Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (51 μέλη και 279 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Ερώτηση προς τους admin.
χθες έβαλα κριτική για τη Νέλυ στο Φ71Α και δεν βλέπω να έχει ανεβεί.
είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό με κριτική.
τι τρέχει;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Γιατί το "πήρα τη Νέλυ ξανά.
την πρώτη φορά το κωλαράκι της πονούσε!
τώρα έβαλε μόνο λίγο σάλιο και τον πήρε χωρίς πόνο...
καλό πάντως για το γαμήσι:zfuck::zfuck::zfuck:" δε στέκει για κριτική. Βάλτο σαν σχόλιο αν θες.

Επισκέπτης
παντως αυτο το κολπο με το σλογκαν που χρησιμοποιει καθε φορα η σονια πρεπει να της το εχει μαθει η τσατσα.Την εχω κοψει οσες φορες την εχω δει για μεγαλη ρουφιανα.

Ουτε καν. H καλυτερη τσατσα στη Φυλης ειναι αυτη με διαφορα!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο
Άγκυρας αριστερό: η ξανθιά και ναζιάρα Μίλα
Άγκυρας δεξί: Ξανθιά μιλφ με κώλο πλατεία νομίζω Μαρίνα την είπε η τσα2
Φώκαιας 27 επάνω: Μπάρμπαρα
27Α η γεματούλα με φουλ νομίζω τη λένε Ιρίνα καυλάντιζε με συναγωνιστή στο σαλόνι
25Β άλλη Ιρίνα αυτή, μαυριδερή
25Α επάνω μια τσέχα πιπινάκι μελαχροινό
17Β η Ροξανη με τα βυζιά στο γόνατο
17Α μια όμορφη κοπέλα καστανή με ροζ φόρεμα δεν ξέρω όνομα
Φυλής 134Β 2 πιπινάκια όμοια μελαχρινά
134 μια Ντιάνα μιλφ με βύζους
136 πιπινάκι μελαχρινό με φούξια εσώρουχα άβυζο
80 Μαίρη μελαχρινή λίγο γεματούλα όμορφο προσωπάκι
61 Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή και άλλη μια μελαχρινή
74 μέσα αριστερά 2 κοπέλες ίδιες μελαχρινές λεπτές και στο έξω δεξιά άλλη μια μελαχρινή όμορφη κανονικό σώμα
και το κερασάκι στην τούρτα
66Δ: Ιλόνα, Άννα, όπως θέλετε πείτε την σε έκτακτη πρωϊνή βάρδια, τιμήθηκε με σούπερ εντυπώσεις
πίπα βαθιά 3 στάσεις και αρκετό social είχε το μενού της. Δεν ακολουθεί κριτική καθότι την ξέρουν και οι πέτρες

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ουτε καν. H καλυτερη τσατσα στη Φυλης ειναι αυτη με διαφορα!
και αυτη καλη τσατσα ειναι αν και οταν μαζευετε κοσμος πηγαινει εξω απο το δωματιο και λεει αστερι εισαι καλα?για να βγει η σονια και δεν εχει περασει ουτε 10λεπτο...για μενα η πιο καλη τσατσα ειναι η ελληνιδα η κυρια ειρηνη απο φυλης 86 οροφο και ισογειο και ειχε περασει και απο φωκαιας ενα διαστημα...αυτο ο τσατσος ο κυρ βασιλης μας εχει ζαλισει με τους προλογους τους...αφους μασ ελεγε για το μωρακι οπως τις λεει ολες μιλαγε για κανα 2λεπτο ελεγε τα δικα του και μας λεει οτι μεσα στα δωματια εχει βαλει μπλοκακι και στυλο για να γραφουμε βαθμολογιες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ο τσατσος ο κυρ βασιλης μας εχει ζαλισει με τους προλογους τους...αφους μασ ελεγε για το μωρακι οπως τις λεει ολες μιλαγε για κανα 2λεπτο ελεγε τα δικα του και μας λεει οτι μεσα στα δωματια εχει βαλει μπλοκακι και στυλο για να γραφουμε βαθμολογιες
Κυρ.Βασίλης respect,ψηλέ....... :rockon: :rockon: :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ένας ακόμη καλός κ τσάτσος είναι αυτός που είναι στο Φυλής 67 συνήθως τον πετυχαίνω στις απογευματινές βάρδιες λέει και ωρεα ανέκδοτα όταν έχει όρεξη.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Άγκυρας αριστερό: η ξανθιά και ναζιάρα Μίλα
θέλω να την τιμήσω καιρό τώρα αλλά δεν τα 'χω καταφέρει ακόμα, όπως και την Βαλέρια από Ιωαννίνων 3Α (από τα κα(β)λύτερα μιλφ της περιοχής...

