα αν και η στιγμη από ψυχολογικης αποψεως ηταν τελεια.Ακομη μια φορα, όπως και το σαββατοκυριακο ημουν απολυτος ετοιμος για καταθεση,μονο στη θεα της κοπελας που αντικριζα.Λιγο όμως ότι δεν αισθανομουν απολυτα καθαρος,και εννοω φρεσκοξυρισμενος και φρεσκομπανιαρισμενος,λιγο τα καταλοιπα του κρυολογηματος ,και αποφασισα με βαρια καρδια να μην το τολμησω.Στη διαρκεια της βολτας,λιγο η κουραση και λιγο ο ηλιος που με κατεβαλαν,απομακρυναν περισσοτερο τη σκεψη να επιστρεψω και να καταθεσω.Επιπλεον δεν ξερω η κοπελα δυστυχως αν εχει βελτιωσει τις υπηρεσιες της.
66α ντενισα
65β τζωρτζια ,η σεξι ξανθια μετριου αναστηματος κοπελα που εχει δουλεψει και στο 59 και στο 67
67 εμυ από φυλης 80
84β αντριαννα
86α σισυ,λεπτη μελαγχροινη ελκυστικοτατη κοπελα με φουλ προγραμμα,μετριο υψος,μαυρα μακρια μαλλια
Διδυμου
8α γιασμιν
8β αννιτα,η ξανθια Barbie από αλκιβιαδου 16γ
Φωκαιας
17 ξενια,καστανη ομορφη κοπελα,ισως η ξενια από φυλης 84 και 86.Δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι ειχε ισια καστανα μαλια.Στο υψος και στο σωμα ταιριαζε παντως
19 ρωξανη νομιζω,την ειδα λιγο από τη κουρτινα
27α υπογειο η ιρινα του μπεμπα,ειχε πολιορκησει πολύ στενα ηλικιωμενο συναγωνιστη
27 ισογειο ,μαρια το νανοπουτανο
Φωκαιας
Αυτή είναι ;)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πάντα ευαίσθητος...Τωρα το μεσημερακι στη φυλης
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ξεροχύνω με καταλυτική επέμβαση,φίλου opeth......
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
<<Εγω όμως ηξερα τι πρεπει να κανω΄να τα παρατησω όλα συξυλα και να παω καπου,οπου θα μαι μ ένα μυθικης ομορφιας πλασμα που θα μου στηνει παντα κωλο,θα χει ελαχιστες απαιτησεις και κατά τα αλλα θα ναι λιγολογη.
Αλλα που να βρεθει κατι τετοιο?Και πως? Και περα απ αυτά,εγω τι θα μπορουσα να της προσφερω?Κι όμως γαμω τα σκατα μου,με κατι τετοιο μου φαινεται πολύ πιθανο ότι θα παιρνα τη πανω βολτα..
Tσαρλς Μπουκοφσκι, Σημειωσεις ενος πορνογερου 1
Υ.Γ Αφιερωμενο σε σενα κρητικε
Λατρης του κωλου δεν ειμαι,αλλα φανταζομαι το νοημα το καταλαβαινεις
Το κειμενο μ αυτη τη μικρη παρατηρηση μ εκφραζει απολυτα,και το κυριοτερο παντα..
Αλλα που να βρεθει κατι τετοιο?Και πως? Και περα απ αυτά,εγω τι θα μπορουσα να της προσφερω?Κι όμως γαμω τα σκατα μου,με κατι τετοιο μου φαινεται πολύ πιθανο ότι θα παιρνα τη πανω βολτα..
Το κειμενο μ αυτη τη μικρη παρατηρηση μ εκφραζει απολυτα,και το κυριοτερο παντα..
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Περασμα σημερα το πρωι απο φ.99 για μεταλλαγμενο και ηταν κλειστα ξερει κανεις γιατι?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Δεσποινα rulesΠερασμα σημερα το πρωι απο φ.99 για μεταλλαγμενο
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Ειναι ακομα εκει η δεσποινα?Δεσποινα rules
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
δεν ξερω για τωρα,τον Φεβρουαριο ηταν παντως...Ειναι ακομα εκει η δεσποινα?
δεν ξερω για τωρα,τον Φεβρουαριο ηταν παντως...
κανονικα εκτος τριτη και παρασκευη νομιζω....
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Εχω πολυ καιρο να περασω ποιες αλλες δουλευουν?δεν ξερω για τωρα,τον Φεβρουαριο ηταν παντως...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πραγματικα,δεν ξερω μαν...δεν μενω Αθηνα.Εχω πολυ καιρο να περασω ποιες αλλες δουλευουν?
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
μα,κι ο μεγαλος Μπουκοφσκι,ενας ρομαντικος λατρης της ζωης,ηταν φιλτατε..μεσα απο ανασες που εχασκαν απο γυναικειους οργασμους..τα σεβη μου ;)<<Εγω όμως ηξερα τι πρεπει να κανω΄να τα παρατησω όλα συξυλα και να παω καπου,οπου θα μαι μ ένα μυθικης ομορφιας πλασμα που θα μου στηνει παντα κωλο,θα χει ελαχιστες απαιτησεις και κατά τα αλλα θα ναι λιγολογη.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Γρηγορο επιλεκτικο βραδυνο περασμα..Αλκαμενους 113 Αλινα απο Διδ16α,με λαγνες ρογες να εξεχουν του λευκου διχτυωτου και Νικη,αδιαφορη μεταmilf..Αγκυρας 12α Λαντα,αδυνατο ξανθο μιλφ,που ειχε τη χαρη του ονοματος της [μου δωσε την εντυπωση πως θα μου μεινει,αν την παρω]..Διδυμου 8α μελαχροινο μικρωκαμωμενο με σημαδι στο αριστερο μπουτακι..Διδυμου 8β μελαχροινο ενδιαφερον μπαμπατσικο με βαριεστημενο βλεμμα..Φωκαιας 27 πανω ο κυριος Αρης παρουσιασε αγενες τσιγκανοειδες ονοματι Ελενα..ακριβς απο κατω η Χριστινα απο Αγαθουπολεως [με ελκυστικο παρουσιαστικο,αλλα αμφιλεγομενες υπηρεσιες] και στην υπογα η Βικτωρια απο Αλκιβιαδου..στο 25 πολυ ενδιαφερουσα ψηλοκαπουλη μελαχροινη..αυτα τα ολιγα..
Επισκέπτης
Απογευματινή βόλτα στη Φυλής και αφού είδα τις ίδιες και τις ίδιες, πέρασα και από Φωκαίας: Εκεί στο Φωκαίας 27Β, στο υπερυψωμένο ισόγειο, είχε 2 τεμάχια.Ένα μέτριο εμφανησιακά, κοντοπούτανο, σίγουρα κάτω από 1,50 m, μόνο πίπα δεν μου πήρε στο σαλόνι, όλα τα άλλα τα έκανε για να με καβλώσει.2ο τεμάχιο, η Χριστίνα η Ρωσίδα από την πόλη Σαμάρα.Γνωστή σε εμένα από το 2005 που δούλευε στο Ιάσωνος 37Β.Ψηλή, ξανθιά, σιλικονούχο βυζί αλλά καλοφτιαγμένο, λευκόσαρκη, ωραία φάτσα, όμως χωρίς σαρκώδη χείλη, όμορφα, ανοιχτόχρωμα μάτια και σώμα αλφαδιασμένο, ψηλοκάπουλο με τρομερή κωλάρα.Βέβαια, τώρα έχει εισέλθει στην κατηγορία των milfs, με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή μία ανεπαίσθητη χαλάρωση στη συνολική σωματική της εικόνα.Η Χριστίνα σε αντίθεση με το έτερο κοντοπούτανο του οίκου το μόνο που έκανε, για να με αποπλανήσει, ήταν να τουρλώσει την κωλάρα της στηριζόμενη στο στύλο του μαγαζιού.Αυτό ήταν!Παρότι, την έχω καταγαμήσει άπειρες φορές, γιατί μ' αρέσει ο σωματότυπός της, και πάντα το φάσμα της απόδοσής της, είχε κατώτατο όριο την ξεπέτα και ανώτατο όριο το κομοδίνο, έδωσα το εικοσάρικο στην τσατσά και πέρασα σ΄ ένα δωμάτιο.Ακολούθησε απίστευτο γαμήσι με γλειψαρχιδίσματα, αεροπλανικές στάσεις και τουρλώματα και γενικότερα ένα πολύ pse πήδημα, γεγονός που δεν το περίμενα με τίποτα, από την συγκεκριμένη Ρωσίδα.
Τελικά οι αναδουλειές στρώνουν και τις πιο στρυφνές πουτάνες ή την πέτυχα στην καβλύτερη μέρα της καριέρας της.
Τελικά οι αναδουλειές στρώνουν και τις πιο στρυφνές πουτάνες ή την πέτυχα στην καβλύτερη μέρα της καριέρας της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις