Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 364 άτομα (34 μέλη και 330 επισκέπτες)

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χθες στη αλλαγή βάρδιας γύρω τα μεσάνυχτα.
Λίγη κίνηση. Λίγες παρέες νεαρών και κάνα-δυο ηλικιωμένοι.
Στη Νικολέττας τα δωμάτια ήταν γεμάτα και η τσατσά έδιωχνε το κόσμο γιατί δεν θα προλάβαινε να τους πάρει.
Στο Φου 59 μια μουνάρα μιλφ, ψηλή λεπτή ξανθιά με μακριούτσικο μαλλί.
Στο Φου 61 η Τζούλια, πιο σκουρόδερμη και άλλη μια λεπτή με περίεργο εσώρουχο σαν μαγιό. Ένα παρόμοιο φόραγε ένα μαλάκας που φωτογραφίθηκε στο Καζακσταν με γκόμενες. Ένας συνάδελφος τον έχει για αβατάρ! (που τον βρήκες!!!). Η Τζούλια έχει σκούρο δέρμα και μεσαίο ανάστημα. Ωραία μπούτια και μεσαία βυζιά. Η άλλη ήταν μια με λευκό δέρμα και μαύρα μακρυά μαλλιά. Αρκετά αδύνατη και πιο κοντή από τη Τζούλια. Βαράγανε μύγες και κάνανε και παρτούζα με 40 ευρώ. Αν δεν είναι τρελιάρες καλύτερα να πάρεις δύο από μία κάθε φορά. Αν πέσεις σε τεμπέλες θα κλαις τα λεφτά σου.
Στο Φου 84 στο ισόγειο, άλλη Τζούλια (σωστά θυμάμαι;) που κωλοτριβότανε στους πελάτες. Μέχρι που βγήκα δεν πέρασε κάποιος.
Στο Φου 80 πρέπει να μπήκα μετά τις 12 γιατί δεν ήταν η Άννα Μαρία που είδε ο Ξιλνικ (που παλιότερα με κηνύγαγε να με «γαμήσει... :2funny:)αλλά η μουνάρα η μελαχρινή με το γλυκό πρόσωπο. Όνομα δεν ξέρω. Αναβοσβήνανε τα φωτάκια λόγω αλλαγής. Έπρεπε η επόμενη βάρδια να παγαίνει νωρίτερα να μη κλίνει το μαγαζί.

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ναι το παραδάκι που βγάζει. :2funny: :2funny:
Με τα κέφια της είναι στο δωμάτιο. Αν θες μουνάρα πας. Αν θες πολλά και διάφορα δεν πας.
Συγγνώμη, μια ερώτηση. Της εκκλησίας είστε;
Για το αβαταρ λέω...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Με αυτήν στην φωτό,δεν τρέχεις καθόλου....... :boobies: :boobies: :boobies:
Οπως την ειδα στη φωτο, εμοιαζε με το πρωην στουντιοκοριτσο Αλεξανδρα ή Μιλβα που δουλευε(δουλευει ακομα?) τελευταια στο Βεργας 2Α, η οποια ηταν πολυ καλη και ειχε πολυ καλες κριτικες γενικως,

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οπως την ειδα στη φωτο, εμοιαζε με το πρωην στουντιοκοριτσο Αλεξανδρα ή Μιλβα που δουλευε(δουλευει ακομα?) τελευταια στο Βεργας 2Α, η οποια ηταν πολυ καλη και ειχε πολυ καλες κριτικες γενικως,
Δεν γνωρίζω.........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.827
Πόντοι
46.232
Μ'αρεσουν οι μεταγραφες Lust για αυτο θα αναφερω οτι στη τριτη βαρδια στο Φωκαιας 27 (υπογειο) προχτες ειδα την Ζωη τη "Σαλονικια" απο Φυλης 84α και στον ημιώροφο τη Ροζαλιντα, το μιλφ μετα πλαστικα βυζια και τη σκυλε πορνοφατσα... τριβόταν στο στύλο και με καυλωσε οσο ο πουστοτσατσος Αρης με ξενερωνε με τις μαλακιες που λεει παντα... αλλα δε περασα. :grin:
η Ροζαλίντα με το τατού είναι πολύ "ψεύτικη" και με τυποποιημένο πρόγραμμα.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Ανέβασες κριτική;
Ίσως να περιμένει έγκριση απο τους mods  :grin:

σημερινή πρωινή καταθεση στην Βουλγαρα μιλφαρα Μπετυ στο Τροφωνιου 13 οροφος (πρωινη)
σουπερ μιλφαρα, μου θυμιζει κατι μιλφ απο γερμανικες παλιες τσοντες εκφυλα εντελως.
Ειχε ορεξη ειδικα στο στοματικο και με εφτιαξε αφανταστα.
Κανει κατι που μου αρεσει πολυ στοστοματικο οταν κανει πιπα συγχρονως κανει μασαζ με το αλλο χερι στα αρχιδια...
Γυναικαρα, βυζαρες φυσικες, καθαρη, ομορφη επιδερμιδα, Για οσους θελουν μιλφ ειναι must

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
θα συμγωνήσω με αυτά που λέει ο professorx για τις κοπέλες που τις βάζουν να δουλεύουν σε όλες σχεδόν τις βάρδιες με αλλαγές μόνο στα μαγαζιά.
το πρωί πήρα την Νέλυ στο Φ71 το πάνω.
σήμερα δεν άφηνε πίεση στην πίπα για βαθιά γιατί και καλά την πόναγε ο λαιμός της και χθές πήγε στο νοσοκομείο!!!!
το γαμήσι της εντελώς τυπικό.
Υπάρχει έλλειψη απο κοπέλες όπως φαίνεται.Οι ίδιες κοπέλες έχουν χειροτερέψει τις υπηρεσίες τους και έχουν αρχίσει να ζητάνε και εξτρά χρήματα στο δωμάτιο όπως έκανε σε μένα η Ιζαμπέλα εχθές. Απαράδεκτο!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εμφανισιακά είναι όπως περιγράφεται. Είναι χαμογελαστή και στέλνει φιλάκια στον αέρα. Στο δωμάτιο δεν έκανε πολλά προκαταρκτικά ενώ πήγε από μόνη της να κάνει ακάποτο. Την σταμάτησα και της ζήτησα να βάλει καπότα. Το μουνί της είναι πολύ σφιχτό/στεγνό. Κάναμε 2-3 στάσεις και της ζήτησα κώλο. Ήταν πολύ σφιχτός ή σφιγγόταν αυτή. Πάντως δεν κατάφερα να της τον βάλω κανονικά και κατέληξα πάλι στο μουνί όπου και τελείωσα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
Διδυμου
8α γιασμιν
8β τζεσικα,η μελαγχροινη κοπελα που πηρε ο psolaras και νομιζω και ο smirni,βραζιλιανικη εμφανιση σε όλα ,μαυρα μαλια,λατιν περιφερεια ,σεξι κορμι
Φυλης
54β ντενισα
56 αννα/ιλιονα από φυλης 71β
66α νικολετα,καταθεση,ακολουθει κριτικη.Δεν εκανα ξεφρενο σεξ,όμως το κορμι της από μονο του,σταθηκε αρκετο για να φυγω ευχαριστημενος.
Μια παμελα αντερσον ουσιαστικα σε μικρογραφια

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Για μεροκατιάρα, που υποτίθεται ότι είναι όλες οι πουτανες, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι έχει στην κατοχή της αυτοκίνητο.
Μια χαρά λεφτά βγάζει...

Κ πολλούς πελάτες έχει,κ δικό της οίκο...

Επισκέπτης
Η Ντενισα χαλαει στο κομμωτήριο και μανεκιουρ περισσοτερα απο οσα βγαζεις το μηνα ρε ασχετε κλωνε βριλ FBI INFO

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Υπάρχει έλλειψη απο κοπέλες όπως φαίνεται.Οι ίδιες κοπέλες έχουν χειροτερέψει τις υπηρεσίες τους και έχουν αρχίσει να ζητάνε και εξτρά χρήματα στο δωμάτιο όπως έκανε σε μένα η Ιζαμπέλα εχθές. Απαράδεκτο!

Την πρακτική η πόρνη να ζητά κι άλλα χρήματα μέσα στο δωμάτιο, την είχα υποστεί προ ολίγων ετών σε μπουρδέλο με βιτρίνα στο Αμβούργο και μάλιστα με χειρότερο τρόπο.
Συγκεκριμένα, δεν με άφηνε ούτε να της τον βάλω αν δεν έδινα κι άλλο χρήμα.
Εκβιαστικό δίλημμα, δυσπερίγραπτο ξενέρωμα!

Ελπίζω αυτό που έγινε με την Ισαβέλα να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και να αποδίδεται στο service cim.
Στη Βόρεια Ευρώπη, το  cim  χρεώνεται παραπάνω, ωστόσο το τίμημα ανακοινώνεται πριν την είσοδο στο δωμάτιο συνουσιών.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
σημερινή πρωινή καταθεση στην Βουλγαρα μιλφαρα Μπετυ στο Τροφωνιου 13 οροφος (πρωινη)
σουπερ μιλφαρα, μου θυμιζει κατι μιλφ απο γερμανικες παλιες τσοντες εκφυλα εντελως.
Ειχε ορεξη ειδικα στο στοματικο και με εφτιαξε αφανταστα.
Κανει κατι που μου αρεσει πολυ στοστοματικο οταν κανει πιπα συγχρονως κανει μασαζ με το αλλο χερι στα αρχιδια...
Γυναικαρα, βυζαρες φυσικες, καθαρη, ομορφη επιδερμιδα, Για οσους θελουν μιλφ ειναι must

Αφήστε τα αυτά, δεν μας ενδιαφέρουν...

Εθεάθητε στον υπόγειο οίκο της οδού Καλύμνου να ερωτοτροπείτε μετά της σάπιας Νανάς...
Αυτά θέλουμε να μας περιγράψετε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Αφήστε τα αυτά, δεν μας ενδιαφέρουν...

Εθεάθητε στον υπόγειο οίκο της οδού Καλύμνου να ερωτοτροπείτε μετά της σάπιας Νανάς...
Αυτά θέλουμε να μας περιγράψετε...

αυτη η εμπειρία είναι δυσκολο να περιγραφεί....
εχω δηλωσει και στο παρεπλθον πως τουλαχιστον μια φορα το χρονο κανω επισκεψη στην Νανα για να αποτισω φόρο τιμής σε μια τοσο παλια και ιστορική ελληνιδα καραβανα ...
Η Νανα πλεον ειναι ομως για λυπηση.
Εμφανισιακα εχει χαλασει παρα πολυ το σωμα και το προσωπο της ενω η ιδια δεν προσεχει τον εαυατο της (δεν ξυριζει μουνι, δεν εχει περιποιημενα τα μαλλια τα νυχια της κτλ....
Εγω ομως παρολα αυτα την τιμω  :uglystupid:

λοιπον η επισκεψη εγινε ενα απογευμα μεσοβδομαδα καθημερινη
το Σπιτι αδειο. Η φαφουτα τσατσα ηταν εξω στο δρομο και μιλαγε με μια φιλη της στο πεζοδρομιο..(!)
Χαιρεταω στο δρομο και ρωταω "ειναι μεσα η Νανα?"
ναι μου λεει εμπα και  ερχομαι.
Μπαινωντας μεσα ακουω την Νανα να ειναι στη κουζινα και να μιλα στο τηλ με μια φιλη της για ασχετα θεματα και να χασκογελαει...
Η τσατσα ειναι μια χοντρουλα ελληνιδα με κοντα μαλλια , παντα τη θυμαμαι να κανει υπηρεσια στο Φυλης 200, ειναι γενικα μεγαλη μορφη και αφασια.
Με κοιταει λοιπον και μου λεει "εχω καιρο να σε δω εσενα αλλα φαινεσαι πολυ κουρασμενος, μην ανησυχεις θα ερθει η Νανα να σε ξεκουρασει"!
Πληρωνω, μπαινω στο δωματιο να γθυδω και καθως εχω μεινει με το σωβρακο μπουκαρει η τσατσα και αρχιζει να ισιωνει το σεντονι!
Συγχρονως αρχιζει να βηχει σαν φυματικια και βγαζει 2 ροχαλες και τις φτυνει στον νυπτηρα μπροστα μου!
κατι κολησε μου λεει στο λαιμο μου!
Τεσπα με τα πολλα αποφασιζει να φυγει απο το δωματιο .
κανενας αλλος πελατης στα υπολοιπα δωματια.
Ακουω τη Νανα να μιλα ακομα στο τηλ και να λεει διαφορα ασυναρτητα για κανα 10 λεπτο...
Η τσατσα στο μεταξυ εχει κατσει στο σαλονι ακριβως εξω απο το δωματιο και βηχει ακαταπαυστα βγαζωντας ροχαλες...
ερχεται μετα απο αρκετη αναμονη η νανα και παει να με φιλησει κατευθειαν στο στομα!
Κανω ενστικτωδως κινηση αποφυγης αλλα με δευτερη προσπαθεια της (επιμενει!) μου σκαει φιλη στο στομα....
Παρατηρω το σωμα της.....θλιψη
το μαλλι αβαφο και απεριποιητο μεσα στη λιγδα, αυτη χωριις καθολου μακιγιαζ, οι φτερνες της ξεραμενες, κυταριτιδα στα μπουτια κτλ...
μονο το στηθος της ειναι ακομα αξιοπρεπες...
Ξεκιναει να κανει ενα περιεργο τσιμπουκι , δεν βαζει το εργαλειο στο στομα, αλλα με τα χειλια και τη γλωσσα γλειφει συνεχως αργα και βασανιστικα το κεφαλι, αυτο με φτιαχνει πολυ. παω να επεξεργαστω και να δαχτυλιασω το μουνι της και ειναι εντελως αξυριστο μεσα στην τριχα...
παω προς κωλοτρυπιδα, μια κωλοτρυπιδα για λυπιση, πιο σκιζμενη σουφρα δεν εχω ξαναδει,,,,,της εχει βγει πραγματικα το κωλαντερο εξω....
Η τσατσα στο μεταξυ ειναια ακομα εξω ακουω πελατες να καταφτανουν στο σαλονι και εκεινη ολο και βηχει πιο πολυ και φτυνει τα φλεματα της...
το ολο σκηνικο πλεον ειναι υπερεαλιστικο....
σταματαω την Νανα απο την πιπα σηκωνομαι ορθιος  τον παιζω και την χυνω στο προσωπο
αυτη χασκογελαει λιγο αμηχανα, λιγο χαζά, και οπως ειναι χυμενη σηκωνεται και παει και πλενεται στο νυπτηρα....
φευγωντας η τσατσαεξακολουθουσε να βηχει αλλα τη πετυχα παλι στην εξοδο να εχει βγει στο πεζοδρομιο και να βηχει εκει....

αυτα κυριε ΠΥΡΑΥΛΕ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom