Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (20 μέλη και 285 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Καποια που από στουντιο πήγε σε μπουρδέλο δεν σημαίνει απαραίτητα,οτι ειναι υπωχρεωμενη να κανει ο,τι έκανε.Σημασία εχει η σχεση απόδοσης τιμής,δηλαδη να αντιπροσωπεύει το 20αρικο!Πιστέυω μονο οι κοπέλες που δουλευουν για 10 ευρώ,σεβοντε τα λεφτά σου!
τελείως άτοπο.........και στα 20 υπάρχουν και στα παραπάνω υπάρχουν........όλα είναι θέμα κοπέλας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Η συζήτηση αυτή έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι τελείως ανούσια, οπότε αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστάρισμα περί αυτού.  :grin:

Στο Μεταξουργείο έχει από μπάζα μέχρι και ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Στο Μεταξουργείο έχει από βρώμικα μπουρδέλα μέχρι και ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ. Στο Μεταξουργείο πάνε όσοι είναι φτωχοί και όσοι δεν σιχαίνονται, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, τους ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, θέλουν να ΓΑΜΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και είναι αρκετά ΕΞΥΠΝΟΙ ώστε να καταλαβαίνουν ότι για 10 λεπτά δεν αξίζει να δίνεις πάνω από 10 ευρώ.

Τέλος.  :sunglasses:
καλά άρχισες πάλι , αν νομίζεις ότι στο μετάξι πάνε μόνο όσοι αναφέρεις είσαι πραγματικά βαθιά νυχτωμένος....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
Δροσοπουλου 95 αννα,μελαγχροινη προmlf γυρω στο 1,70,μετριο προσωπο αλλα ελκυστικο κορμι,κυριως από τη μεση και κατω
Λελας καραγιαννη 35,μαργκω,ξανθια κατσαρομαλλα mlf  με πολύ περιεργο προσωπο,αλλα καλο κορμι επισης.Στα πολύ υποψιν και οι δυο
Φωκαιας
27β ισογειο,μαξιμ,καταθεση,θ ακολουθησει κριτικη.
19 αννα ,ψηλη γλυκια,καταθεση,γιατι δεν εμπαινα τοσο καιρο?  
Θ ακολουθησει κριτικη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
ωραίος ο xilnic.....
περιμένω με αγωνία τις κριτικές του , όχι τόσο για την Αννα που είναι γνωστή , όσο για την νεαρή Μαξίμα....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βρε μαγκες, μετα απο πολυ καιρο εκανα μια μινι τσαρκα στη Φυλης και στο  πρωτο σπιτακι που μπηκα, βγαινει η τσατσα με ενα θυμιατο και λιβανιζε  :priest: και εμεινα μαλακας... :2funny: :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Βρε μαγκες, μετα απο πολυ καιρο εκανα μια μινι τσαρκα στη Φυλης και στο  πρωτο σπιτακι που μπηκα, βγαινει η τσατσα με ενα θυμιατο και λιβανιζε  :priest: και εμεινα μαλακας... :2funny: :2funny: :2funny:
Λογικά θα είναι σήμερα του ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Πιπίνου 54: Η Κορίνα˙«Γειά σου τί κάνεις; Είναι τσιμπουκάκι, κωλαράκι, ενεργοπαθητική με πουλάκι είμαι, και είναι 30 ευρώ» Αυτά τα είπε, χαμογελώντας, σαν ριπή πολυβόλου. Επρόκειτο για μία ευγενική σιτεμένη ξανθιά τρανς, με μεγάλο στήθος και κάπως βαρύ κορμί.
Σημείωση: Δεν ανοίγουν την πόρτα και η όλη συζήτηση γίνεται ανάμεσα από το καγκελόφρακτο παράθυρο.
...

Έχετε πάρει μεγάλη κλίση, κύριε...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εγώ πάντως πήγα για πρώτη φορά Μεταξουργείο σήμερα και ΣΙΧΑΘΗΚΑ. Νόμιζα ότι ήμουν στο Πακιστάν. Χώρια η μπόχα που μύριζε τσίσα και κόπρανα παντού.. Η Φυλής είναι κουκλί μπροστά του.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ωραίος ο xilnic.....
περιμένω με αγωνία τις κριτικές του , όχι τόσο για την Αννα που είναι γνωστή , όσο για την νεαρή Μαξίμα....
την Άννα την έχω στα υπόψιν! μου αρέσει πολύ συνολικά στην εμφάνιση και στο σαλονάρισμά της (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) απλώς είναι γλυκιά πολύ με το χαμόγελο και ομιλητική όταν της μίλησα για άσχετο θέμα... τη Μαξίμα που τη πέτυχα προσφάτως στο συγκεκριμένο οίκο σε όλα είναι ok εκτός από τη μάπα της που είναι πολύ χάλια (σε βαθμό που με τρομάζει κιόλας) για μένα και δεν έχω σκοπό να την τιμήσω κατά 99%!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
:priest:
:priest:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εγώ πάντως πήγα για πρώτη φορά Μεταξουργείο σήμερα και ΣΙΧΑΘΗΚΑ. Νόμιζα ότι ήμουν στο Πακιστάν. Χώρια η μπόχα που μύριζε τσίσα και κόπρανα παντού.. Η Φυλής είναι κουκλί μπροστά του.
όντως η διαφορά είναι όσο το αντίτιμο (και λίγο λέω) ειδικά όταν μιλάμε για Ιάσωνος και πέριξ σε σχέση με Φυλής και πέριξ με εξαίρεση τα 3-4 κολλητά τσαρδιά στην Κολωνού άντε και κάτι λίγα ανακαινισμένα εκεί γύρω!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
όντως η διαφορά είναι όσο το αντίτιμο (και λίγο λέω) ειδικά όταν μιλάμε για Ιάσωνος και πέριξ σε σχέση με Φυλής και πέριξ με εξαίρεση τα 3-4 κολλητά τσαρδιά στην Κολωνού άντε και κάτι λίγα ανακαινισμένα εκεί γύρω!
Κοίτα, δεν έχω πρόβλημα που οι δρόμοι μποχάνε και τα σπιτάκια είναι σαν τσαντίρια. Αυτά πες πως τα ανέχομαι. Αλλά να ξέρω ότι πάνω από την πουτάνα έχει περάσει ένας στρατός πακιστανών με τίποτα! Σε ένα μάλιστα μέσα ήταν 10 πάκηδες που περιμένανε.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Κοίτα, δεν έχω πρόβλημα που οι δρόμοι μποχάνε και τα σπιτάκια είναι σαν τσαντίρια. Αυτά πες πως τα ανέχομαι. Αλλά να ξέρω ότι πάνω από την πουτάνα έχει περάσει ένας στρατός πακιστανών με τίποτα! Σε ένα μάλιστα μέσα ήταν 10 πάκηδες που περιμένανε.
και πάνω και ίσως χειρότερα κάτω από αυτήν! το ίδιο ακριβώς λέμε...;)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
και πάνω και ίσως χειρότερα κάτω από αυτήν! το ίδιο ακριβώς λέμε...;)
ΜΙα φορα, αυγουστος ηταν, μπηκα σε δυο λεωφορεια και στα δυο και ημουν περικυκλωμενος απο πακηδες, οταν κατεβηκα στη σταση, μεχρι να παω σπιτι, μυριζα ακομα τη μυρωδια τους, στο σπιτι το ιδιο, ειχε ποτισει η μυρωδια τους πανω μου, εννοειται, τα ρουχα για πλυσιμο, και εγω για απολυμανση...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ΜΙα φορα, αυγουστος ηταν, μπηκα σε δυο λεωφορεια και στα δυο και ημουν περικυκλωμενος απο πακηδες, οταν κατεβηκα στη σταση, μεχρι να παω σπιτι, μυριζα ακομα τη μυρωδια τους, στο σπιτι το ιδιο, ειχε ποτισει η μυρωδια τους πανω μου, εννοειται, τα ρουχα για πλυσιμο, και εγω για απολυμανση...
για να μην υπάρχει παρεξήγηση (και που έχουμε φτάσει δλδ να λέμε το αυτονότητο) μακρυά από ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις και προσεγγίσεις! απλώς τουλάχιστον εγώ και πιστεύω και άλλοι συναγωνιστές (υπέρ)τονίζουμε και εστιάζουμε στο΄θέμα υγιεινής και καθαριότητας και μόνον αυτά!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom