pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.308
- Πόντοι
- 3.091
Η Καίτη που έκανε πρωϊνή βάρδια στο Δροσοπούλου 98, τι έγινε; Τις δύο τελευταίες φορές που πέρασα, βρήκα την Άννα.
Παλικαρια μηπως θυμαται καποιος μια σοφια η οποια ηταν κωφαλαλη που δουλευε στο συγκεκριμενο μαγαζι? πανε βεβαια καμοια δεκαρια χρονια!! θα εφευγε και θα πηγαινε σε δικο της χωρο. μηπως γνωριζει καποιος κατι?
Την έχεις πάρει ποτέ,ή θα είναι η πρώτη φορά;2η κατάθεση (εχθές το βράδυ) με την Εμμανουέλα Φ.65 (του ν.σμύρνη) και για ακόμα μια φορά την κοντή μουνάρα Νικολέτα Φ.66...... Να πω για την Σόνια -Φυλής 84Α-,ότι έχει αδυνατίσει και το σώμα της είναι πολύ γαμάτο! Φορούσε ένα κολλητό λευκό φόρεμα(?) που κάλυπτε ίσα-ίσα τα κωλομέρια και στη ερώτηση μου : "Τι φοράς"; ήρθε η απάντηση: "Τίποτα" ,ανασηκώνοντας το φόρεμα ήταν γυμνή και με καυλάντισε....... Με καύλωσε η ρουφιάνα.........μάλλον θα την πάρω σε επόμενη εξόρμηση!!!
Η σονια οντως εχει αδυνατισει αλλα εχει πολυ ωραιο κωλο.Την ειχα παρει και εγω πριν δυο εβδομαδες περιπου και εμεμα με ειχε καυλαντισει.2η κατάθεση (εχθές το βράδυ) με την Εμμανουέλα Φ.65 (του ν.σμύρνη) και για ακόμα μια φορά την κοντή μουνάρα Νικολέτα Φ.66...... Να πω για την Σόνια -Φυλής 84Α-,ότι έχει αδυνατίσει και το σώμα της είναι πολύ γαμάτο! Φορούσε ένα κολλητό λευκό φόρεμα(?) που κάλυπτε ίσα-ίσα τα κωλομέρια και στη ερώτηση μου : "Τι φοράς"; ήρθε η απάντηση: "Τίποτα" ,ανασηκώνοντας το φόρεμα ήταν γυμνή και με καυλάντισε....... Με καύλωσε η ρουφιάνα.........μάλλον θα την πάρω σε επόμενη εξόρμηση!!!
3 φορές........εκτός από τη πρώτη,τις άλλες 2 ήταν πολύ καλή!Την έχεις πάρει ποτέ,ή θα είναι η πρώτη φορά;
1 φορά την έχω πάρει με αρκετά μέτριες εντυπώσεις...3 φορές........εκτός από τη πρώτη,τις άλλες 2 ήταν πολύ καλή!
τη συγκεκριμένη δεν την δοκίμασα ποτέ, γιατί εκτός του βασικού, ότι δεν είναι του γούστου μου όχι όμως για την εμφάνιση αλλά γιατί είναι άγρια και δε βρίσκω θηλυκότητα πάνω της, είναι πως δεν σε αφήνει με τίποτα να φύγεις... ok σου επιτρέπει να τις κάνεις τα πάντα (εκεί στη στενή είσοδο) σχεδόν και να την γαμήσεις δηλαδή αλλά άμα δεν γουστάρεις με τίποτα ή βιάζεσαι δεν ξέρω τι πρέπει να (της) κάνεις για να την κάνεις!Η σονια οντως εχει αδυνατισει αλλα εχει πολυ ωραιο κωλο.Την ειχα παρει και εγω πριν δυο εβδομαδες περιπου και εμεμα με ειχε καυλαντισει.
Στο δωματιο δεν ειναι παρα πολυ καλη ουτε ξεπετα ειναι απλως καλη.Το δυνατο της συμειο συμφωνα με εμενα η πιπα της και ο κωλος της
Έτσι μου ήρθε να της γλύψω τις τρύπες,εκεί στην είσοδο.......1 φορά την έχω πάρει με αρκετά μέτριες εντυπώσεις...
Μου έδωσε την εντύπωση κάποιας που ξέρει πολύ κσλά να γαμηθεί μεν,προσέχει πάρα πολύ κ καταλήγει να κάνει πολύ στείρο γαμήσι δε...
Σε μερικα πραγματα θα διαφωνησω μαζι σου ενω σε μερικα θα συμφωνησω.Οντως σου βγαζει αυτην την αγριοτητα που αναφερεις παραπανω αλλα αν περασεις στο δωματιο θα διαπιστωσεις οτι σου βγαζει θηλυκοτητα λιγη μεν αλλα σου βγαζει.Επισης δεν το ξερω αν το εχεις παρατηρησει αλλα οταν παει να φυγει ενας συναγωνιστης παντα του κλεινει το δρομο και του λεει την εξης φρασ稨ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΞΩ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙΣ¨¨εγω απορω πωςτη συγκεκριμένη δεν την δοκίμασα ποτέ, γιατί εκτός του βασικού, ότι δεν είναι του γούστου μου όχι όμως για την εμφάνιση αλλά γιατί είναι άγρια και δε βρίσκω θηλυκότητα πάνω της, είναι πως δεν σε αφήνει με τίποτα να φύγεις... ok σου επιτρέπει να τις κάνεις τα πάντα (εκεί στη στενή είσοδο) σχεδόν και να την γαμήσεις δηλαδή αλλά άμα δεν γουστάρεις με τίποτα ή βιάζεσαι δεν ξέρω τι πρέπει να (της) κάνεις για να την κάνεις!
οντως η σονια την ιδια προταση λεει δηλαδη αμα καλοκαιριασει τι θα λεει?οσο για τι υπηρεσιες οσο γαματη ειναι στην καυλαντα στο δωματιο μεσα ειναι με πολλα μη και μη...ενδεικτικα οταν της ζητησα να αλαξουμε σταση ολο γκρινιαζε...Σε μερικα πραγματα θα διαφωνησω μαζι σου ενω σε μερικα θα συμφωνησω.Οντως σου βγαζει αυτην την αγριοτητα που αναφερεις παραπανω αλλα αν περασεις στο δωματιο θα διαπιστωσεις οτι σου βγαζει θηλυκοτητα λιγη μεν αλλα σου βγαζει.Επισης δεν το ξερω αν το εχεις παρατηρησει αλλα οταν παει να φυγει ενας συναγωνιστης παντα του κλεινει το δρομο και του λεει την εξης φρασ稨ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΞΩ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙΣ¨¨εγω απορω πως
δεν την εχει βαρεθει ακομη.Πολλες φορες γινεται κουραστικη και δεν δινει καλη πρωτη εντηπωση στον πελατη.
το καλοκαιρι θα λεει΄΄ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ¨¨παντως την τελευται φορα που πηγα εγω μαζι της δεν ειχε πολλα μη και μη σε γενικες γραμμες περασα καλαοντως η σονια την ιδια προταση λεει δηλαδη αμα καλοκαιριασει τι θα λεει?οσο για τι υπηρεσιες οσο γαματη ειναι στην καυλαντα στο δωματιο μεσα ειναι με πολλα μη και μη...ενδεικτικα οταν της ζητησα να αλαξουμε σταση ολο γκρινιαζε...
η τσατσά της με το ξανθό καρέ (αν εκδιδόταν είμαι σίγουρος ότι θα είχε πέραση) φαίνεται καλή και συμπαθητική ως υπηρεσία όμως την τελευταία φορά που μπήκα (μου είπε κάτσε λίγο γιατί είναι δωμάτιο) την ρώτησα η Σόνια δουλεύει; όχι μου λέει, και με ρωτάει γιατί δεν σου αρέσει η Σόνια; καλή είναι της λέω αλλά προτειμώ να πάω σε άλλη και τη ρωτάω ποια είναι και δεν μου απαντάει... καλά λέω ας περιμένω... περίμενα περίπου κάνα τέταρτο μέχρι που βγήκε (σημειωτέον δεν χτύπησε πόρτα ούτε ενόχλησε γι αυτό λέω πως είναι καλή υπηρεσία και όχι μόνο από αυτό) και ήταν η Σόνια :s... εκεί μου ήρθε να την βρίσω γιατί μου είπε ψέματα και περίμενα πόση ώρα και ως γνωστόν δεν βγαίνεις εύκολα αφού η Σόνια σε εμποδίζει να βγεις! προφανώς η υπηρεσία πόνταρε πως όταν θα έβγαινε από το δωμάτιο η Σόνια θα την έβλεπα θα κάβλωνα και θα 'μπαινα... αμ δε!παντως αυτο το κολπο με το σλογκαν που χρησιμοποιει καθε φορα η σονια πρεπει να της το εχει μαθει η τσατσα.Την εχω κοψει οσες φορες την εχω δει για μεγαλη ρουφιανα.
ιταλική από τα Τίρανα...Μην το αποκλείετε να έχει διασυνδέσεις με την ιταλική μαφία αυτή. Το νου σας.
Θέλεις να πεις ότι είναι αλβανίδα; Κλασσικά όπως όλες που το παίζουν από διάφορα κοσμοπολίτικα μέρη;ιταλική από τα Τίρανα...