Άγκυρας δεξί: Ξανθιά μιλφ με κώλο πλατεία νομίζω Μαρίνα την είπε η τσα2
:2funny: :2funny: :2funny:

Φώκαιας 27 επάνω: Μπάρμπαρα
Μπάρμπορα ή Μπάρμπαρα γιατί έχει διαφορά...

17Β η Ροξανη με τα βυζιά στο γόνατο
:2funny: :tits: :2funny: :tits: :2funny: :tits:

17Α μια όμορφη κοπέλα καστανή με ροζ φόρεμα δεν ξέρω όνομα
αν είναι ψηλή κορμάρα με τατού πάνω από τον κώλο είναι η Ελένη/Έλενα η "Αιγύτπια"

134 μια Ντιάνα μιλφ με βύζους
είναι η ίδια που δουλεύει στο Δροσοπούλου 97;

61 Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή και άλλη μια μελαχρινή
η "Σέρβα" έχει ομορφύνει πολύ και άμα υπάρξει χημεία πρόκειται για τρέλες GFE!

74 μέσα αριστερά 2 κοπέλες ίδιες μελαχρινές λεπτές και στο έξω δεξιά άλλη μια μελαχρινή όμορφη κανονικό σώμα
και το κερασάκι στην τούρτα
τι εννοείς;

66Δ: Ιλόνα, Άννα, όπως θέλετε πείτε την σε έκτακτη πρωϊνή βάρδια, τιμήθηκε με σούπερ εντυπώσεις
πίπα βαθιά 3 στάσεις και αρκετό social είχε το μενού της. Δεν ακολουθεί κριτική καθότι την ξέρουν και οι πέτρες
μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά, απλώς βαριέσαι να σηκώσεις κριτική... :P :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
μας λεει οτι μεσα στα δωματια εχει βαλει μπλοκακι και στυλο για να γραφουμε βαθμολογιες
Πολύ χρήσιμο θα ήταν ένα τέτοιο feedback, αλλά πού;  :- Αν το καθιέρωναν, θα έπρεπε να διώξουν πάνω από τις μισές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.821
Πόντοι
46.232

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
θέλω να την τιμήσω καιρό τώρα αλλά δεν τα 'χω καταφέρει ακόμα, όπως και την Βαλέρια από Ιωαννίνων 3Α (από τα κα(β)λύτερα μιλφ της περιοχής...
:2funny: :2funny: :2funny:
Μπάρμπορα ή Μπάρμπαρα γιατί έχει διαφορά...
:2funny: :tits: :2funny: :tits: :2funny: :tits:
αν είναι ψηλή κορμάρα με τατού πάνω από τον κώλο είναι η Ελένη/Έλενα η "Αιγύτπια"

είναι η ίδια που δουλεύει στο Δροσοπούλου 97;
η "Σέρβα" έχει ομορφύνει πολύ και άμα υπάρξει χημεία πρόκειται για τρέλες GFE!
τι εννοείς;
μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά, απλώς βαριέσαι να σηκώσεις κριτική... :P :2funny:
Αλλη η Ντιανα στο Δροσοπουλου 97,φιλε..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ενα γρηγορο ντου,νεες παρουσιες για μενα τιμηθηκαν
Φυλης66Δ Χριστινα,μελαχροινη,καλη κωλαρα που την δινει και με εξηγηση για facial αφου κανει και ακα κλαρινο(αρκετα καλο απο την 20χρονη ρουμανα),απο προσωπο δεν ειναι μοντελο αλλα ΄΄διπλανης πορτας΄΄ ευγενικη,χαμογελαστη και καβλιαρα..το cif την εκανε λουτσα.Test passed 10 ποιντς
Φωκ27 επανω Τζεσικα,μελαχροινη Ρουμανα με γατισια πορνοφατσα,βραζιλιανικη κωλαρα,υφος ντιβας αλλα με τον που με πλησιασε εσπασα με κανα δυο λεκτικες μαλακιες την αποφαση μου να περασω..Επαιξα με την λαρα της,κρατουσα την αμαζονικη χαιτη της(μακρυ μαυρο κορακι μαλλι καυλε)οσο μπουκωνε αρκετα καλα θα ελεγα..Την κουρασα μετα ομως..επεσε σφυροκοπημα σε 3 στασεις..Η τσατσα δεν ενοχλησε.Εχει το υφος ντιβας αλλα αν την πας με τον ρυθμο σου ακολουθει..εκει κομμενα τα σταριλικια..
Φωκαιας 27 κατω ενα απαραδεκτο σωματικα πορνιδιο με πολλα παχη και τα καλλη μαλλον για ατομα που βγαζουν γουστα..no comment..
Φωκαιας 24 Σονια,πριν λιγες μερες στο 27κατω που με ειχε δει αρχισε να λεει.΄΄θα περασω απο την δουλεια σου στην Μιχαηλ Βοδα μια βολτα να τα πουμε*υποννοουσε ασφαλεια αγ.παντελεημονα και ετσι-της λεω ΄΄πας καλα?απο που το εβγαλες το συμπερασμα,καμια σχεση με το θεμα και αντιο΄΄.Νομιζε οτι θα την δεσω και ελεγε στο σαλονι,΄΄ειμαι 16 χρονων΄΄.Μα καλα.Ηλιθια ειναι?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Επισης ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα νεα μελη του παροντος θρεντ που γραφουν και δυο στιγμες της βολτας τους..(οι βετερανοι του θρεντ εξαιρουνται,συνεχως πολλα LIKE για τις ενημερωσεις )

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χτές αργά το απόγευμα:

Φυλής 109Β Άννα, γνωστή στο μαγαζί, έχει στρατοπεδεύσει εκεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Λεπτή, αδύνατη, ομορφούλα, με πολύ συμπαθητικό πρόσωπο και αμφιλεγόμενες κριτικές.
Φυλής 69Α (όροφος) Άννα η Βουλγάρα, λεπτή και αυτή με ψιλοσκούρο δέρμα, όμορφο πρόσωπο, και αυτή αμφιλεγόμενες κριτικές. Είχε περάσει από Φ194 ισόγειο και όροφο πρίν λίγο καιρό και επέστρεψε στο 69Α. Την πήρα χτές αλλά μέτρια μου φαίνεται δεν είχε όρεξη. Μάλλον πρέπει να την μποϊκοτάρω λίγο να στρώσει...
Φωκαίας 27 ημιόροφος Πατρίτσια γεματούλα μελαχρινή με φούλ πρόγραμμα και ακάποτο. Milf τσατσα, άνετα έπαιρνα αυτή αντί της μετρίας ομορφιάς κοπέλας....
Διδύμου 8Β (ισόγειο) Ναταλί, προ-milf με κοντό μαλλί, άγριο πρόσωπο αλλά στο δωμάτιο απαλό αισθησιακό girlfriend. Την είχα πάρει παλαιότερα, προτείνεται για soft σκηνικά
Διδύμου 8Α (όροφος) Γιασμίν με έξτρα κιλά έφυγα αμέσως.
Φυλής 54Β σούπερ-λούξ οίκος ανοχής με μοντελέ ψηλή ξανθιά. Πολύ ευγενική θα ήταν εκεί μέχρι τις 24:00 το βράδυ.

αυτά τα λίγα απο μένα. Η βραδιά συνεχίστηκε στο Γκάζι που ήπια ξενέρωτο ποτό με ξενέρωτη Ελλεϊνίδα, η οποία με έκανε να αναπολήσω τις μέτριες στιγμές που πέρασα με την Αννούλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom