Αφήστε τα αυτά, δεν μας ενδιαφέρουν...
Εθεάθητε στον υπόγειο οίκο της οδού Καλύμνου να ερωτοτροπείτε μετά της σάπιας Νανάς...
Αυτά θέλουμε να μας περιγράψετε...
αυτη η εμπειρία είναι δυσκολο να περιγραφεί....
εχω δηλωσει και στο παρεπλθον πως τουλαχιστον μια φορα το χρονο κανω επισκεψη στην Νανα για να αποτισω φόρο τιμής σε μια τοσο παλια και ιστορική ελληνιδα καραβανα ...
Η Νανα πλεον ειναι ομως για λυπηση.
Εμφανισιακα εχει χαλασει παρα πολυ το σωμα και το προσωπο της ενω η ιδια δεν προσεχει τον εαυατο της (δεν ξυριζει μουνι, δεν εχει περιποιημενα τα μαλλια τα νυχια της κτλ....
Εγω ομως παρολα αυτα την τιμω
λοιπον η επισκεψη εγινε ενα απογευμα μεσοβδομαδα καθημερινη
το Σπιτι αδειο. Η φαφουτα τσατσα ηταν εξω στο δρομο και μιλαγε με μια φιλη της στο πεζοδρομιο..(!)
Χαιρεταω στο δρομο και ρωταω "ειναι μεσα η Νανα?"
ναι μου λεει εμπα και ερχομαι.
Μπαινωντας μεσα ακουω την Νανα να ειναι στη κουζινα και να μιλα στο τηλ με μια φιλη της για ασχετα θεματα και να χασκογελαει...
Η τσατσα ειναι μια χοντρουλα ελληνιδα με κοντα μαλλια , παντα τη θυμαμαι να κανει υπηρεσια στο Φυλης 200, ειναι γενικα μεγαλη μορφη και αφασια.
Με κοιταει λοιπον και μου λεει "εχω καιρο να σε δω εσενα αλλα φαινεσαι πολυ κουρασμενος, μην ανησυχεις θα ερθει η Νανα να σε ξεκουρασει"!
Πληρωνω, μπαινω στο δωματιο να γθυδω και καθως εχω μεινει με το σωβρακο μπουκαρει η τσατσα και αρχιζει να ισιωνει το σεντονι!
Συγχρονως αρχιζει να βηχει σαν φυματικια και βγαζει 2 ροχαλες και τις φτυνει στον νυπτηρα μπροστα μου!
κατι κολησε μου λεει στο λαιμο μου!
Τεσπα με τα πολλα αποφασιζει να φυγει απο το δωματιο .
κανενας αλλος πελατης στα υπολοιπα δωματια.
Ακουω τη Νανα να μιλα ακομα στο τηλ και να λεει διαφορα ασυναρτητα για κανα 10 λεπτο...
Η τσατσα στο μεταξυ εχει κατσει στο σαλονι ακριβως εξω απο το δωματιο και βηχει ακαταπαυστα βγαζωντας ροχαλες...
ερχεται μετα απο αρκετη αναμονη η νανα και παει να με φιλησει κατευθειαν στο στομα!
Κανω ενστικτωδως κινηση αποφυγης αλλα με δευτερη προσπαθεια της (επιμενει!) μου σκαει φιλη στο στομα....
Παρατηρω το σωμα της.....θλιψη
το μαλλι αβαφο και απεριποιητο μεσα στη λιγδα, αυτη χωριις καθολου μακιγιαζ, οι φτερνες της ξεραμενες, κυταριτιδα στα μπουτια κτλ...
μονο το στηθος της ειναι ακομα αξιοπρεπες...
Ξεκιναει να κανει ενα περιεργο τσιμπουκι , δεν βαζει το εργαλειο στο στομα, αλλα με τα χειλια και τη γλωσσα γλειφει συνεχως αργα και βασανιστικα το κεφαλι, αυτο με φτιαχνει πολυ. παω να επεξεργαστω και να δαχτυλιασω το μουνι της και ειναι εντελως αξυριστο μεσα στην τριχα...
παω προς κωλοτρυπιδα, μια κωλοτρυπιδα για λυπιση, πιο σκιζμενη σουφρα δεν εχω ξαναδει,,,,,της εχει βγει πραγματικα το κωλαντερο εξω....
Η τσατσα στο μεταξυ ειναια ακομα εξω ακουω πελατες να καταφτανουν στο σαλονι και εκεινη ολο και βηχει πιο πολυ και φτυνει τα φλεματα της...
το ολο σκηνικο πλεον ειναι υπερεαλιστικο....
σταματαω την Νανα απο την πιπα σηκωνομαι ορθιος τον παιζω και την χυνω στο προσωπο
αυτη χασκογελαει λιγο αμηχανα, λιγο χαζά, και οπως ειναι χυμενη σηκωνεται και παει και πλενεται στο νυπτηρα....
φευγωντας η τσατσαεξακολουθουσε να βηχει αλλα τη πετυχα παλι στην εξοδο να εχει βγει στο πεζοδρομιο και να βηχει εκει....
αυτα κυριε ΠΥΡΑΥΛΕ!