Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (15 μέλη και 319 επισκέπτες)

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:thumbsup:
αυτο ακριβως.
Μαθανε στα πολλα κ υποτιμουν τα λιγα....το θεμα ειναι,τι γινεται οταν (κ αν) θα χασουν κ αυτα τα ολιγα...
Χωρίς να υποστηρίζω το κύκλωμα η αλήθεια είναι ότι..
Το κύκλωμα δουλεύει άριστα και αυτό είναι ολοφάνερο,εγώ το επικροτώ τηρώντας βέβαια τις επιλογές μου.
Πήρε μια ανάγκη και την ανέλυσε σχεδόν τέλεια έχοντας λύσεις για κάθε βαλάντιο και για κάθε βίτσιο.
Διαθέτει πιάτσες,κωλόμπαρα,μπουρδέλα,στούντιο,στριπτιζάδικα,μασατζίδικα,call-girls,city tours
και μέσα σε όλα αυτά προσάρμοσε όλες τις πελατειακές απαιτήσεις και όλα τα πιθανά βίτσια.
Που θα πας λοιπόν άμοιρε πελατάκο;μέσα στο μαντρί (θα)γυρίζεις..
Παντοδύναμο και σιωπηλό δηλώνει απροκάλυπτα ότι προχωρεί σε περαιτέρω "ανάπτυξη".
Δίνει μαθήματα μακροικονομίας λοιπόν την ίδια στιγμή που όλες οι άλλες επιχειρήσεις διαλύονται.
Πιθανός συσχετισμός;ίσως!αλλά ας μείνω μόνο στο θέμα.

