Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (5 μέλη και 150 επισκέπτες)

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Χμμ... Εξαρτάται πού πηγαίνεις τη γκόμενα. Στο Μεταξουργείο είναι σαν να τη πηγαίνεις για καφέ, στη Φυλής σαν να τη πηγαίνεις σε κλαμπ.

Αφού δεν σε ενδιαφέρει τι γαμάς τράβα πατησίων στις μαύρες. 10 ευρά μόνο.
Γαμάς και βλέπεις τα άστρα. (στην κυριολεξία) :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κατά καιρούς, διαβάζω ενθουσιώδεις αναφορές για Μαρία «τρελοκοτσιδού».

Περίεργος ών, αποφάσισα να την επισκεφθώ την παραμονή της Κυριακής των Απόκρεω, δηλ. της Εθνικής Εορτής των νεοελλήνων.
Πριν ξεκινήσω, έκανα περισυλλογή, αυτοσυγκέντρωση και διαλογισμό (δηλαδή αφόδευσα) και μετέβην στον Οίκο Παρασίου 36, όπου πραγματικά έγινε περιφορά και επίδειξη της εν λόγω.
Συνειδητοποίησα ότι στο περελθόν την είχα δει ξανά, χωρίς όμως να αισθανθώ ροπή προς γενετησιασμό.
Πρόκειται για βραχύσωμη αλλοδαπή, περίπου 40 ετών, φυσικά ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, τα οποία εκτιμώ ότι οφείλουν το χρώμα τους σε φακούς επαφής.

Η προσωνυμία «τρελοκοτσιδού» οφείλεται στις μικρές κοτσίδες της.
Μέτρησα πέντε: Οι τρεις είχαν σφιχτήρα κόκκινο, η μία πράσινο και η άλλη κίτρινο. Μάλλον δε συμπαθεί τον μΠΑΟΚ.

Οι μαστοί της είναι μικροί και αδιάφοροι.
Ο κορμός της έχει χάσει τη λεπτότητα της νιότης.
Στην ήβη της έχει καλλιεργήσει μια τούφα ξανθών μουνότριχων, μάλλον καλαίσθητη, ωστόσο  ασυνήθιστη για πόρνη.
Το πρόσωπό της είναι χαριτωμένο και φανερώνει καταγωγή από το Βορρά. Δήλωσε ότι μεγάλωσε στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία.

Με δυο λόγια, η Μαρία εμφανισιακά δεν είναι κάτι το σπουδαίο…

Όσο για τη συμπεριφορά της και τη συμμετοχή της, εκεί μάλλον αριστεύει.
Επειδή ήταν η πρώτη συνεύρεσή μας, προσπάθησε διακριτικά να εντοπίσει τα γούστα μου, ώστε να τα ικανοποιήσει.
Με έλειχε σε διάφορα σημεία του σώματος, κάνοντας ναζάκια, παιχνιδάκια και θεατρινισμούς.
Στη φάση του κυρίως πεοθηλασμού, φρόντισε να είμαι κατακλιμένος με δύο μαξιλάρια στον αυχένα μου, ώστε να έχω καλύτερη θέα.
Σχολίασε ότι είμαι ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής και αυτή η παλλακίς.
Σε όλη τη διάρκεια των περιπτύξεων, διεισδύσεων και εναλλαγών στάσεων, είχε την προσοχή της στραμμένη στο τι με ευχαριστεί για να μου το δώσει.
Εμείς όμως, είμαστε ολιγαρκείς, διακόψαμε τις περιπλοκότητες, την τοποθετήσαμε σε ύπτια κατάλληλη θέση, όπου την καταγαμήσαμε.

Στη διάρκεια της καταγάμευσης, επιταχύνθηκε η αναπνοή της και αυξήθηκε η θερμοκρασία και η υγρασία στην επιδερμίδα της.
Φαίνεται λοιπόν, ότι η Μαρία ηδονίζεται από την πράξη με τους πελάτες της.
Πιθανόν να είναι μητρομανής.

Μετά την αποστράγγιση της σπερματοδόχου κύστεως, μου πρότεινε μασάζ.
Αρνήθηκα ευγενικά, καθότι το βαριέμαι.
Επέμενε, με κομψό τρόπο, ισχυριζόμενη ότι ξέρει.
Τελικά δέχθηκα.
Πράγματι, γνωρίζει και αυτήν την τέχνη. Η αίσθηση ήταν πολύ ευχάριστη.

Η Μαρία μπαίνει πολύ καλά στο ρόλο της, δίνεται πλήρως στον αντισυνουσιαζόμενο, είναι ολοκληρωμένη επαγγελματίας.
Έχει υψηλή νοημοσύνη, αντίληψη και συναίσθηση, είναι εργατική, άοκνη, ακάματη.
Ανάλογα με τις περιστάσεις, προσαρμόζει το στυλ της σε τρυφερό ή σε αγριωπό.
Γνωρίζει ιστορικά γεγονότα, πολιτιστικά δρώμενα, γενικά δείχνει ότι είναι καλλιεργημένη και ότι θέλει να επικοινωνήσει με τους άντρες της και να μοιραστεί μαζί τους αυτές τις πληροφορίες.
Η σύγχρονη Φρύνη (του εικοσάρικου)…

Βγαίνοντας στο δροσερό αέρα του Μάρτη, κατάλαβα ότι ο μεσήλικας μπουρδελάκιας είναι πιο συνειδητοποιημένος από τον νεαρό μπουρδελάκια, πιο αποφασισμένος, πιο πωρωμένος, πιο σκληροπυρηνικός…
Για τον ώριμο μπουρδελάκια, το μπουρδέλο είναι τελικά ένα από τα πράγματα που παρέμειναν και τον συντροφεύουν στη ζωή του, ένα διαχρονικό κομμάτι από τον μικρόκοσμό του.

Ένα διαχρονικό track από το 1973, αφιερωμένο στη Μαρία και στα μπουρδέλα.

Επισκέπτης
ελεος ρε κατι φακλανες βρωμιαρες

Η συζήτηση αυτή έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι τελείως ανούσια, οπότε αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστάρισμα περί αυτού.  :grin:

Στο Μεταξουργείο έχει από μπάζα μέχρι και ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Στο Μεταξουργείο έχει από βρώμικα μπουρδέλα μέχρι και ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ. Στο Μεταξουργείο πάνε όσοι είναι φτωχοί και όσοι δεν σιχαίνονται, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, τους ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, θέλουν να ΓΑΜΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και είναι αρκετά ΕΞΥΠΝΟΙ ώστε να καταλαβαίνουν ότι για 10 λεπτά δεν αξίζει να δίνεις πάνω από 10 ευρώ.

Τέλος.  :sunglasses:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μπράβο σε Τζούρα και N.Smirni76 που κρατάνε σταθερά ψηλά το επίπεδο της ενημέρωσης:
Φίλε Dawn, η δική σου παρουσία στο συγκεκριμένο θρέντ, από την αρχή της δημιουργίας του, έχοντας μάλιστα ποστάρει το 16ο στη σειρά μήνυμα...

Παράθεση από: Dawn στις 18/08/06, 16:04
Σήμερα το πρώι Φυλής ψιλονέκρα [...]
...σε σύνολο 47389 (μέχρι στιγμής), μάλλον κάνει εμένα να αισθάνομαι μικρός μπροστά σου.

πο ρε φίλε τι θυμήθηκες τώρα....ούτε που θυμάμαι ποια ήταν αυτή η Μαρία.

Φίλε LEITZ, υπολόγισε ότι καμιά 60αριά μπουρδέλα ήταν κλειστά και πως δεν σταμάτησα καθόλου τις 8 ώρες και 10 λεπτά της τσάρκας (μία μπουγάτσα και δύο μισόλιτρα εμφιαλωμένα νερά τα κατανάλωσα περπατώντας)

αγαπητέ Φανούρει όφειλεις να μας ενημερώσεις που πήρες την μπουρδελομπουγάτσα!!! Και αν ήταν με τυρί, κρέμα, σπανάκι, κιμά ή σοκολάτα! :rockon: :rockon:

Φυλής 200: Η Ελλη˙νεαρή με μελαχρινό σπαστό σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ στα 20.

δεν την γνωρίζω την κυρία αλλά να ενημερώσω ότι η Λουϊζα που επίσης δουλεύει (ή δούλευε) εκεί τα απογεύματα είναι καλή περίπτωση και με ωραίο σώμα. Αντίθετα η πρωϊνή βάρδια η Ντόρα (που το απόγευμα την συναντάμε Μαγνησίας 11) είναι χαμένα λεφτά.

Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ρουμάνα Αλεξάνδρα, από Ακομινάτου 2 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), Κολωνού 11 αριστερά (όροφος). Επρόκειτο για μία μελαχρινή νεαρή με ίσια μαύρα μαλλιά έως τη μέση, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος με έντονες ρώγες, σώμα με πιασιματάκια. Ψιλοτσαμπουκαλού. Απλό στα 20.

μιλάς για μια εμφανίσιμη πιτσιρίκα, ψηλή με ωραίο στήθος; Αν ναι θα τσεκάρω, μου άρεσε πολύ αυτή.
Φυλής 69 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μάγια˙πανέμορφη νεαρή με σκούρο ίσιο μαλλί, μ' ανταύγειες, κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο στητό στήθος και κορμί "λαμπάδα". Απλό στα 20.

η απόδοση της είναι αντιστρόφως ανάλογη με την εμφάνιση...
Φυλής 56: Η Αννα˙μία πολύ όμορφη,επίσης, νεαρή με το ξανθό της μαλλί να το έχει πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, μικρό προς μεσαίο στήθος, πολύ ωραίο σώμα, με δύο διαστίξεις: μία στην οσφύ και μία στη δεξιά ωμοπλάτη και καταπληκτικό κώλο. ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα βυζάκια στα 20.
Φεύγοντας κατηγορηθήκαμε από την υπηρεσία για το γούστο μας: «Τί να σας πω; Από γούστο βλέπω...»

Φανούρη αυτό το σπιτάκι πλέον φέρνει μοντελέ κοπέλες αλλά ο σωστός μπουρδελιάρης ΞΕΡΕΙ ότι δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση.

Φωκαίας 27α Ναταλί(απο Δ8β)καστανή κοντό μαλλί φράντζα κανονικό σώμα 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

N.smirni76 είναι αυτή με για γυαλάκια;
Δεν ικανοποιηθηκα καθολου ... Συγχαρτηρια στους αγαπουληδες/αβανταδορους/πιρφορους των στουντιο που μοσταρουν την καθε κοπελα ...

συνεχιστε μαλακες να θεοπειτε την καθεμια... δεν θα πω σε καμια περιπτωση με ποια πηγα,ουτε τι ωρα πηγα ... η κοπελα ειναι γνωστη... απλα για λογους δικους μου δεν θα πω απλα αναφερω και εχω να πω ντροπη σας σε ολους εσας που στελνετε τον κοσμο να δοκιμαζει φολες επειδη αυτες η κουκλαρες γιναν φολες με την δικη σας αγαπουλιστκη συμπεριφορα..

λυπάμαι που δεν πέρασες καλά. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά. Πιθανών η συγκεκριμένη να θέλει να "αρμέξει" την επιτυχία και την φήμη της πρώην στουντιοκοπέλας ή μπορεί απλά να έπεσες σε κακή μέρα. Θα δείξει το μέλλον.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Η συζήτηση αυτή έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι τελείως ανούσια, οπότε αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστάρισμα περί αυτού.  :grin:

Στο Μεταξουργείο έχει από μπάζα μέχρι και ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Στο Μεταξουργείο έχει από βρώμικα μπουρδέλα μέχρι και ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ. Στο Μεταξουργείο πάνε όσοι είναι φτωχοί και όσοι δεν σιχαίνονται, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, τους ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, θέλουν να ΓΑΜΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και είναι αρκετά ΕΞΥΠΝΟΙ ώστε να καταλαβαίνουν ότι για 10 λεπτά δεν αξίζει να δίνεις πάνω από 10 ευρώ.

Τέλος.  :sunglasses:

Τα ειπες ολα σε 6 γραμμες ..........

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Κατά καιρούς, διαβάζω ενθουσιώδεις αναφορές για Μαρία «τρελοκοτσιδού».

Περίεργος ών, αποφάσισα να την επισκεφθώ την παραμονή της Κυριακής των Απόκρεω, δηλ. της Εθνικής Εορτής των νεοελλήνων.
Πριν ξεκινήσω, έκανα περισυλλογή, αυτοσυγκέντρωση και διαλογισμό (δηλαδή αφόδευσα) και μετέβην στον Οίκο Παρασίου 36, όπου πραγματικά έγινε περιφορά και επίδειξη της εν λόγω.
Συνειδητοποίησα ότι στο περελθόν την είχα δει ξανά, χωρίς όμως να αισθανθώ ροπή προς γενετησιασμό.
Πρόκειται για βραχύσωμη αλλοδαπή, περίπου 40 ετών, φυσικά ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, τα οποία εκτιμώ ότι οφείλουν το χρώμα τους σε φακούς επαφής.

Η προσωνυμία «τρελοκοτσιδού» οφείλεται στις μικρές κοτσίδες της.
Μέτρησα πέντε: Οι τρεις είχαν σφιχτήρα κόκκινο, η μία πράσινο και η άλλη κίτρινο. Μάλλον δε συμπαθεί τον μΠΑΟΚ.

Οι μαστοί της είναι μικροί και αδιάφοροι.
Ο κορμός της έχει χάσει τη λεπτότητα της νιότης.
Στην ήβη της έχει καλλιεργήσει μια τούφα ξανθών μουνότριχων, μάλλον καλαίσθητη, ωστόσο  ασυνήθιστη για πόρνη.
Το πρόσωπό της είναι χαριτωμένο και φανερώνει καταγωγή από το Βορρά. Δήλωσε ότι μεγάλωσε στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία.

Με δυο λόγια, η Μαρία εμφανισιακά δεν είναι κάτι το σπουδαίο…

Όσο για τη συμπεριφορά της και τη συμμετοχή της, εκεί μάλλον αριστεύει.
Επειδή ήταν η πρώτη συνεύρεσή μας, προσπάθησε διακριτικά να εντοπίσει τα γούστα μου, ώστε να τα ικανοποιήσει.
Με έλειχε σε διάφορα σημεία του σώματος, κάνοντας ναζάκια, παιχνιδάκια και θεατρινισμούς.
Στη φάση του κυρίως πεοθηλασμού, φρόντισε να είμαι κατακλιμένος με δύο μαξιλάρια στον αυχένα μου, ώστε να έχω καλύτερη θέα.
Σχολίασε ότι είμαι ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής και αυτή η παλλακίς.
Σε όλη τη διάρκεια των περιπτύξεων, διεισδύσεων και εναλλαγών στάσεων, είχε την προσοχή της στραμμένη στο τι με ευχαριστεί για να μου το δώσει.
Εμείς όμως, είμαστε ολιγαρκείς, διακόψαμε τις περιπλοκότητες, την τοποθετήσαμε σε ύπτια κατάλληλη θέση, όπου την καταγαμήσαμε.

Στη διάρκεια της καταγάμευσης, επιταχύνθηκε η αναπνοή της και αυξήθηκε η θερμοκρασία και η υγρασία στην επιδερμίδα της.
Φαίνεται λοιπόν, ότι η Μαρία ηδονίζεται από την πράξη με τους πελάτες της.
Πιθανόν να είναι μητρομανής.

Μετά την αποστράγγιση της σπερματοδόχου κύστεως, μου πρότεινε μασάζ.
Αρνήθηκα ευγενικά, καθότι το βαριέμαι.
Επέμενε, με κομψό τρόπο, ισχυριζόμενη ότι ξέρει.
Τελικά δέχθηκα.
Πράγματι, γνωρίζει και αυτήν την τέχνη. Η αίσθηση ήταν πολύ ευχάριστη.

Η Μαρία μπαίνει πολύ καλά στο ρόλο της, δίνεται πλήρως στον αντισυνουσιαζόμενο, είναι ολοκληρωμένη επαγγελματίας.
Έχει υψηλή νοημοσύνη, αντίληψη και συναίσθηση, είναι εργατική, άοκνη, ακάματη.
Ανάλογα με τις περιστάσεις, προσαρμόζει το στυλ της σε τρυφερό ή σε αγριωπό.
Γνωρίζει ιστορικά γεγονότα, πολιτιστικά δρώμενα, γενικά δείχνει ότι είναι καλλιεργημένη και ότι θέλει να επικοινωνήσει με τους άντρες της και να μοιραστεί μαζί τους αυτές τις πληροφορίες.
Η σύγχρονη Φρύνη (του εικοσάρικου)…

Βγαίνοντας στο δροσερό αέρα του Μάρτη, κατάλαβα ότι ο μεσήλικας μπουρδελάκιας είναι πιο συνειδητοποιημένος από τον νεαρό μπουρδελάκια, πιο αποφασισμένος, πιο πωρωμένος, πιο σκληροπυρηνικός…
Για τον ώριμο μπουρδελάκια, το μπουρδέλο είναι τελικά ένα από τα πράγματα που παρέμειναν και τον συντροφεύουν στη ζωή του, ένα διαχρονικό κομμάτι από τον μικρόκοσμό του.

Ένα διαχρονικό track από το 1973, αφιερωμένο στη Μαρία και στα μπουρδέλα.

Μαρία διαχρονική εγγύηση ποιότητας. Όταν την είχα ρωτήσει αν σκέφτεται να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με κάτι άλλο γιατί είναι κωλοδουλεία μου είπε ότι δεν αντέχει να αφήσει τους άντρες της (εμάς) και ότι στεναχωριέται με την σκέψη ότι θα πάμε σε άλλες και δεν θα περάσουμε καλά. Συμπεριφορά 101/100, άψογη όσο δεν πάει. Δεν ξέρω αν είναι στυγνή επαγγελματίας ή τα νιώθει πραγματικά και δεν με νοιάζει. Είναι σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
λοιπον.. μερικοι απο εσας ειστε εξυπνα πουλια και νομιζω καταλαβατε..

απλα μην αναφερετε εαν εγω δεν εχω αναφερει ακομα ονομα

γιατι μπορει εσεις στο τελος να πληρωσετε την νυφη εαν εμφανιστει κανενας νταβας ..και στην τελικη δικαομα του καθενα ειναι να κανει κακες κριτικες..

το ονομα κρατηστε το για τον ευατο σας... 

Κατι ηξερα που δεν πηγαινα φυλης και στουντιο εδω και αρκετο καιρο.. ρε 10 ευρω και πολλα τα χετε..

βγαλτα ολα στη φορα ρε μην κωλωνεις

να λαμψει η αληθεια

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
σωστα..οπως λεει και ο θεριον

η φυλης με το μεταξουργειο μονο σε θεμα καθαριοτητας υπαρχει διαφορα.. σε υπηρεσιες καμια.

εννοειται πως φυλης και μεταξουργειο ειναι τα ιδια σκατα

οπως και τα λεγομενα στουντιο που πολυ απλα ειναι μπουρδελα

απλα τα εχουν βαφτισει στουντιο για να δουλευουν το κοσμακη

μονο κωλ γκερλς αξιζουν ΤΕΛΟΣ  :rockon:

ακου στουντιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[size=11pt]Σάββατο απόγευμα[/size]

19:05-21:25

Φυλής 136: Η Πολωνέζα milf Ειρήνη (Ιρίνα) από Αλκιβιάδου 16 και Διδύμου 18, με ξανθό ίσιο κοντό μαλλί, κρεμασμένο στήθος, καλούτσικο αδύνατο σώμα με σημάδια χαλάρωσης. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 20.

Οὐχί :P

Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Κλαούντια˙μία πιτσιρίκα (μάλλον Ρουμάνα) με ίσιο μαύρο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη και ωραία μάτια, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμί και κωλαράκι επίσης. Απλό στα 20.

Ναίαίαίαί!  :rockon:

Φυλής 40: Η Χριστίνα σε ΦΟΥΛ στα 20. Επρόκειτο για νεαρή με μαύρα ίσια μαλλια έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο και κάπως μονοκόμματο κορμί.

Ἐὰν προσπαθήσῃ, κάτι θὰ κάμῃ.

Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η Σέρβα Κατερίνα˙μία milf με πορτοκαλορόζ ίσιο κοντό μαλλί, μεσαίο στήθος με μεγάλες ρώγες και γεροδεμένο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΠΡΩΚΤΙΚΟ στα 20. Πληρώθηκε...

Τὸ κλασικὸν πάντοτε ἐντὸς συρμοῦ.

Εὐχαριστοῦμε διὰ μίαν ἀκόμη φορὰν τὸν κ. Τζούραν.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φωκαίας 27Β κάτω Μαξίμα η ξανθιά κοπελίτσα με την υπέροχη κορμάρα(αν είχε και πρόσωπο θα ήταν τέλεια)κανονικό σώμα φοβερή κωλάρα και 2άρια στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Κύριοι,έχει περάσει κάποιος με την παραπάνω κορασίδα να μας πει εντυπώσεις? :humpleg:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Παιδια καλημερα .Παιζει πουθενα παλι η Αννα, ιλονα κλπ και που?  Τη γαμησε κανεις και εχει αλλαξει κατι στη συμπεριφορα της γιατι ειναι πολυ μυστηριο τραινο ως γνωστον ?

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1

Μαρία διαχρονική εγγύηση ποιότητας. Όταν την είχα ρωτήσει αν σκέφτεται να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με κάτι άλλο γιατί είναι κωλοδουλεία μου είπε ότι δεν αντέχει να αφήσει τους άντρες της (εμάς) και ότι στεναχωριέται με την σκέψη ότι θα πάμε σε άλλες και δεν θα περάσουμε καλά. Συμπεριφορά 101/100, άψογη όσο δεν πάει. Δεν ξέρω αν είναι στυγνή επαγγελματίας ή τα νιώθει πραγματικά και δεν με νοιάζει. Είναι σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.
[/quote]Η Μαρία δεν τα παρατάει γιατί περιμένει σε λίγο καιρό να πάρει σύνταξη γήρατος ΕΙΝΑΙ 50+ ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΘΡΙΤΙΚΑ :rockon:

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Η Μαρία δεν τα παρατάει γιατί περιμένει σε λίγο καιρό να πάρει σύνταξη γήρατος ΕΙΝΑΙ 50+ ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΘΡΙΤΙΚΑ

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Η Μαρία δεν τα παρατάει γιατί περιμένει σε λίγο καιρό να πάρει σύνταξη γήρατος ΕΙΝΑΙ 50+ ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΘΡΙΤΙΚΑ
Επίσης στο στόμα της Μαρίας βρίσκεις τρίχες από τα αρχίδια του προηγούμενου ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΒΡΩΜΙΚΟΥ  :pipa2:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Καποια που από στουντιο πήγε σε μπουρδέλο δεν σημαίνει απαραίτητα,οτι ειναι υπωχρεωμενη να κανει ο,τι έκανε.Σημασία εχει η σχεση απόδοσης τιμής,δηλαδη να αντιπροσωπεύει το 20αρικο!Πιστέυω μονο οι κοπέλες που δουλευουν για 10 ευρώ,σεβοντε τα λεφτά σου!
μην παίρνεις και όρκο... τίποτα δεν είναι απόλυτο!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παιδια καλημερα .Παιζει πουθενα παλι η Αννα, ιλονα κλπ και που?  Τη γαμησε κανεις και εχει αλλαξει κατι στη συμπεριφορα της γιατι ειναι πολυ μυστηριο τραινο ως γνωστον ?
Φ.56 ρε ψηλέ.................μια χαρά είναι και ανανεωμένη......πήγαινε γάμα..... :rockon: :rockon: :rockon:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε φίλε LEITZ CAMERA , τι της έκανες της Μαριας της από τετοιας , νεκροψία/νεκροτομή? ή την πήδηξες? SERAPIS.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom