apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σαν να απογοητευτικες και εσυ τυπεάϊ στου καλό σας, κιτς κιτς κιτς
σαν να απογοητευτικες και εσυ τυπεάϊ στου καλό σας, κιτς κιτς κιτς
Ε, υπολόγισα λίγο πιο κάτω από το ύψος μου.σιγά να μην είναι και 2 μέτρα.........
νομίζω ότι είναι λίγο πιο μικρή
να είσαι καλά Φανούρης, αν και δεν ξέρω όλα τα ονόματα, τουλάχιστον προσπαθώ με τις περιγραφές. Πάντα διαβάζω τις ενημερώσεις και τις κριτικές σουΕπίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους: john_fystikis, n.smirni76(τρις), lex80, professorx(δις), Dawn(δις), amadeus_gr, kerveras και psolaras78, για τις πρόσφατες ενημερώσεις τους˙τονίζοντας παράλληλα, ότι οι ενημερώσεις γενικότερα (και όχι μόνο αυτές άλλά και κάποια σχόλια), μ' έχουν βοηθήσει πολύ.
στην παρασιου νομιζωΚάπου κάποτε διάβασα ότι η Μαρία με κωδικό "Τρελοκοτσιδού" δεν είναι Αλκαμένους πια αλλά κάπου αλλού. Γνωρίζει κάποιος συναθλητής αν αληθεύει και που είναι , μέρες κλπ ?
Παρασίου 36 Πρωινή βάρδια!
Την πρακτική η πόρνη να ζητά κι άλλα χρήματα μέσα στο δωμάτιο, την είχα υποστεί προ ολίγων ετών σε μπουρδέλο με βιτρίνα στο Αμβούργο και μάλιστα με χειρότερο τρόπο.
Συγκεκριμένα, δεν με άφηνε ούτε να της τον βάλω αν δεν έδινα κι άλλο χρήμα.
Εκβιαστικό δίλημμα, δυσπερίγραπτο ξενέρωμα!
Και στην Red Light District στην Ολλανδία το ίδιο γίνεται. Αν θέλεις να πιάσεις ή να γλύψεις βυζί πρέπει να πληρώσεις παραπάνω.Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εξτρά. Από αυτήν την άποψη η Ελλάδα σε υπηρεσίες θεωρείται Παράδεισος!
Ελπίζω αυτό που έγινε με την Ισαβέλα να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και να αποδίδεται στο service cim.
Στη Βόρεια Ευρώπη, το cim χρεώνεται παραπάνω, ωστόσο το τίμημα ανακοινώνεται πριν την είσοδο στο δωμάτιο συνουσιών.
Μάλλον η συγκεκριμένη καλόμαθε απο τα tips που της πλήρωναν μερικοί συναγωνιστές για να πάρουν τα αυτονόητα που ούτως ή άλλως έδινε και άνευ αντιτίμου! Αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα και παίρνουν και τους άλλους στο λαιμό τους!
Ιουλιανου 71: 2 ωριμες κυριες η μια αγριοφατσα και η αλλη πιο καλυλωτικη,καλα κορμια και οι 2 τους
Και στην Red Light District στην Ολλανδία το ίδιο γίνεται. Αν θέλεις να πιάσεις ή να γλύψεις βυζί πρέπει να πληρώσεις παραπάνω.Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εξτρά. Από αυτήν την άποψη η Ελλάδα σε υπηρεσίες θεωρείται Παράδεισος!
τπτ ρε φιλεΕυχαριστώ KING_JAMES, redmanftw & john_fystikis
Και του χρόνου!
Πρωταπριλιά...
Εγω παντως ορκα δεν ειδα το απογευματακι που περασαΕφυγε η ορκα που ειχε κατασκηνωσει εκει ?
Θα τη μάζεψε κανένα φαλαινοθηρικό.Εγω παντως ορκα δεν ειδα το απογευματακι που περασα