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Από μικρός που ήμουν,ακόμα και τώρα τα ίδια συμβαίνουν,θα αναφερθώ σε γενικό επίπεδο χωρίς να προσβάλλω κανέναν.
Σε κάθε τομέα..από ένα μπλουζάκι με λάθος ραφή μέχρι και στον αγοραίο έρωτα,ο Έλληνας πελάτης έβλεπε πάντα "σκιές"
και δολοπλόκους,βεβαίως και αρκετές φορές υπάρχουν συνομωσίες αλλά δε είναι πάντα έτσι.
Το πιο γελοίο όμως είναι ότι ο Έλληνας πελάτης ακόμα κι αν πραγματικά αποκαλύψει μια συνομωσία εις βάρος της τσέπης του
δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να πράξει ανάλογα και το μόνο που κάνει είναι να κράζει σαν υστερική γκόμενα.
Εν κατακλείδι στον αγοραίο έρωτα ίσως να έχουμε και την μόνη περίπτωση που ο Έλληνας "κράζων" πελάτης
σκέφτεται αυστηρά με ζηλοφθονία και όχι με το κίνητρο της τσέπης του το οποίο είναι και το πιο λογικό.
Το μουνί σέρνει καράβι λοιπόν..ακόμα και στον αγοραίο έρωτα.
Και τι κάνει ο πελάταρος;απλά φωνάζει όπως έγραψα αλλά δεν αλλάζει κάτι..μα πως να αλλάξει;
αφού οι λόγοι είναι ανταγωνιστικοί και θαμμένοι στα εσώψυχα του καθενός "φωνακλά".
Αν τον ενοχλούσε "μόνο" η τσέπη του θα είχε λύσει το πρόβλημα του,όπως κάνει όπου μπορεί..εδώ δεν μπορεί(θέλει)!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Το κύκλωμα δουλεύει άριστα και αυτό είναι ολοφάνερο,εγώ το επικροτώ τηρώντας βέβαια τις επιλογές μου.
Πήρε μια ανάγκη και την ανέλυσε σχεδόν τέλεια έχοντας λύσεις για κάθε βαλάντιο και για κάθε βίτσιο.
Διαθέτει πιάτσες,κωλόμπαρα,μπουρδέλα,στούντιο,στριπτιζάδικα,μασατζίδικα,call-girls,city tours
και μέσα σε όλα αυτά προσάρμοσε όλες τις πελατειακές απαιτήσεις και όλα τα πιθανά βίτσια.
Παντοδύναμο και σιωπηλό δηλώνει απροκάλυπτα ότι προχωρεί σε περαιτέρω "ανάπτυξη".
Δίνει μαθήματα μακροικονομίας λοιπόν την ίδια στιγμή που όλες οι άλλες επιχειρήσεις διαλύονται.
ωραία προσέγγιση και ανάλυση έκανες φίλε, μου άρεσε!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Από μικρός που ήμουν,ακόμα και τώρα τα ίδια συμβαίνουν,θα αναφερθώ σε γενικό επίπεδο χωρίς να προσβάλλω κανέναν.
Σε κάθε τομέα..από ένα μπλουζάκι με λάθος ραφή μέχρι και στον αγοραίο έρωτα,ο Έλληνας πελάτης έβλεπε πάντα "σκιές"
και δολοπλόκους,βεβαίως και αρκετές φορές υπάρχουν συνομωσίες αλλά δε είναι πάντα έτσι.
Το πιο γελοίο όμως είναι ότι ο Έλληνας πελάτης ακόμα κι αν πραγματικά αποκαλύψει μια συνομωσία εις βάρος της τσέπης του
δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να πράξει ανάλογα και το μόνο που κάνει είναι να κράζει σαν υστερική γκόμενα.
Εν κατακλείδι στον αγοραίο έρωτα ίσως να έχουμε και την μόνη περίπτωση που ο Έλληνας "κράζων" πελάτης
σκέφτεται αυστηρά με ζηλοφθονία και όχι με το κίνητρο της τσέπης του το οποίο είναι και το πιο λογικό.
Και τι κάνει ο πελάταρος;απλά φωνάζει όπως έγραψα αλλά δεν αλλάζει κάτι..μα πως να αλλάξει;
αφού οι λόγοι είναι ανταγωνιστικοί και θαμμένοι στα εσώψυχα του καθενός "φωνακλά".
Αν τον ενοχλούσε "μόνο" η τσέπη του θα είχε λύσει το πρόβλημα του,όπως κάνει όπου μπορεί..εδώ δεν μπορεί(θέλει)!
Σωστός. Σε όποιον έχω πει να διεκδικήσει το δίκιο του σε μια συναλλαγή μου λέει...ε που να τρέχεις τώρα...αφού ξέρεις...δεν θα αλλάξει κάτι...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
φίλε το θέτεις πολύ ωραία το θέμα και μου αρέσεις, σκέφτεσαι (εκτός του ότι μετράει) είναι ελπιδοφόρο πως κάτι μπορεί να' αλλάξει (μεταξύ μας παπάρια θ' αλλάξει, δεν το πολυ βλέπω) αλλά τουλάχιστον ελπίζουμε και γι αυτό ζούμε κιόλας!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σωστός. Σε όποιον έχω πει να διεκδικήσει το δίκιο του σε μια συναλλαγή μου λέει...ε που να τρέχεις τώρα...αφού ξέρεις...δεν θα αλλάξει κάτι...
άλλο αυτό και έχει και λογική, δεν το 'πιασες το νόημα φίλε, εσύ μιλάς για τον ωχαδερφισμό, εδώ ο φίλος λέει για το πως αντί να κλαίγεσαι και απαιτείς κάτι το οποίο είναι και σχετικό περίμενεις ν' αλλάξεις τον άλλο και όχι τον εαυτό σου δηλαδή να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι...

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
άλλο αυτό και έχει και λογική, δεν το 'πιασες το νόημα φίλε, εσύ μιλάς για τον ωχαδερφισμό, εδώ ο φίλος λέει για το πως αντί να κλαίγεσαι και απαιτείς κάτι το οποίο είναι και σχετικό περίμενεις ν' αλλάξεις τον άλλο και όχι τον εαυτό σου δηλαδή να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι...
Ουσιαστικά ήθελα να θίξω το γεγονός ότι οι πελάτες είναι αντίζηλοι μεταξύ τους στις "σκάλες" του αγοραίου έρωτα.
Από εκεί ξεκινάει το λάθος που κατα τεκμήριο επιτρέπει την εξάπλωση του και όχι από τις τιμές όπως νομίζετε κάποιοι..
Οπότε "μόνο για αυτό" δεν υπάρχει λύση,τζάμπα ασχολείστε με το θέμα.
Οποιος φωνάζει έχει "εσωτερικούς" λόγους και όχι την τσέπη σαν "τσέπη".
Θέλει "το παραπάνω" κατά πρώτον στον απέναντι του(αντίζηλο)και μετά για τον εαυτό του..και όλο αυτό "σε χαμηλή τιμή".
Αυτό τον "τσούζει",χώρια που επιδιώκει ολική ανατροπή και σύντομα,μέγα λάθος..το σταματώ μη τυχόν κουράσαμε.. :thumbsup:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Οχι φιλε...κανείς δεν διεκδικεί, ούτε για 1€, ούτε για 10€, ούτε για μερικά δισ...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Το highlight της νύχτας της Κυριακής των Απόκρεω του έτους 2013, έξι λεπτά πριν την Καθαρά Δευτέρα...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ουσιαστικά ήθελα να θίξω το γεγονός ότι οι πελάτες είναι αντίζηλοι μεταξύ τους στις "σκάλες" του αγοραίου έρωτα.
Από εκεί ξεκινάει το λάθος που κατα τεκμήριο επιτρέπει την εξάπλωση του και όχι από τις τιμές όπως νομίζετε κάποιοι..
Οπότε "μόνο για αυτό" δεν υπάρχει λύση,τζάμπα ασχολείστε με το θέμα.
Οποιος φωνάζει έχει "εσωτερικούς" λόγους και όχι την τσέπη σαν "τσέπη".
Θέλει "το παραπάνω" κατά πρώτον στον απέναντι του(αντίζηλο)και μετά για τον εαυτό του..και όλο αυτό "σε χαμηλή τιμή".
Αυτό τον "τσούζει",χώρια που επιδιώκει ολική ανατροπή και σύντομα,μέγα λάθος..το σταματώ μη τυχόν κουράσαμε.. :thumbsup:

Έτσι ξεκινά η Καθαρά Δευτέρα και η Σαρακοστή.

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παιχτη. οτι εχει να κανει με φυσικη και βιολογικη αναγκη του ανθρωπου θα εχει δουλεια και σε κακες εποχες ..

σουπερ μαρκετ,μαγαζια εστιασης,φτηνα εστιατορια κλπ.. θα εχουν δουλεια εαν ξερουν να τα φερουν εξυπνα διοτη καλυπτουν της βασικοτερες αναγκες του ανθρωπου, φαι, νερο,κλπ...

το σεξ ομως ειναι παλι βιολογικη αναγκη αλλα μακροχρονια υπαρχουν ανθρωποι που ζουν χωρις αυτο,αλλα χωρις τα αλλα δυο δεν μπορεις να ζησεις..

Να πουμε την αληθεια, οταν καλυπτεις φαι,νερο,στεγη τοτε το σεξ ειναι ποιο επιθυμητο διοτη οι αλλες αναγκες ειναι καλυμενες  ;)

πως δηλαδη αυτες οι επιχειρησεις να μην εχουν τετοιο κερδος οταν σαν χωρα εμεις στην ελλαδα ειμαστε δευτεροι μετα τους αμερικανους στο σεξ? για πηγαινε αλβανια,βουλγαρια,ρουμανια κλπ.. γαμει κανενας με τετοιο ρυθμο οπως ο ελληνας? οχι..

και οταν λεω γαμαει δεν λεω μονο ελληνιδες, αλλα να γαμαει στον αγοραιο ερωτα κυριως.. οποιος εχει καποια λεφτα ελαχιστα το σεξ ειναι πανευκολο εδω... για πηγαινε σε αλλες χωρες που η πορνεια ειναι παρανομη...

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
.......................................

Μα δεν διαφωνώ στην βάση,ότι έγραψα το έγραψα επειδή διάβασα καμιά 150αριά σελίδες διάσπαρτες για να καταλάβω ότι..
πιστεύετ(αι),παρακαλείτ(αι) και αναμένετ(αι) πως θα μειώσουν τις τιμές.
Μα καλά ότι θέλουμε λέμε;αυτό το ακούω από μωρό..να σου πω λοιπόν τι γίνεται,πάει ένας..γαμεί..και αν στραβώσει το γαμήσι βγαίνει και γκρινιαζει
(δεν σε στιγματίζω-σε όλους μας έχει συμβεί).
Αν του βγει όμως ωραίο το γαμήσι ποιεί την νήσσαν και δεν λέει τίποτα για τις τιμές,δηλαδή εκεί δεν πλήρωσε τα ίδια;
Άρα δεν του φταίνε οι τιμές αφού πάει εις γνώσην του,η κοπέλα και οι υπηρεσίες του φταίνε και επειδή δεν περασε καλά βάζει "ασπίδα" τις τιμές πολλές φορές
(όχι πάντα βέβαια).Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν(κορμιά και παροχή)μπας και βέλτιωθεί γιατί το άλλο(τιμές)ξεχάστε το!
Εκτος αν το "σκόντο" σε κορυφαίες κατηγορίες του αγοραίου έρωτα το θεωρείτε μείωση κάποιοι.
Όλοι θέλουμε να πέσουν οι τιμές..χαίρω πολύ,τίποτα καινούργιο;

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Χθες επίσκεψη το μεσημέρι στο Έλλης 3 , η θέα ισαβελλα έχει τις ...μέρες της και υπήρχε ενα ρουμανάκι με απίστευτο κορμί ,και πολυ καλό στητο Βυζάκι το οποίο το τίμησα.
Καλή πιπουλα βαθια υγρή που με έφτασε στο τσάκ να τελειώσω κάτι που συνέβη όταν την έστησα  στα 4

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
όνομα δεν είχε το ρουμανάκι?????

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αργα το βραδυ Φυλής
61 κατω η παντα βραδυνη Τζουλια,ηταν και στο 65 πριν κατι μηνες και επεστρεψε στα ιδια κυβικα κωλαρας,πιπα ακα και καλη συμμετοχη με εντονο σφυροκοπημα πανω στην καρεκλα και τον τοιχο.
66 αριστερη πορτα Ισαμπελα,κοντοπουτανο με καρε μαλλι,καλο ακα τρομπονι και πολυ παλουκωμα με χυσιμο σε στομα-προσωπο,ρωγες στην τσιτα.Αδυνατη με ωραιο σωμα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
για την Ιζαμπέλα από Φ.40 γνωρίζει κανείς κάτι;

Επισκέπτης
Εχω πολλες φορες αναφερει οτι τσαμπα κραζετε γαι τις τιμες και επιμενετε για μειωσεις γιατι απλουστατα η αγορα ρυθμίζει τις τιμες και οχι το κλαψομουνιασμα στα φορουμ.

Αλλα μιας και γινετε παλι η συγκριση μεταξυ ιεροδουλων που δουλευουν στο Μεταξουργιο/Φυλης/Στουντιο, εχω μια σαφη αποψη βασισμενη σε πολλες δοκιμες, χαμενα 50ρικα, 20ρικα, 15ρικα και 10ρικα....

Τα γαμισια στο Μεταξουργειο αν μπορεις να συμβιβαστεις με το περιβαλλον που ειναι όντως βρώμικο, εχουν ποσοστο επιτυχημένης συνουσίας περιπου 30%-40% κατα τα δικα μου στατιστικα, οταν στη Φυλης και τα στουντιο το ποσοστο ανεβαίνει ανεπαίσθητα στο 40%-50%...

Επισης εχω γαμησει σε μπουρδελα του Μεταξουργιο και στη Φυλης κοπελες νεαρες, "σα τα κρυα τα νερα" που οι περισσοτεροι στουντιακιδες δεν εχουν καν ΔΕΙ στα περισσοτερα στουντιο που συχναζουν(οχι οτι δεν εχει και εκει τετοιες αλλα λιγοτερες απο οσες μας παρουσιαζετε με τα λεγομενα σας)

Τα στουντιο εχουν κατα μεγαλη πλειοψηφία ΜΙΛΦ και ΠΡΟΜΙΛΦ που ειναι απλα καλοβαμμένες, ξεκουραστες γιατι κανουν λιγα ραντεβου καθημερινα, και κλεβουν γκλαμουρια απο το χώρο(φωτισμος, ατμοσφαιρα), με αποτελεσμα μερικοι διψασμενοι για μουνι στουντιακιδες να τις βλεπουν "μουναρες"... ενω στη πραγματηκοτητα αν τις βαλεις την επομενη μερα το πρωι αβαφες διπλα σε ενα απο τα "καλα" κοριτσακια του Μεταξουργιου η συγκριση θα ειναι σαφως υπερ της νεαρης τσουρκας του Μεταξουργειου που θα κερδισει κατα κρατος.

Οι δε υπηρεσιες δεν ειναι αναλογες του ΠΟΥ θα γαμησεις αλλα αναλογες του επαγγελματισμού της ιεροδουλης, του πως θα φερθεις, αν σε γουσταρει (εστω λιγο), καθως και της ορεξης της/κουρασης της/δοαθεσης της.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εχω πολλες φορες αναφερει οτι τσαμπα κραζετε γαι τις τιμες και επιμενετε για μειωσεις γιατι απλουστατα η αγορα ρυθμίζει τις τιμες και οχι το κλαψομουνιασμα στα φορουμ.

Αλλα μιας και γινετε παλι η συγκριση μεταξυ ιεροδουλων που δουλευουν στο Μεταξουργιο/Φυλης/Στουντιο, εχω μια σαφη αποψη βασισμενη σε πολλες δοκιμες, χαμενα 50ρικα, 20ρικα, 15ρικα και 10ρικα....

Τα γαμισια στο Μεταξουργειο αν μπορεις να συμβιβαστεις με το περιβαλλον που ειναι όντως βρώμικο, εχουν ποσοστο επιτυχημένης συνουσίας περιπου 30%-40% κατα τα δικα μου στατιστικα, οταν στη Φυλης και τα στουντιο το ποσοστο ανεβαίνει ανεπαίσθητα στο 40%-50%...

Επισης εχω γαμησει σε μπουρδελα του Μεταξουργιο και στη Φυλης κοπελες νεαρες, "σα τα κρυα τα νερα" που οι περισσοτεροι στουντιακιδες δεν εχουν καν ΔΕΙ στα περισσοτερα στουντιο που συχναζουν(οχι οτι δεν εχει και εκει τετοιες)

Τα στουντιο εχουν κατα μεγαλη πλειοψηφία ΜΙΛΦ και ΠΡΟΜΙΛΦ που ειναι απλα καλοβαμμένες, ξεκουραστες γιατι κανουν λιγα ραντεβου καθημερινα, και κλεβουν γκλαμουρια απο το χώρο(φωτισμος, ατμοσφαιρα), με αποτελεσμα μερικοι διψασμενοι για μουνι στουντιακιδες να τις βλεπουν "μουναρες"... ενω στη πραγματηκοτητα αν τις βαλεις την επομενη μερα το πρωι αβαφες διπλα σε ενα απο τα "καλα" κοριτσακια του Μεταξουργιου η συγκριση θα ειναι σαφως υπερ της νεαρης τσουρκας του Μεταξουργειου που θα κερδισει κατα κρατος.

Οι δε υπηρεσιες δεν ειναι αναλογες του ΠΟΥ θα γαμησεις αλλα αναλογες του επαγγελματισμού της ιεροδουλης, του πως θα φερθεις, αν σε γουσταρει (εστω λιγο), καθως και της ορεξης της/κουρασης της/δοαθεσης της.
μια χαρά τα λες...! :) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom