Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (18 μέλη και 199 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
σωστα..οπως λεει και ο θεριον

η φυλης με το μεταξουργειο μονο σε θεμα καθαριοτητας υπαρχει διαφορα.. σε υπηρεσιες καμια.
δε συμφωνώ με τίποτα, αλλά ακόμα και 'τσι την αξίζει τη διαφορά! (η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, και όταν λεμε αρχοντιά εννοούμε θέματα υγείας και υγιεινής, κάτι πυ δεν υφίσταται στο Μετάξι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) Την πελατεία (ποσοτικά & ποιοτικά) και μόνο ας δει κάνεις και να τη συγκρίνει από Φυλής στο Μετάξι και αντίστροφα!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ναι η Ιωάννα,όχι η Γιάννα η πρωινή....έχει καλό σώμα/μοντελέ............. :zfuck:
Ίσως να μην λέμε την ίδια,δεν είναι σίγουρος αν την λένε Γιάννα ή Ιωάννα...

Από την άλλη πόσες να υπάρχουν με σώμα μοντελέ;;;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
λοιπον.. μερικοι απο εσας ειστε εξυπνα πουλια και νομιζω καταλαβατε..

απλα μην αναφερετε εαν εγω δεν εχω αναφερει ακομα ονομα

γιατι μπορει εσεις στο τελος να πληρωσετε την νυφη εαν εμφανιστει κανενας νταβας ..και στην τελικη δικαομα του καθενα ειναι να κανει κακες κριτικες..

το ονομα κρατηστε το για τον ευατο σας... 

Κατι ηξερα που δεν πηγαινα φυλης και στουντιο εδω και αρκετο καιρο.. ρε 10 ευρω και πολλα τα χετε..
Από που ακριβώς θα εμφανιστεί;

Μέσα από τον υπολογιστή;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
φίλε τουλάχιστον αφού κέρδισες στο στοίχημα ας είναι... εμάς μας πήγε κουβά ο λεβαδειακός και πότε θα ξαναδούμε μουνί δεν ξέρω!
Τα παράπονα σου στον Παπάζογλου-Ιμπραίμοβιτς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
βόλτα στην τρίτη βάρδια Φυλής και Φωκαίας σε όλα όσα ήταν ανοικτά γύρω στις 01.00, για μια ακόμα φορά τιμήθηκε η Εμμανουέλα

Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη η μαυρούλα ψηλή κανονικό σώμα ωραία κωλάρα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Επέστρεψε το Τζενάκι;;;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Από που ακριβώς θα εμφανιστεί;

Μέσα από τον υπολογιστή;
γιατι εμενα με την D που δεν εγραφε ποτε στο σαιτ και οταν ανεφερα ενα περιστατικο εγραφε καλυτερα ελληνικα και απο τον παπανδρεου απο που εμφανιστηκε?  :grin:

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1
γιατι εμενα με την D που δεν εγραφε ποτε στο σαιτ και οταν ανεφερα ενα περιστατικο εγραφε καλυτερα ελληνικα και απο τον παπανδρεου απο που εμφανιστηκε?  :grin:

Είναι πολύ πιθανό να γράφει καλύτερα ελληνικά απ τον Παπανδρέου. .

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Δροσοπουλου 98 αννα,ζουμερο mlf με κοντο καρε κοκκινο μαλλι
Φυλης
200 μαριτινα,λεπτη καστανοξανθη μετριας εμφανισης κοπελας,παρεμπεμπε σε τσιγγανορουμανα
71α λεβις
69β τανια
86β λαουρα,η γνωστη νταρντανα με φουλ προγραμμα
86α ιρινα με φουλ επισης
59 στεφανια,αρκετα ψηλη νταρντανα με προσωπο που παρεμπεμπε στην ιζαμπελα,αρμονικα πιασιματα,αφρατη περιφερεια,ικανοποιητικο συνολο αισθητικα
66α καταλινα,από φυλης 56 επισης,καστανη ωραια κοπελα σαν κορμι,ομορφα ματια,ομορφη καταθεση  :)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κ τι σου έκανε;

Σε έδειρε λεκτικά;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
υγ να την ανεβασω την κριτκη ναι η οχι? τι λετε?  :rolleyes:
σταμ ,σιγα-σιγα τα ειπες ολα μονος σου...η κριτικη προφανως θα αφορα την Ελενη την Αιγυπτια κ η κριτικη θα ειναι μαυρο(κ αραχνο) για υπηρεσιες κ συμπεριφορα της...επισης,μαλλον θα σου απαντησε οτι :τι περιμενες με ενα 20 αρικο να κανω?κ αυτα που κανω πολλα ειναι....
Αν κανω λαθος,διορθωσε με.Θα διορθωσω κ γω το ποστ μου.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σταμ ,σιγα-σιγα τα ειπες ολα μονος σου...η κριτικη προφανως θα αφορα την Ελενη την Αιγυπτια κ η κριτικη θα ειναι μαυρο(κ αραχνο) για υπηρεσιες κ συμπεριφορα της...επισης,μαλλον θα σου απαντησε οτι :τι περιμενες με ενα 20 αρικο να κανω?κ αυτα που κανω πολλα ειναι....
Αν κανω λαθος,διορθωσε με.Θα διορθωσω κ γω το ποστ μου.
προφανως το 20αρικο ειναι ελαχιστο πλεον για πολλες που καναν την δουλεια μα πολυ περισσοτερα λεφτα..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
προφανως το 20αρικο ειναι ελαχιστο πλεον για πολλες που καναν την δουλεια μα πολυ περισσοτερα λεφτα..
:thumbsup:
αυτο ακριβως.
Μαθανε στα πολλα κ υποτιμουν τα λιγα....το θεμα ειναι,τι γινεται οταν (κ αν) θα χασουν κ αυτα τα ολιγα...

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
:s&m_3:
Ρε φίλε LEITZ CAMERA , τι της έκανες της Μαριας της από τετοιας , νεκροψία/νεκροτομή? ή την πήδηξες? SERAPIS.
SERAPIS Δεν τη πηδάω πλέον τη ΜΑΡΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥ από ΠΑΡΑΣΙΟΥ 36 γιατϊ γλύφει ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και τη τελευταία φορά με κόλησε ΕΡΠΗ η ΒΡΩΜΙΑΡΑ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
1)Ποιός είναι ο "κολλητός" μου;

2)Σεβαστή η άποψη σου όπως προείπα, απλώς προσέθεσα και τη δική μου την οποία έκραξες. Πληροφοριακά πάντως οι περισσότεροι με τους οποίους μίλησα μοιάζουν να συμφωνούν με τη δική μου. Μάλλον αφήνεις το "πρόβλημα" που έχεις με το προηγούμενο μαγαζί της συγκεκριμένης κοπέλας να θολώνει την κρίση σου.
μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις........πουθενά δεν σε έκραξα......
με το μαγαζί δεν έχω πρόβλημα......με τον ιδιοκτήτη μόνο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom